پرريسك عزيز امروز يه تعداد قپيرا برداشتم . قصد ندارم تك سهم بشم . به نظر شما آيا كرماشا مي تونه بازدهي كوتاه مدت داشته باشه يا اينكه سهم ديگه اي رو پشنهاد مي ديد ؟؟؟
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
تکنیکالی زیبایی داره ..به اون قسمت توجه نکردم ..ولی خوب باید بره بالا البته بالای ۱۶۰ دوام بیاره فعلا که خوب دوام اورده وزیر این قیمت نرفته ..در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستجعفر جان کسعدی توی پر کردن حجم مبنا مشکل داره.
کساوه و کچینی راحتتر حجم پر میکنن
نظر
-
کرمانشاه متاسفانه دمش وصل شده به این گروه پترو ..میخواد بیاد بالا ولی جو حاکم نمی زاره ..این سهم تا وقتی بالای ۴۱۸ هست روند صعود داره ولی جو گروه هم لحاظ کنید ..این سهم با نزدیک شدن به زمان ارئه گزارش ها رشدش تشدی میشه ولی پایین ندراه فعلا ..در اصل توسط سهراب ۱ پست شده است مشاهده پستپرريسك عزيز امروز يه تعداد قپيرا برداشتم . قصد ندارم تك سهم بشم . به نظر شما آيا كرماشا مي تونه بازدهي كوتاه مدت داشته باشه يا اينكه سهم ديگه اي رو پشنهاد مي ديد ؟؟؟
فعلا بازار در رگوههای کوچک هست دییل هم اینه که شاخص کل هنزو در روند صعود قرار نکگرفته ..برا اینکه سهام بزرک مثبت بخورن باید شاخص کل وارد فاز صعود بشه ...
فعلا شاخص گروه قند وکاشی در روند صعود هست وسهام کوچک..
نظر
-
آقا مصطفی اگه رفت بالای ۲۰۰ من هر روز نصف حجم رو میدمدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستجعفر جان کسعدی توی پر کردن حجم مبنا مشکل داره.
کساوه و کچینی راحتتر حجم پر میکنن
نظر
-
همينطور قنيشادر اصل توسط hogo_wave پست شده است مشاهده پستقشهدو قنقش ادمو دق میدن تا صف بشنوقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
سهامدار جزء در این سهم وارد نشده شاید انگشت شمار باشند حقوقی هر موقع دوست داشت صف خرید میزاره هر موقع خواست برمیدارهدر اصل توسط hogo_wave پست شده است مشاهده پستاقا قنقش دیروز صف خرید بود ولی امروز ؟؟؟؟
نظر
-
دم شما گرم.در اصل توسط taze vared پست شده است مشاهده پستآقا مصطفی اگه رفت بالای ۲۰۰ من هر روز نصف حجم رو میدم
ایشالا که میرهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
جناب پر ریسک همانطور که مستحضر هستید در روند صعودی سهم باید با حجم بالا معامله شود تا بیانگر ادامه روند صعود باشد.
نظر شما در رابطه با معاملات پر حجم قندی ها چه می باشد و ایا معاملات انجام شده تصدیق تو ضیحات بالا هست؟
مثلا قشیر بالای ۲ mil , قپیرا بالای ۱mil
نظر
-
-
بالای ۱۷۰ روند صعود میگیهر ولی از نظر زمانی کمی زمان لازم داره ...اگر یکی دو هفته هم رو همین قیمتها در جا بزنه وبعد بره بالا عالی میشه ..فکر کنم کمی در جا بزنه ..البته گفتم بالای ۱۷۰ روند صعودمگیره ...بنیاید نظری ندرام..در اصل توسط mane۱۶۵۹ پست شده است مشاهده پستپرریسک جان نظرت روی پسهند چیست ؟
نظر

نظر