چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aniant
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 52

جناب پرریسک
    به فولای هم امیدی هست تو فولادی ها یانه؟ممنون

نظر

• shimab
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 422

پرریسک جان به نظر شما امروز نوبت گروه فولاد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟>:d<

نظر

• kaman
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 143

با سلام خدمت دوستان خوب شاخص داره میره برا 28000ولی اگر یک دفعه به 29000رسید زیاد تعجب نکنید در ضمن پترویها بهترینند گول این حرفا رو نخورید تعدیل شپترو رو دید 80% البته 80% شو نشون نداده همگی پر سود باشید

نظر

• امیر علی
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 120

سلام جناب پرریسک
          بموتو خرید شد.ممنون از راهنماییهاتون

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

جناب پرریسک ممنون بابت توضیحات شما در مورد بموتو
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• AVIN 8861
              عضو عادی
              • May 2012
              • 210

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
              خسته نباشی جعفر:

در مورد کنور ازت سوال کرده بودم/جعفر جان بعد از قندی ها با مشورت با تو وارد غمارک وغبشهر شدم اگه یادت باشه که خدا رو شکر اینها هم همونطور که گفته بودی با برکت و خیر رسون بوده اند وهستند.امروز میخوام وارد کنور بشم نظرت چیه؟
              سلام و احترام

(با اجازه جناب پر ريسك )

دوست عزيز با نظرت موافقم.كنور سهمي است با بنيادي عالي و نگه داشته شدن در اين قيمتها به نظرم مشكوك است. تصورم اينه كه به يكباره استارت خيلي خوبي خواهد زد و احتمال جاگذاشتن زياد است. همه سهمها حتي بدترين سهمها در هفته هاي اخير رشد داشتند جز همين كنور...يادمان باشد قيمت الان نزديك قيمت عرضه اوليه است. در اين محدوده قيمت صفهاي خريد سنگين و بدون عرضه در اواخر فروردين وجود داشت كه سهم را يك نفس تا 2100 تومان هم برد و....
              البته هم در مورد بنيادي آن و هم تكنيكال نظر استاد جعفر را بايد ديد. در هر حال من شخصا دقيق اين سهم را زير نظر دارم و به نظرم قطعا فرصت خريد است و متعجبم كه پر ريسك عزيز چرا در ليست قرار نمي دهد.....

آقاي پوراحمدي برخلاف قنديها در اين مورد ،كاملا با هم موافقيم!
              آخرین ویرایش توسط AVIN 8861؛ 2012/09/25, 11:22.

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                سلام در اولویت خریدشما وتوکا هم سرمایه گذاری است لطفا چرادراین خود سهم پیشنهاد نشده ؟؟ وفرق ان باومعادن درروند چیست ؟
                سلام..کمتر از یک ماه دیگه 30 تومن سود میده .دلیلش اینه ..در ضمن مثل ومعادن رشد نکرده ..در اخر خود سهم رو هم گفتیم حتوکا توریل وتوکا فولاد ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                  پرریسک جان به نظر شما امروز نوبت گروه فولاد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟>:d<
                  تنها گروه رشد نکرده بازار فولاد اون هم با این همه پناسیل ..لیدر بازار فولاد هست شک نکنید ...

نظر

• shahmir
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 368

فرصت خريد وتوكا روي پولبك!

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

بموتو مهمترین مقاومت 315 بود ..عرضه های امروز احتمال زیاد کار وتوسم هست ..اگر نبود بارها صف خرید میشد ....دو میل سهمی نیست ..ولی بفروشه دوستان باید زحمت حجم مبنا رو بگشن حال وحوصله گره نداریم ..هدف قیمتی 450 /..در مجمع هم 50 بده یعنی برا خریدار امروز در میاد زیر 270 تومن ..برا سال بعد انتظار سود 90 دارم یعنی پی بریا سهم 3 هست مفت مفت ...

نظر

• parvaz
                        عضو فعال
                        • Feb 2010
                        • 555

جعفرخان نظرتون چیه خروج از بعضی سهمها باسود و ورود به سهام تازه نفس به عنوان مثال خروج از تعدادی از قندیها و ورود به فولادیها

نظر

• سلطان زمان
                          کاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 176

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          سلام..کمتر از یک ماه دیگه 30 تومن سود میده .دلیلش اینه ..در ضمن مثل ومعادن رشد نکرده ..در اخر خود سهم رو هم گفتیم حتوکا توریل وتوکا فولاد ..
                          به نظر از فردا ليدري فولاد شروع بشه و فخوز و ذوب محرك اصلي
                          جناب پرريسك
                          فخوز هم در ليست شما هست؟ ديروز كمي ورداشتيم
                          @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                          پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                            سلام و احترام

(با اجازه جناب پر ريسك )

دوست عزيز با نظرت موافقم.كنور سهمي است با بنيادي عالي و نگه داشته شدن در اين قيمتها به نظرم مشكوك است. تصورم اينه كه به يكباره استارت خيلي خوبي خواهد زد و احتمال جاگذاشتن زياد است. همه سهمها حتي بدترين سهمها در هفته هاي اخير رشد داشتند جز همين كنور...يادمان باشد قيمت الان نزديك قيمت عرضه اوليه است. در اين محدوده قيمت صفهاي خريد سنگين و بدون عرضه در اواخر فروردين وجود داشت كه سهم را يك نفس تا 2100 تومان هم برد و....
                            البته هم در مورد بنيادي آن و هم تكنيكال نظر استاد جعفر را بايد ديد. در هر حال من شخصا دقيق اين سهم را زير نظر دارم و به نظرم قطعا فرصت خريد است و متعجبم كه پر ريسك عزيز چرا در ليست قرار نمي دهد.....

آقاي پوراحمدي برخلاف قنديها در اين مورد ،كاملا با هم موافقيم!
                            آوین جان ممنون از نظزت-من هم الانه با شما در مورد قندی ها موافقم اگه یادتم باشه من هم اعتقادداشتم دیروز اگه قندی ها برگردن در واقع اصلاح کردن وبه حرکت مثبتشون ادامه میدن و باز اگه به یادبیاری من بارها میگفتم قندی ها خوب هستن ولی غمارگ وغبشهر بهتر وکمریسکتر هستن البته به لطف خدا با خروج از قندی ها وورود به غمارگ وغبشهر بازدهی بیشترکسب کردم و اگه مونده بودم خوب سودکمتری میبردم و بارها گفتم قندی ها خوب هستن ولی گزینه های خوب هم زیاد هستن.

من باهات موافقم الانه دارم کم کم کنور میخرم با چندتا کارشناس نشستیم تحلیل کردیم سودش با دلار الان و قیمت سنگ آهن خریدچین 500تومان میشه و این یعنی یه تعدیل اعجاب انگیز با جواب تو بری خرید دلگرم تر هم شدم وباز هم ازت تشکردارم
                            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• امیر علی
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 120

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                              جعفرخان نظرتون چیه خروج از بعضی سهمها باسود و ورود به سهام تازه نفس به عنوان مثال خروج از تعدادی از قندیها و ورود به فولادیها
                              آقا اگه قزوین رو داری بفروش حجم بخوره خیر دنیا و اخرت داره

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

به حج عرضه ها در سهام دیگه توجه کنید .سهامی بخردی که اونقد ررزامند باشه که عرضه کننده نداشته باشه ..

در غبشهر وتوسم فروخته ودر بموتو بازم وتوسم ..یعنی بازار می دونه این سهام ارزش دارن نمی فروه ولی حقوقی پول لازمیه میفروشه ..پس از فرصت خرید بهره ببرید ..فقط به صف خرید غبشهر توجه بفرمایید ...

نظر

در حال کار...
                                X