چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط vahid78 پست شده است View Postپاسخهای جامع شما واقعا ستودنی است
من از 350 دارم نظرتون چیه ؟
به نظرم حداقل 50 درصد در مثبت خارج بشید بهتره باشه..
نظر
-
-
در اصل توسط آواچی پست شده است View Postپرریسک جان،خدا قوت،درود به شرفت دادش،روند ذوب رو هم اگه یه خلاصه بگین ممنون میشم،فدات:x
نظر
-
در اصل توسط morteza93 پست شده است View Postسیگنال بورس نوشته قنیشا امروز به سمت بالا بازگشت، همانطور که مشخص شده است موج های صعودی و نزولی در حال کوتاه شدن است و سهم در حال تراکم است
این نشان دهنده چیه استاد؟
فعلا از گروه قند دوری کنید ....به خاطر چند درصد نوسان خود رو اسیر این گروه نکنید ..روند صعودی بشه اطلاع رسانی میشه ...
با یک گل که بهار نمی شود...گیرم قنیشا بشود 1500 ارزش ریسک ندارد وقتی گل گروه داره با سر میاد پایین.....
نظر
-
s,hg
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا تشکر از شما..
دوستان برا اینکه سوالات تکراری نشه اگر برای دوستان زحمتی نیست قبل پرسیدن سوالشون حداقل 4 صفحه اخر تاپیک رو بخونن اگر سوالشون در بین سوالات نبود مجدد بپرسن بنده در خدمتم ........چند دقیقه بیشتر وقتتون گرفته نمیشه...
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط کارآموز پست شده است View Postپرریسک جان هرروز که اطلاعات جدید رو وارد آمی بروکر میکنیم باید دوباره گزینه split رو بزنیم؟
نمیشه کاری کرد که برای هر سهمی که split رو میزنیم از فرداش که اطلاعات جدید رو وارد میکنیم در حالت split باقی بمونه و دیگه نخواد از اول همه تاریخ ها رو split کنیم؟
با تشکر.
دفعه بعد که با امی بروکر وارید میشوید دیگر نیازی به تعدیل ندارید.
احتیاطا این کار را روی یک نماد آزمایش کنید و نتیجه بگیرید.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط nik پست شده است View Postجعفرجان خسته نباشی
آقا وضعیت دکوثر رولطف میکنی بگی
نظر
-
در اصل توسط reza123 پست شده است View Postبا سلام خدمت ÷رریسک جان. من یه سوال حیاتی دارم بی زحمت جوابم رو بدید. با قشکر که دارم چیکار کنم؟
در لینک زیر حمایتها قندیها رو گفتم ببیند قشکر کجا قرار داره ....
http://forums.boursy.com/showthread....؟؟؟/page114
نظر
-
در اصل توسط vahid78 پست شده است View Postپرریسک عزیز
لیست خرید قبلی با همون حد ضرر واسه فردا معتبره ؟
اگه نه , امکان داره چندتا سهم با دید کوتاه مدت واسه فردا معرفی کنی
برا خرید همون لیست قبلی خوبه ...شما نگاه کنید ببیند کدوم سهام هنوز رشد نکردن یا رشد کمی کردن اونها رو برا خرید انتخاب کنید ....این سهام هنوز در روند صعود هستن وهنوز رشد چندانی کردن...
فقط دو سهم دیگر یکی ذوب بالای 187 بره با حد ضرر 187 ویکی هم فولاز بالای 330 بره با حد ضرر 330 به لیست اضافه میشه....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postقنیشا به حمایت 1150 واکنش نشون داد برگشت ولی با دیتا امروز روند سهم بالای 1217 تومن تثبیت بشه صعودی میشه ....
فعلا از گروه قند دوری کنید ....به خاطر چند درصد نوسان خود رو اسیر این گروه نکنید ..روند صعودی بشه اطلاع رسانی میشه ...
با یک گل که بهار نمی شود...گیرم قنیشا بشود 1500 ارزش ریسک ندارد وقتی گل گروه داره با سر میاد پایین.....یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
نظر