از دست این کروی...اصلا این منفی خوردن ها منطقی نیست
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Postجناب پرریسک رو چه حسابی این همه پارسان رو میکوبی؟
گروه مدیریتی پاریان بهترین گروه مدیریتیه کل بورسه
از لحاظ بنیادی هم بخوای حساب کنی چیزی کم نداره
P/E معقولی هم داره
فقط کافیه یه نگاه به زیر مجموعه هاش بندازی
مارون شیراز شراز شبریز زاگرس و...
مجمع با تقسیم سود بالا و بازگشاییه سریع و افزایش سرمایه هم در پیش داره
دیگه آدم از یه سهم چی میخواد؟
الانم که داره منفی میخوره طبیعیه
از 800-700 یه کله تا 1400 رفت
واضحه که به استراحت نیاز داره
به نظر منکه پارسان غول و لیدر کل گروه پتروشیمیه
البته مهمترین زیر مجموعه اش یعنی شپدیس جا افتاد
نظر
-
در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Postجناب پرریسک رو چه حسابی این همه پارسان رو میکوبی؟
گروه مدیریتی پاریان بهترین گروه مدیریتیه کل بورسه
از لحاظ بنیادی هم بخوای حساب کنی چیزی کم نداره
P/E معقولی هم داره
فقط کافیه یه نگاه به زیر مجموعه هاش بندازی
مارون شیراز شراز شبریز زاگرس و...
مجمع با تقسیم سود بالا و بازگشاییه سریع و افزایش سرمایه هم در پیش داره
دیگه آدم از یه سهم چی میخواد؟
الانم که داره منفی میخوره طبیعیه
از 800-700 یه کله تا 1400 رفت
واضحه که به استراحت نیاز داره
به نظر منکه پارسان غول و لیدر کل گروه پتروشیمیه
گفته شد ما فخوز شاارک شیراز شپدیس وخیلی هسام دیگر رو در این قیمتها ول نمی کنیم بریم پاراسن 1400 بخریم..شما میخری برو بخر ..
بنده وقتی پارسان رو در این قیمت میخرم که خوز بره بالای 3500 تومن ..تازه اون موقع باید مجدد فکر کنم ببینم سهام مفت دیگری موجود نباشه ..
سرکه 1363 تومان ...
دلبر 3350 تومان ...
بارها گفته شد سرکه در حوالی 1100 فرصت خرید هست ...اون موقع یک عده می گفتن دلبر رو در 2900 انداختن به مردم ..چه انداختنی ...3350 رو هم زد..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postکسی نکوبید ..
گفته شد ما فخوز شاارک شیراز شپدیس وخیلی هسام دیگر رو در این قیمتها ول نمی کنیم بریم پاراسن 1400 بخریم..شما میخری برو بخر ..
بنده وقتی پارسان رو در این قیمت میخرم که خوز بره بالای 3500 تومن ..تازه اون موقع باید مجدد فکر کنم ببینم سهام مفت دیگری موجود نباشه ..
سرکه 1363 تومان ...
دلبر 3350 تومان ...
بارها گفته شد سرکه در حوالی 1100 فرصت خرید هست ...اون موقع یک عده می گفتن دلبر رو در 2900 انداختن به مردم ..چه انداختنی ...3350 رو هم زد..
نظر
-
تا حالا دیدین سهمی با 850 هزار تومن +22 بخوره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میتونید این شاهکاره سازمان بورس حامی سهامداران حقیقی !!! و مبارزه با سفته بازی رو ببینید
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...79409192818584
نظر
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postبله دوست عزیر پارسان یه سهم قدر و پرقدرته اما خب قیمتش یه حدی داره.
خودتون دارید میگید از 800 یه کله تا 1400 اومد. این یعنی چی؟ یعنی خیلی بیش از انتظار معقول بالا رفته. تو فرصت باقیمونده تا مجمع هم تعدیل چندانی نداره که 1400 رو توجیه کنه
دوست من اگه رفته پتانسیلشو داشته
مگه p/e چند داره که غیر معقول باشه
این همه رشد کرد هنوزم به p\e سهمایی مثل شاراک و کرمانشا نرسید
به زودی حرکتش رو واسه اهداف بالاتر شروع میکنه
همین کرمانشا زیر مجموعه پارسانه.شپدیس مارون شیراز شراز شبریز و و و
تعدیل و سود این شرکتا تاثیر مستقیم روی سود پارسان داره
اینا که با قیمتای بالاتر باز بشن تعدیل پارسان هم عملی میشه
به قول سید صبر میکنیم...
نظر
-
در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Postدوست من اگه رفته پتانسیلشو داشته
به قول سید صبر میکنیم...
در مورد شاراک هم رد کرده ..شاراک 200 سود داره فعلا تا نه ماهه زیر 1000 هست ولی پارسان رو 1400 هست ..خیلی فرق داره همین شاارک تا 250 هم میسازه ..
باز هم گفتم شما برید پارسان 1400 بخرید ما فخوز 2800 ..یا دوستان برن ککگل وکچاد 1400 بخرن ما فخوز 2800...بنده اصراری ندارم ..شاید هم بنده اشتباه می کنم..
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postتا حالا دیدین سهمی با 850 هزار تومن +22 بخوره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میتونید این شاهکاره سازمان بورس حامی سهامداران حقیقی !!! و مبارزه با سفته بازی رو ببینید
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...79409192818584در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Postدوست من اگه رفته پتانسیلشو داشته
به قول سید صبر میکنیم...
گروه پتروشیمی: 5.97=P/E
با این افزایش پارسان تعدیلهاش رو پیش خور کرده.
ببینیم آینده چی پیش میاد. شاید حرف شما راست باشه
نظر
-
شسم
شرکت: توليد سموم علف کش
1-شرکت پيش بيني سود(زيان) هر سهم سال مالي 90 را در تاريخ هاي 27/11/89 و 18/12/89 مبلغ (979) ريال و در تاريخ هاي 31/02/90 ، 25/04/90 ، 01/08/90 ، 27/10/90 ، 01/12/90 و 22/12/90 (حسابرسي شده) مبلغ 649 ريال اعلام نموده بود که بر اساس صورتهاي مالي حسابرسي نشده و حسابرسي شده ميلغ 51 ريال تحقق يافته است.
2-پيشبيني عملکرد سال مالي منتهي به 30/12/91 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل بهترتيب فروش 42درصد افزايش، بهاي تمام شدة کالاي فروشرفته 37درصد افزايش، سود عملياتي مبلغ 979ر4 ريال افزايش و سود خالص مبلغ 759ر3 ميليون ريال کاهش نشان ميدهد.
3- شرکت اولين پيش بيني سود (زيان) هر سهم سال مالي 91 را در تاريخهاي 01/12/90 ، 22/12/90 ،31/04/91و 30/07/91 مبلغ (608) ريال و مطابق اطلاعات پيوست مبلغ (325) ريال اعلام نموده است. عمده دلايل تغيير، افزايش در فروش و افزايش در بهاي تمام شده مي باشد.
4-بر اساس صورت هاي مالي منتهي به 31/06/91(حسابرسي شده) زيان انباشته شرکت مبلغ (732ر29) ميليون ريال (معادل 9/2 برابر مبلغ سرمايه) است. لذا شرکت مشمول ماده 141 اصلاحيه قانون تجارت مي باشد.
5-مزيد اطلاع، مطابق اطلاعات واقعي 9 ماهه، 86درصد از مواد اوليه شرکت از خارج از کشور با نرخ ارز به ازاي هر دلار 23,752ريال تامين گرديده است.
نظر
-
اگر قرار باشه طرح افزایش قیمت نرخ ارز مرجع به 2500 تومن تصویب بشه..قیمت گرم طلا رو بالای 180 و سکه رو هم 2000.000 حساب کنید و البته آن دو ارز دوست داشتنی رو هم 4000 و 6000 حساب کنید...اینو گفتم...انشالله این پست رو بعد عید میارم بالا
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبنده نگفتم برو کرمانشاه بخر 1000..
در مورد شاراک هم رد کرده ..شاراک 200 سود داره فعلا تا نه ماهه زیر 1000 هست ولی پارسان رو 1400 هست ..خیلی فرق داره همین شاارک تا 250 هم میسازه ..
باز هم گفتم شما برید پارسان 1400 بخرید ما فخوز 2800 ..یا دوستان برن ککگل وکچاد 1400 بخرن ما فخوز 2800...بنده اصراری ندارم ..شاید هم بنده اشتباه می کنم..
بنده امروز ذوب رو با کمی سود فروختم برای فردا خرید چی پیشنهاد میدید؟
مرسی
نظر
-
در صورتیکه مواد اولیه اساسی صنعت خودرو به نرخ ارز مبادلهای در اختیار خودروسازان قرار بگیرد، امکان کاهش قیمت خودرو در بازار وجود خواهد داشت. به گزارش ایسنا، اخیرا معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از دستور رییسجمهوری برای تعیین قیمت خودرو براساس نرخ ارز مبادلهای خبر داده است.
پرشین تحلیلدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر