چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط aur140 پست شده است View Post
    سلام سيد جان
    وقت بخير
    قبلا گفته بوديد كه سكه بين 900-1100 براي خريد خوبه و الان گفتيد كه كف قيمت داره بالاتر مياد
    نظر شما در مورد خريد سكه و دلار چطوره ؟ آيا توصيه به خريد با قيمتهاي فعلي داريد يا خير ؟
    ممنون

سلام..

هنوز رشدی صورت نگرفته ...همچنان فرصت خرید می بینم واز نظرم رالی جدید اغاز شده وروند صعود در بازار سکه ودلبر شروع شده ..

با این همه بارها گفته شده سود ها رو تبدیل کنید واگر قصد خرید دارید پله ای خرید کنید ..هر چند ارزوی قلبی ما توافق وافت دلبر هست ولی خوب با ارزو اتفاقی رخ نمیده چون اسمش روش هست ارزو...با واقعیت باید زندگی کرد واز واقعیت نباید فرار کرد وترسید که هیچ چیز عوض نمیشه فقط اگر از حقیقی فرار کنیم بازنده خواهیم بود همین ...

نظر

• جواد مهرابی
      عضو فعال
      • May 2012
      • 543

پرریسک عزیز نظرتون درباره ساختمانی ها چیه ؟؟

باتشکر
      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• aur140
        عضو عادی
        • Jul 2025
        • 140

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        سلام..

هنوز رشدی صورت نگرفته ...همچنان فرصت خرید می بینم واز نظرم رالی جدید اغاز شده وروند صعود در بازار سکه ودلبر شروع شده ..

با این همه بارها گفته شده سود ها رو تبدیل کنید واگر قصد خرید دارید پله ای خرید کنید ..هر چند ارزوی قلبی ما توافق وافت دلبر هست ولی خوب با ارزو اتفاقی رخ نمیده چون اسمش روش هست ارزو...با واقعیت باید زندگی کرد واز واقعیت نباید فرار کرد وترسید که هیچ چیز عوض نمیشه فقط اگر از حقیقی فرار کنیم بازنده خواهیم بود همین ...
        سيد جان برداشت من از نظر شما اينه كه كف قيمت سكه و ارز همين قيمت هاي اين روزهاست و ميشه خريد كرد آيا درسته ؟
        بعد اينكه در روند صعود كه به آن اشاره كرديد پله اي بخريم يا اينكه احتمال افت مقطعي وجود داره؟
        [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• ron
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 243

شیران دست نیافتنی شد حالا ولصنم ...
          [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط aur140 پست شده است View Post
            سيد جان برداشت من از نظر شما اينه كه كف قيمت سكه و ارز همين قيمت هاي اين روزهاست و ميشه خريد كرد آيا درسته ؟
            بعد اينكه در روند صعود كه به آن اشاره كرديد پله اي بخريم يا اينكه احتمال افت مقطعي وجود داره؟
            تنها دلیل افت می تونه فقط خبر توافق باشه اونم توافق به این صورت که همه چی بار هواپیما روانه اونور...

خرید پله ای به این دلیل که شاید کمی پایین تر فرصت خرید بده ولی از نظرم روند صعودی شده وبه احتمال زیاد منتظر یک رالی باید باشیم ..

نظر

• ساسان
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 728

سلام
              فعلا که عالی ظاهر شده
              واتی را هم جاش خالیه
              تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

قیمت ها در بازار سکه ودلبر ایندفعه اونقدر اروم وخزنده داره بالا میاد که کسی متوجه نشه وحساس.و.

سکه 1050 الان در بالای 1200 ایستاده تا اینجا 15 درصد ..روزی یک درصد هم مثبت بخوره ماهی میشه 24 درصد ..به همین راحتی ...

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                  با سلام خدمت دوست عزیزم آریو جان

البته به این موارد هم باید توجه داشت:

1) همه حقوقی ها هم مثل اون حقوقی هایی که شما گفتید نیستند و من بعضی هاشون رو می شناسم که کارشناسانی عالی همانند همین جعفر عزیز در آنها فعالیت می کند و همه را نباید به یک چشم نگاه کرد. و شما هم فقط دارای نکات منفی رو میگی ، در حالیکه حقوقی های کاردرست هم خیلی داریم.

2)در خصوص فروش سهمهای حقوقی ها در قیمتهای پایینتر و خرید در قیمتهای بالاتر ، شما نباید این را به آنها خرده بگیرید ، چون بعضی از حقوقی ها اهدافی جهت کنترل قیمت سهم دارند که حتی مجبورند در این راه ضرر بدهند و وقتی موفق نمی شوند که سهم را کنترل کنند ، مجبور به جایگزینی سهم در قیمتهای بالاتری می شوند . ضمن آنکه همه ایده های فروش حقوقی در یه سهم کار خودشون نیست و بعضی هاش حالت دستوری از طرف دولت یا ... داره که بازار را حمایت یا بریزند ، به همین خاطر به این مورد خرید و فروش حقوقی ها هم نمی شود خرده گرفت.

3) در هر صورت بحث من ، بحث به مجمع نرفتن و همانطوری که گفتم ، بحثی بر سر حقوقی ها و نحوه و مدل خرید و فروششان ندارم.

کماکان صبر میکنیم ، ببینیم اونهایی که با سهم به مجمع می روند موفقترند و سودشون رو بعد از چندین ماه بعد می گیرند ، یا افرادی که سهام خوب رو در قیمتهای خوب شکار می کنند و ....

ضمنا" در بازار ایران کلا" باید با روند سهم پیش رفت . البته منظورم این نیست که وقتی سهمی صف خریده برید تو صف خرید یا فروش ، بلکه منظورم اینه که با روند نجنگید.

من خودم تو شرکت ساختمانی کار میکنم و وضعیت بسیار بسیار بد همه شرکتهای ساختمانی در سال 1391 مشهوده

دولت پول نداره که بخواد طلب شرکتها رو بده و اکثر شرکتهای ساختمانی دارند ورشکسته میشن

همین چند وقت پیش رفته بودیم سندیکای شرکتهای ساختمانی : میگفتن به جای طلبهاتون بهتون زمین میدیم و سهام عدالت و ....

گرانی مصالح ، عدم وجود خرید و فروش و راکد بودن بازار و کمبود بودجه های عمرانی و ... همه موجب ریزش این گروه هستند.

در هر صورت من نظرمو گفتم و به نظر من تقسیم سود بالایی در شرکتهای ساختمانی نخواهیم داشت و تازه اگر هم داشته باشیم
                  نظر من مخالف به مجمع رفتنه

به قول شما صبر بهترین چیز است ، صبر میکنیم ببینیم تو مجامع شرکتهای ساختمانی چه اتفاقی میفته و سودو کی میدن و چقدر میدن؟

ممنون بابک جان نگاه بسیار عالی و تحلیل بسیار منطقی و درستی بود
                  همون طور که میدونیم تمام صنایعی که باهاشون سر کار دارین دچار مشکلاتی شدن ...این که شرکت های ساختمانی با نسبت های پی به ای 3 گزارش های 12 ماهه رو بدون تعدیل های منفی 30 تا 50 درصدی ارائه میکنن خودش جای بسی شکر داره و تامل!

نمیخواستم زیاد وارد رفتار حقوقی ها بشیم ... درسته برخی حقوقی ها کار بلدن و برخی دیگه سهم ها رو در 50 درصد پایینتر از قیمت های فعلی بسیاری از این سهم های بازار رنج منفی زدن نمونش خارزمی در فولاد !

اینکه حقوقی ها با توان مالی بالایی که دارن قیمت ساختمانی های بنیادین رو به دو برابر قیمت فعلی نبردن نشان از باهوش بودن و تحلیل درست اونا از شرایط نیست! همون طور که بسیاری از سهم ها رو در نصف قیمت های فعلی در دو یا سه ماه قبل رنج منفی میکشیدن نشان از کم هوشی اونا نیست !
                  در کل همه ما جزئی از این حقوقی ها هستیم

سرمایه گذاری در مسکن برای من تجربه خوبی داشت جوری که با کمترین ریسک ممکن از اسفند سال گذشته تا حالا 80 درصد بازدهی داشت( توجه به مقوله کمترین ریسک خیلی دارای اهمیته )

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                  با عرض سلام
                  بابک عزیز ضمن تشکر از نظرات کارشناسی شما چه در گروه ساختمانی و چه در سایر گروه ها
                  ما نهایت استفاده را از نظرات گرانبهای شما می کنیم
                  تمام مشکلاتی که در خصوص گروه ساختمانی ذکر کردید را به دیده منت می پذیریم
                  اما در خصوص تقسیم سود مجمع من نظر دیگری دارم شاید هم اشتباه باشد
                  آ س پ قیمت قبل از مجمع 90 حدود 360 تومان بازگشائی بعد از مجمع 360 تومان سود 85 تومانی مجمع رایگان
                  ثشرق قیمت قبل از مجمع 90 حدود 180تومان بازگشائی بعد از مجمع بعد چندروز قیمت سهم 190 تومان سود 35 تومانی مجمع رایگان + 10 افزایش قیمت سهم (هرچند بعد از مدتی قیمت سهم به 240 و 250 تومان هم رسید .)
                  و همچنین ثاخت و ثباغ و...
                  الان سهام ساختمانی در این مقطع حکم سهام سیمانی را پیدا کرده (یک ماه قبل از مجمع خرید و یک ماه بعد از مجمع فروش = سود 20 الی 30 درصدی مجمع رایگان )
                  حال در عرض یکی دو ماه سود مجمع رایگان می افتد چه فرقی می کن شرکت سود رایگان و باد آورده را کی پرداخت نماید؟؟/
                  بازهم تشکر می کنم بابت ذکر مشکلات سهام ساختمانی , بی شک همین عوامل هستند که مانع رشد قیمت آنها می شود.
                  هرچند به قول شما صبر می کنیم تا برگزاری مجامع شاید سود کمتری تقسیم کردند شایدهم ...

موفق باشید.

بنده هم انتظار دارم بعد از مجامع ساختمانی های بنیادی گپ های قیمتی ایجاد شده خیلی سریع پر بشه !
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• راهکار جدید
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 139

سلام جعفر جون وقت بخیر، روز خوش ممنون میشم مقاومت های پیش رو شبندر را بگی؟و مشتاق شنیدن نظراتت در خصوص این سهم هستیم

نظر

• علیرضاباقری
                      عضو عادی
                      • Nov 2011
                      • 116

پکویر برای92سال 80 درصد تعدیل داده

نظر

• جعفری
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 193

در اصل توسط علیرضاباقری پست شده است View Post
                        پکویر برای92سال 80 درصد تعدیل داده
                        با سلام با این تعدیل رالی یاسا تایر ادامه پیدا خواهد کرد شاید تا 600 یا بالاتر منظورم کوتاه مدت بود

نظر

• فرید
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 160

سلام بر استاد بزرگ آقاجعفر
                          بسیار خوشحالم که از طریق یکی از دوستان شما در این سایت با نوشته های شما اشنا شدم و امیدوارم کماکان بتوانم از مطالب مفیدتان استفاده کنم.
                          چمامچه مقدور باشد نظرتان را راجب سهام کرمانشاه ارائه فرمایید بنده چند روز پیش 745 وارد شدم ولی احساس میکنم بالا سوار سهم شده ام.
                          لطفا راهنمایی فرمایید خاصه اینکه نسبتا تازه کار هستم.
                          ممنون

نظر

• داروساز
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 603

Iran's crude loading may fall to 834,000 bpd in December

Iran crude exports to hit lowest since sanctions -sources

صادرات نفت ایران به پایینترین میزان خود از شروع تحریمها رسیده است.
                            بیشترین کاهش خرید توسط چین و هند بوده است.

نظر

• شاهپور
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 173

با سلام اگر ممکن است تحلیلی از سرمایه گذاری پتروشیمی با توجه به صعود زیرمجموعه هاش بفرمایید

نظر

• جعفری
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 193

با سلام
                                درصورت امکان نظرتون رو در مورد خرید شیران در قیمت حدودای 4000 تومن بگین به نظرم در این حدودا باز شه البته ممکنه با توجه به رشد حدود 80 درصدی قیمت فشار فروش زیاد باشد

نظر

در حال کار...
                                X