چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bours
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 259

به عنوان عضو کوچک این انجمن میخواستم یه توصیه به اساتید محترم خودم بکنم

اگر سهامی رو به دید میان مدت و با حدضرر و با اطمینان از بنیادی آن خرید کردید خواهشا هر روز از صبح تا ظهر پای سیستم ننشینید و رصدش نکنید، فقط ساعت 12 به بعد بیاید نگاه کنید ببینید حد ضررتون فعال شده یا نه حتی یه دوستی به من گفت اگر هم حد ضرر فعال شد اگر از بنیادی سهم اطمینان داری تا وقتی 10درصد ضرر نکردی خارج نشو ...صبر کن شاید دارن سهم رو بازی میدن...
    این اشتباه خودم بود که هر روز از صبح تا ظهر بابازی گردانان سهم فریب و دلهره و استرس میخوردم و گاهی جوگیر میشدم و سهامم رو میفروختم.... و بعد پشیمان...

شپترو 2 ماهه که داره منو بازی میده حد ضرر هم فعال شده اما هنوز 10 درصد ضرر نداده به همین دلیل و چون پرریسک عزیز بنیادیش رو تایید کردن نفروختمش و حالا در ابتدای رشد... (امیدوارم;) )

نظر

• AIRAN
      عضو عادی
      • May 2012
      • 81

سید عزیز
      تکنیکال حفاری -خگستر چطور ارزیابی میکنی در چه نقطه ای خروج وتعویض با سهام دلبری

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

در مورد كشرق سهم زغالي سبدم ....
        كاملا سهام فروخته شده و كسي نيست....
        حرف و حديثي نيست، و خريدهاي بهتري ميشود انجام دهد.
        شنيده ايم كه معادن زغالسنگي مي خواهند خصوصي شود. سهام زغالسنگ طبس و زغالسنگ كرمان و زغالسنگ شاهرود...

دولت ارزان فروش به نظر شما به كمتر از فروش هر سهم 1000 تومان اين سهام قانع است....
        بازي زغالسنگي ها قبل از سال 92 است، افزايش تنها 20 الي 30 درصدي قيمت زغالسنگ كه تا دو برابر جا دارد، مي تواند سود هر سهم كشرق رو به 150 تومان برساند....

حالا اين سهم دارد روي قيمتهاي 311 تومان معامله مي شود.

حقوقي زرنگ هم دارد، هفته اي 200.000 سهم جمع مي كند. حالا كدهاي شخصي چگونه اند؛ بماند...

پرسود باشيد
        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
          بچه ها من از اینکه کروی و فاسمین رو 4 شنبه فروختم پشیمون شدم بدجور از سود عقب افتادم به خصوص فاسمین الان 100 % نقدم

چی بخرم به نظرتون؟

من 3 تا سهمو دیدم عالین
          1.شپدیس چند روز دیگه مجمع - پرداخت سود حداکثری و فوری- p.e پایین - احتمال زیاد افزایش سرمایه
          2.پارسان = = =
          3.بازم فاسمین روند صعودی

نظر دوستان؟

با سلام
          آقای مصطفی اول می بایست دیدگاه شما در خصوص سهامداری تغییر کند
          اینکه شما فاسمین را در آن قیمت فروختید جای بس تعجب دارد و نشاندهنده آن است ذهن و فکر شما برای سهامداری آماده نیست ( با عرض معذرت )
          اولا" شما نباید تحت تاثیر احساسات بازار قرار بگیرد خوب سهم مثل در جا می زند بزار بزند
          من خوب یادم می آید ومعادن بعد از افزایش سرمایه دو سه ماه در جا میزد منفی می خورد با اعصاب سهامداران بازی می کرد برادرم تحت تاثیر احساسات در 265 تومان فروخت ولی من نفروختم سهمی در 260 تومان منفی می خورد هر چقدر می خواستی در منفی می دادند آخر چی شد الان 500 تومان

این مثال را زدم تا اینرا بگویم فرهنگ سهامداری بایستی تبلیغ کنیم
          اما در مورد شما ورود در فاسمین با قیمت بالاتر برای شما سنگین خواهد بود بخصوص وقتی که شما در بالا بخری و سهم مجدد پایین بیاید این باعث سرخوردگی شما خواهد بود ( این طبیعت بازار است.)

اما در مورد شپدیس گزینه بسیار مناسبی می باشد بخصوص اینکه تحت کنترل سهامدار عمده قیمتش نسبت به سودش آنچنان رشد نکرده است قیمت 4800 تومان 1100 سود می گیری قیمتش می شود 3700 تومان با سود 1000 تومانی 92 p/e می شود 3.7
          140% افزایش سرمایه می دهد قیمت تئوریک می شود 1540 تومان که با eps بعد از افزایش سرمایه حدود 420 تومان رشد تا قیمت 2000 تومان محتمل می باشد

از ان بهتر پارسان
          بعضی موقع سهامدار بجای اینکه خود سهم را بخرد مادر آن سهم را می خرد چرا؟
          خود قیمت سهم رشد زیادی کرده وسهم قیمت تمام شده آن سهم در دفاتر شرکت مادر مفت است
          پارسان مادر شپدیس , زاگرس , کرماشا , شیراز , شراز , شبریز , مارو ن و... می باشد یکی از بهترین پرتفوی بورسی که پارسان آنها را مفت خریده و ما بواسطه پارسان در قیمت مفت سهام مذکور سهیم می شویم هرچند سهم رشد اندکی داشته ما با توجه به نزدیکی مجمع و تقسیم سود 180 تومانی و پیش بینی سود 210 تومانی برای سال آینده و احتمال افزایش سرمایه 67 درصدی گزینه بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری می باشد

اما گزینه های مناسبی مانند فملی ( زیر 650 ) کروی ( زیر 260) خود فاسمین ( حدود 650 ) فرآور ( زیر 700)
          فولاد 350 - و نیم نگاهی به ثتران , ثشرق , ثباغ و آس پ - کنور ( بلند مدت ) می تواند به شرط سهامداری مدنظر قرار گیرد

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
            جعفرخان گزارش قپيرا اومد رو كدال . به نظرت چطور بوده ؟

http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...zqCcx2qA%3d%3d
            باز هم طبق انتظارم پیش رفت ..برا قپیرا انتظار سود 200 تا 250 دارم ..پی بریا 4 میشه 800 تا1000 و5 میشه 1250 و6 میشه 1500..جای رشد زیاد نمی بینم وسهام بهتر موجوده ..

البته باز هم بگم کسی دوست داشته باشه میتونه قندی بخره ولی خوب از زمانی که گفتیم گروه قند بالایی ندارن بازار بالای 50 درصد سود داده وباز هم بازدهی سهام دیگر فعلا بیشتر هست چون خیلی بیشتر جای تعدیل دارن وتعدیل پیشخور نشده ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط AIRAN پست شده است View Post
              سید عزیز
              تکنیکال حفاری -خگستر چطور ارزیابی میکنی در چه نقطه ای خروج وتعویض با سهام دلبری
              خگستر در 195 پیشنهاد خرید شد با هدف 300 ..

حفاری هم بالای 260 دوام بیاره شاید رشدی تا حوالی 300 بکنه ..

بنده سهام چابکی رو فعلا می بینم مثل گروه روی وگروه پترو کرمانشاه مارون ابادان ..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
                به نظرم وصنعت در حال حاظر ارزشمند است.چون تو پرتفویش شیران داره واتی داره ولصنم داره که سرشار از شیرانند در ضمن شکلر داره غیر مستقیم از طریق سهامداری بر امید قدس شفارس هم داره سفارس هم که داره تو غیر بورسی هایش هم غنی از هر سهمی است.در ضمن ایران خودرو و کلی ذخیره هم داره البته تا نظر سایر اساتید چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                وصنعت تا وقتی بالای 106 باشه روند صعود داره با هدف 130 تکنیکالی ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                  ممنون کهنه سوار برای پاسخت ولی شدیدا" نیاز به نقدینگی دارم از شما وسید جان راهنمایی می خوام شبندر یا و غدیر کدوم نقد کنم ؟
                  هر کدام صلاح دیدیی

وغدیر ریسک نداره ولی شبندر ابهام زیاد داره با این همه حد ضرر شبندر در صورت شکست 340 بره رو 340 ..از هر دو نصف نصف هم میشه خروج کرد ولی گفتم غدیر خودش رو به بازار ثابت کرده ولی شبندر هنوز نه ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط balai پست شده است View Post
                    جهفر جان سلام وقتتون بخیر

امروز خبری تو روزنامه همشهری در مورد قطعیت دلار 2000 تومانی در بودجه 92 بحث شده بود تو صفحه اقتصادی همشهری

این خبر بیشتر از تاثیر مثبتش رو باقی بازار میخوام بدونم باعث هزینه زیادتر برای خودرو سازان میشه؟ یا خودرو شازان شزایط بهتری پیدا میکنند نسبت به ارزهای گرانتر در بازار آزاد

یعنی الان شرایطشون با دلار مرجع1226 و آزار3000تومانی تا مرجع 2000تومانی محتمل چه تفاوتی ایجاد میکنه؟

با سلام..

نرخ مرجع جوکی بیش نیست هر قمی میخواد تعیین بشه فقط برا کالای اساسی هست ..مثل ارز 1226 وبه نظرم خیلی پایین تر باید تعیین بشه زیر 1700 تا مردم بیشتر از این زیر فشار نباشن ....

در مورد خودرو سازها نرخ مبادله میگیرن نه نرخ مرجع وازاد ..نرخ مبادله بالای 2400 هست ..از نظر من این گروه ورشکسته هستن فقط تکنیکالی برا نوسان خرید فروش میشه وبه امید اینکه شاید فرجی شد وتوافقی شد واز خطر ورشکستگی نجات یافتن ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط رضا 1390 پست شده است View Post
                      سلام جعفر جان
                      نظر شما در رابطه با نگهداری یا تعویض وتوکا (خرید 250) چیه
                      باتشکر
                      سلام..

وتوکا به نظر من با شکست 220 وتثبیت بالای اون میتونه تا بالای 250 رشد کنه ..از نظر من خرید در قیمت های زیر 200 پله ای برا پایین اوردن میانگین ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                        جعفر جان خدا قوت
                        تو اين وساخت خبريه ؟ چند نفري هم پيشنهاد دادن؟

بازهم كه رو 51 تومن وملت و فروختيد باشد كه فردا صف بشود كافيه دليران يكمي فيتيله خريد و ببره بالا اونوقت رنج كشيدناش ديدنيه
                        وساخت بالای 263 دوام بیاره شاید بتونه تا بالای 300 هم رشد کنه تکنیکالی بنیادی خبری ندارم ..

وملت هم بالای 51 باید بیاد وگرنه میره بره 48 ..

نظر

• داروساز
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 603

از یک منبع معتبر داخل سیستم شنیدم در بودجه 1500 میبینند و می خواهند در 2500 تک نرخی کنند حالا تا چقدر موفق باشند فاکتور های زیادی دخیل است.
                          در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          با سلام..

نرخ مرجع جوکی بیش نیست هر قمی میخواد تعیین بشه فقط برا کالای اساسی هست ..مثل ارز 1226 وبه نظرم خیلی پایین تر باید تعیین بشه زیر 1700 تا مردم بیشتر از این زیر فشار نباشن ....

در مورد خودرو سازها نرخ مبادله میگیرن نه نرخ مرجع وازاد ..نرخ مبادله بالای 2400 هست ..از نظر من این گروه ورشکسته هستن فقط تکنیکالی برا نوسان خرید فروش میشه وبه امید اینکه شاید فرجی شد وتوافقی شد واز خطر ورشکستگی نجات یافتن ..

نظر

• امیر علی
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 120

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
                            سلام جناب پرریسک
                            خسته نباشید
                            یکی از دوستان 30 تومن نقدینگی داره میخواد حداکثر 4 سهم بخره تا عید انتظار حداقل 40 درصد سود داره! گفتم اول با شما مشورت کنم بعد بهش خبر بدم
                            با اجازتون شدوص رو معرفی کردم زحمت بقیه به دوش شما.
                            لطفا قیمت مناسب خرید رو هم بفرمایید.
                            با تشکر
                            جناب پرریسک اگر عنایتی کنید ممنون میشم.

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط سجادي پست شده است View Post
                              با سلام
                              جعفر جان نظر شما در مورد نگهداری یا فروش شنفت چیه؟ خرید 440
                              ممنون
                              با سلام..

این سهم گفتیم بالای 480 باید تثبیت بشه تا بتونه به اهداف بالایی برسه که موفق به شکست نشد الان واگرایی مثبت زده ولی خوب این دلیل رشد نمیشه ولی خوب اگر بتونه بالیا 425 تثبیت بشه میشه بهش امید داشت روند صعلا نزولی هست ..

در مورد فروش نظری ندارم چون سهم در قیمت کف مناسبی هست ولی خوب شاید رشد زمان ببرد میتوانید تعویض کنید ..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                                از یک منبع معتبر داخل سیستم شنیدم در بودجه 1500 میبینند و می خواهند در 2500 تک نرخی کنند حالا تا چقدر موفق باشند فاکتور های زیادی دخیل است.
                                تک نخری کنن ما ارزوی ما هست هر چند سر سوزنی باور ندارم ..اونم 2500 ..بشه چی میشه ..

نظر

در حال کار...
                                X