|-):-/:-?
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
بورس داره كار ميكنه، ولي من چيزي از معاملات نمي بينم!!! كسي هست وضعيتش مثل من باشه؟!!!!!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
استخدام در بورس اوراق بهادار:
به يك اپراتور حرفه اي ماژول كار نيازمنديم. تواناييها: داشتن توانايي Stop و Run كردن ماژول.
نظر
-
در اصل توسط atashgah پست شده است View Postامروز چهارشنبه و سایت هم خراب، چه شود شاخص!!!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
-
من هم با نهایت نگر کار می کنم و مشکلی ندارم.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبحث کاش این چیزها نیست..
بعضی دوستان هم برا اینکه عملکرد ضعیف خود رو توجیه کنن میان میگن فلان بازار نمی دونم بازدهی نداره ..نمی دونم ادم گیر می افته ..نمی دونم بازی با خودن مردم هست واز این حرفها...
ما دنبال این هستیم اشتباه خود رو شناخته ودیگر تکرار نکینم..
در ضمن به کسی هم گفته نشد بره مواد عذایی مردم رو احتکار کنه که این پولها حرامه ووو
ولی اینکه در کل کشور قیمت میره بالای دوبرابر بهد به جای شناسایی دلایل این رشد اومدیم داریم دلایل واهی میاریم که این واقعا جای تاسف داره ..
بعد بگیم ان شاءالله میاد پایینن
تا وقتی این تفکر باشه این کشور درست نخواهد شد .و...
اره بشین بگو ان شاءالله قیمت دلبر میاد پایین..
اره حتما میاد ...
دنیا به کجا میرود ما به کجا..
واقعا درد ما همینه که فکر میکنیم همه چیز همینجوری درست میشه میسپاریم به خدا![COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
نظر
-
مارگارین در آستانه صف خرید...دوستان یه کم طاقت بیارن...باید نوسانگیرها رو از سهم خارج کنن...
...صف خرید کردن هنر نیست...باید ریل گذاری صعود به درستی انجام بشه...
...در نماد غبشهر هم حقوقی بازم 100000 سهم عرضه کرد..آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/09, 09:49.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
سلام دوستان.
بنده هم در کار آنلاین مشکلی ندارم. راستی دوستان قپیرا هم بسته شد برای تعدیل. به قول جناب پرریسک باید سهمی خرید که رشد نکرده. در گروه قندی ( که به نظر من با آمدن بودجه استارتش زده خواهد شد) با دید سه ماهه، قمرو قشهد از بهترینها هستند. چون تقریبا هیچ رشدی نداشتن. بین این دو هم قمرو باز ارجحیت داره انصافا.<):)
نظر
-
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
نظر