چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
    بابا یکم به خودتون زحمت بدهید صفحات این تاپیکو ورق بزنید جواب سوالاتتون را پیدا میکنید !!
    خیلی راحت و بی دردسر سوال میکنید بدون اینکه زحمتی برای بدست اوردن پاسخش کشیده باشید! [-(
    پرریسک تا الان 100 بار در مورد همین سهم نظرشو گفته باز بپرسید!!
    من جای پرریسک بودم اینهمه حوصله به خرج نمیدادم..خدا صبرش بده ! @};-
    در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    با تشکر از شما..
    دوستان برا اینکه سوالات تکراری نشه اگر برای دوستان زحمتی نیست قبل پرسیدن سوالشون حداقل 4 صفحه اخر تاپیک رو بخونن اگر سوالشون در بین سوالات نبود مجدد بپرسن بنده در خدمتم ........چند دقیقه بیشتر وقتتون گرفته نمیشه...
    با تشکر
    این بیاد اینور تا دوستان ببینن:x

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط mir48 پست شده است View Post
      جناب پرریسک سلام
      نظرتون در مورد رانفور چیه؟
      سپاس
      با سلام ..رانفور الان روی مقاومت هست رد کنه بره بالا برا سهم خوبه ..سهم زیر 1500 بیاد مجدد تا 1440 افت می کنه فعلا کف سهم همین جاهاست ....باید منتظر موند دید میتونه از این مقاومت رد بشه یا نه....

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط vahid78 پست شده است View Post
        پاسخهای جامع شما واقعا ستودنی است
        من از 350 دارم نظرتون چیه ؟
        در مورد فایرا اگر دید نوسان دارد سهم تا قبل 1420 مثبت شد نگهداری در غیر ایصنورت خروج واگر دید میان مدت دارید تا وقتی سهم زیر 1280 نره نگرانی نداره...
        به نظرم حداقل 50 درصد در مثبت خارج بشید بهتره باشه..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط eiman پست شده است View Post
          سلام پرریسک جان
          نظرت راجع به ثاژن و معاملات امروزش چیه؟
          بالا یا پایین؟
          مرسی
          با سلام..ثازن حد ضرر 112 ...سهم خوب مقاومت کرده امروز هم بالای 5 میل دو تا حقیقی تازه خرید کردن اومدن بالای یک درصد ...دلیران وبیمه اسیا هم خارج شدن از بالای یک درصدی ها...

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
            به نظر شما رد میکنه ؟
            تمحرکه به نظر میاد رد می کنه ..رد هم نکنه با کمی در جازدن وگرفتن انرزی احتمال زیاد رد می کنه.....
            به سهم خوش بین هستم نبودم در لیست خرید نبود...

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط آواچی پست شده است View Post
              پرریسک جان،خدا قوت،درود به شرفت دادش،روند ذوب رو هم اگه یه خلاصه بگین ممنون میشم،فدات:x
              ذوب اگر فردا وروزهای بعد بتونه بالای 187 بمونه خوبه براش .حد ضرر برا خریدارن ودارندگان برود بر روی 187 تومن در صورت شکست ..نتونه بشکنه وبمونه بالای این قیمت خروج برا نوسانگیران....

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                سیگنال بورس نوشته قنیشا امروز به سمت بالا بازگشت، همانطور که مشخص شده است موج های صعودی و نزولی در حال کوتاه شدن است و سهم در حال تراکم است
                این نشان دهنده چیه استاد؟
                قنیشا به حمایت 1150 واکنش نشون داد برگشت ولی با دیتا امروز روند سهم بالای 1217 تومن تثبیت بشه صعودی میشه ....
                فعلا از گروه قند دوری کنید ....به خاطر چند درصد نوسان خود رو اسیر این گروه نکنید ..روند صعودی بشه اطلاع رسانی میشه ...
                با یک گل که بهار نمی شود...گیرم قنیشا بشود 1500 ارزش ریسک ندارد وقتی گل گروه داره با سر میاد پایین.....

نظر

• reza123
                  عضو جدید
                  • May 2012
                  • 5

s,hg

با تشکر از شما..
                  دوستان برا اینکه سوالات تکراری نشه اگر برای دوستان زحمتی نیست قبل پرسیدن سوالشون حداقل 4 صفحه اخر تاپیک رو بخونن اگر سوالشون در بین سوالات نبود مجدد بپرسن بنده در خدمتم ........چند دقیقه بیشتر وقتتون گرفته نمیشه...
                  با تشکر
                  با سلام خدمت ÷رریسک جان. من یه سوال حیاتی دارم بی زحمت جوابم رو بدید. با قشکر که دارم چیکار کنم؟

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5095

در اصل توسط کارآموز پست شده است View Post
                    پرریسک جان هرروز که اطلاعات جدید رو وارد آمی بروکر میکنیم باید دوباره گزینه split رو بزنیم؟
                    نمیشه کاری کرد که برای هر سهمی که split رو میزنیم از فرداش که اطلاعات جدید رو وارد میکنیم در حالت split باقی بمونه و دیگه نخواد از اول همه تاریخ ها رو split کنیم؟
                    با تشکر.
                    دوست عزیز یک راه هست. باید بعد از split نمودار وارد فایل دیتابیس(اکسل) آن بشوید و کل داده ها به طور دستی به جز یکی 2 سطر آخر حذف کنید و فایل را مجدد ذخیره کنید.
                    دفعه بعد که با امی بروکر وارید میشوید دیگر نیازی به تعدیل ندارید.
                    احتیاطا این کار را روی یک نماد آزمایش کنید و نتیجه بگیرید.
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط nik پست شده است View Post
                      جعفرجان خسته نباشی
                      آقا وضعیت دکوثر رولطف میکنی بگی
                      با سلام..دکوثر بازی همیشکی ..سهم مجدد داره به 220 میرسه واینجا کف سهم شده ..احتمالا مجدد رشدی به سمت 250 بکنه ...بالای 233 بمونه سهم صعودی میشه...ولی اینم مثل قنیشا با یک سهم بهار نمیشود وقتی گروه دارو دارن اینطور اروم وساکن معامله میشن این سهم هم هر قدر تلاش می کنه توان صعود نداره چون گروه حرفی برا گفتن نداره..

نظر

• vahid78
                        عضو جدید
                        • May 2012
                        • 18

پرریسک عزیز
                        لیست خرید قبلی با همون حد ضرر واسه فردا معتبره ؟
                        اگه نه , امکان داره چندتا سهم با دید کوتاه مدت واسه فردا معرفی کنی

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط reza123 پست شده است View Post
                          با سلام خدمت ÷رریسک جان. من یه سوال حیاتی دارم بی زحمت جوابم رو بدید. با قشکر که دارم چیکار کنم؟
                          با سلام قیمت خرید شما رو نمی دانم....در 960 که سهم جمع شد همین جا به دوستان گفته شد اگر سهم دوام نیاورد بلافاصله خروج کنن که سهم فرصت خروج داد....
                          در لینک زیر حمایتها قندیها رو گفتم ببیند قشکر کجا قرار داره ....
                          http://forums.boursy.com/showthread....؟؟؟/page114

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط vahid78 پست شده است View Post
                            پرریسک عزیز
                            لیست خرید قبلی با همون حد ضرر واسه فردا معتبره ؟
                            اگه نه , امکان داره چندتا سهم با دید کوتاه مدت واسه فردا معرفی کنی
                            بله دوست من...
                            برا خرید همون لیست قبلی خوبه ...شما نگاه کنید ببیند کدوم سهام هنوز رشد نکردن یا رشد کمی کردن اونها رو برا خرید انتخاب کنید ....این سهام هنوز در روند صعود هستن وهنوز رشد چندانی کردن...

فقط دو سهم دیگر یکی ذوب بالای 187 بره با حد ضرر 187 ویکی هم فولاز بالای 330 بره با حد ضرر 330 به لیست اضافه میشه....

نظر

• morteza93
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 516

قنیشا به حمایت 1150 واکنش نشون داد برگشت ولی با دیتا امروز روند سهم بالای 1217 تومن تثبیت بشه صعودی میشه ....
                              فعلا از گروه قند دوری کنید ....به خاطر چند درصد نوسان خود رو اسیر این گروه نکنید ..روند صعودی بشه اطلاع رسانی میشه ...
                              با یک گل که بهار نمی شود...گیرم قنیشا بشود 1500 ارزش ریسک ندارد وقتی گل گروه داره با سر میاد پایین.....
                              ممنون از جواب صریح و خوبتون... اما متاسفانه من خیلی وقته آلودشم... خواستم با استفاده از راهنمایی شما تصمیم بگیرم...
                              یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• Amir P
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 65

جعفر جان....واقعا خسته نباشی... =d>

نظر

در حال کار...
                                X