چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/30, 19:26.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
دوستان سلام یه دوست خوب بهم که تو صداو سیما کار میکنه پشنهاد داد مشکل سهامداران وپست با پاشگاه خبرنگاران جوان در میون بزارن تا اونا پیگیری کنن
چون هم به وزیر هم به ریس بانک مرکزی دست رسی دارن من این کارو کردم ایشون گفت هر چی بیشتر زنگ بزنن و پیگیر باشن اونا زودتر پیگیر میشن ما مجبورین این موضوع رو رسانی کنیم
پیامک باشگاه خبرنگاران جوان 30006302
شماره گروه اقتصادی 22012644
روبط عمومی هم 22012640
موفق باشین هر طور شده یا پیامک بزنین یا زنگ جمعه هام هستن
تا میتونین درباره مشکلات خود با بورس به شماره پیامک30006302 پیامک بزنید.
اگه درباره سهمی مشکل دارید و بورس پاسخ کافی نمیده و ...دوست داشتین به شماره بالا پیامک بزنید
نظر
-
در اصل توسط amir99ir پست شده است View Postدوست عزیز داریم موضوع رو باز می کنیم دعوا که نمی کنیم. من نگفتم گاز رو گرون کنن سود اینا نصف میشه، اتفاقاً نمی شه چون حاشیه سودشون بالاست. افزایش سود اینها به دلیل افزایش نرخ دلار بوده که اگه تثبیت بشه خیلی نمیشه امید داشت به رشد سود بعد از این. نکته اینه که شرکت داره با 90 درصد ظرفیت به گفته خودش کار می کنه. یعنی اگه این 90 درصد روبکنه 100 درصد و اوره هم به قول شما بشه 500 دلار، ( با توجه به اینکه آمونیاک پیش بینی می شه نزولی باشه) سودش از 1000 تومان می خواه بشه چند تومن؟ 1300 تومن؟ خب این دیگه پرشه باز هم می خواد 5800 ارزش داشته باشه با پی بر ای 4.5 که 20 درصد بیشتر از قیمت فعلی شه. یعنی سال دیگه می خواد 20 درصد بازده بده که میشه اوراق مشارکت بدون ریسک!
تازه قیمت های جهانی از کجا شما مطمئنی که اوره میشه 500 دلار؟ اگه اینقدر مطمئنیم که بریم یه موقعیت خرید اوره تو فارکس باز کنیم از کل بورس بیشتر پول در میاریم.
ارزش جایگزینی هم این شرکت های پتروشیمی که ما داریم متوسط 1 میلیارد دلار میشه ساختشون. حالا شما با ارزش بازار اینا مقایسه کنید.
البته من به ارزشمند بودن این شرکت ها و سودآوری آنها و مزیت نسبی اقتصاد ایران در این صنعت اعتقاد دارم. ولی قیمت ها به نظر من پر هست و بعد از این بیشتر از 20، 30 درصد آنهم با اما و اگر بازده نخواهند داشت. اون وقتی که پردیس 2800 تومن بود باید می خریدیم که تا الان بیشتر از 70 درصد بازده گرفته باشیم. یا خارک 1300 تومنی خریدنی بود ولی الان خیلی قیمت ها پر شده به نظر من.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
به نظر باید فردا سهم های دلاری بیشتر خودنمایی کنند . دوستان تجهیزاتی و خودرویی حواستان به دلار باشد . 5شنبه دلار به 2900 هم رسید . با این اخبار منفی از تحریم های جدید و التیماتوم 3 ماهه امریکا و این بیانییه شدید اللحن ایران در آژانس بهانه دست دلبر برای رشد داده است . باید ببینیم فردا دولت چه میکند !!!!
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام تحلیل شما درست اگر باز هم عدم توافق داشتیم دلار رشد می کند ولی اگر تحریمی وضع شد که هیچ کشوری حق واردات هیچ گونه کالای صنعتی و مصرفی برای صنایع های خود را ندارد بعد آن موقع ایران چگونه می خواهد صادرات انجام دهد و تولید محصولات را به کدام کشور صادرات کند وقتی تمام راه ها بسته است ؟؟ با تشکر از جواب شما
خوب این مورد باید تو گزارش ها خودشون ونشون بده که تو خیلی شرکت ها نداد من خرداد ماه بود که قرار بود که گزارش های 3 ماهه کم کم بیاد میخواستم فراوری رو تو قیمت های مفت اون زمان خرید کنم که شایعه شد که گروه روی و بخصوص فراور بخاطر مشکل فروش و دسترسی به خاک داره تعطیل میشه و ما هم ساده چه کلاهی رفت سرمون حالا نگو نزدیگ گزارش خوب فراور و گروه روی و میخوان سهم و جمع کنن و قیمت بالا و نخرن و تو صف گیر نکنن خوب 50 درصدی سود از دست دادیم و یه تجربه به دست آوردیم که شایعات تماما با منظور و هدفی خاص ابراز میشه و.........
به نظرم تولیداتی که مقصدش چین و روسیه و هند و کره و ترکیه و ........باشه بیمه شده و مشکلی نخواهدداشت و آمریکا داره هزینه بیخود میکنه.....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
دوستان در مورد کشرق و راه اندازی کارخانه ذغال شویی و ارقام بالای سود براش زیاد صحبت میشه و چون تازه اومده تو بورس و تکنیکالی نمیشه بررسی کرد . اگر دوستان بنیادی کار کسی میتونه بررسی کنه ممنون میشم .
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postبا ادب و احترام خدمت جناب اکبری:
خوب این مورد باید تو گزارش ها خودشون ونشون بده که تو خیلی شرکت ها نداد من خرداد ماه بود که قرار بود که گزارش های 3 ماهه کم کم بیاد میخواستم فراوری رو تو قیمت های مفت اون زمان خرید کنم که شایعه شد که گروه روی و بخصوص فراور بخاطر مشکل فروش و دسترسی به خاک داره تعطیل میشه و ما هم ساده چه کلاهی رفت سرمون حالا نگو نزدیگ گزارش خوب فراور و گروه روی و میخوان سهم و جمع کنن و قیمت بالا و نخرن و تو صف گیر نکنن خوب 50 درصدی سود از دست دادیم و یه تجربه به دست آوردیم که شایعات تماما با منظور و هدفی خاص ابراز میشه و.........
به نظرم تولیداتی که مقصدش چین و روسیه و هند و کره و ترکیه و ........باشه بیمه شده و مشکلی نخواهدداشت و آمریکا داره هزینه بیخود میکنه.....
خیلی از این تالارها وسایت ها با شایعه های ساختگی وبیمورد باعث ضرر وزیان وبدبختی خیلی ها شدن ..پس اول بنیادی بعد تکنیکال بعد حد ضرر بقیه بادهوا..
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postگفتید ایران خودرو حقوق نداره بده تعطیل داره میشه خوب بشه به درک شرکت های خودرویی با اون حاشیه سود پایین و تولیدات مسخره تعطیل شه بهتره حالا دولت بیاد حاشیه سود شرکت های خوب کشور و بیار پایین که یه صنعتی که از اول هم توسعه اش تو ایران اشتباه بود پا بگیره؟؟؟مگه ما کمونیسم هستیم دوست من؟؟؟در ضمن حاشیه سود تنها به نوع کار بستگی نداره به مدیریت و بهره وری و .......بستگی داره.مگه قلرست و قپیرا و قشرین وقثابت تولیداتشون فرق داره؟؟؟؟
نظر
-
پر ریسک عزیز اگه مقدور هست به این سوال من جواب بدید ممنون میشم :
پر ریسک عزیز بعضی مواقع یک سهم خط روند نزولی رو میشکنه صف خرید میشه و میره بالا و پول بک به خط رون نمیکنه . ولی در بعضی مواقع خط روند و میشکنه و پول بک میکنه دوباره صعود میکنه و در بسیاری مواقع هم در پول بک به خط روند نزولی یا کانال شکسته شده خط روند و به سمت پایین میشکنه و صعود از بین میره . میشه یک کمکی کنین وتوضیح بدین : که از کجا و از روی چه پارامترها و اندیکاتورها و حجم معاملات میشه فهمید که خط شکسته شده معتبر و ایا پول بک میکنه یا نه . با تشکر فراوان .
نظر
-
در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Postسلام بر پرریسک عزیز
واسه فردا یا چند روز آینده با هدف 3 ماهه چه پیشنهادی واسه خرید داری؟ بین فاسمین،شدوص و شلعاب،وبشهر و یا سهمی که جنابعالی پیشنهاد می کنی باز هم تشکر از وقتی که لطف می کنی و می گذاری.
با دید سه ماهه با داشتن حد ضرر ضرر..
از گروه پترو کرماشناه ابادان مارون ..
از گروه روی فاسمین کروی فراور
از گروه فلزان فسپا فولاد فملی ..
از گروه شیمایی شدوص شفارس شلعاب..
از گروه غذایی غبشهر غمارگ..
از گروه ساختمان ثباغ ثتران ثشرق اس پ..
وهمان سهام قبلی که بارها گفتم از گروههای دیگر ..یعنی از هر گروه بهترنیها همچنان همانها ..
نظر
نظر