به گزارش روزنامه ابتکار: (چراغ سبز به بازديد احمدينژاد از اوين)-- محمد جواد لاريجاني معاون رئيس قوه قضائيه و دبير ستاد حقوق بشر اين قوه دريك نشست خبري در پاسخ به سؤال يکي از خبرنگاران درباره بازديد محمود احمدينژاد از زندان اوين گفت: بازديد از زندان اوين نه تنها مورد استقبال ماست بلکه يک خواسته منطقي است که ما از رئيس جمهور داريم.وي گفت: ما دوست داريم آقاي احمدينژاد به زندانها سرکشي کند تا مشکلاتي که دستگاه قضايي در امر زندانباني دارد را از نزديک شاهد باشند و حداقل به ما کمک کند.لاريجاني تصريح کرد: البته در جريان درخواست بازديد ايشان از زندان اوين دو نکته ممکن بود به شائبه تبديل شود ابتدا آنکه خدايي نکرده برخي رسانهها هدف رئيس جمهوري را ملاقات با نزديکان خود که در زندان هستند قلمداد کنند و ديگر اينکه در جريان بازديد او موضوع اختيارات رئيس جمهوري که مربوط به نظارت وي ميشود به گونهاي اشتباه برداشت شود.وي افزود: به طور قطع در آينده شاهد حضور رئيس جمهوري در زندانها خواهيم بود و اميدواريم در جريان اين بازديدها او كمك كند تا مشکلات زندانباني برطرف شود."
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از" رادیو ارمنستان"،نخست وزیر ارمنستان: تحریمهای غرب علیه ایران به اقتصاد ارمنستان آسیب می رساند. همچنین این تحریمها سبب شده صادرات ما به خاورمیانه با مشکل روبرو شود به طوری که تنوع کالاهای ما را کاهش یافته و به علت افزایش هزینه های حمل، قدرت رقابت کالاهای ما در بازارهای خاورمیانه را کاهش داده است. تجار و تولیدکنندگان هندی نیز تاکید کرده اند که از تحریمهای غرب علیه جمهوری اسلامی ایران متضرر شده اند."
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسید جان راستش من نگرانم از شدوص جا بمونم!هرچند خودمم معتقدم میتونه تا 418 اصلاح کنه ولی میخواستم باز هم نظر شما رو برای نقطه ی وروود بدونم...
امروز هم یه تحرکاتی میشد که نگرانیم رو بیشتر میکرد...صف ناگهان 100 هزارتا کم شد،هرچند چند دقیقه بعد دوباره اضافه شد!در اصل توسط kiana پست شده است View Postبا اجازه از آقای پرریسک گرامی:به صف فروش ناچیز شدوص نگاه نکنید شدوص توفازیه استراحت بودکه روند تعدیلاش وصعودش تازه میخوادشروع بشه.شرکتی با داشتن فقط60 میلیون سهم که به قیمت اسمی هرسهم میشود 6 میلیاردتومن که فقط قیمت زمینش10 برابر این مبلغه وقیمت تجهیزات و.......... که دیگه نگید.سهامدارای واقعی شدوص تو این قیمتا فروشنده این سهم نیستندومن خودم شخصا تا2000 تومن با این سهم خواهم بود.توایران سه شرکت انحصارا فروش دوده را دردست داشتن که شرکت سیمرغ توان رقابت با شدوصو نداشت وازدوررقابت کلا خارج شده وفقط شدوص وشکربن فروشنده دوده به صنایع لاستیک سازی -رنگ سازی-صنعت پلاستیک سازی هستند که شکربن وشدوص هم سهامدارای عمده همدیگه هستند وسوآوری مشترک دارند. دوده صنعتی با دلارحتی 1800 تومن هم وارداتی نخواهد داشت چون قیمتش 50%بالاتر درمیاد. اطلاعات کاملتر وبنیادی را آقای پرریسک لطفا برامون توضیح بدهند تشکر
حالا من موندم صبر پیشه کنم یا تو همین قیمتها خرید کنم...هرچند 8% مونده تا 418...
به هر حال اگه اقا سید اوکی بدن من شنبه خرید میکنم...به نظر خودم 444 تومن(-4 شنبه) قیمت مناسبی باشه...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبله،بنده هم نقطه وروود موردسوالم بود وگرنه جعفر جان بارها گفتن که شدوص هدفش 800 تومنه...اما خوب تکنیکال میگه سهم میتونه تا 418 اصلاح کنه،بنیادی میگه سهم تو این قیمتها هم ارزنده است!
حالا من موندم صبر پیشه کنم یا تو همین قیمتها خرید کنم...هرچند 8% مونده تا 418...
به هر حال اگه اقا سید اوکی بدن من شنبه خرید میکنم...به نظر خودم 444 تومن(-4 شنبه) قیمت مناسبی باشه...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبله،بنده هم نقطه وروود موردسوالم بود وگرنه جعفر جان بارها گفتن که شدوص هدفش 800 تومنه...اما خوب تکنیکال میگه سهم میتونه تا 418 اصلاح کنه،بنیادی میگه سهم تو این قیمتها هم ارزنده است!
به هر حال اگه اقا سید اوکی بدن من شنبه خرید میکنم...به نظر خودم 444 تومن(-4 شنبه) قیمت مناسبی باشه...
دوست من سهم قبل حمایت اول جمع شد صف فروشش او.لین پله رو بخرید چون گفتم از اون حمایت برگرده روند صعود به شدت ادامه خواهد داشت ..بره برا حمایت دوم کمی صعود عقب می فته ولی روند همچنان صعودی هست ..
بنیادی هم هیچ مشکلی سهم نداره..فروشنده هم دیدید نداره با هزار تا خرید صف فروش 100 تا کم میشه ..
نظر
-
در اصل توسط aminian پست شده است View Postدوستان کسی میدونه نظر پرریسک راحع به شفارس چی بوده
امروز ردش بکنم یا نه؟
نظر
-
امروز توی بورس کالا چه خبر بود؟
امروز محصولات ذوب و فولاد با معامله خوبی مواجه شد و مورد استقبال خریداران قرار گرفت. افت 200 تومنی محصولات ذوب رخ داد اما تقاضای مناسب باعث شد تا جو منفی که برای سهم رخ داده بود خنثی شود. به نظر می رسد خریداران ذوب قصد دارند آن را در این قیمت ها مدیریت کندد اما با آغاز معامله و رقابت احتمالی رشد قیمت سهم می تواند باسرعت بیشتری محقق شود. در حال حاضر 2850 و 3100 نقاط بازی سهم است.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postسلام جعفر جان
خدا قوت
بنظرت خريد فاذر چجورياست بدجوري حجم معاملات بالاست؟
با تشكر فراوان
یادمه در 200 شما قصد خرید داشتی گفتیم بالای 200 رفت حد ضرر 200 هدف اول 220 بعدی 240 ..فقط فقط تکنیکالی..
با شریاط کشور بنده هیچ پیشنهادی در مورد این گروههای تجهیزاتی ندارم ودر قیمت 200 و166 مپنا پیشنهاد شد ..در این قیمتها نظری ندارم وتوصیه به خرید هم ندارم ..اگر قرار باشه سازشی بشه سهام خیلی بهتر از گروه تجهیزات هستن که باید بالا بیان ولی نمیان ؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟
نظر
نظر