چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط علی پست شده است View Post
    جناب پر ریسک سلام
    با توجه به حجم معاملات چند روز اخیر و صف خرید وپست اگه ممکنه نظرتون رو در مورد این سهم می فرمائید؟
    با سلام...
    مقاومت سهم محدوده 570-600 هست ...
    فردا میخوره به این مقاومت اگر سهم فردا با صف خرید ومثبت بسته شد نگهداری کنید تا ببینم روزهای بعد از پس این مقاومت بر میاد ...در صورت شکست حد ضرر برود روی 600 ...
    اگر هم فردا سهم کم اورد ومتعادل شد 50 درصد خروج وخرید مجدد در قیمتهای پایین در صورت نزول یا بعد رد شدن از مقاومت...

اینکه سهم به این سرعت برگشت نشان ازورند صعودی پرقدرت سهم میده با این همه منتظر می ماینم...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
      پرریسک جان
      فکر نمیکنید وپترو اون حرکت اخیرش که از 82 تومان شروع کرد و تا 95 رفت موج 1 بود و بعد که تا 839 (دیروز) ریخت موج 2 بوده و حالا هم میخواد موج 3 را شروع کند ؟
      با تشکر .
      موج شماری وارد نیستم ...
      کف سهم رو 83 واینها می بینم وسهم بالای 90 بتونه بیاد با دیتا امروز روند صعودی میگره ..بینم روز های بعد می تونه خودش رو بالای 90 بکشه..

در ضمن در وساخت انگاری ایران وفرانسه رنج منفی می زده حدود 1 میل داشته که تموم شده به نقل از دوستان در سایت همسایه...

کلا این وصنعتی ها گیج می زنند ....وساخت هم زیر 233 نباید بمونه ..امروز خوب داشت بالا میاد که این حرکت تابلوی اخر کار رو کمی خراب کرد...

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
        جعفر جان ودي رو يه بررسي ميكني..برا كوتاه مدت وارد شدم..كف كاناله نزوليشه.
        در صفحات قبل هم گفتم 280 رو حمایت سهم می بینم فعلا ...
        رون سهم اصلاحی ...
        اگر بتونه بالای 310 بیاد با دتتای امروز روند صعودی میگیره بیاد وتثبیت بشه ..
        فعلا مقاومت 302 وبعدی 310 ...باید دید چه می کنه ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط امید1386 پست شده است View Post
          پرریسک جان من هنوزم مترصد سرمایه گذاری ملت هستم
          هنوز هم در مورد روند صعودی اش تردید دارید؟
          در مورد ثامان هم هنوز به نگهداری سهم اعتقاد دارید؟
          با سپاس
          در مورد وملت تا اینجا که چیزی از دست ندادی...میبینی روند نزول چه می کنه سهم هی میره میخوره بعد بر می گرده پایین ...این رو میگن قدرت روند نوزلی ..
          با دیتای امروز وملت باید بالای 51 تومن بیاد تا بشه به خرید فکر کرد پس فعلا صبر کن..

در مورد ثامان وگروه ساختمان همچنان این گروه رو لیدر می بینم در بازار ونشان از افت وسیگنال فروش قطعی نمی بینم ...
          ثامان کف رو 170 بسته شده ..حد ضرر 170 ومقاومت 180 .....

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

امار امروز هم اومد ...
            در کسرا باز هم سهامدار عمده خریدها رو شروع کرد امروز هم بالای 180 تا خریده ...به این 800 خیلی علاقه داره ...ببینم هدفش از این همه خرید این چند وقت اخیر چیه....
            در وبیمه زیر یک درصدی ها فعال بودن....
            در اسپ یک حقوقی جدید اومد بالای یک درصد ...
            در حتوکا ونیکی در صف فروش قرار گرفته وبه شدت میخواد خارج بشه ...700 تا دیگه داره..
            در بشهاب هم ونیکی 900 تا داره میخواد خارج بشه ..در غاذر هم امروز باز سهامدار عمده حدود 90 تا خرید کرده...

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

سلام
              پرریسک جان ودی رو یه بررسی میکنی به نظرم ارزش خرید رو داشته باشه
              ///

نظر

• morteza93
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 516

گزارش کپشیر اومد روی کدال
                سود نقدی هر سهم سال مالی منتهی به 29/12/90 به مبلغ 290 ریال تصویب گردید.
                مزید اطلاع، شرکت پيشبيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 30/12/91 را در تاریخ 20/12/90 مبلغ 200 ریال اعلام نموده است
                یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  در صفحات قبل هم گفتم 280 رو حمایت سهم می بینم فعلا ...
                  رون سهم اصلاحی ...
                  اگر بتونه بالای 310 بیاد با دتتای امروز روند صعودی میگیره بیاد وتثبیت بشه ..
                  فعلا مقاومت 302 وبعدی 310 ...باید دید چه می کنه ..
                  در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  سلام
                  پرریسک جان ودی رو یه بررسی میکنی به نظرم ارزش خرید رو داشته باشه
                  با سلام...یه صفحه قبل تر بود....دوستان حداقل 3 صفحه اخر رو مطالعه کنن اگر دیدن جواب سوالشون نیست دوباره بپرسن...

نظر

• m2075
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 53

پر ريسك جان خسته نباشيد لطفاپاسخ سوال مرا هم فراموش نكنيد عرض كرده بودم كه 65 درصد سبدم غدير-400تومان-رايان 400تومان-حق رايان200تومان -خبهمن 210توماني است وهر روز شاهدآب شدن سرمايه ام هستم وحسابي گير افتاده ام محبت كنيد بفرماييد كه آيا با اين سهم ها بمانم يا قسمتي از انها يا تمام انها را به سهم هاي بهتري تبديل كنم{ چه سهم هايي} با سپاس
                    خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      با سلام...یه صفحه قبل تر بود....دوستان حداقل 3 صفحه اخر رو مطالعه کنن اگر دیدن جواب سوالشون نیست دوباره بپرسن...
                      ممنون . فکر نمیکردم کسی از این سهم پرسیده باشه ;)
                      ///

نظر

• mane1659
                        كاربر فعال
                        • Dec 2011
                        • 235

پرریسک جان نظرت روی وآتی و و بکام و وپترو چگونه هست ؟ و از بین اینها کدام را بیشتر مستعد صعود میدانی ؟ و در ضمن کدامیک وابسته به نتیجه مذاکرات نیستند؟

نظر

• کارآموز
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 159

با سلام.
                          پرریسک عزیز با تشکر از لطفی که میکنی و برادرانه جواب سوالات رو میدی.
                          آقا من یک تحلیلی در باره بشهاب زدم که در زیر گذاشتم خوشحال میشم لطف کنی و نظرت رو بگی و ایراداتم رو بگیری.
                          با تشکر.

در نم.دار میبینیم که امروز cci -100 روبه سمت بالا رد کرده و استو هم در منطقه بیش فروش قرار داره و امروز k% نمودار d% رو به سمت بالا رد کرده و rsi هم 30 رو به سمت بالا قظع کرده همچنین بین نمودار قیمت و macd یک واگرایی مثبت دیده میشه و قیمت هم از حمایت 300 تومان برگشته.فکر میکنم هدف اولش 389 تومان باشه و خرید با حد ضرر 300 تومان مناسب باشه.
                          (cci 50 روزه هست و rsi 14)

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1683

در اصل توسط کارآموز پست شده است View Post
                            با سلام.
                            پرریسک عزیز با تشکر از لطفی که میکنی و برادرانه جواب سوالات رو میدی.
                            آقا من یک تحلیلی در باره بشهاب زدم که در زیر گذاشتم خوشحال میشم لطف کنی و نظرت رو بگی و ایراداتم رو بگیری.
                            با تشکر.

در نم.دار میبینیم که امروز cci -100 روبه سمت بالا رد کرده و استو هم در منطقه بیش فروش قرار داره و امروز k% نمودار d% رو به سمت بالا رد کرده و rsi هم 30 رو به سمت بالا قظع کرده همچنین بین نمودار قیمت و macd یک واگرایی مثبت دیده میشه و قیمت هم از حمایت 300 تومان برگشته.فکر میکنم هدف اولش 389 تومان باشه و خرید با حد ضرر 300 تومان مناسب باشه.
                            (cci 50 روزه هست و rsi 14)
                            سلام خدمت همه دوستان
                            دوست عزیز مطلب ذیل صادقانه گفته شده و جهت رشد سطح تکنیکی سایر سروران هست. نه چیز دیگه
                            با اجازه اوس جعفر باید بگم که واگرایی مثبتی در سهم به اون صورتیکه شما نشون دادید ، وجود نداره . بلکه واگرایی بین قیمت سهم و خود خطوط سیگنال مکدی هست( نه هیستوگرام مکدی)

در ارزندگی بشهاب 300 که سخنهای زیادی تو سایتهای مختلف زده شده . ولی نکته ای که من دیدم بهش توجه نشده ، اینه که همه تارگت سهم رو تا حوالی 390-400 میبینن.
                            اگر میان مدتی به سهم بنگریم ، سهم اگر بتونه از 390 عبور کنه ( 390 بعنوان مقاومت و خط گردن) با توجه به حجمی که در این روزها از سهم شاهد بودیم ، کف دوقلو در سهم با تارگت 475 تشکیل خواهد شد.
                            آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/05/20, 22:19.

نظر

• کارآموز
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 159

در اصل توسط mohsen m پست شده است View Post
                              سلام خدمت همه دوستان
                              دوست عزیز مطلب ذیل صادقانه گفته شده و جهت رشد سطح تکنیکی سایر سروران هست. نه چیز دیگه
                              با اجازه اوس جعفر باید بگم که واگرایی مثبتی در سهم به اون صورتیکه شما نشون دادید ، وجود نداره . بلکه واگرایی بین قیمت سهم و خود خطوط سیگنال مکدی هست( نه هیستوگرام مکدی)

در ارزندگی بشهاب 300 که سخنهای زیادی تو سایتهای مختلف زده شده . ولی نکته ای که من دیدم بهش توجه نشده ، اینه که همه تارگت سهم رو تا حوالی 390-400 میبینن.
                              اگر میان مدتی به سهم بنگریم ، سهم اگر بتونه از 390 عبور کنه ( 390 بعنوان مقاومت و خط گردن) با توجه به حجمی که در این روزها از سهم شاهد بودیم ، کف دوقلو در سهم با تارگت 475 تشکیل خواهد شد.
                              محسن جان نمودار شما با نمودارمن چرا فرق داره مثلا اون شمعهای بعد از گردن (شمع سیاه در قله) برای شما چندتا دوجی هست اما برای من چند تا شمع سفید.؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

در اصل توسط کارآموز پست شده است View Post
                                محسن جان نمودار شما با نمودارمن چرا فرق داره مثلا اون شمعهای بعد از گردن (شمع سیاه در قله) برای شما چندتا دوجی هست اما برای من چند تا شمع سفید.؟
                                باید بررسی کنم. اما احتمالا دیتای من یه مشکلی داره . ولی چندان اهمیتی تو تحلیل فوق نداشته. نتیجه تفاوت دیتاها روی اندیکاتورها تاثیر خاصی نداره

نظر

در حال کار...
                                X