در اصل توسط javad پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط shams50 پست شده است View Postسلام جعفر جان
به نظرتون كرمانشا رو با ذوب يا شبندر عوض كنم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
كرمانشا خريد 5700- با تشكر
به نظر من ذوب شبندر رو با کرمانشاه عوض کن ..
ذوب وشبندر فقط تکنیکالی نظر میدم بنیادی کلی ابهام در این دو تاهست ..
ولی کرمانشاه سالاره برا خودش ..بالای 200 وحتی 300 انتظار سود دارم پی بریا 4 میشه 800 تا1200 تومان وپی برای 5 هم 1000 تا1500 تومان قیمت سهم میشه ..
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postباید دید تا چه قیمتی متونن بیارن پایین..فعلا که تاق مبادلاتی نرخ رو پایین نیاورده واگر پایین نیاره افت بیش از این در بزارا ازاد بی معنی خواهد بود ..
ببینم فردا مبادلاتی 50 تا100 تومن میاره پایین یا نه ؟؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط امیر علی پست شده است View Postسلام جناب پرریسک
دیر اومدم از خگستر جا موندم
برای کوتاه مدت سهمی در نظر دارید؟
از خگستر جا نموندی ..حد ضرر 195 ..اگر بشکنه هدف گفتم 300 فقط فقط فقط تکنیکالی ..ببینم فردا می تونه بشکنه یا باز هم کم میاره ..
در مورد سهام همون سهام قبلی از فولاد گرفته تا کرمانشاه وشپتارو وهر چی سهم خوبه می تونید بخرید یا منتظر بشید وقتی مقاومت شکست وروند صعود سربعت گرفت بخرید ولی خوب باز هم مفت هستن ..اینها بالا نیان چه سهمی میخواد بیاد با لا ..
نظر
-
در اصل توسط AAbas پست شده است View Postتو چه قيمتى واسه خريد خوب ميبينى پرريسك جون
این نظر منه ..در ضمن در هر شرایطی 20 درصد سبد سکه ..حالا میخواد نصف بشه میخواد چند برابر بشه سر سوزنی مهم نیست ودر اخر ارزوی قلبی ما سقوط ازاد ارز و طلا وراحتی واسایش مردم عزیزمان هست ..
نظر
-
در اصل توسط تاران پست شده است View Postمثل همیشه رک و صریح
به جد امیدوار شدم
یکی از دوستان به سفارش من سنگین غبشهر خریده و نگرانه
راستش منم کمی ترس ورم داشته بود
هرچند تو سهم قزوین به تحلیل های شما ایمان آوردم
کمی شک داشتم تو اینا که الان برطرف شد
امید به روز بازگشایی این دو
من با سودهایی که خواهند ساخت پی برای این دو سهم رو زیر 3 وحدود 2 می بینم واگر بخوان برسن به پی برای 4 کمترین پی برای معمول بازار میشه یک رشد 100 درصد ..به همین راحتی ..صبر می کنم..این حداقل رشد بود شاید بازار خواست پی بریا 6 بده یا 8 بده ..در قزوین من منتظر رشد تا 600 بودم ولی بازار تا 1400 هم برد سهم رو ..
نظر
-
به نظرت بموتو چند بازگشایی میشه؟!
خرید تو چه محدوده ای مناسبه؟!همچنان هدف 450 پار جاست دیگه؟!تمام سال من بی تو...
نظر
-
با سلام ودرود
چند سوال و جواب از سهامدارن در روز دوشنبه 91/8/29
سوال 1- ارزش اسمی هر سهم بورس چقدر است؟
جواب سهامدار : 100 ریال
سوال 2 - در صورت تعدیل منفی سهم - آن سهم صف خرید می شود یا صف فروش ؟
جواب : صف خرید
مثال ؟
جواب : رتکو
سوال 3 - فاسمین نرخ تسعیر ارز را 1800 گرفته با تسعیر 2500 تومانی نرخ ارز سود 126 تومانی آن چقدرخواهد شد ؟
جواب سهامدار : سود زیر 50 تومان- شایدم زیان بده
سوال 4 - p/e ب الان فاسمین چقدر است؟
جواب سهامدار : 8 - 9 -10
سوال 5 - شما چه جوری سهام خرید و فروش می کنید؟
جواب : خرید در صف خرید در مثبت4 و 8 و 12 در صد و فروش چند روز بعد در صف فروش - 4 و -8و..
سوال 6 - با سهامی که در درصدهای منفی می فروشی چه سهمی را می خری ؟
جواب : به بازار نگاه می کنم هر سمی که صف خرید داشته باشد چند روز 4 درصد مثبت خورده باشد
سوال 7: خوب اینجوریکه خیلی ضرر می کنی ؟
جواب : نمی دونی چه حالی می ده وقتی تو صف خرید می رم و ساعت ها صف خرید رو می بینم تا سهم به من برسه چه حالی می کنم پس از چند روز انتظار و در صف نشستن به من هم سهم می رسه انتظار خیلی چیز خوبیه
مثال ؟
مدتی پیش خیلی تو صف خرید غپینو انتظار کشیدم از حدود قیمت های 130 هرروز آمدم بخرم دیدم صف شد به خودم گفتم هر جوری شده این سهم را می خرم بلخره پس از هفته ها در انتظار ماندن سهم رو در 330 تومان خریدم چه کیفی کردم پرواز می کردم در پوست خود نمی گنجیدم و...
دوستان این سوال و جواب با توجه به وضعیت بازار امروز تهیه شده و خدای نکرده قصد توهین به هیچ یک از عزیزان را ندارم من خودم هم یک سهامدار هستم
نظر
-
پرریسک عزیز
سلام و تشکر از زحمات...دوستان همواره سئوال و شما نیز همواره با صبر و حوصله جواب میدهید....پس سعی می شود خیلی مزاحم نباشم و با مطالعه سئوالات و جواب ها روند کارم را برنامه ریزی نمایم....بدانید که که همیشه به یاد هستیم و دعای ما نیز همیشه بهترین ها توام با سلامتی برای شما هست....
........................
روند سهام ..کروی..را با توجه وضعیت جهانی روی و عرضه زنگان با چشم انداز به گزارش 9 ماهه چگونه ارزیابی می کنید؟منفی های این چند روز سهم را اصلاحی مدانید برای حرکت تا 300 ؟
با تشکر
نظر
نظر