چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • mmis
    عضو عادی
    • شهریور ۱۳۹۱
    • ۲۳۵

اوبامابرنده شد
    خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• msa407
      عضو عادی
      • مهر ۱۳۹۱
      • ۱۳۳

درود
      اوباما با ۲۷۵ رای پیروز انتخابات امریکا شد
      [COLOR="#۰۰۰۰FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • شهریور ۱۳۹۰
        • ۱۳۳۹

اوباما مجددا ریس جمهور آمریکا شد.
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• تاران
          عضو فعال
          • دی ۱۳۹۰
          • ۹۶۴

اوباما برد
          بازار امروز سبز
          شاخص ۶۰۰ واحد رشد!!

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (۲)
            • تیر ۱۳۹۱
            • ۱۲۸۱

در اصل توسط برزیل پست شده است مشاهده پست
            اا
            شفاف سازی
            زمدیریت سایت خواهشمندم ipاین دوکاربری راکه جناب هوم ورک به آن مشکوک هستندچک کنندتاهرگونه سوئ تفاهم یاسوئ برداشتی رفع شود

آدموتوبه کارمیکنین اگه درموردشرکتی خبری رسیدتوجمع مطرح کنه اما الان مطرح میکنم ودیگه هم تاازدستم برمیادنمیزارم چون متاسفانه همیشه اینجوربرخوردهاپیش میاد
            بعدازبسته شدن غمارگ بشدت نگران موضوع بودم باوجوداینکه میدانستم تعدیل مثبت داره ولی ازینکه ۴۵۵نفروخته بودمش ناراحت بودم
            باجناب حامد(کاربر ha_mi) مشورت کردیم دلداری میدادنگران نباش
            براش توجیه کردم که حامدچون داریم به پایان سال مالی غمارگ نزدیک میشیم من نگران اینم سهم روتااعلام سودسال بعدبازنکنن پایان سال میشدحدوددوماه
            هرروزپیگیری میکردم باکارشناس ۸۴۰۸۳۳۱۵ وامورمالیش ۶۳۹۶۹۰۱۰ و۶۳۹۶۷۲۹۰
            نگرانیم کاملابجاودرست بودمن تجربه کمنگنزروداشتم
            پارسال کمنگنزصف فروش بود فکرکنم حدودای ۱۳۴۰بوددیدم صف روجمع کردن وبشدت مثبت رنج کشیده میشه آقامنم پریدم توسهم وفرداش سهم براتعدیل مثبت بسته شدوسهم سه ماه تمام بانشدتازمانیکه بورس قانع شدکه کمنگنزسودسال بعدرواعلام کنه
            کلا سازمان به سهمهایی که توی یکسال بارشدسودآوری مواجه میشه آخرای سال بشدت به سودسال بعدگیرمیده
            بگذریم پس ازچندبارصحبت باامورمالی به این نتیجه رسیدم که سازمان بامدیروچندتن ازعوامل شرکت جلسه داشتندوخواستارارائه سودسال بعدشدن وتهدیدکردن نمادروبازنمیکنن
            که اینادرجواب گفتن سودسال بعدکمه اماگزارش بودجه آماده نیست سازمان هم گفته بشرطی نمادروبازمیکنیم که دراین موردشفاف سازی کنید
            امورمالی میگفت بودجه سال بعددرحدود۲۰تومانه که روزیکه نمادمیخواست بازبشه یکیشون گفت یه کم بیشتره
            منم به این نتیجه رسیدم ماندن به صلاح نیست به حامدهم گفتم بفروش
            امااون گول صحبتهای چندنفرروخوردوخلاصه نفروخت...
            شب شفاف سازیش باخانم پرستومشورت کردم وگفتم اگه سهم منفی بازشدمن تعجب نمیکنم
            گفتم نامردیه اگه بخوام توتاپیک خبرای بدبزنم چیزی نگفتم دیروز بایکی ازبچه های تاپیک که شایددوست نداشته باشن اسمشوبیارم واگه خودشون خواستن تاییدمیکنن مشورت کردیم نظرمن برفروش بودکه متاسفانه ایشون هم نفروخت
            بگذریم کل جریان این بود ایشاله فرداصف جمع میشه ودوستان ازنگرانی درمیان
            اماشنیدم گزارش سودسال بعد۲۲یا۲۳ آبان به بورس داده میشه تانهایتا۳۰آبان امورمالی ۲۲رومیگفت که چون سال بعدبیشتراز۲۰درصدکمترازسود۱۰۰تومانی الان هست سهم بازهم بسته میشه ویه منفی دیگه اونجامیخوره
            کل شنیده هاوجریان ازین قراره
            نه شفاف سازی رومیشناسم نه میدونم کیه وامیدوارم مدیرسایت لطف کنن وباگذاشتن ipشفاف سازی کنن
            اگه باخبرهام کسی رورنجوندم معذرت میخوام اما حتما سهامدارانی هستندکه نسبت به خبرهای منفی شرکت واکنش درستی نشون میدن
            کنم
            بابا حالا چرا گیر دادین به این بنده ی خدا مهدی خودمون.
            اون که بجز خیرخواهی نظری نداشته.
            مهدی جون دیروز نظرش روی فروش بود . اما هرچی فکر کردم دیدم نمی تونم و نباید که این سهم رو بفروشم مگه اینکه خیلی نیازمند پولش بشم.
            لطفاً هوای همو داشته باشین.
            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • شهریور ۱۳۹۰
              • ۱۳۳۹

در مورد فراور که چندروز پیش تحلیلی داشتم ، میانگین نرخ فروش شمش روی در دوره شش ماهه اول سال جاری ۳۳ هزار و ۷۴۱ ریال بوده، حال آنکه این محصول در بورس کالا از تاریخ ۹۱.۷.۴ تا ۹۱.۸.۲، با نرخ میانگین ۵۵ هزار ریال معامله شده است. اما این نرخ در بودجه برآوردی "فرآور" برای شش ماهه دوم سال جاری ۳۲ هزار و ۴۰۰ ریال پیش بینی شده و بیانگر تفاوت قابل ملاحظه ای است.

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • خرداد ۱۳۹۰
                • ۱۵۰۱۶

پس دلار توی ایران سقوط میکنه
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • شهریور ۱۳۹۰
                  • ۱۳۳۹

شركتهاي مشمول دستور العمل رفع گره معاملاتي
                  به اطلاع مي رساند نمادهاي معاملاتي دتهران، سقاين، شكلر مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي مي باشند. مديريت بازار
                  توقف نماد معاملاتي شكربن
                  به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت كربن ايران با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شد. مديريت بازار

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • شهریور ۱۳۹۰
                    • ۱۳۳۹

در اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پست
                    پس دلار توی ایران سقوط میکنه
                    بعید میدونم سقوطی در کار نیست چرا که روندی که باعث ایجاد شرایطی شدکه دلار الان تو این قیمت های کنونی معامله میشه هیچ تغییری نکرده فقط ممکنه نوسانه اندک وهیجانی داشته باشیم

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • آبان ۱۳۹۰
                      • ۳۴۷۴

فیل جمهوریخواهان مقابل الاغ دموکراتها مات شد
                      اوباما ۴ سال دیگر در کاخ سفید ماند

خبرگزاری فارس: «باراک اوباما»، رئیس جمهور فعلی آمریکا با پیروزی مقابل «میت رامنی»، رقیب جمهوریخواه وی، اقامت خود را در کاخ سفید به مدت ۴ سال دیگر تمدید کرد.

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • شهریور ۱۳۹۰
                        • ۱۳۳۹

به نظر میاد در اکثر نمادهای مطرح بازار شدیدا عرضه ها کاهش داشته واحتمالا نوید روزی پر سود را خواهدداشت.

پیشاپیش به دوستانی که آخر معاملات امروز شاد هستن تبریک دارم.......

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۹۰
                          • ۶۷۹۷

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است مشاهده پست
                          با سلام به دوست عزیزم جناب پور احمدی
                          من کی گفتم قیمت سهام ۵۰ تومانی مفت است من سال پیش شپدیس در ۲۷۰۰ تومان مفت دیدم و خریدم و با احتساب سود مجمع دریافتی هفته پیش در ۴۵۰۰ فروختم
                          من قیمت ومعادن ۸۵۰ تومانی قبل از افزایش سرمایه مفت دیدم و به خیلی ها توصیه به خرید کردم من ترانسفوقبل از افزایش سرمایه ۴۰۰ درصدی روی قیمت های ۱۲۰۰ تا ۲۰۰۰ مفت دیدم و خریدم و بلافاصله بعد ازبازگشائی افزایش سرمایه به خاطر ریسک تحریم در قیمت های رویائی فروختم
                          آیا من به زیادی و کمی قیمت متوسل هستم آیا من می گویم سهم ۵۰ تومانی بدون استعداد مفت است و شپدس ۵۰۰۰ تومانی یا شتران ۲۰۰۰۰ تومانی گران
                          دوست من اصلا اینگونه نیست من می گویم ومعادن ۳۰۰ تومانی در حکم مفت است وغدیر با آن سرمایه گذاری فوق تصور ۴۰۰ مفت مفت است.
                          خوب سهام قندی با ان اندازه سرمایه کوچک خوب است به همان اندازه که هر افزایش ۱۰۰ تومانی قیمت قند و شکر موجب جهش ۵۰ % سودآوری شرکت می شود به همان اندازه افزایش قیمت چقندر و .. نیز موجب کاهش سود شرکت می شود.
                          خوب قیمت شیر , پنیر , بستنی , وسایر مواد غذائی در همین مدت کوتاه چند برابر شده پس باید غپاک و غپینو و ... سود نجومی اعلام نمایند در حالی غپاک با افزایش چند برابری قیمت شیر به علت گرانی شیر دریافتی از دامداران از بابت فروش محصول شیر زیانده است.سود سال پیش غپاک از ۸۰ تومان به زیان تبدیل شد.
                          فرآوری مواد معدنی با آن سرمایه کوچک با قیمت های فروش بورس کالا که در صورت پایداری عوامل سال بعد ۴۰۰ - ۵۰۰ سود خواهد داشت با قیمت ۶۷۰ تومان معامله می شود
                          با این تفسیر شما هیچکس نباید به دنبال فولاد با ان سرمایه عظیم , اخابر , فملی , کچاد , کگل و... بروند وباید دنبال سهام با سرمایه کوچک بروند
                          موفق باشید
                          دوست من شفاف سازی کردی ..

سهم هم صف فروش هست داره افت می کنه خیال شما راحت باشه ..

تمام سهامی هم که گفتی همین جا معرفی شده در بهترین قیمتها ..چند ماه دیگه قیمتها رو مقایسه می کنیم ..ما هم تک سهم نیستیم ..برید ببیند چقدر گفتیم کرمانشاه بخرید شپترو بخرید فاشمین بخرید فولادبخرید ..در هیمن قیمتها وقیمتیها خیلی پاتیین تر ..

باز هم میگیم بازدهی غمارگ وغبشهر خیلی بالاتر خواهد بود ..چند ماه دیگه این پست بالا میاد ...

دیگه بحث تمام ..گفتین ها گفته شد...این دو سهم اصلا اشغال ..دوستان برید فعلا خوش باشید .خوبه روز بازگشایی گفتم تا زیر ۳۵۰ ممکنه بیاد ..ولی خوب ترس جاماندن تو خیلی ها هست ...صبر می کنیم ..

نظر

• dpi
                            عضو فعال
                            • مهر ۱۳۹۱
                            • ۵۷۸

به نظرم امروز خرید سهم های؛
                            وصندوق:چون پتروشیمی جم سال دیگه ۲۰۰۰میلیارد تومن سود داره.چون navسهم حدود ۷۰۰تومنه.چون یک ماه دیگه ۴۰ تومن تو مجمع تقسیم میکنه.چون ۸۰ درصد پرتفویش پتروشیمیایی است و.....
                            ومعادن:چون بهترین پرتفو رو در گروه سرمایه گذاریها داره.چون مدیریت خوبی داره چون بالای ۸۰۰ تومن ان ای وی داره و...
                            سغرب:چون بدهی ارزی(یورو رو با نرخ ۱۶۰۰تومن پرداخت کرده )چون بهترین مدیرعامل رو در بین سیمانیها داره.چون ارزش ذاتی سهم حدود ۹۰۰ تومنه چون تعدیل خوبی در گزارش ۹ ماهه داره.

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • آذر ۱۳۹۰
                              • ۶۶۱۳

اوباما پيروز شد.
                              امروز پول خوبي دوباره وارد بورس خواهد شد.
                              روند صعودي شاخص از سر گرفته خواهد شد.
                              نرخ ارز مرجع هم که پرش خوبي خواهد داشت.
                              دلار ۱۲۲۶تومان به خاطره ها خواهد پيوست.

نظر

• rasam
                                ستاره دار(۱)
                                • اردیبهشت ۱۳۹۱
                                • ۴۸۵

سلام براستاد پرریسک سلام بر دوستان
                                فکر کنم استاد گرامی این صف فروش ای غدایی با اولین حمایت شاخص درس شه و حتی به ماه نکشه
                                گوی اوزوم ده پرده سن .>:d<اکه اشتباه گفتم از همه اذری زبانای عزیز پوزش می طلبم

نظر

در حال کار...