کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب پر ریسک لطفا شبریز را هم بررسی کنید به نظرتان این سهم تا 2 ماه آینده چه وضعی خواهد داشت
با تشکر
شبریز سهمی که توان رشد تا بالای 500 داشت ولی اون بستن بیموقع برا تعدیل همه چی رو به هم ریخت...
سهم در 440 واگایی منفی تایید شد خروج درست بود...حمایت اول سهم 400 بشکنه 375 اونم بشکنه تا 320 جای افت داره ..
روند سهم فعلا اصلاحی هست ولی خوب تا وقتی حمایتی نشکسته نگران نباشید ولی شکست خروج کنید ...
ودی سهمی که بعد شکست 312 بعد از سه بار تلاش تونست تا نزدکای 390 بره وبعد اصلاح کرد ...
ما هم به گمان پول بک به این مقاومت شکسته شده در 323 به دوستان پیشنهاد خرید دادیم در همان نقطه اخری که با فلش مشخص شده وخودمان هم وارد شدیم با حد ضرر 320 وسهم دوارم نیاورد به دوستان گفته شد خروج کنن...
سهم این مقاومت قدر رو که شکسته بود مجدد اوده زیرش وفعلا روند سهم اصلاحی هست وحمایت 280 بشکنه تا زیر 250 جای افت داره وفعلا صعودی متصور نیستم مگر اینکه بالای 313 تومن تثبیت بشه....
خواستم از شما تشكر كنم.
من مطالب شما رو به دوست جانم در كانادا نشون دادم م كه ميخواند و يلي اوقات نظرات شما را تاييد مي كند.
ما به همراه دوستم در حال خريد گروه بانكي هستيم.
پيش از اين ما بوعلي خريديم در محدوده 90 كه تا 105 تومان فروختيم.
چندباري خواستم وارد سيستم شوم مرا اجازه نداد كه نمي دانم چرا آيا اينطوري است؟
هم اينك ما فكر مي كنيم گروه بانك ناجي آبروي شاخص بورس در ادامه ريزش هاي جهاني در بازار ايران خواهد بود.
خواستم نظر شما را در اين خصوص بدونم.
درضمن دوست من خواست من اين پست را بزنم و بپرسم از ديدگاه چارتيستها سهمي مانند بانك صادرات و بانك ملت در چه وضعيتي از اين حيث قرار داردند.
ممنون خواهيم بود. به اين نظر ما درخواست مثبت مي دهيد آيا؟:x
خواستم از شما تشكر كنم.
من مطالب شما رو به دوست جانم در كانادا نشون دادم م كه ميخواند و يلي اوقات نظرات شما را تاييد مي كند.
هم اينك ما فكر مي كنيم گروه بانك ناجي آبروي شاخص بورس در ادامه ريزش هاي جهاني در بازار ايران خواهد بود.
درضمن دوست من خواست من اين پست را بزنم و بپرسم از ديدگاه چارتيستها سهمي مانند بانك صادرات و بانك ملت در چه وضعيتي از اين حيث قرار داردند.
نگارشتون خیلی هیجان انگیز بود! :d
به گمانم شما نیز در کانادا و یا خارج از ایران زندگی می فرمایید؟
آن سری که بوعلی به توصیه دوستتان خریدید را به خاطر می آورم ;)
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
ودی سهمی که بعد شکست 312 بعد از سه بار تلاش تونست تا نزدکای 390 بره وبعد اصلاح کرد ...
ما هم به گمان پول بک به این مقاومت شکسته شده در 323 به دوستان پیشنهاد خرید دادیم در همان نقطه اخری که با فلش مشخص شده وخودمان هم وارد شدیم با حد ضرر 320 وسهم دوارم نیاورد به دوستان گفته شد خروج کنن...
سهم این مقاومت قدر رو که شکسته بود مجدد اوده زیرش وفعلا روند سهم اصلاحی هست وحمایت 280 بشکنه تا زیر 250 جای افت داره وفعلا صعودی متصور نیستم مگر اینکه بالای 313 تومن تثبیت بشه....
سلام به همه دوستان
در ادامه تحلیل اوس جعفر اینو بگم که سهم رو 280 حمایت محکمی داره و از چند جهت سطح حمایتی مناسبیه.
من نسبتهای فیبوناتچی 3تا روند رو رسم کردم. 3تاشون رو 280 افتادند . نسبتهای 78% و 50% و 38%
در اندیکاتورRSI و MACD هم تقریبا به منطقه اشباع فروش داریم میرسیم
یه واگرایی مثبت هم تو شکل نشون دادم
سهم به کف باندهای بولینگر هم رسیده
سطح 275 هم ترندلاین صعودی سهمه که در نمای linear کف کانال هم هست
در کل تکنیکال خوبی داره رقم میخوره. ولی چون دانایان تو سهمه ، من طرفش نمیرم. دانایان تو هر سهمی بیفته ، من قید سهمو میزنم;)
کساوه هم جواب صبر مارو داد.
واگرایی مثبت+ منطقه اشباع فروش+کف باند بولینگر
پرريسك جان رانفور را ميفرماييد ؟امروز يه كم خريدم .
رانفور تا وقتی سهم زیر 1430 نره روند صعود داره ..اگر بره تا 1370 جای افت داره وروند صعود سهم کمی عقب میفته ..در ضمن سهم الان درست روی مقاومت هست وهنوز راه خودش رو مشخص نکرده ...باید منتظر موند دید سهم میتونه از اینجا رد بشه ...رد نشد منظور 1550 هست خروج کنید در صورت رد شدن مقاومت بعدی 1780 هست....
خواستم از شما تشكر كنم.
با سلام....
خوب اینکه عزیزان وهموطنان در کشورهای دگیر هم بورس ایران رو دنبال می کنند واز اون مهمتر سایت بورسی رو این نشون دهنده موفقیت این سایت هست که در سایه مطالب ارزشمند اساتید وبزرگان ومدیریت خوب این سایت این مهم به دست اومده واین باعث افتخار تمام اعضای سایت بورسی هست......
شما ودوستتون هم لطف دارید در برابر اساتید بزرگ این سایت ما حرفی برا گفتن نداریم واینها رو هم اگر اسمش رو بشه گذاشت تحلیل واینکه دوستان خیلی لطف دارند...
در مورد گروه بانکی اول شاخص این گروه رو بررسی کنیم..
در زیر این شاخص در تایم هفتگی هست ...اندیکاتورها به زیبایی تمام اصلاح شدن وواگرایی مثبت هم حتی شکل گرفته ولی با این همه با این رشد اخیر گروه بانک در نمادهای وپست ونوین وبملت وپارس باز هم نتونست مقاومت خودش رو بشکنه وتاج کرد برگشت واحتمالا این گروه برا مدتی مجدد اصلاحی بکنن واینبار با قدرت بیشتر برا شکست مقاومت خیز بردارن ولی در کل ریسک این گروه بسیار پایین هست در مقایسه با بقیه سهام با توجه به نمودارهاشون
در زیر هم نمودار بانک صادرات در تایم هفتگی نشون داده شده ...سهم واگرایی مثبت زده ودر یک کانال با کف 104 ومقاومت 112 گیر کرده ...یا باید بعد شکست این مقاومت سوار بشید ویا در نزدکی کف قیمت یعنی 104 ....برای این سهم پایینی نمی بینم وبرای دوستانی که دید میان مدت وصبر هم دارن این گروه واین سهم میتونه ریسک کم وسود خوبی داشته باشه ...
بانک ملت هم دقیقا نمودارش با شخص بانکی تقریبا یکی هست واین سهم نتونسته فعلا مقاومت رو بشکنه در این رالی ...سهم مقاومت قدری در 165 داره ....گروه بانک در نزدیکی نقاط مقاومت هستن بشکنن صعود خوبی می کنن ..نشکنن هم مجدد با یک افت کم اماده میشن برا شکست ....در کل قبلا هم اشاره شده بود این گروه برا خرید ودید میان مدت خوب سهتن در حال حاضر ....
نظر