چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گل آقا
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 63

در اصل توسط گل آقا پست شده است View Post
    قشرین بخرید و تا مجمع نگه دارید
    1500 اولین قدم
    فروش زمین و dps 300
    فردا هم برای خرید خوبه بخصوص دوستانیکه حجم بالا خرید دارند

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط bari پست شده است View Post
      دوست عزیز صف خریدی که عرض کردم مربوط به کارگزار نیست سهم خریدار واقعی داره که فردا خواهید دید:x
      با سلام

خب من هم میدونم و گفتم که متاسفانه سهامداران حقیقی تا میبینن صف خرید میلیونی برای یه سهمی چیدن ، می رن تو صف خرید!!

خب قطعا" فردی که کل صف فروش امروز رو جمع کرده ، فردا هم براش صف میلیونی میچینه و ..

شما هم تا آخر همین هفته صبر کنید تا عرضه شدن سهم رو ببینید ...
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• fallah
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 692

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
        با سلام

خب من هم میدونم و گفتم که متاسفانه سهامداران حقیقی تا میبینن صف خرید میلیونی برای یه سهمی چیدن ، می رن تو صف خرید!!

خب قطعا" فردی که کل صف فروش امروز رو جمع کرده ، فردا هم براش صف میلیونی میچینه و ..

شما هم تا آخر همین هفته صبر کنید تا عرضه شدن سهم رو ببینید ...
        بابک جان اسم اون شخص حقیقی چیه؟

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
          بابک جان اسم اون شخص حقیقی چیه؟
          اسم اون شخص سلطان سلیمان هست

نظر

• kiana
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 93

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
            [FONT=Tahoma]

با سلام

در خصوص شدوص

خب کاملا" مشخصه دوست من

کلا" 57 نفر خریدار حقیقی داشته امروز و اونی که سهمو تو منفی کامل جمع کرده ، یه نفره که یه کارگزاری داره و از فردا هم صف خرید میلیونی براش میچینه و با اینکه سهم به نظر من بسیار ارزشمنده و جا برای رشد داره ولی در روزهای سه شنبه یا چهارشنبه با 13 الی 17 درصد سود از سهم خارج میشه و کل صف خرید رو عرضه میکنه

البته این نظر شخصیه منه و ...

اونهایی که امروز تو منفی کامل خریدند قطعا" بالای 13 درصد سود می کنند اونهم ظرف همین دو روز آینده و حتی اونهایی که بالاخره امروز خریدند ولی به نظر من خرید در قیمت بالای 495 تومان زیاد مقرون به صرفه نخواهد بود.

همیشه باید به موقع به سهم وارد شد.

متاسفانه اکثر سهامداران تا میبینن یه سهمی صف میلیونی براش چیدند می رن تو صف خرید ، غافل از این که اونی که صفو تو منفی کامل خریده پول زیادی گذاشته و به سود 13 تا 17 درصدی کاملا" قانع هستش

دوستان حواسشون باشه که به نظر من در آخر هفته کل صف خرید رو میدن و اونی که امروز صف فروش رو جمع کرد از سهم خارج میشه ....
            دوست گرامی فروشنده هرکی میخواد باشه باشه کل سهام فروخته شده 2 حقوقی امروز زیر2میل بوده مگه این تعداد برا شما رقم عجیبیه .من شخصا 365 تا شدوص داشتم امروزم 100 تا اضافه کردم ودوست دیگم تواین تاپیک 200 تا وخیلیهای دیگه.سهامهای ورشکست شده فقط حجم یه روزشون 10 میلیون به بالاست.آخرشم معلوم نشد ازنظرشما سهم خوبه یا بد اگه خوب نیست چرا میخواهید وارد این سهم بشید.هدف من شخصا 2000 خروجم از این سهمه.اگه باترس واردسهمی بشید باترس هم خارج میشید. دوست گرامی قصد بی احترامی نداشتم اگه لحن سخنم تند بود عذز خواهی منو بپذیرید.شاید رواین سهم تعصب پیدا کردم. صحبت کلی من اینه که شناور این سهم پایینه وسهامدارای حقیقی واقعی این سهم که امروز دیدیم اصلا فروشنده نبودند میمونه 1میلیون و هفتصد امروز که 300 تاشو منو یکی ازدوستان امروزبرداشتیم خوب موند 1میلیون وچهارصدتا که اینم مقدار ناچیزیه واین سهم با این بنیادقوی وهدفدار نباید به سهامدارای دیگه هم برسه؟
            آخرین ویرایش توسط kiana؛ 2012/12/03, 00:07.

نظر

• HSC
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 316

من هم در اين مورد با اببك موافقم . شدوص ارزنده است. ولي امروز جمع كردن صف كار يه سرمايه دار بود و دو سه روز ديگه همشو عرضه ميكنه.

منظور باباك هم احتمالا همين بوده كه سهم ارزندس ولي چندروز ديگه عرضه ميشه و طبيعتا بعدش يكي دو روز منفي ميخوره و كلا نوسان ميده .

شكلش خيلي شبيه غبشهر شده. دوستان خودشون تصميم بگيرند. البته اگه فردا وارد شديد فقط بايد گوش به زنگ باشيد، تا عرضه شد بندازيد رو كف.

نظر

• HSC
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 316

بچه ها نظرتون راجه به خودرو و شبندر چيه؟

شبندر از نظر خيلي ها رشدشو كرده و اگر هم به 400 برسه با نفس نفس زدن و اما و اگر ميرسه ...

خودرو چي؟ ميگن استارت صعودي شدنشو زده ولي هنوز پاهاش ميلرزه.

بريم فردا رو كف خودرو برداريم؟ يا ممكنه خدروي 116 تومني هم گيرمون بياد؟(منشورم پس فرداس) .

چي ميگيد؟

نظر

• محمدرضا 87
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1522

در اصل توسط HSC پست شده است View Post
                  من هم در اين مورد با اببك موافقم . شدوص ارزنده است. ولي امروز جمع كردن صف كار يه سرمايه دار بود و دو سه روز ديگه همشو عرضه ميكنه.

منظور باباك هم احتمالا همين بوده كه سهم ارزندس ولي چندروز ديگه عرضه ميشه و طبيعتا بعدش يكي دو روز منفي ميخوره و كلا نوسان ميده .

شكلش خيلي شبيه غبشهر شده. دوستان خودشون تصميم بگيرند. البته اگه فردا وارد شديد فقط بايد گوش به زنگ باشيد، تا عرضه شد بندازيد رو كف.
                  بنده هم امروز این صحبتو بیان کردم بابک عزیز هم گفتن، و از ریسک بالای خرید هیجانی شدوص گفتم.
                  ولی دوستان دلگیر شدن. فقط باید مراقب بود این سهم همونجوری که پرریسک عزیز گفت بنیادیو تکنیکالی عالیه، ولی به خاطر حجم مبنا کم خوراک سفته بازی هستش ایشالا همه سود کنن ولی باید مواظب بود.
                  آخرین ویرایش توسط محمدرضا 87؛ 2012/12/03, 00:18.

نظر

• bashash
                    كاربر فعال
                    • Sep 2012
                    • 580

آقا شب همگي بخير فردا هم روزخداست به اميد فردايي بهتر شب بخير :d
                    .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• king
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 166

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                      دوستان عزيزي كه حالا به هر دليلي از بازار نتونستن كسب سود كنند، اگر قصد سودسازي و جبران ضررهايشان و يا سودسازي بيشتر رو دارن، از گروه روي غافل نباشن..... بازار در اصلاح با اينكه بعيد ميدونم صفهاي خريد گروه روي كاسته شود؛ اما مي شود سهام رو به سبد اضافه كرد....
                      كروي و كالسيمين و فرآوري هم فرق ندارد، انتخاب با خودتان ....
                      اما مي توان بين 10 الي 50% در اين قيمتها ازشون سود گرفت.....
                      استارت خودشون رو براي گزارشهاي 9 ماهه شروع كردن .....
                      خيلي هم سهم جمع كردن اما در روند مثبت هم سهام بيشتري جمع خواهند كرد.....

دوستان از اين فرصت كمال استفاده كنيد.....
                      از سودتان كمك به نيازمندان فراموش نشود....

پرسود باشيد
                      تکنیکال این گروه هم خیلی عالیه.
                      هم فاندامنتال و هم تکنیکال مناسب.
                      فاسمین مقاومتشو شکوند.
                      کروی مثلث صعودیشو رو به بالا شکوند.
                      فراور هم الگوی کاپ زده و همچن پرچمشم رو به بالا شکوند.
                      الگوی کاپ فراور: http://charts.mql5.com/1/44/d1-tadbi...omputer-16.png

نظر

• saeedte
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 478

خب حالا بابک جان بعد از عرضه احتمالی نظرت چیه که چه اتفاقی میفته؟
                        خبری داری؟
                        چند روز در جا و بعد ادامه روند؟
                        یا برنامه دیگه ای هست؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          برا بار چندم از گروه پترو کرمانشاه ابادان ومارون پیشنهاد میشه ..

در ضمن مارون اومد در صدر لیست خرید گروه پترو با هدف بالای 2500 وحتی 3000..کاملا بنیادی...
                          در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                          شنیده ها حاکی از آنست که شرکت پتروشیمی کرمانشاه با تعدیل مثبت عایدی بیش از 25% در سال مالی جاری روبرو شده که بزودی به بازار سرمایه منعکس خواهد شد

کسی به حسن و ملاحت به یار ما نرسد
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• saeedte
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 478

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post

کسی به حسن و ملاحت به یار ما نرسد
                            انصافا سید سلطااااانه ، سلطاااان :x
                            آخرین ویرایش توسط saeedte؛ 2012/12/03, 01:08.

نظر

• alizare1982
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 590

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                              به نظرم شدوص تحت جوی که امروز روی بازار هست صف خرید شد یه مقدار خریدش با ریسک بالا همراه
                              برای رشد تا 700 باید اصلاح بیشتری می کرد.

برا خرید بهترین گزینه ها فولاد و کرماشا نه تحت جو و نه چیزه دیگه، تکنیکالیو بنیادی دارن بالا میرن. آهسته اما پیوسته.
                              شديدا باهات موافقم! زمان نشون خواهد داد. بايد بازم اصلاح بشه، بعدش صعود كنه.
                              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• کدبان باستان
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 199

پرریسک عزیز صبح بخیر
                                دیروز که پاسخی دریافت نکردم ، خوشحال میشوم مهربانی کنید و در خصوص وملت نظرتان را بفرمایید.
                                با سپاس
                                [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X