کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان گروه پترو فولاد روی کم کم از دور خارج میشن .اکثرا وارگایی منفی زدن ونشان از اصلاح دارن ...خرید در این قیمتها ریسک داره ....باید پول زیادی بیاد تو بازار وپشت این گروهها تا بتونن این واگراییها رو بشکنن ....
اما گروه جدید بازار گروه بیمه ..دی وپارسیان..گروه بانک ...وگروه سیمان امروز حرکاتی کرد واکثرا وارگایی مثبت ودر کف هستن......گروه خودرو هم شاید باز یک نوسان 7-8 درصدی بدن....
گروه قند همچنان در مدار نزول هستن....این نرول روز به روز بیشتر میشه وروز به روز روند برگشتی قندیها زمان طولانی تری وقت خواهد برد......
دوستان حد ضرر قنیشا برود بروی 1100 تومان.....
در ضمن در قندیها لرستان قشهد قنیشا قهگمتان وقنقش نمدار بهتری دارن .....خرید می کنید از اینها بخرید .....بقیه قندیها افت شدید کردن برا وارد شدن بر روند صعودی شاید بارها بالا پایین های شدید بشن وفرصت خروج ندن...
ولی این چند تا قندی بالا روند ملایم تری دارن وراحت میشه خروج کرد در صورت افت.....
جناب پرریسک شما چقدر به میزان ضریب همبستگی میان سهم های یک گروه معتقد هستید؟ برای مثال در گروه روی سهم هایی مثل فراور و کروی بالای 100 درصد رشد داشته اند در حالی که باما مدام در حال نطول بود و بافق هم کلا 2ماهه در یک کانال درجا میزنه
آیا این سهم ها که رشد نداشته اند هم قربانی هم گروه های 2 برابر شده ی خود خواهند شد؟!
سلام..
کفرا در کف هست ولی سهم بیخودی شده ...فقط در جا می زنه..
کهرام روند نزولی تا وقتی بالای 138 نیاد وتثبیت نشه....
در مورد تبدیل به ودی هم عرض کنم بنده سهمی روند صعودی شده باشه با حد ضرر معرفی می کنم حالا خرید اون بستگی به شما داره...
بیمه دی با حد ضرر 323 وبیمه پارسیان با حد ضرر 260 هر دو برا خرید عالی هستنک.....البته بیمه پارسیان کمی کار داره ولی همین روزها شاید به پرواز در بیاد...
دوستی در مورد وتوکا پرسید ..وتوکا در اخر این توکاریل اومد ولی من رو جون به لب کرد هدف رو به شخصه 400 می بینم برا وتوکا البته باید دید میتونه 320 رو بشکنه سقف قبلی رو ..شکست نگهداری کم اورد خروج./....دوستان هم می تونن بعد شکست 320 با حد ضرر همون 320 وارد وتوکا بشن ...
وتوکا همانطور که گفتم در 320 که مقاومت بود ریزش کرد....اگر در دو روز اینده بتونه بالای 320 بمونه حد ضرر بزارید 320 نتونست خارج بشید....نمودارش میگه احتمالا میتونه 320 رو بشکنه....
جناب پرریسک شما چقدر به میزان ضریب همبستگی میان سهم های یک گروه معتقد هستید؟ برای مثال در گروه روی سهم هایی مثل فراور و کروی بالای 100 درصد رشد داشته اند در حالی که باما مدام در حال نطول بود و بافق هم کلا 2ماهه در یک کانال درجا میزنه
آیا این سهم ها که رشد نداشته اند هم قربانی هم گروه های 2 برابر شده ی خود خواهند شد؟!
اون زمانی که باما وبافق فرت فرت مثبت میخورن کردوی فراور در جازدن ....دلیل رشد نکردن باما وبافق این هست...در ضمن باما وبافق تاحدودی روند معاملاتیشون بیشتر سفته بازی هست واز جو گروه تبعیت نمی کنه....سهامدار عمده نخواد اینها جایی نمیرن...
اون زمانی که باما وبافق فرت فرت مثبت میخورن کردوی فراور در جازدن ....دلیل رشد نکردن باما وبافق این هست...در ضمن باما وبافق تاحدودی روند معاملاتیشون بیشتر سفته بازی هست واز جو گروه تبعیت نمی کنه....سهامدار عمده نخواد اینها جایی نمیرن...
ممنون؛ پس از بقیه گروه تا حدودی جداست حرکتشون. راجع به اراده سهامدار عمده هم موافقم. البته قضیه افزایش سرمایه های چند صد در صدی هم موثر بوده@};-
شاراک خریدش در این قیمتها ریسک زیادی داره از نظر من ...سهم فعلا واگرایی منفی زده باید دید میتونه سقف قبلی رو رد کنه...اگر رد کنه شاید صعود خوبی بکنه ...در این قیمتها با حد ضزز 600 برا دارندگان نگهداری خوبه ولی برا خرید صلاح نمی بینم
جناب پرریسک نظرتون چیه در این مورد؟؟
شاراک در دو سقف قبلی 625 و 640 واگرایی منفی وجود داشته. با مک دی و مومنتوم بیشتر و با rsi خفیف تر.
نکته قابل تامل در تایم هفتگی این واگرایی وجود ندارد. و در تایم یکساعته هم بین 645 و 672 وجود ندارد. فقط در تایم روزانه وضعیت کمی مشکوک است. از آنجایی که نه تایم بالاتر تایید میکند و نه تایم پایین تر ، به نظر میرسد مک دی مومنتوم و rsi در حال حاضر قدرت خوبی داشته باشند و به نوعی رفع سوء ! از واگرایی خواهد شد.
شاراک خریدش در این قیمتها ریسک زیادی داره از نظر من ...سهم فعلا واگرایی منفی زده باید دید میتونه سقف قبلی رو رد کنه...اگر رد کنه شاید صعود خوبی بکنه ...در این قیمتها با حد ضزز 600 برا دارندگان نگهداری خوبه ولی برا خرید صلاح نمی بینم
شاراک در دو سقف قبلی 625 و 640 واگرایی منفی وجود داشته. با مک دی و مومنتوم بیشتر و با rsi خفیف تر.
نکته قابل تامل در تایم هفتگی این واگرایی وجود ندارد. و در تایم یکساعته هم بین 645 و 672 وجود ندارد. فقط در تایم روزانه وضعیت کمی مشکوک است. از آنجایی که نه تایم بالاتر تایید میکند و نه تایم پایین تر ، به نظر میرسد مک دی مومنتوم و rsi در حال حاضر قدرت خوبی داشته باشند و به نوعی رفع سوء ! از واگرایی خواهد شد.
با سلام...چند روز قبل هم جواب دادم سهم واگرایی منفی زده بود...نزدیک سقف قبلی بود خرید خیلی پرریسک بود...در اینجور مواقع خرید شاید همراه بشه با ضرر سنگین وخرید در این منطقه در صورتی که سهم نتونه سقف قبلی رو بشکنه باید بلافاصله خروج کرد....همون اتفاقی که برا فراور رخ داد دیروز مثبت بود امروز صف فروش.....
به همین خاطر باید بعد اصلاح سهم رو خرید یا بعد تثبیت شدن واصلاح اندیکاتورها یا بعد رد شدن مقاومت.....همون روز گفتم شاراک 630 رو رد کرد میشه خرید وحد ضرر گذاشت 630 تومن .....الانم سهم واگرایی منفی رو رد کرده وروی 630 خرید خوب بود.......
نظر