کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من خودم کرماشا دارم از خدامه ولی تازه امروز یه نفوذ کوچیکی تو مقاومتش داشت
باید دید فردا و پس فردا میتونه از پسش بر بیاد یا نه بعد در مورد شکست مقاومت اظهار نظر بتونیم کنیم
باید ۳روز پایانیش بالای ۷۳۵ باشه
باید دید فردا و پس فردا میتونه از پسش بر بیاد یا نه بعد در مورد شکست مقاومت اظهار نظر بتونیم کنیم
سهام قندی در صف خرید بارها هشدار دادیم روند نزولی هست وامروز دیدید که چه بلایی سران امد ..قزوین به نظر تا 800 بره ولیدر گروه قزوین هست بقیه رو بخوانید واکثرا هم رشد پیشخور شده مگر شکر درب کارخانه بره بالای 1600 ..
گروه لبنی هشدار داده شد وهمگی صف فروش ..
گروه دلبری هم بارها گفته شد لیدر میشن چون دلبر رو زیر 2000 بستن وفعلا دلبر اتاق مبادلایت بالای 2400 هست وامروز هم اکثر ارزها در اتاق مبادلاتی بالا رفتن به جبز دلبر ...این یعنی ارز پایین بیا نیست ..
هر سهم درپیتی رو نخرید فقط سهام با بنیادی خوب ..گزارش ها در کدال ..
گروه روی کولاک کرد با لدیری فاسمین ودر ضمن فاسمین باعث برگشت کل بازار شد..با فولاد..
سعید جان کرماشا رو 728 تومن مقاومت داشت که به نظرم امروز شکستش و فردا تثبیتش میکنه.
پرسود باشید.
نظر