چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasa
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 724

در اصل توسط تیزبین پست شده است View Post
    کسی که در کارگزاری مفید حساب نداشته باشه هم میتونه از این نرم افزار استفاده کنه؟
    حساب دمو نیازی نیست که در اون کارگزار باشی.
    قانون ماندن همیشگی در بورس:
    1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
    2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
    3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
    4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
    5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
    6- صبور بودن.

نظر

• کارآموز
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 159

در اصل توسط hasa پست شده است View Post
      دوست عزیز شما حتی میتونی با متا ترید معامله هم داشته باشی و برای حساب دمو هم میتونی از لینک زیر استفاده کنی.http://emofid.com/MofidTrader5
      دوست عزیز کارگزاری مفید معاملات فارکس رو هم انجام میده؟

نظر

• trad
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 38

جناب پرریسک خگستر هم اگه میشه نگاهی بیاندازید؟
        در ضمن ثامان حد ضرر 180 فعال نشده البته من این سهم و ندارم واسه یادگیری پرسیدم
        مثلا ذوب 174 رو شکست یکی از دوستان می گفت دیگه کارش تمومه اما دو روز بعد تا 193 هم معامله کرد می خواستم ببینم چطوری متوجه بشیم حد ضرر فعال شده یا نه ؟
        مرسی
        آخرین ویرایش توسط trad؛ 2012/05/18, 16:13.

نظر

• alipour477
          عضو عادی
          • May 2012
          • 31

جناب پرریسک گزارش قپیرا را چطور میبینید. با تشکر

نظر

• farasat
            عضو عادی
            • May 2011
            • 57

در اصل توسط کارآموز پست شده است View Post
            دوست عزیز کارگزاری مفید معاملات فارکس رو هم انجام میده؟
            سلام
            جوابتون خیر است اما تا آنجایی که من اطلاع دارم معاملات فارکس هنوز غیر قانونی است.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط alipour477 پست شده است View Post
              جناب پرریسک گزارش قپیرا را چطور میبینید. با تشکر
              با سلام..
              گزارش اصی نبود ...
              امسال از قپیرا انتظار سود بیشتز از 250 نداشتم ....البته قیمت شکر بره بالا گروه میتونه بالا بیاد در غیر اینصورت قندیها به جز نوسان رشد زیادی نمی بینم ودوارن خوش خوشان قندیها تمام شده از نظر من ...
              در این گروه سهامی که با تمام ظرفیت کار نمی کنن وارزش بازار کمتری دارن شاید اگر مدیریت صحیح بشن ومشکل جذب چغندر اونها حل بشه بازدهی خوبی بدن وگرنه از سهامی مثل قلر قپیرا قنقش قهگمتان انتظار جهش بیش از این در سود رو ندارم چون با تمام ظرفیت دارن کار می کنن فقط یک حالت میتونه سود اینها رو بالا ببره اونم افزایش قیمت شکر هست ...

ولی سهامی مثل قجام قشکر قنیشا قشرین اگر بتونن مدیرت بهتری بشنن وبا تمام ظرفیت کار کنن شاید بتونن قلر دیگری بشن ....ولی خوب قلر سال قبل هم 350 ساخته بود امسال هم انتظار بیش از این از ش ندارم....

قپیرا پی برای 6 بدیم با سود 200 نهایت 1200 وبا سود 250 نهایت 1500 هست ....حالا قیمت شکر بره بالا اونوقت میشه پی بر ای بالاتر داد ...اونم فعلا با این نرخ جهانی شکر واین مذاکرات که بوی مثبت میاد کمی بعیده ولی خوب تکنیکالی سهم حمایت 1350 رو داره باید دید روزهای بعد چه می کنه اگر بتونه بالا بیاد هیچ نیاد تا 1150 میریزه...

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط trad پست شده است View Post
                جناب پرریسک خگستر هم اگه میشه نگاهی بیاندازید؟
                در ضمن ثامان حد ضرر 180 فعال نشده البته من این سهم و ندارم واسه یادگیری پرسیدم
                مثلا ذوب 174 رو شکست یکی از دوستان می گفت دیگه کارش تمومه اما دو روز بعد تا 193 هم معامله کرد می خواستم ببینم چطوری متوجه بشیم حد ضرر فعال شده یا نه ؟
                مرسی
                با سلام ..
                دوست من اون حد ضرر هایی که اینجا بنده می گم در کنارش میگم برا کوتاه مدتیها ونوسان گیرها حد ضرر فلان وبرا میان مدتهای حد ضرر فلان ...

در مورد ثامان سهم بالای 180 تثبیت بشه روند صعودی کوتاه مدت تشدید میشه میشه در کوتاه مدت به نوسان 10 تا 20 درصد امید داشت وگرنه سهم مدتی در جا میزنه وبرا سهامداری حد ضرر 160 هست ...
                در صورتی میشه گفت سهم حد ضرر رو شکسته که سهم 2 تا 3 کندل منفی رو به پایین زیر اون قیمت بزنه ...ذوب بعد رفتن زیر قیمت 180 فقط یک کندل زد اونم رو به مثبت وبرگشتی ودلیل اینکه سهم مجدد بالا اومد اون بود ...بنده هم گفتم ذوب زیر 180 بمونه میره برا 160 وشاید خیلی پایین تر....

فعلا سهم برگشته ..باید دید در روزهای بعد بالای 185 میمونه یا نه مجدد میره زیر 180 ...

در مرحله اول مشخص کنید شما نوسانگیر هستید یا دید میان مدت دارید وحد ضررتان رو براون اساس تنظیم کنید ...
                آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ 2012/05/18, 20:42.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                  جناب پر ریسک عزیز . قشکر از نظر امواج الیوت تو موج چندم هست؟
                  با سلام ..
                  دوست من موج شماری وارد نیستم ...
                  اینجا اساتیدهستن که موج شماری می کنن وخیلی هم وارد هستن ...

در مورد قشکر بنده فعلا 480 رو حمایت قوی سهم می دونم وخرید رو در اون محدوده ویا پله ای تا 480 با حد ضرر 480 مناسب می بینم ....

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط jafar پست شده است View Post
                    جناب پرریسک
                    سشمال از نظر تکنیکال و بنیادی چطور می بینی
                    سشمال واکثر سیمانیها روند صعود دارن ولی اکثرا هم در چند روز اینده به مقاومتهای بسیار سختی خواهند رسید وشاخص گروه هم در مقاومت سخیت قرار گرفته ...
                    یا صبر کنید بعد این مقاومت وارد بشید یا در صورت اصلاح در حمایتها ....

سشمال الان در مقاومت بسیار سخت 106 هست بعد اون هم مقاومت سخت 110 تومن ....یعنی مقاومتهای سهم نزدیک هم هست ...
                    باید دید روزهای بعد گروه سیمان روند مثبت رو ادامه میدن یا در مقاومت کم میارن وشروع به اصلاح...

نظر

• mohseni1353
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1010

جناب پرریسک در خصوص وبیمه اخرین نظرتون را بفرمایید سپاسگزارم

نظر

• trad
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 38

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        با سلام ..
                        دوست من اون حد ضرر هایی که اینجا بنده می گم در کنارش میگم برا کوتاه مدتیها ونوسان گیرها حد ضرر فلان وبرا میان مدتهای حد ضرر فلان ...

در مورد ثامان سهم بالای 180 تثبیت بشه روند صعودی کوتاه مدت تشدید میشه میشه در کوتاه مدت به نوسان 10 تا 20 درصد امید داشت وگرنه سهم مدتی در جا میزنه وبرا سهامداری حد ضرر 160 هست ...
                        در صورتی میشه گفت سهم حد ضرر رو شکسته که سهم 2 تا 3 کندل منفی رو به پایین زیر اون قیمت بزنه ...ذوب بعد رفتن زیر قیمت 180 فقط یک کندل زد اونم رو به مثبت وبرگشتی ودلیل اینکه سهم مجدد بالا اومد اون بود ...بنده هم گفتم ذوب زیر 180 بمونه میره برا 160 وشاید خیلی پایین تر....

فعلا سهم برگشته ..باید دید در روزهای بعد بالای 185 میمونه یا نه مجدد میره زیر 180 ...

در مرحله اول مشخص کنید شما نوسانگیر هستید یا دید میان مدت دارید وحد ضررتان رو براون اساس تنظیم کنید ...
                        ممنونم جناب پرریسک
                        مثل همیشه با متانت پاسخ این کمترین رو دادید
                        موفق باشید

نظر

• kavian77
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 59

باسلام جناب پرریسک یه نظرتون میشه گفت که مداران حمایتشو شکونده ؟

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5096

در اصل توسط kavian77 پست شده است View Post
                            باسلام جناب پرریسک یه نظرتون میشه گفت که مداران حمایتشو شکونده ؟
                            به نظر من تا وقتی قیمت کلوز سهم پایینتر از 337 بسته نشده جای نگرانی نداره !
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• تاران
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 959

عوض کردن وپترو با قشکر!

سلام
                              یه مقداری (18000 تا) وپترو دارم به نظر شما با قشکر عوض کنم خوبه؟

نظر

• shahmir
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 368

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                                سلام
                                یه مقداری (18000 تا) وپترو دارم به نظر شما با قشکر عوض کنم خوبه؟
                                با اجازه استاد
                                وپترو داره به حمايت محكم 82 نزديك ميشه بنظر ميرسه جابجايي تو محدوده قيمت كنوني با توجه به احتمال بازگشت سهم زياد مناسب نباشه.

نظر

در حال کار...
                                X