چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • يگانه
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 616

جعفر جان کاشی ها رو چطور میبینی؟؟

نظر

• masome
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 186

در اصل توسط masood5173 پست شده است View Post
      خبر از منبع آگاه
      قابل توجه سهامداران غمارگ و غبشهر
      اعلام سود قابل توجه شرکت برای هر دو سم روغنی
      وفروش زمین در شرکت مارگارین قطعی شد
      .................................................. .............
      تبریک به تمام سهامداران تعصبی دوقلوهای روغنی به ویژ سید عزیز
      مبارک باد
      بازگشایی تا2 هفته دیگر
      دوست عزیز ممنون از اطلاعاتی که دادی اما منبع خبر؟سود قابل توجه؟ منبع خبر و میزان تعدیل از خود این خبر مهمتره. چون از این خبرها خیلیها تو تاپیکها برای ایجاد جو می زنن.

نظر

• hamid_farahy
        عضو فعال
        • May 2012
        • 463

پر ریسک عریر ثامان و فردا بخریم ؟ لطفا نظر بدین

نظر

• masood5173
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 71

توسط یک دوست مشترک تونستم با حسابرس شرگت گفتگویی داشته باشم
          ایشون از سود دهی بی سابق شرکت خبر دادن و از افزایش قیمت سهم به صورت متوالی .
          چون که بعد از اعلام سود سالیانه ، نماد برای سود فروش زمین به ازای هر سهم بسته خواهد شد.
          از غبشهرم پرسیدم که گفتن این دو سهم بنیادی یکی هستن و اکثر سامداراش مشترکن و به نظرم غبشهر تعدیل بیشتری نسبت به غمارگ داره و سرمایه انباشته زیاد که این سهم هم افزایش سرمایه دارد.
          .................................................. ........
          در ضمن گفت که مارگارین زیر 500 رو دیگ نمیبینه
          شاد و پیروز باشید
          الملک ا...

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

دوست عزیز پس این قضیه امور سهام و اعلام سود پایین و این حرفا چیه؟ من خودم به امور سهام زنگ زدم و همون سود بجه ها رو هم تلنی تائید می کنم. اینو پس میخوان چی بگن. من که خوشحال شدم اطلاع رسانی کردین ممنونم.
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

جناب پر ریسک این کلمه دلار و دلبر رو من تصور میکردم شما اشتباهی تایپ می کنید بعدا فهمیدن عمدی است. خیلی جالب بود. واقعا حضور شما در این سایت وزنه بزرگی است. بی خود نبوده که من به خاطر ارتباط داشتن با شما عضو این فروم شدم. با تشکر
              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• علیرضاباقری
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 116

استاد پرریسک
                نظر شما در مورد بوعلی چیست با توجه به فروش زمینش

نظر

• aminian
                  كاربر فعال
                  • Oct 2012
                  • 663

یکی ما رو راهنمایی کنه
                  با توجه به محاسبه احتمالی خوراک پتروشیمیا با ارز مرجع و ابهامات در کل بازار
                  بنظر شما بهترین گزینه برا خرید بی ریسک فاسمین نیست؟

نظر

• Brother
                    عضو عادی
                    • Dec 2010
                    • 193

دائی رضا تو تالار صوتی اعلام کرد که سود غمارگ بالای 100 تومان و غبشهر 195 تومان اعلام میشه و حداکثر تا 2 هفته دیگه باز میشند و انشاءالله غمارگ بالای 430 و غبشهر بالای 1600 قیمت خواهند خورد
                    طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• aminian
                      كاربر فعال
                      • Oct 2012
                      • 663

سید جوون
                      این بازار بی رمق گزارشات 9 ماهه رو میخواد
                      درسته؟

نظر

• برزیل
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 415

در اصل توسط Brother پست شده است View Post
                        دائی رضا تو تالار صوتی اعلام کرد که سود غمارگ بالای 100 تومان و غبشهر 195 تومان اعلام میشه و حداکثر تا 2 هفته دیگه باز میشند و انشاءالله غمارگ بالای 430 و غبشهر بالای 1600 قیمت خواهند خورد
                        هروقت دایی رضاازیه سهمی تعریف کرداون سهم رونخرنمونش غپینوی 330تومانی صدراوفاذردوسال پیش

نظر

• ahmad30_n
                          عضو عادی
                          • Jul 2025
                          • 207

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          با سلام..

تا زمانی که نرخ دلبر مبادلاتی بالای 2000 باشه همچنان سهام دلبری در لیست خرید هستن واز سهام درپیتی که چند روزه صف خرید شدن بسیار ارزنده تر هستن ..

سهامی که تاثیر کم میگرن سهام ساختمانی هستن پی برای مناسب تقسیم سود مناسب مجمع نزدکی قیمت مناسب ورشد نکرده ..گروه رایانه رانفور رکیش واخابر وهمراه ...

سهام بانکی ...

مکشل اینجاست نرخ دلبر همچنان به نفع سهام دلبری هست فقط وقتی نگران باید بود که به زیر 2000 بره ..
                          رانفور و همراه و شپديس حركت صعودي و آرامي دارند و بسيار كم ريسك مي باشند و بنظر تو كوتاه مدت 30 درصد داشته باشند
                          [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• mahan2
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 68

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
                            =))
                            خیلی باحال گفتی=))
                            تازه برا قندیام خوب میشه:d
                            خوبیش اینه که الان زمستونه و اتفاقا چغندر نیاز کشوره....

نظر

• R.P.S
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 57

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                              هروقت دایی رضاازیه سهمی تعریف کرداون سهم رونخرنمونش غپینوی 330تومانی صدراوفاذردوسال پیش
                              راست میگی ؟الان نماد بسته است وقتی اون سود رو اعلام کرد میفهمیم که راست و دروغشو.

نظر

• حسینی
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 137

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                                دلار عمرا زیر 2000 تومن نمیاد
                                ارز مرجع هم 1600 تومن تصویب میشه
                                در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                اگر نرخ اتاق مبادلاتی بره زیر 2000 امکان داره اونم دست دولت هست ودولت بهتر از همه شرایط کشور رو میدونه که ایا توان رساندن به زیر 2000 وجود داره یا نه ...یر 2000 یعنی توافق که ارزوی قبلی همه هست ..
                                اگر توافقی سر برنامه هسته ای بشود دلار بطور موقت ممکن است هر قیمتی را که شاید در تصور هم نیاید ببیند همچنانکه بعد از قطعنامه نرخ آن از140تومان به زیر50تومان هم رسید اما چون مبنا و پایه اقتصادی نداشت خیلی سریع به قیمت قبل رسید و از آن هم فراتر رفت(آن موقع هم دلار رقابتی باب شد که چون به کسی نمی دادند مردم اسم آن را رفاقتی گذاشته بودند)....الان هم همینطور خواهد بود؛کافیست شخص کوچکترین اطلاعات اقتصادی داشته باشد و نرخ دلار در سال84 و پایان دوره خاتمی را که حدود800تومان بود(آن هم با نقدینگی67هزار میلیارد تومان)در نظر بگیرد و موقعیت کنونی اقتصاد ایران را با400هزار میلیارد تومان نقدینگی نیز لحاظ کند آنگاه به این نتیجه خواهد رسید که دلار 1000تومانی و1500تومانی و2000تومانی فقط یک خوش خیالی محض است ولو اینکه توافقی هم حاصل شود....البته دلار می تواند به این رقمها در بلند مدت برسد مشروط به اینکه:
                                اولا-روابط ایران با جهان خارج به حالت عادی درآید و تحریمها لغو شود
                                ثانیا-راه ورود ارز به ایران هموار شود به این معنی که سرمایه گذار خارجی بتواند با آسایش خاطر به سرمایه گذاری بپردازد و البته به نظر من؛ خود این آیتم با فلسفه وجودی ج.ا.ناسازگار است
                                ثالثا-انضباط مالی در دولت حاکم شود و کارها به افراد کاردان سپرده شود که نسبت این یکی هم با ج.ا.مثل نسبت جن و بسم الله است

نظر

در حال کار...
                                X