چندروز نبودم الان شوکه شدم خداراشکر که تحلیل دوستان و پیش بینی ها داره درست ازآب در میاد.
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط babake پست شده است View Postسلام برهمگی
امروز نگران حجم مبنای قصفها و قنیشا و قزوین نباشید بنده باهماهنگی آقای دکتر و آقای ب حجمشو میدم :x
بابک جان تا شما واقای دکتر رو داریم ما اصلا فکر حجم مبنا نمی کنیم ...
هر جور صلاح می دونی دوست من ...ما به بزرگواری دوستان ودست خیرشان ایمان داریم ....
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postدوست عزیز روزهایی که در هفته گذشته و دو هفته گذشته قشیر و قزوین در حال ریپ زدن بودن و قپیرا حدود 100 تومان کاهش قیمت داشت و گروه منفی بود ، قصفها بصورت لاینقطع هر روز مثبت بود لذا همین الان قصفها از نظر رشد 20 تا 30 % از قپیرا جلو است و 10 تا 15% از بقیه قندی ها لذا خیلی نگران این چند روز نباش
نظر
-
-
-
در اصل توسط babake پست شده است View Postسلام برهمگی
امروز نگران حجم مبنای قصفها و قنیشا و قزوین نباشید بنده باهماهنگی آقای دکتر و آقای ب حجمشو میدم :xمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postجناب پر ریسک فولای هنوز صف نشده
نظر شما؟در اصل توسط mohammad. پست شده است View Postیه جورایی فکر میکنم وملت داره 39 رو میشکونه ..... جعفر جان نظرتون چیه ؟
والا من چهار پنج تا سهم میرخم پولم تموم میشه ..دوستان هر روز میخوان بخرن هر دقیقه میخوان بخرن ...چقد ر بچه های انیجا سرمایه دار هستن ..
این همه سهم گفتیم هنوز هم نقد هستید ..
وملت بله حد ضرر 38 هست ..در مورد فولادیها هم نظرم رو ذوب هست ...
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postپرریسک جان ثامان رفت برای صف
نظر
-
نظر