چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    سید عزیز خسته نباشی رفیق
    نظرت در مورد کمنگنز چطوره
    دیروز داشتم محاسبه ای میکردم به سود 360 تومانی برای آخر سال رسیدم
    انباشته خوبی هم داره+300% افزایش از انباشته
    ممنون
    اصلا 400 ..پی برای 5 بدم میشه 2000..یعنی قیمت سهم کاملا پر هست با پی برای معمول بازار ...این بنیادی..

حالا بازار بخواد برا افزایش سرمایه سهم رو بالا بیاره یا حمایت بکنن یا خبر دیگه توش باشه نمی دانم اون وقت میتونه رشد بیشتری هم بکنه ..

تکنیکالی بالای 2080 تومن تثبیت بشه شاید بتونه تا 2800 هم بیاد فقط تکنیکالی وگرنه بنیادی گفتم قیمت سهم پر هست با این سود..

نظر

• هامد
      ستاره دار(7)
      • Aug 2012
      • 2611

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      به نظرم امروز سهم خشک شد...
      عجیبه میگی خشک شد مرادی جان :دی شناورش زیاده کافیه اراده کنن بره فروش :)) ولی اره، خوشبختانه دیگه پایین نداره ینی گروه این اجازه ارو به سهامداراش نمیده:دی اوضا گروه که عالیه، وتوشه و زیرمجموعه هاش که حرف ندارن، بقیم از جمله پمپیم که دارن میبرن بالا :)) این یکیم دیر داره شرو میکنه خوبیش اینه فعلا فرصت خریدو میده :)

حتوکا سه شنبه چارشنبه یه نموره هایی داره چشمک میده، اوضا بنیادیش که حرف نداره، جهشه فوق العاده ایو داشته امسال، انتظار داشتم سقفا قبلیو همه رو بزنه ولی فعلا فقط داره داره دس دس میکنه، به نظرم که زمانش نزدیک باشه، تو واچینگتون حتما داشته باشینش ...
      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• تاران
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 958

پرریسک جان
        رو منفی شنبه قزوین خریدنی میشه؟
        بترانس رو به نظر شما نگه داریم یا بفروشیم

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

دوستان همیشه سعی کنید سهمی بخرید که اگر به اون سهم پی برای 5 که نه 4 دادید یعنی پی برای کف بازار سهم باز هم جای رشد داشته باشه ..بدانید اون سهم یک روزی رشد می کنه حتما حتما وشما هر قدر پایین تر تونسیتد بخرید که چه بهتر وتازه بازار اگر خواست به همون سهم پی برای 5 یا 6 یا 7 بده که اونوقت بازدهی شما دیگه اصلا قابل حساب نخواهد بود ...

چند نمونه مثال میزنم ..

برا قزوین انتاظر سود حداقل 100 وبا بالا رفتن شکر 150 داشتم وقیمت سهم زیر 340 بود ..پی بریا 4 میشد 400 و600 تومن با سودهای 100 و150 واز شانس ما زد بازار پی برای رو خیلی بالاتر برد 6 تا 7 وقیمت رسید به 1400 ...البته هنوز سود سهم نمایان نشده به این قیمتها رسید ..

بعدی ..بموتو ..320 بود انتظار سود 100 داشتم برا سال بعد با پی بریا 4 میشد 400 وسود مجمع 50 تومن گرفتیم قیمت در میاومد 450 یعنی 50 درصد بازدهی وامروز سهم با سود مجمع 390 هست واگر بازار بخواد پی بریا 6 بده به سود 100 تومن میشه 600...

بعدی سغرب ..قیمت سهم 260 بود .انتظار سود 120 داشتیم ...پی بریا 4 می دادم قیمت سهم میشد 480 تومن وسهم درست تا نزدیک 500 تومن رشد کرد حالا بازار در اینده به گروه سیمان پی بریا 5 یا 6 بده ک باز هم رشد می کنه نیده هم سهم بازدهی نزدیک 100 درصد رو داد ..

سهم بعدی مارگارین ..برا این سهم سال بعد انتظار سود حداقل 100 دارم ...پی بریا 4 میشه 400 وبا 50 تومن سود مجمع قیمت در میاد 450 وسهم رو در زیر 380 می فروختن ..حالا این کف سود بود وگرنه سود 150 هم انتظار دارم وبازار بخوادپی برای 5 یا 6 یا 7 بده بازدهی رو حساب کنید ..

نمونه خیلی زیاده از گروه پترو کرمانشاه تا شپترو وکلی سهام دیگر ..

پس سهمی بخرید که رشد پیشخور نشده باشه ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
            پرریسک جان
            رو منفی شنبه قزوین خریدنی میشه؟
            بترانس رو به نظر شما نگه داریم یا بفروشیم
            بترانس روند همچنان صعودی هست هدف رو 280 تا 300 می بینم وداره به هدف میرسه فروش با شما ..

در مورد گروه قند در روند نزولی بارها گفتم سهم خرید نمی کنم ..روند گروه فعلا نزولی هست ..بالاتر می خرم ولی در روند صعودی ..

حمایت فعلی قزوین 870 هست باید دید چه می کنه بالای 1100 مجدد در مدار صعود قرار میگیره ..

نظر

• راهکار جدید
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 139

پرریسک جان سلام میشه لطفاً روند وبشهر و ختوقا را بگین؟ممنونم

نظر

• baran
                عضو فعال
                • May 2011
                • 704

جناب پر ريسك با سلام لطفا كمي هم در مورد كالسمين بنويسيد ...تاثيرات افزايش نرخ خاك چه تاثيري در سود شركت دارد گويا امروز مدير عامل كالسمين نيز فروشنده سهامش بوده آ؛يا احتمال تعديل منفي در سهم ميباشد با توجه به اينكه در تهيه خاك مشكل دارند

نظر

• masome
                  عضو عادی
                  • Nov 2011
                  • 186

سلام جعفرجان خسته نباشی
                  تو اون چهارقلوهای شیمیایی که گفتی شمواد جایی داره؟ نظرت در مورد خرید شمواد تو این قیمتها چیه؟ممنون

نظر

• honaramuz
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 72

استاد عزيز
                    با سلام
                    نظرتان در مورد خريد كهمدا و غچين با ديد سه ماهه چيست؟
                    با سپاس
                    [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• امير سينا
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 483

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      دوستان همیشه سعی کنید سهمی بخرید که اگر به اون سهم پی برای 5 که نه 4 دادید یعنی پی برای کف بازار سهم باز هم جای رشد داشته باشه ..بدانید اون سهم یک روزی رشد می کنه حتما حتما وشما هر قدر پایین تر تونسیتد بخرید که چه بهتر وتازه بازار اگر خواست به همون سهم پی برای 5 یا 6 یا 7 بده که اونوقت بازدهی شما دیگه اصلا قابل حساب نخواهد بود ...

چند نمونه مثال میزنم ..

برا قزوین انتاظر سود حداقل 100 وبا بالا رفتن شکر 150 داشتم وقیمت سهم زیر 340 بود ..پی بریا 4 میشد 400 و600 تومن با سودهای 100 و150 واز شانس ما زد بازار پی برای رو خیلی بالاتر برد 6 تا 7 وقیمت رسید به 1400 ...البته هنوز سود سهم نمایان نشده به این قیمتها رسید ..

بعدی ..بموتو ..320 بود انتظار سود 100 داشتم برا سال بعد با پی بریا 4 میشد 400 وسود مجمع 50 تومن گرفتیم قیمت در میاومد 450 یعنی 50 درصد بازدهی وامروز سهم با سود مجمع 390 هست واگر بازار بخواد پی بریا 6 بده به سود 100 تومن میشه 600...

بعدی سغرب ..قیمت سهم 260 بود .انتظار سود 120 داشتیم ...پی بریا 4 می دادم قیمت سهم میشد 480 تومن وسهم درست تا نزدیک 500 تومن رشد کرد حالا بازار در اینده به گروه سیمان پی بریا 5 یا 6 بده ک باز هم رشد می کنه نیده هم سهم بازدهی نزدیک 100 درصد رو داد ..

سهم بعدی مارگارین ..برا این سهم سال بعد انتظار سود حداقل 100 دارم ...پی بریا 4 میشه 400 وبا 50 تومن سود مجمع قیمت در میاد 450 وسهم رو در زیر 380 می فروختن ..حالا این کف سود بود وگرنه سود 150 هم انتظار دارم وبازار بخوادپی برای 5 یا 6 یا 7 بده بازدهی رو حساب کنید ..

نمونه خیلی زیاده از گروه پترو کرمانشاه تا شپترو وکلی سهام دیگر ..

پس سهمی بخرید که رشد پیشخور نشده باشه ..
                      سلام پر ريسك عزيز،
                      خواستم بدونم به همه شركت ها بايد پي به اي 4 داد در محاسباتمون؟

نظر

• parvaz
                        عضو فعال
                        • Feb 2010
                        • 555

جعفرخان سلام . یه مقدار سمایه قبل مجمع گرفتم الان هم دارم میخواستم مقاومتهای سهم رو بدونم و توصیه شما در جهت نگهداری وفروش این سهم چیه . با تشکر ...

نظر

• ron
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 243

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                          تو این بازار سرتسر مثبت من به خاطر گروه روی مسخره ترین گروه فلزی باید ضرر کنمممممم:(
                          فاسمین و کروی بای برای همیشه
                          خوب بزرگوار حتما نقطه ورودتون مناسب نبوده کمی به تکنیکال فاسمین دقت می کردی انصافا خوب نوسان داد اما امید خدا بعد رفع حواشی اطرافشون سهم حرکت اساسی خودش رو شروع می کنه
                          [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• يگانه
                            کاربر فعال
                            • Mar 2011
                            • 616

ولغدر هم مورد خوبیه برا خرید

خط روند نزولی شکته شده

جعفر جان نظرت چیه؟

نظر

• HSC
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 316

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              شفارس دوست من حمایت اول 380 هنوز به اون نرسیده ونظرم مثبت هست با جمع شدن شدوص رالی بعدی اینها اغاز میشه شسینا می تازه شلعاب هم اغاز کرده مونده شفارس شدوص ..چهار قلوهای با هم خواهند تازید ولی با توجه به گزارشها همچنان شدوص وشفارس رو برتر می بینم بعد شلعاب واخز شسینا..

سلام جعفرخان. خوبي داداش ؟

داستان اين شدوص چيه ؟ من تو تاپيك نبودم نميدونم چه خبر بوده. فقط حمايتش رو اعلام كني برام كافيه . دستت درد نكنه.

راستي اين زنگان رو ميخام بخرم ميترسم مثل شتران بسته شه دو سه ماه پولمون توش بخابه. نظرت چيه جعفرخان؟ زنگان رو بريم توش واسه نوسان يك هفته اي؟ بنظرت گيرمون ميندازه؟؟

راستي بچه ها اين داستان خودرو رو جدي بگيريدها ! منبع خبرم موثقه. پدرسوخته هرچي تاحالا بهم گفته همش درست درومده. ذوب و شبندرو دو ماه پيش گفت، خريت كردم نگرفتم 50 60% سود

از كفم رفت ، هفته پيش گفت خودرو و تجهيزاتي. من رو خودرو مطمئن ترم، حالا ببينيد كي گفتم! طرف ميگه خودرو از 180 هم اينبار بالاتر ميره.

من ميگم رويا بافي نكنين ولي خودرو رو تو سبدتون بزاريد بنظرم شرطه عقله ! تجهيزاتي ها رو هم جدي بگيريد!! يه وقت ميبينيد تو اين دو سه هفته ي آينده همينا 40 50% سود دادند

و شما ازش بي نصيب مونديد !

در هر صورت با تحليل وارد شيد. من مسئول خريد و فروش كسي نيستم.

جعفر خان ، راجه به شدوص و زنگان دمت گرم ، جواب يادت نره داداش. ممنونم. خيلي گلي ...

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

قیمت جهانی طلا و فلزات یه سقوط حسابی داشت امروز:

Gold 1.711,18 $ -1,78%

Aluminium 2.002 $ -0,60%

Blei 2.170 $ -1,64%

Kupfer 7.695 $ -1,34%

Nickel 16.867 $ -0,37%

Zink 1.979 $ -0,86%

Zinn 21.043 $ -0,56%
                                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

در حال کار...
                                X