در اصل توسط omidbefarda پست شده است
مشاهده پست
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
با سلام..در اصل توسط کدبان باستان پست شده است مشاهده پستدرود بر شما
۱-اوضاع سایپا را چگونه می بینید ؟ نگه دارم یا به صف واگذار کنم ؟ ۱۰۶ خرید است
۲-نظرتان در مورد فروش دکیمی و خرید شهاب یا افزودن وملت چیست ؟
سپاسگزارم
دوست من بنده سهامی رو که مد نظرم باشه اینجا میگم ..هیچ کدوم از سهام شما از لحاظ بنیادی در لیست خرید بنده نیست ...
در مورد سایپا فردا واگذاری کنید اگر صفش ریخت ..اگر نه فعلا باهاش باشید ..
از صبح داریم میگم شراز ...چند روزه از ۳۷۰ میگیم سراز بخرید ..تا ۵۰۰ رو میره ...
وئملت باید ۳۹ رو بشکنه ..بشهاب هم ۲۸۰ رو شکسته ولی خوب داره به هدف اول خود میرسه ...
نظر
-
با توجه به اینکه شراز صف خرید هست ، اگر دکیمی نقد شد ، شهاب را توصیه میکنید یا وملت ؟ آیا شراز فرصت ورود میدهد ؟ در چند ؟در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستبا سلام..
دوست من بنده سهامی رو که مد نظرم باشه اینجا میگم ..هیچ کدوم از سهام شما از لحاظ بنیادی در لیست خرید بنده نیست ...
در مورد سایپا فردا واگذاری کنید اگر صفش ریخت ..اگر نه فعلا باهاش باشید ..
از صبح داریم میگم شراز ...چند روزه از ۳۷۰ میگیم سراز بخرید ..تا ۵۰۰ رو میره ...
وئملت باید ۳۹ رو بشکنه ..بشهاب هم ۲۸۰ رو شکسته ولی خوب داره به هدف اول خود میرسه ...
سپاس[SIZE=۳][COLOR="#۰۰۰۰CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
روند صعودی هست ..در اصل توسط shadi پست شده است مشاهده پستجناب پر ریسک میشه لطفا بفرمایید کسعدی وضیعتش چگونه هست .خرید ۱۸۸
تا وقتی هم ۱۷۰ رو به پایین نشکنه روند صعود داره ..
نظر
-
فولاد به هدف اول رشید /...فعلا بالاتر نمی بینم باید دی د می تونه محدوده ۲۴۰-۲۵۰ رو رد کنه ..فردا چهارشنبه فکر نکنم ..در اصل توسط mobina پست شده است مشاهده پستجناب پرریسك با تشكر از راهنمايهاي مفيدتون ميخواستم نظرتون را درمورد خريد فولاد تو اين قيمتها بدونم
شراز بهتر بود برا خرید ..
نظر
-
به نظر من شراز فردا فرصت میده یعنی هر رزو فرصت ورود میده ولی بالاتر از دیروز ...در اصل توسط کدبان باستان پست شده است مشاهده پستبا توجه به اینکه شراز صف خرید هست ، اگر دکیمی نقد شد ، شهاب را توصیه میکنید یا وملت ؟ آیا شراز فرصت ورود میدهد ؟ در چند ؟
سپاس
من شراز رو صلاح می بینم چون اهداف بالایی می بینم ..سود ۱۲۰ با پی بریا ۴ میشه ۴۸۰ ..نرخ مرجه بیاد بالا سهم بالای ۱۵۰ سود میسازه ...
نظر
-
بدون شرح:در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستسلام..
واتی در اخر از شر ۱۱۰ رها شد ...روند صعود داره والان مقاومت ۱۲۰ هست ..
میان مدت بازدهی خوبی براش می بینم ۵۰ درصد ..قبلا هم گفتم ..
فقط دقت کنید این سهم سرمایه گذاری هست وبا جو بازار الا پایین میشه ولی شفارس زیاد به جو بازار ربط نداره ومیتونه در صورت منفی شدن بازار هم مثل قندیها به راه خودش ادامه بده ..
هر دو خوب هستن ..واتی با اومدن شیران وتعدیلش تازه اون رالی قشکنه شروع میشه ..هر کردوم قبل ساعت ۱۰ صف خرید شدن روند صعودی اون قویتر خواهد بود ..فقط شافرس هنوز ۲۶۰ رو نشکسته باید دید چه می کنه ..
شفارس.......صف خرید..........۸۰۴۰۰۰ هزار
وآتی..........تقاضا.....۳۰۰۰۰ هزار
نظر
-
با توجه به صحبت هاي مفيدتون دوروزه شراز ميخرم امروز رفتم تو صف خريد حجم فروشند ها زياد بود از صبح نخريدم ميرم تو صف ببينم ميده يانهدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستفولاد به هدف اول رشید /...فعلا بالاتر نمی بینم باید دی د می تونه محدوده ۲۴۰-۲۵۰ رو رد کنه ..فردا چهارشنبه فکر نکنم ..
شراز بهتر بود برا خرید ..وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
دوست من پی بریا بازار داره میاد ..بالا ...در اصل توسط نیکا پست شده است مشاهده پستجناب پرریسک ایا اهداف سیمان غرب بالای ۳۵۰۰ میباشد ؟؟ مانع و حرکت ان چگونه است ؟ تشکر از پاسخ شما
تنها گروه هقب اتفاده گروه سیمان هست ..
جالا چرا سیمان غرب داره کمی ریپ میزنه ..چون از ۲۶۰ رسید به اینجا که البته حقش بود ..
سود این سهم بالیا ۱۲۰ می بینم با پی برای ۴ یعین کمترین پی بریا گروه سیمان میشه ۴۸۰ ...قیمت امروز سهم ۳۲۰ ...
رو ۳۱۵ مقاومت داشت که داره اروم اروم رد می کنه هدف بعدی ۳۸۰ وبعد به امید خدا بالای ۴۰۰ ...این سهم بهترین سهم گروه سیمان هست ..حد ضرر بره رو ۳۱۰ ....
نظر
-
دوستان خرید ها رو همون اول کار تکیمل بکنن تا مجبور نشن میانگین بیارن بالا ..در اصل توسط mobina پست شده است مشاهده پستبا توجه به صحبت هاي مفيدتون دوروزه شراز ميخرم امروز رفتم تو صف خريد حجم فروشند ها زياد بود از صبح نخريدم ميرم تو صف ببينم ميده يانه
با این همه شراز هنوز ارزشمند هست ...رشد این سهم رو من از ۴۰۰ گرفتم یعین ۱۰ درصد هم رشد نکرده ....راحت میره بالای ۵۰۰..این نظر منه ..حد ضرر هم حتما بزاردی ..
نظر

نظر