کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پر ريسك عزيز
با اين حساب در مورد قزوين به نظر مياد 340 رو قطعي شكست. درسته ؟ يعني قاعدتا ميره به سمت 270 حالا يه كم بالا يه كم پايين .
قطعی نمیشه گفت ....ولی فعلا زیر 340 هست ولی با این حجم خریدهایی که میشه ...
با این همه عجله نداریم گفتیم پله ای ...پله ای از 340 خرید اغاز بشه ...
غجله هم نداریم ...سهم ارزنده هست ..البته کسانی که در روند نوزل میخوان بخرن وارد بشن وگرنه سهم هنوز وارد دور صعود نشده وامکان داره حالا حالا در جا بزنه یا پایین بره..
اخ که چه حالی می کنم تو قندیها به این فروشنده رو منفی رودست می زننن....
قزوین بعد مجمع ببینم در چه جوبی باز میشه .....شاید مثل وتوکا بشه .....شاید هم خیلی خیلی بهتر ا وتوکا..هر چند امیدوارم اینطوری نشه وبزاره خریدهامون تکمیل بشه...
با سلام برای فردا خرید سخزر را با توجه به ابتدای روند رشد سیمانیها مناسب می دانید همچنین خرید کاذر برای فردا
دوست من امروز چرا خرید نکردید....
مگر از دیروز به دوستان نگفتیم از بین پترو ابادان وساپا بترو اصفهان کاذر پترو اراک هر کدوم فرصت خرید داد وارد بشید اینها روند صعودی دارن میگیرن ...شما باز میگید فردا ...
کاذر داره به مقاومت 120 نزدیک میشه یا بعد مقاومت بخرید یا پله ای با حد ضرر 104 وارد بشید ....
سیمانیها سخزر فکر نکنم بشه خرید با این صفی که داره..
دوستان به جای اینکه دنبال سهام صف خریدی باشن وحسرت این رو بخورن که چرا حفاری ذوب مپنا و...نخریدن ....
این همه سهم خوب بدون صف خرید دارن داد میزنن برا خرید ..خلی بهتر از همین سهمهایی که صف خرید بزرگ دارن..
مگر 4 درصد مثبت با 4 درصد مثبت فرق داره ...دنبال صف نباشی که جا میموند...
شبندر هر روز فرصت خرید میده هر روز میاد بالا ..امروز وساپا به این خوبی...پتر کرمانشاه فرصت خرید نداد فدای سرتون پترو ابادان به این خوشکلی....پترو اصفهان ..روندش شدت بگیره دیگه کسی نمیتونه بگیردش..
بازار اگر قرار باشه بالا بره فرصت خرید برا همه هست ....
دو تا از سنگین ترین صف های فروش جمع شد . قشیر و قزوین...........
وقتی در مجلس بسته حمایتی از بورس را میخواهند تدوین کنند دیگه بازی در اوردن امثال مالمیر خطر براش دارد پی ای هم عنوان کنند خیلی از سهمها که مورد نظرشونه پی ای بالایی دارند(7-10 )
وقتی در مجلس بسته حمایتی از بورس را میخواهند تدوین کنند دیگه بازی در اوردن امثال مالمیر خطر براش دارد پی ای هم عنوان کنند خیلی از سهمها که مورد نظرشونه پی ای بالایی دارند(7-10 )
بحث حمایت به کنار .
جمایت از بازار سرمایه رو به نظرم برای این انجام دادن یا قراره بدن که طرف دلار و ارز کمتر برن ملت. چون میدونن اگه ملت برن طرف دلار دلار 2500 تومن رو هم میبینه. دلار 2500 تومنی یعنی فاجعهههههههههه.
همین چند روز پیش که بازار ریزش داشت ...........من خودم میخواستم برم طرف بازار ارز و سکه............. یعنی اگه حمایت نمیکردن الان این دلار و سکه بودن که هر روز بالا میرفتن .............پس خیلی هم دلشون برای سهامدارا نسوخته......
البته دیر یا زود دلار دوباره رشد میکنه...........چون تحریم ها اثرش رو میزاره ..........
نظر