کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با اجازه جناب پرريسك
بين 150 تا 160 يكي دو تا مقاومت مهم داره بعد تو 165 داره بعد 170 180 كه مهمترين مقاومتشه
نگراني از بابت خريد نداره
180 رو رد كنه ديگه عرضه اي نميشه و يه كله ميره بالا
من امروز اول وقت فروختم و منتظرم 180 رو رد كنه دوباره وارد شم
حركت اصلي بعد از اونه
قبول دارید شخصیت بازار رفته بالا و اصلاح های سهم ها بسیار با کلاس و معقول انجام میشه؟به نظرم این شخصیت و نماد قند اصفهان به بازار داد و یاد داد که سهم ها میتونن رشد کنن واصلاح اعصاب خورد کنی هم نداشته باشن.
قبول دارید شخصیت بازار رفته بالا و اصلاح های سهم ها بسیار با کلاس و معقول انجام میشه؟به نظرم این شخصیت و نماد قند اصفهان به بازار داد و یاد داد که سهم ها میتونن رشد کنن واصلاح اعصاب خورد کنی هم نداشته باشن.
به شخصه قبول ندارم
همین الان نمونه اش رو دیدیم !!
غمارگ اومده شفاف سازی داده ملت از اینور غبشهر میفروشن !!!!!!!!!!!!
چی بگه آدم آخه...
ولی ما سهم رو به خاطر شناور اینها نخریدیم به خاطر بنیاید اون خرید کردیم ..
بنده غبشهر رو از کل گروه غذایی وقندی برتر می بینم ..اگر بخوام بخرم غبشهر وگرنه هیچ سهمی خرید نمی کنم ..در ضمن سعی کنید در منفی وصف بخردی بزارید این فروشندگاه بیشترین ضرر رو بکنن ..
بنظر من اينا فيلمشونه
مي خوان غمارگو پايين باز كنن.
بعد هر دو رو باهم بالا ببرن
كه البته اين بهتره
چون اگه غبشهر صف خريد باشه غمارگ قيمتش بالا باز ميشه و ديگه جائي براي بالا رفتن غمارگ و در نتيجه غبشهر نميمونه
الان كه اين كار رو كردن فكر كنم خيلي بيشتر بنفع غبشهر شد
[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
خودتون رو بکشید هم جناب سازمان بورس این گروه محکوم به صعوده مثل گروه قند ....درسته مقطعی افت کردن ولی اخر سر محجبور شدی رشد این گروه بپذیری ..
گروه روغن هم میپذیری /..تو شفاف سازی کفته دولت روغن خام رو تامین کرده ..جرات داره تامین نکنه ...باباش رو در میارن ..برا بار هزارم با غذای مردم شوخی نمیشه کرد ..این شفا سازی هم بزارن در کزوه ابشو بخرون جناب سازمان..
باتوجه به در پبش بودن عيد غدير به نظرم بهتر بود مسولان بورس به سهامداران عيدي ميدانند بازار مثبت نگه ميداشتند يا حداقل بانوسان خيلي کم
نه اينکه صفهاي فروش و تلخ شدن کام سهامداران در اين روزهاي خوب ، حالا بابد با خماري تا روز يکشنه بايد صبر کنيم
نظر