کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باسلام خدمت جناب پرریسک من در بورس تازه کارم وباتوجه بهفرموده شما بموتووساروم خریداری کردم ضمن تشکر از شما بخاطر بموتولطفانظرتان را درموردساروم بفرمایید
بورس برای بارسوم از گزارش شراز ایرادگرفته که پس از رفع نقائص موردنظربورس درگزارش سوم شراز قرارشده اواسط هفته آینده نماد شراز باز بشه. فکرکنم آقای مالمیر خودش این سهمو نخریده که هی گیردادن به گزارش
گزارش سه ماهه منتهی به 30/07/91 قلر اومده رو کدال.......
پرریسک تامل برانگیزه.... اگرچه دیدم درباره قندی ها نظرتون را دادید.... ولی فکر میکنم اگه افزایش نرخ اعلام بشه نشه خرید..... تو این کشور همه چی سر به فلک کشیده..... شکرم به 1600 یا 1800 میرسه.... با تشکر
سیمان شاهرود پی.ای زیر 4 ؟!!!!!!!!!!
سید جعفر نظرت چیه در موردش؟
ب نظرم این در مورد سیمان شاهرود خطرناکه:
3) شرکت اعلام نموده تسهيلات دريافتي از صندوق ذخيره ارزي مبلغ 542ر714ر17 يورو بوده و سودو زيان حاصل از نرخ تسعير ارز منتهي به 31/06/91 بر مبناي نرخ ارز مرجع 963ر15 ريال محاسبه و در حسابها انعکاس يافته است.
باسلام خدمت جناب پرریسک من در بورس تازه کارم وباتوجه بهفرموده شما بموتووساروم خریداری کردم ضمن تشکر از شما بخاطر بموتولطفانظرتان را درموردساروم بفرمایید
با اجازه آقای پرریسک:دوست گرامی شما که یک ساله که عضو این سایت هستید چجوری میگید تازه کارید هرکسی یک ماه تو این تاپیک با این همه کاربر وتبادل اطلاعات مفید خصوصا آقای پرریسک که واقعا زحمت میکشند ووقت میذارن عضو باشه مثل این میمونه که کل دوره های آموزشی بورسوگذرونده. ساروم وسغرب بنظرمن سرگروه سیمانیهان وتاساروم روندش صعودی نشه گروه همینجوریه.ولی ناراحت نباشید شما ازتاریخ91/07/25 تاامروز18%سود کردید واگه ازقبل داشتید که بیشتر.ساروم صادرات بالایی درگروه سیمانیها داره وازلحاظ تسهیلات ارزی با افزایش صادرات این مشکل هم رفعه ولی در کل سیمانیها درفصل سرما فروش داخلیشون کمتر میشه که این خودش مقداری جو گروه رو سنگین کرده وحالا یه خبر خوب تو راهه برای سارووووووم شاید تعدیل ودیگر اینکه سهامی که آقای پرریسک معرفی میکنند با دید میان مدته پس بهتره نگران نباشیدوسهامداری کنید.ازشنبه هم روند ساروووم صعودیه کروبی تو خواب دیده.
3) شرکت اعلام نموده تسهيلات دريافتي از صندوق ذخيره ارزي مبلغ 542ر714ر17 يورو بوده و سودو زيان حاصل از نرخ تسعير ارز منتهي به 31/06/91 بر مبناي نرخ ارز مرجع 963ر15 ريال محاسبه و در حسابها انعکاس يافته است.
به نظرتون تعدیل منفی میده؟
چقدر؟
با اجازه از پرریسک:نکته منفی دیگه درمورد سیمان شاهروداینه که شاهرود خودش شمال شرق ایرانه که به علت کوهستانی بودن وسردی هوای منطقه فروشش از پاییز خیلی پایین میادوبه علت دوری ازمرزهای غربی صادراتش هم کلا خیلی پایینه که درگزارشات بعدی نیز به وضوح کاهش تولیدشو خواهیم دید. ولی اگه ازشاهرود رد شدید کارخونه سیمانش تو شب خیلی زیباست ونورانی مثل کشتی تایتانیک حتما ببینید. بیشتر فروش سیمان شاهرود به شهرهای شاهرود-سمنان-تهران-گنبد-گرگان-ساری
دوستان امروز در نمادهای فراور و فاسمین خرید داشتم.........
... سهم فرآور سیکل نوسانی خوبی رو داره و تا پایان سال ممکنه 140 تومن سود هم بده. نکته مهم اینه که غدیر برای نقدینگی در حال فروش سهم بود. این سهم نوسان خوبی می ده. ولی در صورت پایین اومدن بین 650 تا 660 تومن فرصت خوبی برای خریده.
... احتمال این که این سهم فرآور در گزارش 9 ماهه با تعدیل مواجه باشه خیلی بالاست.
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
دوستان اگر در مورد قیمت پتایر و شمواد نظر بدهند ممنون میشم
... خلاصه و مفید بگم، کمی اصلاح می تونه در بازار به سهم شمواد برای برگشت کمک کنه...
...پتایر زیان 606 ریالی رو به سود 349 ریالی تبدیل کرده است و رفته رفته می ره تا زیان انباشته 160 تومانی خودش رو پوشش بده . نوسان گیری روی این سهم بالا بود و حالا با این سود قیمت 1800 ریال در انتظار شرکته...والسلام
نظر