در اصل توسط hanny پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
خوب ببینم باز هم کسی جرات داره سکه هاش رو در قیمت حوالی یک میل فروش بزنه وبلایی که دیروز سر فروشنده های پریروز در قیمت حدودا کف قیمتی اومد سرش بیاد ..
همچنان سهام دلبری دلبری خواهند کرد ...سهامی که بودجه با دلبر زیر 2000 بستن وحالا حالاها دلبر بالای 2500 هست حالا چرا این سهام افت کردن وچرا بازار باید بره رو صنایعی که دلبر رو در بودجه برا خرید مواد اولیه زیر 2000 دیدن وهمین اتاقک داره بالای 2400 بهشون دلبر میده ..
مراقب گروه خودرو وگروهای درپیت باشید ..
نظر
-
-
بعد از ۹۲ روز صعود این سهم در طی ۱۱۲ روز کاری نزول کرده و دو کف ( کف دو قلو ) در نقطه ی ۱۱۹ کاری ساخته . فاصله ی این دو کف به مدت ۶۱ کاری می باشد . صعودی که قبل از این نزول انجام گرفته به صورت ۵ موج بوده و نزول ۶۲ % فیبوناچی اون رو اصلاح نموده . با دیدن همین دو دلیل یکی کف دوقلو و دیگری ۶۲ % فیبوناچی متوان گف کف قیمتی این سمت در همین محدوده بوده اما بعد از آن شاهد صعودی دوباره بوده ایم .
اگر مقاومت ۱۵۸ شکسته شود قمیمت به سمت ما بین ۱۷۴ و ۱۸۷ حرکت خواهد نمود . خط روند رسم شده بین مقاومت های ۲۲۹ و ۱۵۸ شکسته شده و این خود متواند قیمت را برای صعود آزاد کند . اگر سقف ۲۲۹ در میان مدت شکسته شود می توان گفت که حرکت صعودی دراز مدت این سهم دور از تصور نخواهد بود . من تکنیکال با نگاه تکنیکال خود به نمودار بازار تنها رد پای بزرگان را دنبال میکنم . یه جورایی تحرکات این سهم با احتمالاتی که گفته شد میتونه نشان بر یک رد پای خوب باشه . با نگاهی به آمار خریداران و فروشندگان حقوقی و حقیقی می توان تحرکات حقوقی ها رو در این سهم دید .
(( تنوع بخشی محافظی در برابر نادانی است . در حالی که برای کسانی که می دانند چه اقدامی انجام دهند این کار هیچ مفهومی ندارد )) – وارن بافت
پیروز و سربلند باشید .
نظر
-
در اصل توسط مهران پست شده است View Postبعد از ۹۲ روز صعود این سهم در طی ۱۱۲ روز کاری نزول کرده و دو کف ( کف دو قلو ) در نقطه ی ۱۱۹ کاری ساخته . فاصله ی این دو کف به مدت ۶۱ کاری می باشد . صعودی که قبل از این نزول انجام گرفته به صورت ۵ موج بوده و نزول ۶۲ % فیبوناچی اون رو اصلاح نموده . با دیدن همین دو دلیل یکی کف دوقلو و دیگری ۶۲ % فیبوناچی متوان گف کف قیمتی این سمت در همین محدوده بوده اما بعد از آن شاهد صعودی دوباره بوده ایم .
اگر مقاومت ۱۵۸ شکسته شود قمیمت به سمت ما بین ۱۷۴ و ۱۸۷ حرکت خواهد نمود . خط روند رسم شده بین مقاومت های ۲۲۹ و ۱۵۸ شکسته شده و این خود متواند قیمت را برای صعود آزاد کند . اگر سقف ۲۲۹ در میان مدت شکسته شود می توان گفت که حرکت صعودی دراز مدت این سهم دور از تصور نخواهد بود . من تکنیکال با نگاه تکنیکال خود به نمودار بازار تنها رد پای بزرگان را دنبال میکنم . یه جورایی تحرکات این سهم با احتمالاتی که گفته شد میتونه نشان بر یک رد پای خوب باشه . با نگاهی به آمار خریداران و فروشندگان حقوقی و حقیقی می توان تحرکات حقوقی ها رو در این سهم دید .
(( تنوع بخشی محافظی در برابر نادانی است . در حالی که برای کسانی که می دانند چه اقدامی انجام دهند این کار هیچ مفهومی ندارد )) – وارن بافت
پیروز و سربلند باشید .
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postولی ما دنبال سهام ذلیل شده نیستیم ..چون اگر سهم ارزمند بود ذیلی نمیشد ..سهام قوی بخرید حالشو ببرید ...مداران بالای 200 خیلی ها رو بدبخت کرد ولی کرمانشاه 400 تومن انقدر قوی هست که هر قیمتی بخرید باز هم سود کنی ..
یا فولاد رو هر قیمتی بخری بازم سود می کنی ...چون اسمش روشه فولاد شیر میدان ...
سهام ذليل شده، دليل بر آن نيست كه سهم ارزشمند نيست، بلكه شرايط دست به دست هم داده تا اين سهم افت قيمتي داشته باشد.
اگر جنگ شود، بهترين سهام ذليل نمي شوند؟؟!!! فارغ از بنيادي يا غير بنيادي.....مگر كروي روي 185 تومان چهار ماه پيش ذليل نشده بود...
مگر ومعادن روي قيمت 340 الي 350 تومان چهار ماه پيش ذليل نشده بود....
پس حرف اشتباهي هست، كه اگر سهمي ارزشمند باشه، ذليل نميشه....بلكه بايد شرايط اقتصادي كلان و جو و روانشناسي بازار رو نگاه كرد....
متشكرم
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
پرريسك جان همين فولاد چهار ماه پيش از جمله سهام ذليل شده روي قيمت 200 تومان بود.
سهام ذليل شده، دليل بر آن نيست كه سهم ارزشمند نيست، بلكه شرايط دست به دست هم داده تا اين سهم افت قيمتي داشته باشد.
اگر جنگ شود، بهترين سهام ذليل نمي شوند؟؟!!! فارغ از بنيادي يا غير بنيادي.....مگر كروي روي 185 تومان چهار ماه پيش ذليل نشده بود...
مگر ومعادن روي قيمت 340 الي 350 تومان چهار ماه پيش ذليل نشده بود....
پس حرف اشتباهي هست، كه اگر سهمي ارزشمند باشه، ذليل نميشه....بلكه بايد شرايط اقتصادي كلان و جو و روانشناسي بازار رو نگاه كرد....
متشكرم
بنده مداران رو خود در بالای 300 هم پیشنهاد خرید دادم ولی تکنیکالی چون بنیاید همون زمان هم اعتقاد نداشتم به سهم وهنزوم ندارم ...سهمی با زیر 30 تومن سود اونم چند سال پشت سر هم ..
نظر
-
در اصل توسط aminian پست شده است View Postیه جمله شنیدم یک دربارش ما رو روشن کنه
البته با مثال بهتره
هر سهم بازیگر مخصوص خودشو داره
تا بلایی که سر افرادی که سایپا 130 خریدن سر شما نیاد اونها هم برا چند درصد سود ناقابل خریدن 30 درصد رفتن تو ضرر ..
نظر
-
سید دوست دارم بنیادی یاد بگیرم ولی اینقد این سایت و اون سایت میرم و نظرات مختلف میشنوم که گیج شدم
سید یه راهنمایی کن منو
از کجا باید شروع کرد
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهر قدر دوست داشتید باهاش بازی کنید فقط در اینگونه سهام تکنیکالی پیش برید وحد ضرر حتما بزارید ودرصدر رعایت کنید ...
تا بلایی که سر افرادی که سایپا 130 خریدن سر شما نیاد اونها هم برا چند درصد سود ناقابل خریدن 30 درصد رفتن تو ضرر ..
نظر
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postحمايت رئيس جمهور از بورس
http://bourse24.ir/news/46265/%D8%AA...88%D8%B1%D8%B3
نظر
-
-
در اصل توسط aminian پست شده است View Postیه جمله شنیدم یک دربارش ما رو روشن کنه
البته با مثال بهتره
هر سهم بازیگر مخصوص خودشو داره
-
سلام پرریسک جان من ختوقا 215 و وبشهر 240 و کشرق 400 دارم به نظرت به قیمت های خریدم در یک ماه آینده می رسم؟
نظر
-
حناب پرریسک با تشکر از زحمات شما، میخواستم اگر امکانش هست بیان بفرمائید برای یادگیری و اعاز تحلیل تکنیکال و بنیادی چه کلاس ها و یا کتاب هایی را پیشنهاد میدید! خدا بخواد میخواهیم ماهی گیر شویم!! با تشکربعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
نظر