چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
    پتروشیمی ها به نظر میرسه دارن برمیگردن!!!
    شپترو تا وقتی بالای 890 باشه روند کوتاه مدت صعود ادامه خواهد داشت وکرمانشاه تا وقتی بالای 680 باشه روند صعود در کوتاه مدت ادامه خواهد داشت ..لیدر گروه پترو این دوتا هستن ...

نظر

• hamid_farahy
      عضو فعال
      • May 2012
      • 463

پر ریسک عزیز کاذر رو یک بررسی میکنین؟

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

پگاه خراسان با یک تعدیل منفی سود از حدود 60 تومان به 45 تومان کاهش یافت ..سهمی که پشت سر هم مثبت میخورد ..

پگاه اصفهان سهمی که در 6 ماهه زیر 15 درصد از سود رو پوشش داده ..اونوقت هر روز مثبت میخوره وبازار به این سهم پی برای بالاتری داده نسبت به سهام روغنی که پشت سر هم تعدیل مثبت میدن ..

بارها گفتم بازم میگم از اشتباه بازار استفاده کنید ..

اگر سهام بنجلی واشغال دارید در شرایط جوگیری بازار این سهام رو رد کرده وسهام خوب رو جایگزین کنید ..خیلی ها صدرای 400 خریدن ..جو گیر شدن رفتن تو رویا والان اون رویاها بر باد رفت ..

همون زمان خیلی ها صدرا رو 400 فروختن جاش فولاد خریدن یک سهم اشغال رو به یک سهم عالی تبدیل کردن ..در بازار اونهایی موفق خواهند بود که جوگیر نشن وهر سهم اشغال ومزخرفی رو خرید نکنن ...بلکه سعی کنن سهام درپیت اگر دارن وبه اشتباه خرید کردن خیلی زود اون رو به سهام خوب تیدیل کنن...

تمام گزراش ها در کدال هست ..به راحیت میشه فهمید کدوم سهام مزخرف هست وکدوم خوب ...

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          ما فرونشده نیستیم هر 10 افت یک پله خرید می کنیم اونم با خیال راحت ..
          درصد رو رعایت کردیم ..حد ضرر داریم واز رالی سهام دیگر هم نهایت استفاده رو می کنیم وتعصبی هم نداریم ..

ولی خوب از سهام خوب نمیشه گذشت ..

فعلا از رالی وملت دوستان حالشو ببرن..دلیران امروز یک میل دیگر هم خرید کرده ..اهداف بالایی می بینم تکنیکالی...

شفارس هم فرصت داد حتما دریباید اهداف خیلی بالایی داره ..

کارت درسته ......با دلار 1700 تومنی غمارگ 200 میسازه .....با دلار 2000 تومنی نزدیک 300 ..با دلار 2500 تومنی رو دیگه روم نمیشه بگم خودمم باورم شاید نشه .........الان در سایت بورکس من منتظرم یکی تحلیل کنه این شرکت رو که چقدر میسازه .........فعلا یه نفر اومده که کلا محاسباتش اشتباهه به سود 124 تومنی رسیده .......:d
          ///

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
            پر ریسک عزیز کاذر رو یک بررسی میکنین؟
            کاذر در 100 معرفی شد با هدف اول 140 وبعد 180 که تا بالای 160 هم رفت ..در حال حاضر بالای 147 دوام بیاره روند صعود کوتاه مدت ادامه دار خواهد بود با هدف همون 180 ..

در ضمن بنده در این شرایط تکنیکال کهمدا وکسعدی رو زیباتر دیدم ..هر دو سهم 30 درصد بازدهی می دن تکنیکالی ..

نظر

• mobina
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 333

افزایش 7 درصدی قیمت لبنیات کذب است[COLOR="#0000CD"][/COLOR]
              تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۴۹
              مدیرکل کالاهای مصرفی سازمان حمایت اعلام کرد که افزایش هفت درصدی قیمت لبنیات کذب است.

علیرضا رفیعی در گفتوگو با ایسنا، با اعلام اینکه چندین جلسه پیاپی اتحادیه تولیدکنندگان لبنیات پیشنهادات برای افزایش قیمت لبنیات به جلسه سازمان حمایت و کارگروههای مرتبط آوردهاند، گفت: کارگروه با هیچ کدام از این پیشنهادات موافقت نکرد و هیچ گونه افزایش قیمتی تصویب نشد.وی افزود: براساس آخرین تصمیم قرار شد کالاهای کم مصرف که از افزایش قیمتی نداشتهاند ثابت باقی بمانند.به گفته رفیعی همچنین در این جلسه مصوب شد که آن دسته از 52 قلم لبنیات که افزایش قیمت داشته و کالاهای پر مصرف بودهاند و به صورت خودسرانه قیمت آنها در بازار افزایش یافته هر چه سریعتر به قیمتهای قبلی بازگردند.

به گفته مدیرکل کالاهای مصرفی سازمان حمایت، مصوب شد که این کالاها تا 10 درصد کاهش قیمت داشته باشند بنابراین نه تنها افزایش قیمتی رخ نخواهد داد بلکه 10 درصد کاهش قیمت قطعی است.وی تاکید کرد که در صورت عدم رعایت این مصوبه پروندههای جدیدی برای متخلفان تشکیل خواهد شد.
              وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                کارت درسته ......با دلار 1700 تومنی غمارگ 200 میسازه .....با دلار 2000 تومنی بالای 300 ..با دلار 2500 تومنی رو دیگه روم نمیشه بگم خودمم باورم شاید نشه .........الان در سایت بورکس من منتظرم یکی تحلیل کنه این شرکت رو که چقدر میسازه .........
                میثم جان خیلی ها هنوز سود این دو تا سهم رو باور ندارن ..اینها من رو یاد قزوین میندازن وفراتر از قزوین هستن ..از قیمت 1000 غبشهر و260 غمارگ گفتم قندیها باید پیش این دو سهم سر تعظیم فرود بیارن واز همون زمان اومدن در صدر گل گروه غذایی وقندی ..

میثم جان تک تک تحلیل ها داره درت در میاد ..شسینا شفارس هم کولاک کردی ....هر چند شفارس یک سرو گردن از شسینا برتره ..به وقتش...گزارش ها بیاد معلوم میشه ..

نظر

• saeedte
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 478

جعفرجان من که تا اواخر بهمن زیاد نمیتونم تو بازار باشم امروز کارم و خریدام تکمیل شد با توجه به راهنماییات به دید 4-5 ماهه سبدو اینجوری بیمه کردم و خیالم راحته و به فضل پروردگار امیدوارم :

5% شفارس
                  22% شبریز
                  36% غبشهر
                  37% کرماشا

خدایا به امید خودت
                  ممنون سید جان
                  به امید بازدهی حداقل 50% در این سبد و سبد همه ی دوستان :)
                  همشون پتانسیل رشد 50 درصدی از همین قیمتهای امروز رو دارن
                  آخرین ویرایش توسط saeedte؛ 2012/11/12, 20:41.

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

قیمت جهانی روی کله کرد بالا ...

از این گروه همچنان فاسمین در صدر هست با هدف بالای 900...واگرایی مخفی مثبت زده ....گروه روی گروهیی که کمترین رشد رو کردن ..ارز رو زیر 2000 دیدن ...منتظر می مانیم ..فاسمین در صدر این گروه هست برا خرید بعد کروی بعد فراور ....

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

قیمت های جهانی:

طلا:1729
                      آلومینیوم:1981
                      سرب:2044
                      روی:1937

مس:7634
                      نفت برنت:109
                      بنزین:271
                      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• masood5173
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 71

سلام سید جان
                        برا شنبه یه مقدار پول نیاز دارم که چهار شنبه به دستم برسه
                        به نظرت از سبد زیر کدوم و بفروشم
                        غمارگ
                        غبشهر
                        قشکر
                        قهکمت
                        کسعدی
                        کرماشا
                        ممنون میشم راهنمایی کنی
                        الملک ا...

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 463

دوستان عزیز اگر کسی قصد خرید دارد در صورت صف شدن خگستر فردا یک روند صعودی خوبی خواهد داشت . پر ریسک عزیز نظر بدن

نظر

• navid13
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 38

سلام جناب پرریسک من فایرا را 1500 خرید کردم سود خوبی هم داشت و هنوز هم تعدادی دارم. به نطر شما ارزش سرمایه گذاری مجدد دارد؟ ممنون .

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط masood5173 پست شده است View Post
                              سلام سید جان
                              برا شنبه یه مقدار پول نیاز دارم که چهار شنبه به دستم برسه
                              به نظرت از سبد زیر کدوم و بفروشم
                              غمارگ
                              غبشهر
                              قشکر
                              قهکمت
                              کسعدی
                              کرماشا
                              ممنون میشم راهنمایی کنی

سلام..
                              نظر شخصی ..از گروه قند خارج میشم ..یا درصد این گروه رو کم می کنم ..چون جای رشد کمتر دارن ولی بقیه سهام تازه رالی صعود هنوز اغاز هم نشده ...چه برسه تموم بشه ..

نظر

• نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Nov 2011
                                • 2122

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                کارت درسته ......با دلار 1700 تومنی غمارگ 200 میسازه .....با دلار 2000 تومنی نزدیک 300 ..با دلار 2500 تومنی رو دیگه روم نمیشه بگم خودمم باورم شاید نشه .........الان در سایت بورکس من منتظرم یکی تحلیل کنه این شرکت رو که چقدر میسازه .........فعلا یه نفر اومده که کلا محاسباتش اشتباهه به سود 124 تومنی رسیده .......:d
                                سلام 2020 و خسته نباشی من دربنیادی سهم بررسی کامل کردم میشه یک توضیح کوچک بدهی که افزایش دلار در کجای سود نقشی دارد ممنون . البته من ازاین سهم وغبشهر دارم .

نظر

در حال کار...
                                X