با سلام ممکنه لطف کنید در مورد کطبس هم تحلیلی بفرمایید ؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط هادی129 پست شده است View Postسلام جناب پرریسک
با راهنمایی شما 50 درصد از شاراک رو فروختم به نظرتون حالا که نتونست 715 رو بشکنه تا چه قیمتی ممکنه بیاد پایین ؟ میخام دوباره بخرم فکر کنم برای میان مدت گزینه خوبیه .
بازم ممنون از وقتی که میزارین ؟
واگرایی منفی کامل در زیر دیده میشه.....البته سهم هنوز سیگنال فروش قطعی نداده ...ولی خوب حفظ سود در این شرایط وبا این تکنیکال در اولویت هست....
بر خرید وقتی 715 رو شکست بخرید یا اینکه سهم اصلاح شد تا 640 اونجا با حد ضرر 630 بخرید ....حمایتها شاراک 670 در صورت شکست 640 ...البته شاید این قیمتها رو با تقسیم سود تو مجمع ببینه ...ولی خرید در این قیمتها خطر داره....یا بعد مقاومت یا رو 640...
نظر
-
در اصل توسط kavian77 پست شده است View Postبا سلام ممکنه لطف کنید در مورد کطبس هم تحلیلی بفرمایید ؟در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postبا سلام..همیشه خدا از این سهم نفرت داشتم ..نمی دونم چرا...چون سهم رو بی بخار می بینم وسهام سفته بازی.....از بالای 600 که دم از قیمتها عجب غریب براش بود اعتقادی به رشدشد نداشتم بارها هشدار داده شد وگفته شد که کسرا صد مربته ارزنده تر از این سهم هست....
الان هم سهم حمایت 511 رو پیش رو داره بشکنه تا 400 هم امکان افت هست..روند هم نزولی هست..
نظر
-
-
سلام بر جعفر پرريسك و هيئت همراه
قشكر ليدر قنديها
فقط جعفر جان همونطور كه پارتي بازي كردي قشكر هيچ وقت به گره نرفت يه زنگي بزن به عمو مالمير سهم رو بازكنه كه داريم از قنيشا عقب مي مونيم
تعدیل مثبت 68 درصدی در یک قندی
شکر شاهرود ( قشکر)در دوره 6 ماهه منتهی به سال مالی 31/06/91 سود خود را با تعدیل مثبت 68 درصدی روبر ساخته و از 328 ریال به 553 ریال افزایش داده است
لزم به ذکر است در پيش بيني اخير براي 50 درصد از موجودي شکر 5،707 تن در تاريخ 290/12/90 نرخ 11,750 ریال و براي 50 درصد نرخ 12,630 ر اعمال گرديده است و نرخ فروش ملاس براي موجودي باقی مانده در 29/12/90 از مبلغ 1,400 ریال به مبلغ 1,700 ریال افزايش يافته است، همچنين پيش بيني ميزان توليد شکر بازيافتي به 610 تن افزايش يافته است.
مزيد اطلاع شرکت اعلم نموده است که در نظر دارد سرمايه خود را به ميزان 35 درصد افزايش دهد که مراتب درخواست به سازمان بورس ارسال گرديده که به محض تاييد اعلام خواهد شد
نظر
-
در اصل توسط mehdi2000 پست شده است View Postحاجی وبیمه رو تیکه پاره کردن
اینم از مقاومت 1310که رد کرد
انگاری هنوز حقوقی ها از خرید وبیمه سیر نشدن وهر جور هست میخوان فروشنده بیارن وسط جمع کنن.....امروز هم 500 تا رو رو هوا زدن....
دوستان مداران بسیار زیبا امروز داره معامله میشه ..تا اینجای کار بالای 335 بود اگر امروز وفردا بتونه دوام بیاره با یه رنج صف خرید میشه وسهم روند صعودی قدرت میگیره....
کابگن هم کولاک کرد..
ثامان هم گفتم رو 186 گیر داره ..ببینم فردا چه می کنه ..ثاباد رو 162 گیر داره..
نظر
-
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت شكر شاهرود پس از تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1391/06/31،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار
سلام ايول به جعفر عزيز
چه كنيم ... بخريم . بفروشيم
نظر
-
در اصل توسط amir1355 پست شده است View Postبه اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت شكر شاهرود پس از تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1391/06/31،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار
سلام ايول به جعفر عزيز
چه كنيم ... بخريم . بفروشيم
بالای 904 باز شد دوام اورد با حد ضرر 900 بخرید ....
البته با این جو منفی قندیها هنوزم اعتقاد دارم قشکر تا 790 در مرحله اول در صورت شکست تا 700 میره پایین....
نظر
-
در اصل توسط امید1386 پست شده است View Postپررسیک جان نظرت در مورد بانکی ها و از جمله بانک دی چی هست؟
اکثر بانکی ها در کف هستن وواگرایی مثبت زدن نظر خودم رو پارسیان سینا ملت زمین واقتصاد نوین هست...دی هم خوبه..
نظر
-
در اصل توسط برهان پست شده است View Postسلام جناب پرريسك نظرتون درباره وليز چيه ؟ امروز براي نوسان چه سهميو معرفي مي كنين؟
در مورد نوسان هم بنده سهام وارد روند صعودی بشه معرفی می کنم ومیخرم وبا حد ضرر..
مداران با حد ضرر 330 ...ثامان بالای 186 رفت با حد ضرر 180 ...ثاباد بالای 162 رفت با حد ضرر 155....
نظر
نظر