در اصل توسط کهنه سوار پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postهم حجم حقیقی و هم حجم حقوقی عوض شده توی تمام نمادها
508016+62500=570516
530516+40000=570516
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postحجم فروش حقیقی ها و حقوقیها ثابته...ولی حجم خریدها تغییر کرده...حالا شما در یکی از نمادها مثلا غبشهر ببینید" حجم خرید حقوقی+حجم خرید حقیقی" در هر دو ردیف ثابته یعنی اینکه تغییری نداشته و فقط اشتباه در اعداد بین این دو گروه بوده..یعنی نه خریدی انجام شده و نه فروشی
508016+62500=570516
530516+40000=570516در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
وظیفه خودم می دونم از کهنه سوار عزیز بابت زحماتی که می کشن تشکر ویژه کنم و خسته نباشید بگم.>:d<
راستی دوست خوبمون سعید در هفنه گذشته کمتر می نوشت. سعید جان کم پیدایی...;)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسلام. دوست عزیز، فولاد و وتوکا و کرماشا هم به وقتش حرکت خواهند کرد و خیلی ها جا می مونن.
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postکرمانشاه احتمال زیاد هفته بعد با شکست 730 رالی رو برای بالای 900وحدود 1000 اغاز کنه . ..در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postکرماشاه هدف سهم بالای 1000 هست ..
رو 730 مقاومت کوچیک داره بشکنه تمام...نشکنه هم باکی نیست تا وقتی بالی 680 هست روند صعودی هست ...در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postکرماشا رو در یابیید!فشار خرید خیلی زیاد شده،بد جوری بوی شروع رالی رو میده...
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
...اوردرهای کرمانشاه کار من نبوده ولی نمودارشو لحظه به لحظه چک می کردم نشون دهنده ی این بود که این بار از این مقاومت رها می شه. واسه همین در آخرین لحظه دویدیم و خودمونو انداختیم توی اتوبوس کرماشا. ما از این پولا نداریم اما خدا بخواد یه روزی از این اوردر ها می چینیم.
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postباسلام. در تایید فرمایشات داداش پرریسک بگم که این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نیس. تا حالا 2 بار به مقاومت 730 حمله کرده این سهم و نتونسته عبور کنه اما ان شا ا... به یاری خدا این بار از این مقاومت عبور می کنه و پرواز آغاز می شه . چون این بار سهم با یه قدرت دیگه حمله می کنه به مقاومت. دوباره وارد این سهم شدیم اساسی.در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postکرماشاهامو پس گرفتم. خدا رو شکر. بنده ی خدا کرماشا داره داد می زنه من می خوام پرواز کنم. مگه کسی گوش می کنه؟در اصل توسط parvaz پست شده است View Postبه قول یکی از اساتید کرماشا رو دارند نرم نرم میخرند .... ;)در اصل توسط memr پست شده است View Postاین نماد نمادیست که قیمتش به 1400تومن یا بیشتر خواهد رسید فقط کمی صبر می طلبه....در اصل توسط ata007 پست شده است View Postکرماشا کف محکمی تو 700 ساخته،حجم معاملات در این مدت بسیار بالاست
با توجه به تقسیم سود بالا در مجمع سال گذشته و احتمال تقسیم سود خوب امسال جز کم ریسکترین هاست
در اصل توسط ata007 پست شده است View Post...امسال هم راحت 100 تومان تقسیم خواهد کرد
سهم هایی که پارسان سهامدار عمدشونه همشون تقسیم بالا میکنند
امسال هم در مجمع شبریز قرار بود 30 تومن تقسیم بشه اومدن 50 تقسیم شد
به خدا این سهم مفته مفت ولی حیف که تصمیم ها و مصوبه های من در آوردی بد جور اعتماد بازار رو سلب کردهآخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/15, 11:30.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط mm34 پست شده است View Postجناب پرریسک اگر زحمتی نیست لطف کنید یه تحلیل از دتماد بگذارید...بنظر شخصی در این قیمتها ارزنده بنظر میرسه...باز هم شما صاحب نظر هستید...ممنون از پاسختون.
فعلا باید رفت رو گروههایی که بازار روشون هست مثل ذوب شبندر پترو روی مس فولاد وچند تا سهم غذایی...
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postهر کار و مکری میخوان سوار کنن بزار انجام بدن ما حالا حالا با سهم هستیم . تو همین گروه سهام هایی با پی ای 11 صف خریده و اونوقت غمارگ و غبشهر با کمترین پی ای صف فروش . حتما صعود پر قدرتی خواهد داشت دوستان .
همین بازار به خیلی از سهام ارزنده پی بریا زیر 4 داده بود وقتی تعدیل ها امد قیمت هان سهام دو برابر شد ..یکیش کرمانشاه بود وهست ..
نظر
-
در اصل توسط bours پست شده است View Postغبشهر به حمایت پایینی بولینگر و حمایت 50% فیبوناچی رسیده
از طرفی مک دی داره به صفر و rsi داره به 30 نزدیک میشه
اگه بازم منفی باشه
خطری میشه
یعنی دیگه همون حوالی 1050 که پر ریسک گفت
امیدوارم نشه
دوستان کی یادش هست ..قند اصفهان در زیر 1300 میفروختن ..پی برای سهم رفته بود رو 4..همون موفع گفتیم دوستان بخرید ..فوقش میرید مجمع سود میگیرد..از سود بانکی که بالاتر میده ..
سهم به یک ماه نکشیده برگشت وتا 4000 رفت ..رو 4000 هم گفتیم بفروشید سود کافیه از اینجا به بعد بالا نداره ..گفتن میخواد سهم رو از چنگ دیگران در بیاره ..رو 1300 نیم دونم این دوستان کجا بودن که رو 4000 این سهم رو ارزشمند می دیدن...
الانم فوقش میریم مجمع سود میگیریم..از سود بانکی که بالاتر سود میده ...صبور باشید ....
نظر
-
سید جان خدایی این اعتماد به نفس شما اگه تو کل بورس واسه تمام سهامدارها بود می شد کل بازار تهران رو یک شبه با جاش خرید ما پای سهم وایسادیم اما هنوز مونده دل شمارو داشته باشیم همینکه دلگرمی میدید کافیه تاوانش هم مال ما شما تا همینجا هم کلی محبت کردی[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط ron پست شده است View Postسید جان خدایی این اعتماد به نفس شما اگه تو کل بورس واسه تمام سهامدارها بود می شد کل بازار تهران رو یک شبه با جاش خرید ما پای سهم وایسادیم اما هنوز مونده دل شمارو داشته باشیم همینکه دلگرمی میدید کافیه تاوانش هم مال ما شما تا همینجا هم کلی محبت کردی
دلگرمی بیخودی دادن غلط هست ..
صدرا از روی که بنده تونستم خودم دو تا گزارش رو بخونم به زمین زمان گفتم از این سهم سهم در نمیاد ..فقط نوسان اونم 10-15 درصد سبد ..یا گروه خودرو دوستان یادشان هست که چه مصیبت ها ودعواها در سر این گروه داشتیم اونم وقتی زامیاد 280 بود ..گفتیم اینها ورشکست میشن با این رویه ..
غبشهر رو اامروز پیدا نکریدم در قیمت زیر 600 کشف شده از همون زمان هر کی باهاش بوده سود کرده ..
دلگرمی کجا بود ..گزارش در کدال برید مطالعه کنید ..اگر از نظر شما سال دیگر غبشهر زیر 300 سود میسازد بفرمایید ما هم بفروشیم ..پی بریا 5 هم بدیم میشه 1500 تومن ..سود مجمع هم بیخیال در حالی که انتظار سود 400 تا بالیا 500 دارم...پی برای 5 میشه بالیا 2000-2500..
پس نگران نباشید ..سهام بهتر موجود نیتس ..کل بازار داره در جا میزنه ..زمانی کرماشناه گفتیم رو 460 تا زیر 420 رفت دوستان خیلی گله کردن ای ضرر کریدم ای فلان شد گفتیم بابا کدوم سهم رشد کرد که این بدخت جا موند این بالا نیاد کل بازار کشک وهمون کرماشناه الان بالیا 700 ..
ذوب 150 تا زیر 130 رفت گفته شد فقط میانکین بیارید پایین..دوستان باز کم طاقت والان سهم 300...
همین غبشهر رو 1000 گفتیم تا حدود 900 رفت والان تا بالیا 1700 رفت وتازه این اول کار بود ..
شراز رو 400 گفتیم چند روزی منفی شد تا 370 رفت دوستان نارحت بارها گفتیم والا بلا سهم خوبیه نگران نباشید والان همه در اروزی این سهتن زیر 600 اگر باز بشه بخرن ..
قزوین رو 340 گفته شد تا 270 هم رفت وبعد 1400..
دوست من سهام خوب رشد خواهد کرد ..سهام خوب بالا نیاد هیچ سهمی رشد نخواهد کرد مگر با سفته بازی..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست من
دلگرمی بیخودی دادن غلط هست ..
صدرا از روی که بنده تونستم خودم دو تا گزارش رو بخونم به زمین زمان گفتم از این سهم سهم در نمیاد ..فقط نوسان اونم 10-15 درصد سبد ..یا گروه خودرو دوستان یادشان هست که چه مصیبت ها ودعواها در سر این گروه داشتیم اونم وقتی زامیاد 280 بود ..گفتیم اینها ورشکست میشن با این رویه ..
غبشهر رو اامروز پیدا نکریدم در قیمت زیر 600 کشف شده از همون زمان هر کی باهاش بوده سود کرده ..
دلگرمی کجا بود ..گزارش در کدال برید مطالعه کنید ..اگر از نظر شما سال دیگر غبشهر زیر 300 سود میسازد بفرمایید ما هم بفروشیم ..پی بریا 5 هم بدیم میشه 1500 تومن ..سود مجمع هم بیخیال در حالی که انتظار سود 400 تا بالیا 500 دارم...پی برای 5 میشه بالیا 2000-2500..
پس نگران نباشید ..سهام بهتر موجود نیتس ..کل بازار داره در جا میزنه ..زمانی کرماشناه گفتیم رو 460 تا زیر 420 رفت دوستان خیلی گله کردن ای ضرر کریدم ای فلان شد گفتیم بابا کدوم سهم رشد کرد که این بدخت جا موند این بالا نیاد کل بازار کشک وهمون کرماشناه الان بالیا 700 ..
ذوب 150 تا زیر 130 رفت گفته شد فقط میانکین بیارید پایین..دوستان باز کم طاقت والان سهم 300...
همین غبشهر رو 1000 گفتیم تا حدود 900 رفت والان تا بالیا 1700 رفت وتازه این اول کار بود ..
شراز رو 400 گفتیم چند روزی منفی شد تا 370 رفت دوستان نارحت بارها گفتیم والا بلا سهم خوبیه نگران نباشید والان همه در اروزی این سهتن زیر 600 اگر باز بشه بخرن ..
قزوین رو 340 گفته شد تا 270 هم رفت وبعد 1400..
دوست من سهام خوب رشد خواهد کرد ..سهام خوب بالا نیاد هیچ سهمی رشد نخواهد کرد مگر با سفته بازی..[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
سلام سید بزرگوار
فرارسیدن ایام محرم رو خدمتت تسلیت میگم
.................................................. .........
بنظرتون ارز تک نرخی رو کدوم گروه بیشتر تاثیر مثبت میزاره؟
هفته بعد رو هفته ای مثبت پیش بینی میکنی ؟الملک ا...
نظر
نظر