فسرب تفریبا" 50 درصد تعدیل داد؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
بورس در ابتدای شکل گیری روند صعودی در بازار ارز به درستی عمل کرد و تنها قیمت سهامی که از رشد نرخ ارز اثر مثبت می پذیرند بالا رفت. اما پس از آن، بازار این روند را به کل صنایع تعمیم داد و این اتفاق موجب افزایش رفتار هیجانی و احساسی در بورس شد......................روند اصلاحی به بازار این اطمینان را می دهد تا بازار دوباره توانایی حرکت به سمت بالا را داشته باشد......................................
با ایجاد این روند، فرصت خرید جدیدی در بورس شکل می گیرد که حجمی از نقدینگی را نیز به آن روانه می سازد. بدین ترتیب دوباره قیمت سهام در بازار به سمت بالا سوق می یابد.
نظر
-
جملات پرریسک عزیز
بر احساسات خود غلبه کنید واز ترس یک عده سهامدار ترسو نهایت استفاده رو کنید که ضرر کردن حق خیلی هاست در این بازار سهام ....تمام...
اونهایی که به بازار سهام اعتقاد ندارن خواهشا هر چه زودتر خروج کنند بزارن اونهایی که باقی موندن سودش وضررشو رو ببرن...در بورس ایران 20 درصد افراد سود می کنن 80 درصد ضرر...سعی کنید در لیست اون 20 درصد باشید ..
سبد داشته حد ضرر رعایت کنید هر سهمی نخرید به وقتش ورود کنید طمع نکنید ...در ضمن سودهاتون رو از بورس خارج کنید ...در این شرایط سعی کنید سرمایتون در بورس بیشتر نکنید فقط ثابت نگه دارید ...تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
شکر سفید قند شیروان نقدی 13,300 13,300 13,300 450 13,300 450 450 5,985,000 تاريخ معامله :1391/07/03 1391/07/08 انبار کارخانه شرکت تولیدی قند شیروان قوچان بجنورد[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
-
بازار به ک استراحت نیاز دارد و با ارائه گزارشات شش ماهه بورس حرکت بزرگ خود را شروع خواهد کرد....بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
تعداد حجم قیمت
1 60 12,253
1 50 12,252
2 10,100 12,250
من کارم شده شفاف سازی!
1-مگه اردر کمتر از 100 غیر قانونی نیست؟
2-دارن بزخری میکنن
3-خواهشا به دکتر ولیخانی متلک نزنید ایشون ثابت کردن انسان شریفی هستن حالا چون از دست بعضیها ناراحت هستند نوشته هاشون کمی به نظر تلخ میرسه
ولی این نیز بگذرد
بازم شفاف سازی نکنم؟!
نظر
-
ااااا کی باورش میشد سفارس صف فروش سه میلیونی بشه :))))
صارو نیگا میکنی فقد خندت میگیره هیچ تحلیلی پشته این فروشنده ها نی !!! چشون شده یهوو خدا میدونه !!!
فقد قزوینه که هنو رو مثبته چار داره میره بالا ! که اونم جعفر خان میگه با این وضه گروه یکی دوروز بیشتر دووم نمیاره !اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط bours پست شده است View Postبه نظر شما چرا فولاد و بعضی دیگر از سهامها با این حجم بالا خریداری میشوند؟
زیرکان مشغولند
خوبی فولادی ها اینه که فکر کنم توش نوسانگیر ها زیاد جایی ندارند . ارزش خریدن را داره[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط مهران پست شده است View Postقندي ها رو دارن يواش يواش جمع ميكنن بدون سر وصداي هميشگي يعني چه خبره
سلام و احترام
اجازه بديد ابدا با شما موافق نباشم. اين حجمهاي خيلي كم معامله و البته روي منفي كه مرتبا تكرار هم مي شود در اين هفته، به نظرم نشانه بسيار خطرناكي است براي گروه.نزول تدريجي و فرسايشي....شايد شروع يك روند نزولي مقطعي....
شما ببينيد مثلا با كمترين حجم ، 20000 سهم (40 ميليون تومان) مرودشت منفي 4 مي شود
جمع كردن وقتي است كه حجم زياد از سهم جابجا شود و گروه براي حركت تجهيز شود......
من به نظرم پايين آوردن تعمدي است تا يك روزي ...يك روزي كه نمي دانيم چه روزي است به يكباره حجم زيادي از سهام معامله شده و به سرعت برق و باد صف خريد مي شود كه دست فلك به آنها نرسد....درست مثل روز 28 تير امسال....
اما آن روز فكر مي كنم حالاها نيست....
تا نظر پر ريسك عزيز چه باشد.....
راستي پر ريسك اين قزوين انگار واقعا مهره مار داره نه بازار مثبت و منفي حاليشه نه حمايت كننده و نه هيچي ديگه فقط 4مثبت رو مي شناسه....ماشاالله به هوشت و انتخابت پر ريسك
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفروشنده ها فکر می کردن جنگی در ارهه.ولی الان می بینن همه چی در امن وامان هست وفقط کلاه سرشون رفته سهام رو مفت دادن ..بازار پایین نمیهر ..هر چی میرازن بازار میخره مخصوصا در سهام دلاری ..
منتظر برگشت بازار هستیم با لیدری گروه قند فولاد مس روی پترو ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
نظر