در اصل توسط omidbefarda پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Postدرود بر شما
1-اوضاع سایپا را چگونه می بینید ؟ نگه دارم یا به صف واگذار کنم ؟ 106 خرید است
2-نظرتان در مورد فروش دکیمی و خرید شهاب یا افزودن وملت چیست ؟
سپاسگزارم
دوست من بنده سهامی رو که مد نظرم باشه اینجا میگم ..هیچ کدوم از سهام شما از لحاظ بنیادی در لیست خرید بنده نیست ...
در مورد سایپا فردا واگذاری کنید اگر صفش ریخت ..اگر نه فعلا باهاش باشید ..
از صبح داریم میگم شراز ...چند روزه از 370 میگیم سراز بخرید ..تا 500 رو میره ...
وئملت باید 39 رو بشکنه ..بشهاب هم 280 رو شکسته ولی خوب داره به هدف اول خود میرسه ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
دوست من بنده سهامی رو که مد نظرم باشه اینجا میگم ..هیچ کدوم از سهام شما از لحاظ بنیادی در لیست خرید بنده نیست ...
در مورد سایپا فردا واگذاری کنید اگر صفش ریخت ..اگر نه فعلا باهاش باشید ..
از صبح داریم میگم شراز ...چند روزه از 370 میگیم سراز بخرید ..تا 500 رو میره ...
وئملت باید 39 رو بشکنه ..بشهاب هم 280 رو شکسته ولی خوب داره به هدف اول خود میرسه ...
سپاس[SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Postبا توجه به اینکه شراز صف خرید هست ، اگر دکیمی نقد شد ، شهاب را توصیه میکنید یا وملت ؟ آیا شراز فرصت ورود میدهد ؟ در چند ؟
سپاس
من شراز رو صلاح می بینم چون اهداف بالایی می بینم ..سود 120 با پی بریا 4 میشه 480 ..نرخ مرجه بیاد بالا سهم بالای 150 سود میسازه ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
واتی در اخر از شر 110 رها شد ...روند صعود داره والان مقاومت 120 هست ..
میان مدت بازدهی خوبی براش می بینم 50 درصد ..قبلا هم گفتم ..
فقط دقت کنید این سهم سرمایه گذاری هست وبا جو بازار الا پایین میشه ولی شفارس زیاد به جو بازار ربط نداره ومیتونه در صورت منفی شدن بازار هم مثل قندیها به راه خودش ادامه بده ..
هر دو خوب هستن ..واتی با اومدن شیران وتعدیلش تازه اون رالی قشکنه شروع میشه ..هر کردوم قبل ساعت 10 صف خرید شدن روند صعودی اون قویتر خواهد بود ..فقط شافرس هنوز 260 رو نشکسته باید دید چه می کنه ..
شفارس.......صف خرید..........804000 هزار
وآتی..........تقاضا.....30000 هزار
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفولاد به هدف اول رشید /...فعلا بالاتر نمی بینم باید دی د می تونه محدوده 240-250 رو رد کنه ..فردا چهارشنبه فکر نکنم ..
شراز بهتر بود برا خرید ..وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postجناب پرریسک ایا اهداف سیمان غرب بالای 3500 میباشد ؟؟ مانع و حرکت ان چگونه است ؟ تشکر از پاسخ شما
تنها گروه هقب اتفاده گروه سیمان هست ..
جالا چرا سیمان غرب داره کمی ریپ میزنه ..چون از 260 رسید به اینجا که البته حقش بود ..
سود این سهم بالیا 120 می بینم با پی برای 4 یعین کمترین پی بریا گروه سیمان میشه 480 ...قیمت امروز سهم 320 ...
رو 315 مقاومت داشت که داره اروم اروم رد می کنه هدف بعدی 380 وبعد به امید خدا بالای 400 ...این سهم بهترین سهم گروه سیمان هست ..حد ضرر بره رو 310 ....
نظر
-
در اصل توسط mobina پست شده است View Postبا توجه به صحبت هاي مفيدتون دوروزه شراز ميخرم امروز رفتم تو صف خريد حجم فروشند ها زياد بود از صبح نخريدم ميرم تو صف ببينم ميده يانه
با این همه شراز هنوز ارزشمند هست ...رشد این سهم رو من از 400 گرفتم یعین 10 درصد هم رشد نکرده ....راحت میره بالای 500..این نظر منه ..حد ضرر هم حتما بزاردی ..
نظر
نظر