جعفر جان کاشی ها رو چطور میبینی؟؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط masood5173 پست شده است View Postخبر از منبع آگاه
قابل توجه سهامداران غمارگ و غبشهر
اعلام سود قابل توجه شرکت برای هر دو سم روغنی
وفروش زمین در شرکت مارگارین قطعی شد
.................................................. .............
تبریک به تمام سهامداران تعصبی دوقلوهای روغنی به ویژ سید عزیز
مبارک باد
بازگشایی تا2 هفته دیگر
نظر
-
-
توسط یک دوست مشترک تونستم با حسابرس شرگت گفتگویی داشته باشم
ایشون از سود دهی بی سابق شرکت خبر دادن و از افزایش قیمت سهم به صورت متوالی .
چون که بعد از اعلام سود سالیانه ، نماد برای سود فروش زمین به ازای هر سهم بسته خواهد شد.
از غبشهرم پرسیدم که گفتن این دو سهم بنیادی یکی هستن و اکثر سامداراش مشترکن و به نظرم غبشهر تعدیل بیشتری نسبت به غمارگ داره و سرمایه انباشته زیاد که این سهم هم افزایش سرمایه دارد.
.................................................. ........
در ضمن گفت که مارگارین زیر 500 رو دیگ نمیبینه
شاد و پیروز باشیدالملک ا...
نظر
-
دوست عزیز پس این قضیه امور سهام و اعلام سود پایین و این حرفا چیه؟ من خودم به امور سهام زنگ زدم و همون سود بجه ها رو هم تلنی تائید می کنم. اینو پس میخوان چی بگن. من که خوشحال شدم اطلاع رسانی کردین ممنونم.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
جناب پر ریسک این کلمه دلار و دلبر رو من تصور میکردم شما اشتباهی تایپ می کنید بعدا فهمیدن عمدی است. خیلی جالب بود. واقعا حضور شما در این سایت وزنه بزرگی است. بی خود نبوده که من به خاطر ارتباط داشتن با شما عضو این فروم شدم. با تشکربعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
-
دائی رضا تو تالار صوتی اعلام کرد که سود غمارگ بالای 100 تومان و غبشهر 195 تومان اعلام میشه و حداکثر تا 2 هفته دیگه باز میشند و انشاءالله غمارگ بالای 430 و غبشهر بالای 1600 قیمت خواهند خوردطوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
در اصل توسط Brother پست شده است View Postدائی رضا تو تالار صوتی اعلام کرد که سود غمارگ بالای 100 تومان و غبشهر 195 تومان اعلام میشه و حداکثر تا 2 هفته دیگه باز میشند و انشاءالله غمارگ بالای 430 و غبشهر بالای 1600 قیمت خواهند خورد
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
تا زمانی که نرخ دلبر مبادلاتی بالای 2000 باشه همچنان سهام دلبری در لیست خرید هستن واز سهام درپیتی که چند روزه صف خرید شدن بسیار ارزنده تر هستن ..
سهامی که تاثیر کم میگرن سهام ساختمانی هستن پی برای مناسب تقسیم سود مناسب مجمع نزدکی قیمت مناسب ورشد نکرده ..گروه رایانه رانفور رکیش واخابر وهمراه ...
سهام بانکی ...
مکشل اینجاست نرخ دلبر همچنان به نفع سهام دلبری هست فقط وقتی نگران باید بود که به زیر 2000 بره ..[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط تاران پست شده است View Postدلار عمرا زیر 2000 تومن نمیاد
ارز مرجع هم 1600 تومن تصویب میشهدر اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاگر نرخ اتاق مبادلاتی بره زیر 2000 امکان داره اونم دست دولت هست ودولت بهتر از همه شرایط کشور رو میدونه که ایا توان رساندن به زیر 2000 وجود داره یا نه ...یر 2000 یعنی توافق که ارزوی قبلی همه هست ..
اولا-روابط ایران با جهان خارج به حالت عادی درآید و تحریمها لغو شود
ثانیا-راه ورود ارز به ایران هموار شود به این معنی که سرمایه گذار خارجی بتواند با آسایش خاطر به سرمایه گذاری بپردازد و البته به نظر من؛ خود این آیتم با فلسفه وجودی ج.ا.ناسازگار است
ثالثا-انضباط مالی در دولت حاکم شود و کارها به افراد کاردان سپرده شود که نسبت این یکی هم با ج.ا.مثل نسبت جن و بسم الله است
نظر
نظر