جناب پر ریسک میشه در مورد شپدیس نظر بدید چکارش کنیم؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postصفوف به هم پیوسته غبشهر و غمارگ در حال تشکیله =)) سید بزرگوار خسته باشی
همه نبال خرید پارسان بودن ما شیراز ..امروز شیراز طوفانی کرد ..
همچنان صبر می کنم ..ببینم غبشهر چه می کنه غمارگ فلامی شلعاب کاشی ها و...کلی سهام که در این بازار یک ریال هم رشد نکردن افت هم کردن اونم با گزارشها طوفانی ..این بازار باید درش رو گل گرفت..
نظر
-
-
بموتو يكم طول ميكشه تا مثبت خوردن هاش شروع بشه. براي روزهاي بعدم ميشه قيمت پائين تر خريد.پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست من هنوز صبر کنید بزارید بازار بره هر چی سهام رشد کرده هست بخره ..
همه نبال خرید پارسان بودن ما شیراز ..امروز شیراز طوفانی کرد ..
همچنان صبر می کنم ..ببینم غبشهر چه می کنه غمارگ فلامی شلعاب کاشی ها و...کلی سهام که در این بازار یک ریال هم رشد نکردن افت هم کردن اونم با گزارشها طوفانی ..این بازار باید درش رو گل گرفت..
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postمنتظریم شدت فروش شیراز و کرماشا فروکش کنه روند صعود بازار تایید بشه در اسرع وقت برگردیم سر این دو تا مخصوصا شیراز
کرماشا
خرید حقیقی
6.108 M
خرید حقوقی
1.231 M
خرید گروهی
5.24 M
فروش حقیقی
7.003 M
فروش حقوقی
5.576 M
اساتید چه تفسیری در این مورد دارن ؟