چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negar
    ستاره دار(2)
    • Jul 2025
    • 536

البته جناب پرریسک با قضیه کالاهای اساسی برای گروههای اسیب پذیر به نرخ ارز مرجع اینطور استنباط میشود که به زودی شاهد عرضه کالاهای اساسی با نرخ غیر مرجع برای سایر گروهها خواهیم بود به زودی نرخ مرجع قطعا از 1500 به بالا اعلام میشود و این صحبتها پیش درامد این برنامه ریزی هستند این به صف شدن گروه قند کمک کرد

نظر

• alizare1982
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 590

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      همین امروز ودر زمانی که گروه قند صف خرید وگروه روغن صف فروش هست بازم میگم ..

این صف خرید گروه قند کذایی هست واین گروه بالایی نداره فعلا وهمینطور صف فروش گروه روعغن کذایی هست واین گروه پایین نمیره....

صبر می کنیم ببینم چی میشه ...ایا بازار منطقی پیش میره یا با احساس...
      سید جان میدونم قندی ها بالایی ندارن، گفتم چون قشهد دارم، حداقل خوب باز بشه بفروشمش! ;;)
      پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
        یادش بخیر قند قزوین رو 340 گفتید از اون به بعد پایین هم اومد اما یه دفعه تا 1400 بالا رفت . من که حالا حالا ها با غبشهر هستم....
        هر 10 درصد افت یک پله ...نگران نباشید ...هیچ گروهی به اندازه این دوتا توان سود سازی ندارن وکمریسک هستن .

نظر

• Brother
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 193

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
          بجه هاا اون دوستم که تو شرکت بود گف انگار دارن پیش بینی سال بعدو 20 تومن میفرستن :( احتمالا عرضه امروزم واسه همینه :(( درسته شاید با واقعیت مطابق نباشه ولی دارن این کارو میکنن :( من ترجیح دادم حداقل تا ااولین گزارش سه ماهه از سهم دور باشم :(( ای خداااا :( بچه ها امور مالی دو شرکت یکیه حواستون باشه:( اگه بره میان مدت یا بلند مدت خریدین نگه داشتنش شاید بد نباشه ولی اگه این 20تومنه درست باشه حداقل باید تا اویلن گزارش سال بعد که سه ماهه باشه باید وایسیم تا پوشش 30-40تومنیه سه ماهه ارو بازار ببینه و سهم برگرده :((
          آیا راه قانونی ندارد به حسابرس شرکت هشدار دهیم ؟ نا سلامتی اونا را به خاطر ما گذاشتند با اون دستمزدای نجومی .من نظرم این است قبل از اینکه گزارش را بدن دوستانی که خبره مسائل مالی هستند ، قانوناً به شرکت مراجعه و پیشدستی کرده و مانع گزارش غیر واقعی بشوند
          طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            سلام..

در کنار گروه روغن کل بازار روند صعود داره ...با روند صعود نمیشه جنگید ..منتظر برگشت بازار هستم با لیدری فاسمین فولاد ذوب شبندر و....گروه روغن ..

ما نگران نیستیم هر قدر پایین تر بهتر ..مهم هدف قیمتی بالایی که اینها دارن ..
            دقیقا
            سهم خوب حامی جز سهامدار خوب و عاقل نمیخواد!
            منتظر میمونیم!
            زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
              سید جان میدونم قندی ها بالایی ندارن، گفتم چون قشهد دارم، حداقل خوب باز بشه بفروشمش! ;;)
              قشهد با کل گروه فرق داره ..این یکی پایین هم نمیهر ولی به وقتش اینیکی بالا داره خوبم داره ولی اکثر سهام گروه رشد رو پیشخور کردن ودر قیاس با سهام بازار فعلا گران هستن واز همه مهمتر روند نزول دارن ..اگر صعود بشن در خدمت خواهیم بود وبا روند نمی جنگیم ..

ولی با دو تا صف خرید مسخره فریب هم نیمخرویم ...

از این صف خریدها در رالی سقوطی قبلی قندیها زیاد دیدیم وبارها هشدار خروج دادیم ..یک نمونه قثابت بالیا 500 بود که چه صف خریدها براش گذاشتن واخر سر با مخ تشریف اورد زیر 350 ..

نظر

• mmis
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 235

در اصل توسط boorsy پست شده است View Post
                ای لعنت به این غبشهر قندیا هم همه شون صف شدن این بی پدر مادر صف فروش شده آقا بذار بگم این سروشانه سقف زده تا 1175 هم میریزه بازار بیشتر از پی به ای 5 هم واسه این لعنتی ارزش قائل نیست نصف سرمایه مو با ضرر امروز ازش آزاد کردم نصف دیگه ش توش گیره لعنت به سرمایه گذاری سپه لعنت به وتوسم این بی وجدانا
                این طور صبر سهامدار را لبریز می کنند تا سهامش بفروشه
                این لعنتی ها علم روان شناسی بلدن خوب می دونند چطور اعصاب ما روبه هم بریزند و سهام مفت از چنگ سهامدار حقیقی در بیارند جنگ جنگ روانیه
                پس صبر می کنیم گر صبر کنی زگوره حلوا سازی
                خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• محمد حسن
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 423

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                  بازگشايي نماد معاملاتي قشهد
                  به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت شهد پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه مبني بر تقسيم سود نقدي،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار

نظر

• parvaz
                    عضو فعال
                    • Feb 2010
                    • 555

جعفرخان امروز یه مقدار ودی واسه نوسان گرفتم . نظرتون چیه ؟؟؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط brother پست شده است View Post
                      آیا راه قانونی ندارد به حسابرس شرکت هشدار دهیم ؟ نا سلامتی اونا را به خاطر ما گذاشتند با اون دستمزدای نجومی .من نظرم این است قبل از اینکه گزارش را بدن دوستانی که خبره مسائل مالی هستند ، قانوناً به شرکت مراجعه و پیشدستی کرده و مانع گزارش غیر واقعی بشوند

اصلا 20 تومن بگه ..

بازم پی بریا سهم از پی برای گروه قند کمتر هست که ..؟؟؟؟

در ضمن هر کی این سود رو باور کنه با این سود بخره بهتره تو صف فروش بشینه وخارج بشه

من گفتم نکنه ورشکست شده ..اقا 10 بار گفتیم کمتر اعلام می کنه واینها همش فرصت خریده ..

اصلا بگو شما یک تومن ..مهم نیست ...صبور باشید ..ببینم تا کجا می تونن بیارن پایین....من منتظر 350 بودم ...خیلی زود جمع شد ...بازم جمع میشه ..:d

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                        البته جناب پرریسک با قضیه کالاهای اساسی برای گروههای اسیب پذیر به نرخ ارز مرجع اینطور استنباط میشود که به زودی شاهد عرضه کالاهای اساسی با نرخ غیر مرجع برای سایر گروهها خواهیم بود به زودی نرخ مرجع قطعا از 1500 به بالا اعلام میشود و این صحبتها پیش درامد این برنامه ریزی هستند این به صف شدن گروه قند کمک کرد
                        بنده با تکنیکال جلو میرم وبنیادی ..

گفتم روند صعودی بشه وارد میشم ولی بازم میگم بالا نمی بینم ..این نظر منه ممکنه اشتباه باشه ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                          جعفرخان امروز یه مقدار ودی واسه نوسان گرفتم . نظرتون چیه ؟؟؟
                          رو 265 خوب بود برا خرید ..حد ضرر 260 بزارید ..هدف شاید بالیا 350 رو ببینه ..

در ضمن فعلا اولین صف خرید رو داشته باشید ..

شبندر ..

گفتم روند بازار صعودی هست ....بازار بر می گرده رو سهام بزرگ ....

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
                            این طور صبر سهامدار را لبریز می کنند تا سهامش بفروشه
                            این لعنتی ها علم روان شناسی بلدن خوب می دونند چطور اعصاب ما روبه هم بریزند و سهام مفت از چنگ سهامدار حقیقی در بیارند جنگ جنگ روانیه
                            پس صبر می کنیم گر صبر کنی زگوره حلوا سازی
                            اون دوستی که می گه غبشهر تا زیر 1200 میره ..موقع خرید این افت رو ندیدی..شما که می دونستی تا اونجا میره اصلا چرا خرید کردی ..

در ضمن ما که انتظار افت تا اونجا رو نداریم ...فقط سهم کمی زود برگشت منظور غبشهر هست ...این منفی لازم بود..

نظر

• vahid68
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 79

سلام
                              جناب پر ریسک نظرتون در مورد کهرام چیه؟
                              دلیران و یه حقیقی اومدند بالای یه درصد

نظر

• mmis
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 235

جناب پرریسک نظرتون در مورد ثتران و کلا گروه ساختمانی چیست
                                خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

در حال کار...
                                X