کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اقا سید امروز مقداری شپترو خرید کردم
می خواستم اگر امکان داره درباره روند سهم و مقاومت ها ی
و چه دیدی باید به این سهم داشت کوتاه مدت یا میان مدت کمی راهنماییم کنین .
سپاس
چی رو چه گنید ..
اگر کاذر هست خیلی وقت قبل گفتم 140 رو شکتس می تونید وارد بشید الان سهم دو روزه بالای 140 هست این یعنی شکسته وباید خرید میکدری حد ضرر میزارشتی 140 تمام ..
در ضمن این سهمه سهام خوب ..ناراحتی نداره ...این سهم انگشت کوچیکه شپترو کرماشاه غبشهر وخیلی سهام دیگه هم نمیشه ...
اقا سید امروز مقداری شپترو خرید کردم
می خواستم اگر امکان داره درباره روند سهم و مقاومت ها ی
و چه دیدی باید به این سهم داشت کوتاه مدت یا میان مدت کمی راهنماییم کنین .
سپاس
هدف سهم 1500 تومن ..موتو کرماشه داره گرم میشه با خودش این رو هم بالا میکشه ..
سهم بالای 900 تومن هر وقت به سمت صف خرید رفت بدوندی داره رالی رو اغاز می کنه ..اخراش هستیم .
پر ریسک جان فاسمین 668 تومن و کروی 261 تومن رو بخریم؟ حد ضرر چنده؟؟
فاسمین وکروی امروز وشنبه اگر برگردن از هدف اصلاحی اول برگشت رو می زنن واین یعنی رونتد صعود پرقدرت در راه هست ..
فاسمین باید بیاد بالای 667 وکروی بالای 267...منکه به گروه همچنان امیدوارم کمترین رشد رو کردن ..نرخ ارز رو هم زیر 2000 دیدین در حالی که کرماشاه نرخ ارز رو به نرخ اتاق مبادلایت دیده 2500 ....گروه روی لیدر بازار میشن ..در صورت برکگشت نزدن نهایت 7-8 درصد دیگه اصلاح میشن اونم برا چند لحظه..
پر ریسک عزیز امروز دوباره غبشهر خریدم . میشه بگین امروز چرا شل شد ؟ با تشکر
کمی شناور سهم زیاده به همون خاطر..
ولی ما سهم رو به خاطر شناور اینها نخریدیم به خاطر بنیاید اون خرید کردیم ..
بنده غبشهر رو از کل گروه غذایی وقندی برتر می بینم ..اگر بخوام بخرم غبشهر وگرنه هیچ سهمی خرید نمی کنم ..در ضمن سعی کنید در منفی وصف بخردی بزارید این فروشندگاه بیشترین ضرر رو بکنن ..
با اجازه جناب پرريسك
بين 150 تا 160 يكي دو تا مقاومت مهم داره بعد تو 165 داره بعد 170 180 كه مهمترين مقاومتشه
نگراني از بابت خريد نداره
180 رو رد كنه ديگه عرضه اي نميشه و يه كله ميره بالا
من امروز اول وقت فروختم و منتظرم 180 رو رد كنه دوباره وارد شم
حركت اصلي بعد از اونه
[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
سلام استاد ببخشید وقتتونو میگیرم...
یه سوال فنی داشتم. البته ناشیانست شما ببخشید بلاخره باید ما هم راه بیوفتیم دیگه.
این فاسمین الان به چه صورتیه؟ الان این پرچم زده یا کنج هست؟ چون شبیه کنجه ولی در جهت رونده قبلی هست و این نباید برای ادامه حرکتش در روند صعودی(الگوی ادامه دهنده) برخلاف روند قبلیش حرکت میکرد تا استراحت محسوب شده و دوباره روند صعودی قبلیشو ادامه میداد؟ درسته یا اشتباه میکنم؟
میشه احتمال ضعیف داد ک یه مدت منفی خواهد شد؟ کلا یه تحلیلی میکنید؟ میخوام بدونم تکنیکالی چرا صعودیه؟ (صرفا اموزشی) ممنون
شبندر وذوب دارن برگشت می زنن....کرمانشاه تعدلیش سوخت و20 تا30 درصد رشد به بازار بدهکار هست ..اگر باز بود الان قیمتش از 850 هم رد شده بود..بنیادی هم گزارش شش ماهه واقعا عالی بود ..رو
نظر