چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    غبشهر وغمارگ با توجه قیمت پایین تر بهتر هستن وبرتر هستن ...

غگل هم خوبه اهداف بالیی داره ولی خوب غبشهر وغمارگ افت کردن وپی بریا پایین تر دارن ..

خوب دوستان اینم بازار امروز ..شاراک شیراز مارون کرمانشاه شدوص فاسمین کروی شفارس اینها بتریتن سهام بودن ..

همچنان منتظر می ماینم ..

گروه سیمان چند روز قبل گفتم می تونن بشن لیدر بازار ..از این گروه سیمان خزر با هدف 280 تومن پیشنها میشه کافیه 207 رو بشکنه میره تو راند صعود..
    شبریز و غبشهر داره هم قیمت میشه ........ ..بازار جو گیر شده .......ببینیم اونایی که شبریز میخرن بیشتر سود میکنن یا اونایی غبشهر ........تازه شبریز تعدیل هم بده تا 120 یا 130 بیشتر نیست ........غبشهر تا 400 تعدیل میده ........

هر دو سهم پالایشگاهی هستن .......هاها ....منتها اون نفت رو پالایش میکنه ...این روغن خام .......:)) دلار مرجع هم بخواد بالا بره برای هر دو بالا میره........
    ///

نظر

• hamid_farahy
      عضو فعال
      • May 2012
      • 463

پر ریسک عزیز فسرب رو تحلیل میکنین؟

نظر

• bari
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 193

پرریسک عزیز خرید های پرحجم حقوقی در کشرق کمی مشکوک شده فکر کنم بیاد بالای 330 یک صعود تپل کنه

نظر

• zooze
          عضو عادی
          • May 2012
          • 29

سید یه سوال داشتم
          من با دو تا کارگزاری کار میکنم!
          فرض کن یکی از کارگزاریها ناظر غبشهره! اگه با اون یکی غبشهر بخرم... با این ناظره کهه موقع فروش به مشکل برنمیخورم؟ به تعداد کل خریدهام میتونم بفروشم دیگه؟!

نظر

• shahmir
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 368

در اصل توسط hamed6416 پست شده است View Post
            سلام سید جان من امروز از دست قندیها خودم خلاص کردم و با اینکه سر ب سر خارج شدم ولی همون رو تبدیل کردم به

غمارگ 10000 تا رو 3381 ریال غبشهر 5000 تا رو 11300 ریال شیراز 5000 تا 6480 ریال شاراک 5000 تا رو 8505 ریال

خدا خیرت بده سید
            دوست عزيز

اي كاش چند روز قبل تصميم به خروج از قندي و ورود به سهماي اعلام شده داشتي . حداقل 10% تو سود بودي اما اشكال نداره بزودي زود سهماي امروزت يه سود مناسب بهت ميدن . من خودم هربار تو خريد سهمايي كه سيد ميگه دل دل كردم فقط از سودم كم شد.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط zooze پست شده است View Post
              سید یه سوال داشتم
              من با دو تا کارگزاری کار میکنم!
              فرض کن یکی از کارگزاریها ناظر غبشهره! اگه با اون یکی غبشهر بخرم... با این ناظره کهه موقع فروش به مشکل برنمیخورم؟ به تعداد کل خریدهام میتونم بفروشم دیگه؟!
              کارگزار ناظر هر کدوم باشه سهام میره تو کد اون وبا اون می تونی بفروشی تمام سهم رو مشکلی نیست ..

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

پرریسک جان درود
                سپاسگزار و شاکر خدای بزرگیم به خاطر این روز پر برکت
                وباز خدا را شاکرم برای وجود دوست و راهنمای مفیدی مثل شما
                ...وباور بفرمایید الان ناراحت و نگران وضعیت دوستان قندی هستم همقطاران قدیمی خودم چون تجربه بهار سیاه قندیها را داشتم امیدوارم بزودی روند صعودی
                گروه قند نیز در کنار کل بازار شروع شود
                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  شبریز و غبشهر داره هم قیمت میشه ........ ..بازار جو گیر شده .......ببینیم اونایی که شبریز میخرن بیشتر سود میکنن یا اونایی غبشهر ........تازه شبریز تعدیل هم بده تا 120 یا 130 بیشتر نیست ........غبشهر تا 400 تعدیل میده ........

هر دو سهم پالایشگاهی هستن .......هاها ....منتها اون نفت رو پالایش میکنه ...این روغن خام .......:)) دلار مرجع هم بخواد بالا بره برای هر دو بالا میره........
                  میثم جان ..تا دیروز همه تو صف خارک بودن کسی شیراز مارون شاراک کرماناشه نگاه نمی کرد ..الان خارک زور میزنه میاد بالا ولی اون یکی ها صفشون تکون نمی خوره هیچ روز به روز سنگین تر میشه ..فردا صف خرید شاراک دیدن داره ...سهم 1200 تومنی رو 800 می فروختن ولی خیلی حال داد دیروز رو 800 تا802 به خریدها قبلی اضاف شد..

منتظر رالی غبشهر وغمارگ هستم...از الان دارم صف های خریدشون رو میبینم اونم به چه بزرگی ..

همین دیروز صف خرید بودن امروز تا صف فروش هم رفت ..خاک بر سر اونی که دیروز تو مثبت نفروخت امروز گذاشت رو منفی ...

نظر

• وحید نصیری
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 594

سلام..

من به تازگی با این تاپیک آشنا شدم تاپیک خیلی عالی دارید. دیروز و امروز تقریبا نیمی از تاپیک رو مطالعه کردم که انصافا مطالب گفته شده خیلی پر بارند.

از جناب پرریسک هم که قاعدتا یک تحلیلگر حرفه ای هستند بابت اطلاعات مفیدی که در اختیار بقیه قرار میدند تشکر می کنم.
                    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• zooze
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 29

مرسی!
                      تو سبدم کروی ، فرآور ، فاسمین دارم
                      همینطور فایرا!!!
                      اون یکی ها رو باهاش کنار اومدم ولی فایرا دیگه خیلی داره اذیتم میکنه!
                      تبدیل کنم به غمارگ و غبشهر با ضرر یا نگه دارم به نظرتون؟!
                      تکنیکالش که خبر از رشد داره میده یواش یواش! حجمشم اومده بالا

نظر

• nik
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 207

امروز غبشهر 10900اضافه شد

نظر

• javad73
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 140

امروز هر چقدر تلاش کردم نتونستم دوباره از گروه پترو خرید کنم
                          ولی بجاش از غمارگ خریدم و غبشهر هم از قبل داشتم
                          فرقی نمیکنه که چه از پترو ها سود کنیم چه از غذایی ها
                          جناب پرریسک چاکرم

نظر

• بچه کف بازار
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 461

سلام سید جان ببین کارگزار ناظر من چه پیامی داده واقعا" خروج توی قیمت 8883 خنده دار و مشکوک نیست ؟ فهمیده من شاراک خریدم می خواد از دستم در بیارهb-) جالبی این پیام اینه که شاراک تازه به قیمت قبل از توقف بر می گرده چیزی که همیشه شما تاکید کردی که چقدر از بازار عقبه
                            در نماد شاراک افزایش قیمت امروز در جهت رسیدن به قیمت قبل از توقف میباشد که به زودی به مقاومت 8883ریالی نزدیک شده و آن را لمس خواهد کرد. در این نقطه خروج سهامداران کوتاه مدت مناسب است/

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              میثم جان ..تا دیروز همه تو صف خارک بودن کسی شیراز مارون شاراک کرماناشه نگاه نمی کرد ..الان خارک زور میزنه میاد بالا ولی اون یکی ها صفشون تکون نمی خوره هیچ روز به روز سنگین تر میشه ..فردا صف خرید شاراک دیدن داره ...سهم 1200 تومنی رو 800 می فروختن ولی خیلی حال داد دیروز رو 800 تا802 به خریدها قبلی اضاف شد..

منتظر رالی غبشهر وغمارگ هستم...از الان دارم صف های خریدشون رو میبینم اونم به چه بزرگی ..

همین دیروز صف خرید بودن امروز تا صف فروش هم رفت ..خاک بر سر اونی که دیروز تو مثبت نفروخت امروز گذاشت رو منفی ...
                              پول خوبی وارد بازار شده .......کم کم پی بر ای پتروشیمی ها و فلزات و معدنی ها بالا میره .....دیگه سهم با پی بر ای زیر 4 تو بازار نمیمونه ....چون موقع مجمع دیگه کسی سهم با پی بر ای 10 رو نگه نمیداره .....بعد حمله میکنن به سمت سهم های با پی بر ای پایین .......ارزش معاملات 3 برابر شده .............تا ببینیم چی میشه ........به نظرت گروه بانکی و ساختمانی هم تکون میخورن؟
                              ///

نظر

• javad73
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 140

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                                سلام..

من به تازگی با این تاپیک آشنا شدم تاپیک خیلی عالی دارید. دیروز و امروز تقریبا نیمی از تاپیک رو مطالعه کردم که انصافا مطالب گفته شده خیلی پر بارند.

از جناب پرریسک هم که قاعدتا یک تحلیلگر حرفه ای هستند بابت اطلاعات مفیدی که در اختیار بقیه قرار میدند تشکر می کنم.
                                دوست من خوش امدی به تاپیک جناب پر ریسک
                                من تا به حال تو دنیای مجازی به کسی اعتماد نکرده بودم ولی به جناب پر ریسک بیشتر از چشام اعتماد دارم
                                پر سود باشید

نظر

در حال کار...
                                X