چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

با استاد:

در مورد غبشهر به تاریخ:چهارشنبه 29 شهریور 1391, 12:43

همچنان منتظر رشد اینها هستیم ....گروه روغن ...با پی برای 3..البته اینم بگم بر سال 92 احتمال زیاد اول کاری سود پایین اعلام کنند ..از حالا بگیم بعدا کسی نگه تعدیل منفی دادن از این حرفها ..البته اینم یک احتماله ..فعلا حد ضرر 890 سر جاش هست ..

قیمت اون زمان سهم بوده 980تا 1000تومن در نوسان
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

آشنایی با تحلیل بنیادی به زبان ساده(قسمت سوم):

روش ابتکاری خودم برای بررسی بنیادی در زمانی نسبتا کوتاه:

من معمولا بعد از اینکه خبری مثبتی ازیک نماد به گوشم میخوره واحتمال افزایش سوددهی برای نماد متصورمیشم این کارها رو انجام میدم:(نکته این که من فکر میکنم به محض خرید قراره ورشکست بشه)
      اول میرم تو آخرین گزارش صورت های مالی شرکت ازسایت کدال و عدد مربوط به حقوق صاحبان سهام و درعدد100000ضرب میکنم و عددبدست اومده رو برتعداد سهام شرکت تقسیم میکنم تا ارزش ذاتی سهم را داشته باشم وبا قیمت بازارش مقایسه میکنم اگه قیمت بازارکمتربود که یه تیک براش درنظرمیگیرم و اگه بیشتربودمیام حساب میکنم کل سود شرکت برای سال مالی جاری چقدرمیشه ودرواقع محاسبه میکنم چند سال طول میکشه این دوقیمت برابریا تقریبابرابربشن واگه زمان کوتاهی بود برای سهم یه تیک درنظرمیگیرم وگرنه واردمراحل بعدی نمیشم
      اگه سهم تیک خورد میام با توجه به فصلی بودن شرکت یا غیرفصلی بودن پوشش فصلیش وچک میکنم و اگه خوب بود یه تیک هم برای این مورد میزنم

وقتی این کار رو برای چند سهم مورد نظرم در یک گروه یا گروهای متفاوت انجام دادم میرم از 6 سال نرخ بازده حقوق سهام و نرخ بازده دارایی ها میانگین میگیرم و برای بیشترین اعداد هر دو فاکتور هم امتیاز منظور میکنم در واقع در روش سریع این دو فمکتور شامل نسبت های مالی هم هست که با فرومول میشه ارتباطشون رو اثبات هم کرد

در مرحله بعد باید به گزارش هیت مدیره برم و ریسکهای شرکت رو ارزیابی کنم تا مشکل اساسی که در حال حاضر امکان وقوع قویی داره در ریسک های شرکت مشکل ایجاد نکنه.

از چند سهم مورد بررسی 3 سهم را از گروه یا گروها جدا میکنم که بیشترین تیک و امتیاز رو داشته باشه و ریسک قابل برخورد خطرناکی هم متوجه اون نباشه.

حال از بین این سهام که در واقع از نظر بنیادی هستن و بنیادشون مورد تاییده میرم جداسازی از بین فاکتورهای تکنیکالی و نقدشوندگی و اقبال بازار و......که اقبال بازار فاکتور بسیار مهمی است وامتیاز زیادی براش قائل میشم و.....

شرمنده بحث مفصل و زیادیه بحث تحلیل بنیادی و زیاد نمیشه خلاصه کرد چون مطلب ناقص میشه حالا در هر مورد از ترازنامه یا بررسی بنیادی سوالی باشه در خدمتم چون بخوای مطلب بزینم وقت تاپیک کلا میره و تا اینجاشم شرمنده دوستان شدم.

نظر

• parvaz
        عضو فعال
        • Feb 2010
        • 555

متن قانون و تبصره هايش در مورد نرخ خوراك پتروشيمي ها و پالايشگاه ها

نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با اصلاح ماده یک طرح قانون هدفمندی یارانه ها درخصوص سقف افزایش قیمت حامل های انرژی را تعیین کردند.

به گزارش تابناک، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۷ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی با ۱۲۲ رای موافق و ۲۲ رای مخالف از ۱۷۰ رای ماخوذه به کلیات طرح اصلاح ماده یک قانون هدفمند کردن یارانه ها رای مثبت دادند.

با اصلاح صورت گرفته عبارات ذیل به ماده واحده اضافه می شود.

طبق ماده ۱ این طرح بندهای الف و ب ماده یک قانون هدفمند کردن یارانه ها به شرح زیر اصلاح می گردد:

الف- در بند الف ماده یک بعد از عبارت "نود درصد (۹۰%) قیمت" عبارت "و بیشتر از قیمت" اضافه گردد.

ب- در بند ب ماده یک بعد از عبارت " معادل هفتاد و پنج درصد (۷۵%)" عبارت "و حداکثر معادل" اضافه گردد.

پ- در تبصره بند ب ماده یک بعد از عبارت "قیمت خوراک" عبارت "گاز و مایع" اضافه می گردد.

متن قانون هدفمند کردن یارانه ها مصوب ۱۵/۱۰/۱۳۸۸ به شرح زیر است:

ماده ۱- دولت مکلف است با رعایت این قانون قیمت حاملهای انرژی را اصلاح کند:

الف- قیمت فروش داخلی بنزین، نفت گاز، نفت کوره، نفت سفید و گاز مایع و سایر مشتقات نفت، با لحاظ کیفیت حاملها و با احتساب هزینههای مترتب (شامل حملونقل، توزیع، مالیات و عوارض قانونی) به تدریج تا پایان برنامه پنجساله پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوریاسلامیایران کمتر از نود درصد (۹۰%) قیمت تحویل روی کشتی (فوب) درخلیج فارس نباشد.

تبصره- قیمت فروش نفت خام و میعانات گازی به پالایشگاههای داخلی

نودوپنجدرصد (۹۵%) قیمت تحویل روی کشتی (فوب) خلیج فارس تعیین میشود

و قیمت خرید فرآوردهها متناسب با قیمت مذکور تعیین میگردد.

ب- میانگین قیمت فروش داخلی گاز طبیعی به گونه ای تعیین شود که به تدریج تا پایان برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، معادل حداقل هفتاد و پنج درصد (۷۵%) متوسط قیمت گاز طبیعی صادراتی پس از کسر هزینههای انتقال، مالیات و عوارض شود.

تبصره- جهت تشویق سرمایهگذاری، قیمت خوراک واحدهای صنعتی، پالایشی و پتروشیمی برای مدت حداقل ده سال پس از تصویب این قانون هر مترمکعب حداکثر شصت و پنج درصد(۶۵%) قیمت سبد صادراتی در مبدأ خلیج فارس(بدون هزینه انتقال) تعیین میگردد.

ج- میانگین قیمت فروش داخلی برق به گونه ای تعیین شود که به تدریج تا پایان برنامه پنجساله پنجم ” قیمت فروش داخلی بنزین، نفت گاز، نفت کوره، نفت سفید و گاز مایع و سایر مشتقات نفت، با لحاظ کیفیت حاملها و با احتساب هزینههای مترتب (شامل حملونقل، توزیع، مالیات و عوارض قانونی) به تدریج تا پایان برنامه پنجساله پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوریاسلامیایران کمتر از نود درصد (۹۰%) قیمت تحویل روی کشتی (فوب) درخلیج فارس نباشد " توسعه اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران معادل قیمت تمام شده آن باشد.

تبصره - قیمت تمام شده برق، مجموع هزینههای تبدیل انرژی، انتقال و توزیع و هزینه سوخت با بازده حداقل سی و هشت درصد (۳۸%) نیروگاههای کشور و رعایت استانداردها محاسبه می شود و هر ساله حداقل یک درصد (۱%) به بازده نیروگاههای کشور افزوده شود به طوری که تا پنجسال از زمان اجراء این قانون به بازده چهل و پنج درصد (۴۵%) برسد و همچنین تلفات شبکههایانتقال وتوزیع تا پایان برنامه پنجساله پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به چهارده درصد(۱۴%) کاهشیابد.

دولت مکلف است با تشکیل کار گروهی مرکب از کارشناسان دولتی و غیر دولتی نسبت به رتبهبندی تولیدکنندگان برق از نظر بازده و توزیع کنندگان آن از نظر میزان تلفات، اقدام نموده و سیاستهای تشویقی و حمایتی مناسب را اتخاذ نماید.

تبصره ۱ - درخصوص قیمتهای برق و گاز طبیعی، دولت مجاز است با لحاظ مناطق جغرافیایی، نوع، میزان و زمان مصرف قیمتهای ترجیحی را اعمال کند.

شرکتهای آب، برق و گاز موظفند درمواردی که از یک انشعاب چندین خانواده یا مشترک بهرهبرداری میکنند، درصورتی که امکان اضافه کردن کنتور باشد، تنها با اخذ هزینه کنتور و نصب آن نسبت به افزایش تعداد کنتورها اقدام نمایند و درصورتی که امکان اضافهکردن کنتور نباشد مشترکین را به تعداد بهرهبرداران افزایش دهند.

تبصره ۲ - قیمت حاملهای انرژی برای پس از سال پایه براساس قیمت ارز منظورشده در بودجه سالانه تعیین میگردد.

تبصره ۳- قیمتهای سال پایه اجراء این قانون به گونهای تعیین گردد که برای مدت یکسال حداقل مبلغ یکصد هزار میلیارد (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال و حداکثر مبلغ دویستهزار میلیارد (۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال درآمد بهدست آید.

ماده ۲- دولت مجاز است برای مدیریت آثار نوسان قیمتهای حاملهای انرژی بر اقتصاد ملی قیمت این حاملها را در صورتی که تا بیست و پنج درصد (۲۵%) قیمت تحویل در روی کشتی (فوب) خلیج فارس نوسان کند بدون تغییر قیمت برای مصرف کننده از طریق أخذ مابه التفاوت و یا پرداخت یارانه اقدام نماید و مبالغ مذکور را در حساب تنظیم بازار حاملهای انرژی در بودجه سنواتی منظور کند.

در صورتی که نوسان قیمتها بیش از بیست و پنج درصد (۲۵%) شود، در قیمت تجدید نظر خواهد نمود.

نظر

• نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2122

سلام جناب پوراحمدی وتشکر از گشایش مبحث خوب و مطالب جالب شما .انشاالله همگی استفاده ببریم . اما در قسمتی از فرمایش شما بازنگری ورجوع گذشته شرکت موردنظر بیان شده که این نگرش درایران که قوانین بشدت جابجا و ثبات ندارد متاسفانه قابل مقایسه نیست مثال زیادی میشود زد مثل : تغییرسودبانکی وتسهیلات . تغییرواردات وصادرات . تضادبابازارهای دنیا مثل تحریم و تجارت جهانی . تغیرارز و حوادث دردنیا . ودهها موارد دیگر . البته من گفته های شمارامستدل میدانم و دریک اقتصاد سالم کارایی دارد وبااین نظر انها رانفی نمیکنم ولی اعتقاددارم که فاکتورهای گذشته بامسایل فوق راهگشای اینده دربورس نمیباشد .البته جای بحث دارد . تشکر

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            اینجوری دیگه مس رو نمیتونن 26هزار تومان بفروشن باید 20هزار تومان بفروشن و مثلا میلگرد به 1600 برمیگرده این تاثیر منفی رو گروه معدنی چطور می تونه توی خودش حل کنن؟؟
            کدوم تاثیر منفی ...

گزارش فملی رو مطالعه کردید ..قیمت جهانی 7500 گرفته ..قیمت محصولات رو هم با دلار 2500 حساب کرده ..یعنی همون نرخ اتاق مبادله ای ...

اتگر با دلار 3000 بودجه بسته بود حرف شما درست بود ...در ضمن تا 6 ماه دیگه دلار چند ؟؟؟؟شما انگاری به افت دلار خیلی خوشبین هستید ...تا توافقی نباشه اونم از نوع بار زدن تمام تجهیزات وارسال به انور هر افتی در ارز وسکه وسهام مرتبط فرصت خرید هست ...

اکثر شکرتها ارز رو زیر 2000 دیدن 2500 پیشکش...تازه این نوسانات مقطعی مهم نیست برنده کسی هست که چند ماه بعد رو ببینه ..باید ببینم چند ماه بعد نزخ ارز ازاد واتاق مبادله ی وبوجه کشور با کدام نرخ بسته میشه ...

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
              این بخشی از صحبتهای جناب دکتر ولی خانی در تالار قندیهای تالار بورس است
              من یه مدت قندی بودم و به صداقت ایشون اعتقاد دارم

امروز غاذر را خشك كرديم و بزودي سراغ غمارگ خواهم رفت

انشاا... تا قبل از رفتن به گره سراغ غمارگ بیاد
              بله هیج کس نمی تونه از سهم مفت بگذره ..این سهم جمع خواهد شد چه کسی سراغش بیایید چه کسی سراغش نیاید ..چون مفت هست وحامی هم لازم ندارد ...

منتظر می مانیم تا اقبال بازار روی این سهم برگرده خیلی زود ..هیچ کس از سهم مفت بدش نمیاد ..

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2122

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                بله هیج کس نمی تونه از سهم مفت بگذره ..این سهم جمع خواهد شد چه کسی سراغش بیایید چه کسی سراغش نیاید ..چون مفت هست وحامی هم لازم ندارد ...

منتظر می مانیم تا اقبال بازار روی این سهم برگرده خیلی زود ..هیچ کس از سهم مفت بدش نمیاد ..
                سلام خسته نباشی باممنوعیت ورود بخشی از کالا ازجمله کشاورزی و خودرو و.... ایا کشش بازاراجازه واردات قاچاق و بتبع ان بالارفتن دلارراخواهددادیا داخلی هاگران میشود ؟؟؟ وبامصوبه جدید انرزی پالایشگاه ها جزو سهام مفت خواهندشد ؟؟

نظر

• "mohsen"
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 34

سلام و خسته نباشی جناب پرریسک. واقعا مطالبتون مفیده و با دلیل و برهان سراغ سهم میرین. ایول داری.
                  آقا یه سوال. درسته غمارگ سهم خوبیه ولی یه تحلیلگری میگفت چون با شرکت عربی به مشکل خوردن این وضعیت پیش اومده و تا وقتی مشکل حل نشه این وضعیت ادامه دار خواهد بود. خواستم نظرتونو بدونم. اگه بخوان چقدر می تونن بیارنش پایین؟؟

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                    سلام جناب پوراحمدی وتشکر از گشایش مبحث خوب و مطالب جالب شما .انشاالله همگی استفاده ببریم . اما در قسمتی از فرمایش شما بازنگری ورجوع گذشته شرکت موردنظر بیان شده که این نگرش درایران که قوانین بشدت جابجا و ثبات ندارد متاسفانه قابل مقایسه نیست مثال زیادی میشود زد مثل : تغییرسودبانکی وتسهیلات . تغییرواردات وصادرات . تضادبابازارهای دنیا مثل تحریم و تجارت جهانی . تغیرارز و حوادث دردنیا . ودهها موارد دیگر . البته من گفته های شمارامستدل میدانم و دریک اقتصاد سالم کارایی دارد وبااین نظر انها رانفی نمیکنم ولی اعتقاددارم که فاکتورهای گذشته بامسایل فوق راهگشای اینده دربورس نمیباشد .البته جای بحث دارد . تشکر
                    سلام نیکا جان خوبی؟
                    البته حرف شما تا حدودی درسته ولی در کل نه.چون به هر حال بنیاد قویی و چارتی که وضعیت بنیاد قویی رو تعیین میکنه مثل سهمی که بیشتر مواقع بالای نمودارema در حرکته بسیار بهتر در شرایط سود ساز سرمایه رو به سود تبدیل خواهدکرد و برعکس در شرایط منفی موقعیت سازی میکنه و شرایط و معکوس من مثال بیارم رانفور با بنیادی قویی رو در نظر بگیر که با افزایش قیمت دلار در صورتی که تماما وارداتی است در مورد تجهیزات چه تاثییری خواهد گرفت ویا ایران خودرو چه تاثیری.تفاوت حاشیه سود و تفاوت فاکتورهای بنیادی است.البته کلی گفتم وگرنه مقایسه ایران خودرو و رانفور اشتباه کامله.

شما برید بین قندی ها ببینید قیمت تمام شده قثابت و قشیرین کجاست و لرست و پیرانشهر کجا؟خوب افزایش قیمت داشتن دیدیم که چه شد.قپیرا کجا و بازدهی لرست کجا و اون دوتا که تا اینجاشم زیادی اومدن کجا.شیرین وثابت ضعف مدیریتی و فنی تو صورت های مالیشون مشهوده.مدیریت خیلی مهمه همین لرستان کم از قشیرین نداشت و روستا دگرگونش کرد چون روستا یه مدیر تمام عیاره و......
                    آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/11/08, 15:46.

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

در اصل توسط "mohsen" پست شده است View Post
                      سلام و خسته نباشی جناب پرریسک. واقعا مطالبتون مفیده و با دلیل و برهان سراغ سهم میرین. ایول داری.
                      آقا یه سوال. درسته غمارگ سهم خوبیه ولی یه تحلیلگری میگفت چون با شرکت عربی به مشکل خوردن این وضعیت پیش اومده و تا وقتی مشکل حل نشه این وضعیت ادامه دار خواهد بود. خواستم نظرتونو بدونم. اگه بخوان چقدر می تونن بیارنش پایین؟؟
                      هیچ مشکلی پیش نیومده دوست من ولی من وشما باید اینجوری فکر کنیم یعنی شرکت میخواد که ما اینجوری فکرکنیم.چرا؟
                      خوب شرکت دوست داره ما فکرکنیم که اون دلایلی که تو صورت مالی ذکر کرده تنها دلیل های افزایش قیمت بوده و در واقع تو دهن نیفته که روغنی ها چه سودی ساختن که بعدها افزایش قیمت هایی که قراره بگیرن باد هوا بشه و حرف در بیاد که اگه سود چندرابر و وضع شرکت دگرگون پس چرا افزایش قیمت خوردن و..........

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

قیمت انواع ارز در بازار آزاد
                        ارز...........................فروش................ خرید
                        دلار..........................3200...............3 150
                        یورو..........................4150...............4 100
                        پوند..........................5100...............5 020
                        درهم........................860..................8 30
                        لیر ترکیه....................1800...............1700

قیمت انواع سکه در بازار آزاد
                        سکه.......................فروش...................خ رید
                        طرح جدید..............1.300.000...........1.250.000
                        نیم........................650.000.............600 .000
                        ربع........................335.000.............310 .000

نظر

• bashash
                          كاربر فعال
                          • Sep 2012
                          • 580

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                          از لطف دوستان سپاسگذارم من که عددی نیستم بچه ها من وقتی چند وقت پیش از طریق یکی از دوستان اینجا عضو شدم تو تاپیک ها چرخ میزدم و گاهی مطلبی هم مینوشتم وقتی رسیدم به این تاپیک باور کنید هنگ کردم!!!یه آدم با علم بالا و تسلط به بنیاد و تکنیکال بدون چشم داشتی پاسخ بچه ها رو تو زمانی کوتاه میداد!گاهی میگفتم این بنده خدا کی غذا میخوره کی به کاراش میزسه!!!ذوم کردم رو حرفهاش دیدم نه بابا از این افرادی که تو فروم ها مثل ریگ ریختن و تا یه سهم میخرن میشه طلا و تا میفروشن میشه لجن نیست.یه آدم مغرور و با سواد مسلط که چابلوسی و خودنمایی تو کارش نیست نوشته هاش در زمانی کوتاه ولی با دقت نوشته میشه.تعارض زیبایی تو نوشته هاشه که اصلا عیب نیست ونشون میده شرایط بینابینی و متغیر بورس و کامل درک میکنه.

خودتون میشناسید واگه تازه اینجا اومدین به زودی با خصلت هاش آشنا میشید من گاهی در مدح ایشون قلم مینم ولی به خدا قسم هدف چابلوسی ندارم چرا که ایشون جواب شما که تازه اومدین رو زوتر از من خواهندداد تا برچسب چابلوس دوستی نخورند.

من به احتمال زیاد از ایشون از نظر سنی بزرگتر باشم شاید هم سابقه بورسیم بیشتر باشه اما به نظرم این کشور عزیز و خاک مادری که به جان دوستش داریم به این دلیل عقب افتاده که کسی مثل من بخاطر سن و سابقه و با علمی کمتر دوست داشته کسی مثل جعفرپرریسک رو ضایع کنه چون اون نباید برتر از اون جلوه کنه.نه دوستان سن و سابقه مطرح نیست ما باید به مدیریت کسی که علم وتسلط بیشتری داره احترام بزاریم و سر خکم کنیم تا این فرد هم با مدیریت همه ما که به قول دوستان مثل خانواده هستیم رو به اوج ببره.

من و دوستان باید سعی کنیم که سوالات بچه ها رو اگه بلنده پاسخ بدیم چون ایشون وقت اوردن نمودار و محاسبات رو نخواهدداشت تا ایشون رو کمک کنیم.من یه مدت میخواستم سوالات وجمع بندی کنم براشون که نشد چون حجم سوالات از ایشون بسیار بالاست وتو ساعات مختلفی بیان میشه حالا برای حل این مشکل هم میشه در آینده برنامه ریزی کرد و ساعت بندی انجام داد......

برای ایشون آرزوی سلامت و سعادت دارم نه بخاطر این که غبشهر 1000تومانی و کرمانشا 500تومانی و یا کنور 1600تومانی و ........بهم مرفی کرد وسود بسیار بردم،چون ایشون بسیار فداکار و انسان و شریفه.
                          الحق والانصاف حرف دل مارا زدي چه زيبا نگاشتي برادر دستت دردنكنه همه چي روگفتي دست حق نگه دار شما وجناب پرريسك وتمامي دوستاني كه با صداقت قلم مي زنند ورهنمون مي فرمايند از خداوند تني سالم وزندگي شاد براي همه مردم عزيزمان آروزومندم
                          آخرین ویرایش توسط bashash؛ 2012/11/08, 16:51.
                          .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

رشد قیمت سرب و روی امروز خیره کننده بود البته پیش بینی هم میشد.مس اما رشدی کندتر داره و روزهای منفی افتی بیشتر که بخاطر مازاد موجودی امسال و سال بعد هستش ولی برعکس سرب و روی کسری داره بخاطر همین اگه دقت کنید معاملاتشون متفاوته.

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

جعفر جان سرب و روی رو تکنیکالی بررسی میکنی؟

نظر

• نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Nov 2011
                                • 2122

سلام جناب پوراحمدی من تاکیدم فقط در قسمت 3 مطالب شما درخصوص جمع اوری 6سال سوابق و تاکید برروندسازی باان بود که من بدلایلی دربالا گفتم که این عمل رادرایران نمیتوان ملاک ساخت وگرنه بنیادی و درصدهای دارایی ها و......... وروند حرکت سهم ازبدیهیات است وبقول پرریسک باید روند حرکت سهم را پیدا و یاتشخیص دادوبابنیادی خوب حرکت کرد .

نظر

در حال کار...
                                X