چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • يگانه
    کاربر فعال
    • اسفند ۱۳۸۹
    • ۶۱۶

جعفر جان کاشی ها رو چطور میبینی؟؟

نظر

• masome
      عضو عادی
      • آبان ۱۳۹۰
      • ۱۸۶

در اصل توسط masood۵۱۷۳ پست شده است مشاهده پست
      خبر از منبع آگاه
      قابل توجه سهامداران غمارگ و غبشهر
      اعلام سود قابل توجه شرکت برای هر دو سم روغنی
      وفروش زمین در شرکت مارگارین قطعی شد
      .................................................. .............
      تبریک به تمام سهامداران تعصبی دوقلوهای روغنی به ویژ سید عزیز
      مبارک باد
      بازگشایی تا۲ هفته دیگر
      دوست عزیز ممنون از اطلاعاتی که دادی اما منبع خبر؟سود قابل توجه؟ منبع خبر و میزان تعدیل از خود این خبر مهمتره. چون از این خبرها خیلیها تو تاپیکها برای ایجاد جو می زنن.

نظر

• hamid_farahy
        عضو فعال
        • اردیبهشت ۱۳۹۱
        • ۴۶۳

پر ریسک عریر ثامان و فردا بخریم ؟ لطفا نظر بدین

نظر

• masood5173
          عضو عادی
          • مهر ۱۳۹۱
          • ۷۱

توسط یک دوست مشترک تونستم با حسابرس شرگت گفتگویی داشته باشم
          ایشون از سود دهی بی سابق شرکت خبر دادن و از افزایش قیمت سهم به صورت متوالی .
          چون که بعد از اعلام سود سالیانه ، نماد برای سود فروش زمین به ازای هر سهم بسته خواهد شد.
          از غبشهرم پرسیدم که گفتن این دو سهم بنیادی یکی هستن و اکثر سامداراش مشترکن و به نظرم غبشهر تعدیل بیشتری نسبت به غمارگ داره و سرمایه انباشته زیاد که این سهم هم افزایش سرمایه دارد.
          .................................................. ........
          در ضمن گفت که مارگارین زیر ۵۰۰ رو دیگ نمیبینه
          شاد و پیروز باشید
          الملک ا...

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • مهر ۱۳۹۱
            • ۱۳۴۸

دوست عزیز پس این قضیه امور سهام و اعلام سود پایین و این حرفا چیه؟ من خودم به امور سهام زنگ زدم و همون سود بجه ها رو هم تلنی تائید می کنم. اینو پس میخوان چی بگن. من که خوشحال شدم اطلاع رسانی کردین ممنونم.
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • مهر ۱۳۹۱
              • ۱۳۴۸

جناب پر ریسک این کلمه دلار و دلبر رو من تصور میکردم شما اشتباهی تایپ می کنید بعدا فهمیدن عمدی است. خیلی جالب بود. واقعا حضور شما در این سایت وزنه بزرگی است. بی خود نبوده که من به خاطر ارتباط داشتن با شما عضو این فروم شدم. با تشکر
              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• علیرضاباقری
                عضو عادی
                • آبان ۱۳۹۰
                • ۱۱۶

استاد پرریسک
                نظر شما در مورد بوعلی چیست با توجه به فروش زمینش

نظر

• aminian
                  كاربر فعال
                  • مهر ۱۳۹۱
                  • ۶۶۴

یکی ما رو راهنمایی کنه
                  با توجه به محاسبه احتمالی خوراک پتروشیمیا با ارز مرجع و ابهامات در کل بازار
                  بنظر شما بهترین گزینه برا خرید بی ریسک فاسمین نیست؟

نظر

• Brother
                    عضو عادی
                    • آذر ۱۳۸۹
                    • ۱۹۳

دائی رضا تو تالار صوتی اعلام کرد که سود غمارگ بالای ۱۰۰ تومان و غبشهر ۱۹۵ تومان اعلام میشه و حداکثر تا ۲ هفته دیگه باز میشند و انشاءالله غمارگ بالای ۴۳۰ و غبشهر بالای ۱۶۰۰ قیمت خواهند خورد
                    طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#۰۰۸۰۰۰"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#۰۰۸۰۰۰"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#۰۰۸۰۰۰"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#۰۰۸۰۰۰"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• aminian
                      كاربر فعال
                      • مهر ۱۳۹۱
                      • ۶۶۴

سید جوون
                      این بازار بی رمق گزارشات ۹ ماهه رو میخواد
                      درسته؟

نظر

• برزیل
                        Banned
                        • مرداد ۱۴۰۵
                        • ۴۱۵

در اصل توسط Brother پست شده است مشاهده پست
                        دائی رضا تو تالار صوتی اعلام کرد که سود غمارگ بالای ۱۰۰ تومان و غبشهر ۱۹۵ تومان اعلام میشه و حداکثر تا ۲ هفته دیگه باز میشند و انشاءالله غمارگ بالای ۴۳۰ و غبشهر بالای ۱۶۰۰ قیمت خواهند خورد
                        هروقت دایی رضاازیه سهمی تعریف کرداون سهم رونخرنمونش غپینوی ۳۳۰تومانی صدراوفاذردوسال پیش

نظر

• ahmad30_n
                          عضو عادی
                          • مرداد ۱۴۰۵
                          • ۲۰۷

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                          با سلام..

تا زمانی که نرخ دلبر مبادلاتی بالای ۲۰۰۰ باشه همچنان سهام دلبری در لیست خرید هستن واز سهام درپیتی که چند روزه صف خرید شدن بسیار ارزنده تر هستن ..

سهامی که تاثیر کم میگرن سهام ساختمانی هستن پی برای مناسب تقسیم سود مناسب مجمع نزدکی قیمت مناسب ورشد نکرده ..گروه رایانه رانفور رکیش واخابر وهمراه ...

سهام بانکی ...

مکشل اینجاست نرخ دلبر همچنان به نفع سهام دلبری هست فقط وقتی نگران باید بود که به زیر ۲۰۰۰ بره ..
                          رانفور و همراه و شپديس حركت صعودي و آرامي دارند و بسيار كم ريسك مي باشند و بنظر تو كوتاه مدت ۳۰ درصد داشته باشند
                          [B][COLOR="#۰۰۸۰۰۰"][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• mahan2
                            عضو عادی
                            • مرداد ۱۳۹۰
                            • ۶۸

در اصل توسط saeedte پست شده است مشاهده پست
                            =))
                            خیلی باحال گفتی=))
                            تازه برا قندیام خوب میشه:d
                            خوبیش اینه که الان زمستونه و اتفاقا چغندر نیاز کشوره....

نظر

• R.P.S
                              عضو عادی
                              • مرداد ۱۳۹۱
                              • ۵۷

در اصل توسط برزیل پست شده است مشاهده پست
                              هروقت دایی رضاازیه سهمی تعریف کرداون سهم رونخرنمونش غپینوی ۳۳۰تومانی صدراوفاذردوسال پیش
                              راست میگی ؟الان نماد بسته است وقتی اون سود رو اعلام کرد میفهمیم که راست و دروغشو.

نظر

• حسینی
                                عضو عادی
                                • اسفند ۱۳۸۹
                                • ۱۳۷

در اصل توسط تاران پست شده است مشاهده پست
                                دلار عمرا زیر ۲۰۰۰ تومن نمیاد
                                ارز مرجع هم ۱۶۰۰ تومن تصویب میشه
                                در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                                اگر نرخ اتاق مبادلاتی بره زیر ۲۰۰۰ امکان داره اونم دست دولت هست ودولت بهتر از همه شرایط کشور رو میدونه که ایا توان رساندن به زیر ۲۰۰۰ وجود داره یا نه ...یر ۲۰۰۰ یعنی توافق که ارزوی قبلی همه هست ..
                                اگر توافقی سر برنامه هسته ای بشود دلار بطور موقت ممکن است هر قیمتی را که شاید در تصور هم نیاید ببیند همچنانکه بعد از قطعنامه نرخ آن از۱۴۰تومان به زیر۵۰تومان هم رسید اما چون مبنا و پایه اقتصادی نداشت خیلی سریع به قیمت قبل رسید و از آن هم فراتر رفت(آن موقع هم دلار رقابتی باب شد که چون به کسی نمی دادند مردم اسم آن را رفاقتی گذاشته بودند)....الان هم همینطور خواهد بود؛کافیست شخص کوچکترین اطلاعات اقتصادی داشته باشد و نرخ دلار در سال۸۴ و پایان دوره خاتمی را که حدود۸۰۰تومان بود(آن هم با نقدینگی۶۷هزار میلیارد تومان)در نظر بگیرد و موقعیت کنونی اقتصاد ایران را با۴۰۰هزار میلیارد تومان نقدینگی نیز لحاظ کند آنگاه به این نتیجه خواهد رسید که دلار ۱۰۰۰تومانی و۱۵۰۰تومانی و۲۰۰۰تومانی فقط یک خوش خیالی محض است ولو اینکه توافقی هم حاصل شود....البته دلار می تواند به این رقمها در بلند مدت برسد مشروط به اینکه:
                                اولا-روابط ایران با جهان خارج به حالت عادی درآید و تحریمها لغو شود
                                ثانیا-راه ورود ارز به ایران هموار شود به این معنی که سرمایه گذار خارجی بتواند با آسایش خاطر به سرمایه گذاری بپردازد و البته به نظر من؛ خود این آیتم با فلسفه وجودی ج.ا.ناسازگار است
                                ثالثا-انضباط مالی در دولت حاکم شود و کارها به افراد کاردان سپرده شود که نسبت این یکی هم با ج.ا.مثل نسبت جن و بسم الله است

نظر

در حال کار...