چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
    آقا احسان سلام طرحهايي كه فرموديد مربوط به كدام شركته
    بشاش عزيز در مورد شركت تامين مواد اوليه فولاد صبانور مي باشد.
    اينقدر اين سهم در سبد بنده درخشنده هست، كه ديگر سهام برايم رنگي ندارند.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• omid_amorous
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 56

این افزایش سرمایه ایران خودرو شامل سهامداری فعلی هم میشه؟
      منظورم سهامداریی که بعد از مجمع امسال سهم رو خریدن یعنی همین دیروز اگه خرید کرده باشن؟
      اگه تعلق می گیره به چه صورته ممنون میشم راهنمایی کنید

نظر

• بنان
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 840

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
        سودآوري سهام دلاري افزايش كه خواهد يافت، اما بحث بسيار مهمتر ارزش جايگزيني شركتها در بورس است....
        حتي شركتهاي غير دلاري....

چند ميليارد دلار باشد، تا شركت پتروشيمي پرديس با ارزش بازار دو ميلياردي دلاري ساخته شود؟؟
        كمتر از 10 ميليارد دلار امكانپذير نيست!!!

و كلي از شركتهاي ديگر.....
        ارزش جايگزيني مبحثي است كه دير يا زود بازار به سمت آن خواهد رفت.....
        طرح احداث کارخانه کنسانتره سنگ آهن شهرک استان کردستان

محل اجرای طرح : استان کردستان ، یكصد کیلومتری شمال غرب بیجار ، در مجاورت
        مجموعه معادن شهرك
        ظرفیت سالیانه : یک میلیون تن محصول
        نوع محصول : کنسانتره سنگ آهن با عیار 68 درصد قابل استفاده در گندله سازی
        نوع خوراك : سنگ آهن کم عیار و عیار متوسط مگنتیتي از مجموعه معادن شهرك به
        میزان دو میلیون تن در سال (از معادن خود شركت)
        هزینه سرمایه گذاری کل طرح : 400 میلیارد ریال
        نیروی انساني : 135 نفر مستقیم در سه شیفت کاری 365 نفر غیر مستقیم ؛ مجموعا 500 نفر
        زمان ساخت : فاز اول 10 ماه + فاز تكمیلي 14 ماه جمعاً 24 ماه ( بهره برداری از فاز اول : تیر ماه 1392)
        مدت بهره برداری : 15 سال
        نیازمند: 30 میلیون تن خوراك سنگ آهن
        ----------------------------------------------------------------------------------------------

طرح احداث کارخانه کنسانتره سنگ آهن اسد آباد استان همدان

محل اجرای طرح : استان همدان ، چهل و پنج کیلومتری جاده سنندج ، در مجاورت مجموعه ذوب آهن غرب کشور
        ظرفیت سالیانه : ششصد هزار تن محصول
        نوع محصول : کنسانتره سنگ آهن با عیار 68 درصد قابل استفاده در گندله سازی
        نوع خوراك : سنگ آهن کم عیار و عیار متوسط مگنتیتي از مجموعه معادن باباعلي و گلالي به میزان یک میلیون تن در سال (از معادن خود شركت)
        هزینه سرمایه گذاری کل طرح: 260 میلیارد ریال
        نیروی انساني : 100 نفر مستقیم در سه شیفت کاری / 300 نفر غیر مستقیم(مجموعا 400 نفر)
        زمان ساخت : فاز اول 10 ماه + فاز تكمیلي 14 ماه (جمعاً 24 ماه )
        مدت بهره برداری : 15 سال نیازمند 15 میلیون تن خوراك سنگ آهن
        ----------------------------------------------------------------------------------------------
        طرح توسعه کارخانه ذوب آهن غرب کشور

محل اجرای طرح : استان همدان ، چهل و پنج کیلومتری جاده سنندج ، در مجاورت
        مجموعه ذوب آهن غرب کشور

ظرفیت سالیانه : 200 هزار تن بیلت فولادی
        130 میلیمتر به بالا × نوع محصول : بیلت فولادی با ابعاد از 130
        نوع خوراك : 70 هزار تن مذاب کوره بلند مجموعه به انضمام 140 هزار تن قراضه
        آهني
        نیروی انساني : 50 نفر مستقیم در سه شیفت کاری / 100 نفر غیر مستقیم(مجموعا
        150 نفر)
        زمان اجرای پروژه : جمعاً 24 ماه
        محل اجرای طرح : استان همدان ، چهل و پنج کیلومتری جاده سنندج ، در مجاورت
        مجموعه ذوب آهن غرب کشور
        ظرفیت سالیانه : 200 هزار تن بیلت فولادی
        130 میلیمتر به بالا × نوع محصول : بیلت فولادی با ابعاد از 130
        نوع خوراك : 70 هزار تن مذاب کوره بلند مجموعه به انضمام 140 هزار تن قراضه
        آهني
        نیروی انساني : 50 نفر مستقیم در سه شیفت کاری / 100 نفر غیر مستقیم مجموعا
        150 نفر
        زمان اجرای پروژه : جمعاً 24 ماه

----------------------------------------------------------------------------------------------------

اضافه شد!!!

همانطور كه در طرح هاي توسعه اصلي شركت كه در بالا آمده مبلغ 110 ميليارد تومان سرمايه گذاري شده است. (شرمايه شركت 24 ميليارد تومان است!)
        طرح هاي ديگر و همين طرح ها براي اينكه در سرمايه اورده شود، تا هم قيمت سهم كمتر شود، در آينده نزديك اعمال خواهد شد.

:)
        جناب احسان خان من فکر میکنم اینطور محاسبه قیمتی تو پست اول شما درست نباشه شما تو پشت اول میفرمایید هزینه ساخت یک پروژه پتروشیمی مثل شپدیس احتیاج به 10 میلیارد دلار داره یعنی 5 برابقر قیمت ارزش بازار فعلی شپدیس اما در پست دوم ساخت یک پروژه ساخت کنستانتره را تو محدوده 400 میلیارد ریال برآورد شده طبق کارشناسی مدیر پروژه حالا شما فرص کن ساخت یک پتروشیمی مثل شپدیس 100 برابر ساخت یک کنستانتره هزینه ببره پس ساخت یک پتروشیمی میشه 40000 میلیارد ریال به عبارتی با دلار 2500 تومن 1/6 میلیارد دلار یعنی یه چیزی تو محدوده ارزش بازار شپدیس پس فکر میکنم 10 میلیارد دلاری که مثال زدید کمی بدور از واقعیت باشه چون اکر اینطور بود سهام اینهارو بواقع نمیشد خرید چون همه خریدار و بدون هیچ گونه عرضه ای. من فکر میکنم حقوقیها قطعا به ارزش بازار شرکتها و قیمتهای ساخت همون پروژه آگاهن......

نظر

• ".احسان."
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2676

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
          جناب احسان خان من فکر میکنم اینطور محاسبه قیمتی تو پست اول شما درست نباشه شما تو پشت اول میفرمایید هزینه ساخت یک پروژه پتروشیمی مثل شپدیس احتیاج به 10 میلیارد دلار داره یعنی 5 برابقر قیمت ارزش بازار فعلی شپدیس اما در پست دوم ساخت یک پروژه ساخت کنستانتره را تو محدوده 400 میلیارد ریال برآورد شده طبق کارشناسی مدیر پروژه حالا شما فرص کن ساخت یک پتروشیمی مثل شپدیس 100 برابر ساخت یک کنستانتره هزینه ببره پس ساخت یک پتروشیمی میشه 40000 میلیارد ریال به عبارتی با دلار 2500 تومن 1/6 میلیارد دلار یعنی یه چیزی تو محدوده ارزش بازار شپدیس پس فکر میکنم 10 میلیارد دلاری که مثال زدید کمی بدور از واقعیت باشه چون اکر اینطور بود سهام اینهارو بواقع نمیشد خرید چون همه خریدار و بدون هیچ گونه عرضه ای. من فکر میکنم حقوقیها قطعا به ارزش بازار شرکتها و قیمتهای ساخت همون پروژه آگاهن......
          جناب بنان بذاريد كاملتر بنويسم، در شرايط فعلي در صورتيكه همه نرخها رو به نرخ دلار آزاد حساب كنيد (در شرايطي كه تحريم نباشد) ساخت اين مجموعه كه با تقريبا 1 ميليارد دلار در 10 سال پيش انجام شده است (با در نظر گرفتن مدت زمان ساخت حدود سه سال) در نظر بگيريم، در اين مدت هيچ بازگشت سرمايه اي نداشته ايم، آيا به نظر شما كمتر از 6 7 ميليارد دلار است؟
          در زمان حال نيز مقدار دلاري كه بايد براي دور زدن تحريم ها در نظر بگيريم رو لحاظ كنيد....
          دقيقا با توجه به اينكه آگاهن، شپديس رو در اين قيمتها ميلياردي ميخرن و پارسان هم فروشنده نيست......

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            با سلام
            گزارش مشکوک شاراک
            من خودم شاراک ندارم - ولی بخاطر برخی از دوستان نگاهی گذرا به پیش بینی شرکت کردم
            سود شاراک در سال 91 حتی با نرخ خوراک به ارز 25000 ریال نیز کمتر از 300 - 400 تومان نخواهد بود

مورد مشکوک اول :
            شرکت در جدیدترین گزارش خود نرخ خرید نفتا ( خوراک ) با نرخ 25500 ریال برای شش ماهه دوم محاسبه نموده است در حالی که تا این لحظه هیچ ابلاغیه قانونی در خصوص نرخ خوراک وجود ندارد.

مورد مشکوک دوم :
            در حالیکه برای محاسبه نرخ خوراک به ارز مبادلاتی هیچ مصوبه ابلاغ نگردیده شرکت آنرا در محاسبه قیمت تمام شده خود لحاظ نموده است اما در عین ناباوری ؟؟؟؟؟/ ناباوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نرخ فروش اغلب محصولات در بورس کالا نادیده گرفته است چیزی که در شرف اتفاق افتادن است
            برای نمونه نرخ فروش برای 6 ماهه دوم برآوردی شرکت و در بورس کالا به شرح ذیل می باشد :

محصول.................قیمت فروش شرکت...............قیمت آن در بورس کالا
            پلي اتيلن سنگين...............27466ریال..................... 36000ریال
            وينيل استات......................17467ریال.............. ......27000ریال
            اتيلن گلايکول....................16430ریال.............. .......19000ریال
            دو اتيل هگزانول.................24095ریال................. ....40000ریال
            پلي پروپيلن.....................23709ریال............. ........37800ریال

آن چیزی که مشهود است تفاوت فاحش برآورد نرخ فروش شرکت با بورس کالا می باشد با این تفاوت فروش حتی می توان 300 تومان هر سهمی سود ساخت
            قابل توجه آقای مصطفی
            موفق باشید
            شفاف سازی عزیز، بعد از گذشت زمانی هرچند اندک، چیزی برای اضافه کردن به این مطلب دارید؟
            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• yousef
              عضو فعال
              • May 2011
              • 808

....میانگینp/eکنونی بازارحدود6است.

...دوقلوهای روغنی معمولاباp/eبالاترازمیانگین بازارمعامله می شدند.

...باتوجه به بحث فروش زمین غمارگ وافزایش سرمایه75درصدازانباشته غبشهرp/eاین دوسهم حداقل یک واحدبایدبالاترازمیانگین بازارباشه.

...p/eکنونی این دوسهم هم اکنون کمتراز3.5هست!...فعلابازارحواسش به این دوسهم نیست..اگه فرداهم این دوسهم مثل سه شنبه وچهارشنبه معامله شده وباصف خریدببندن تازه بازاردوزاریش میفته وهجوم میارن به سمت این دوسهم وازروزیکشنبه میرن توصفهای میلیونی خرید!...غمارگ وغبشهر​بایدبه p/eحدود7برسن!...

نظر

• صداقت2
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 704

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                ....میانگینp/eکنونی بازارحدود6است.

...دوقلوهای روغنی معمولاباp/eبالاترازمیانگین بازارمعامله می شدند.

...باتوجه به بحث فروش زمین غمارگ وافزایش سرمایه75درصدازانباشته غبشهرp/eاین دوسهم حداقل یک واحدبایدبالاترازمیانگین بازارباشه.

...p/eکنونی این دوسهم هم اکنون کمتراز3.5هست!...فعلابازارحواسش به این دوسهم نیست..اگه فرداهم این دوسهم مثل سه شنبه وچهارشنبه معامله شده وباصف خریدببندن تازه بازاردوزاریش میفته وهجوم میارن به سمت این دوسهم وازروزیکشنبه میرن توصفهای میلیونی خرید!...غمارگ وغبشهر​بایدبه p/eحدود7برسن!...

بنظرم ممکن است از فردا سهام شاخص ساز بازار قدری استراحت کنند و رویکرد به سمت سهام با p/e پایین باشد.
                استراتزی فردا - رفتن به صف خرید غمارگ در اول وقت است!!!!!
                سهامی که پر ریسک خان اوکی کند و نسبت به سهام کل بازار مفت بداند که دیگه تردیدی ندارد.
                ایشان قبلا توانایی کارشناسی در کشف سهام پر بازده را به بازار ثابت کرده و این دفعه هم 2 گل به بازار آوانس می دهد.
                مارون را کسی نگاه نمی کرد ولی از شخارگ جلو زد.
                شاراک هم نمونه ای دیگر ...
                برنامه آتی غیر از غمارگ و غبشهر ....
                شلعاب - شدوص - و...
                وجود ایشان در این سایت موهبتی است که همه ما باید آن را مغتنم شماریم.

غمارگ .... شایسته سروری است
                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• farhad894
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 251

دوستان خسته نباشید ما بچه های معدن کی باید خوشحال بشیم ؟ کاما و فایرا

نظر

• amir_s_75
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 30

فردا سنگین چی بخریم ؟

نظر

• javad73
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 140

در اصل توسط amir_s_75 پست شده است View Post
                      فردا سنگین چی بخریم ؟
                      غبشهر و غمارگ یا شاراک

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

كنور در قيمت 3000 تومان مثل خريد سهمي است، كه با قيمت كنوني با پي بر اي بين 3 الي 4 يك سهم معدني در سه الي شش ماه آينده خريد مي شود....
                        به نظرم كمتر كسي دوست نداشته باشد، چنين خريد اكازيوني رو از دست بدهد....
                        كنور به نظرم قبل از عيد بين 4500 تا 5000 تومان آرام گرفته و سپس در طي سال 92 رشد خود را با تعديلهاي پي در پي به بالاي 8 الي 12 هزار تومان تا انتهاي سال برساند....
                        بعضي موقع مي گوييم سهم رشد كرده، و تعديل سودش را پيشخور كرده است.....اما كنور شايد تنها سهمي است كه حتي سود سال 91 رو هم پيشخور نكرده است...
                        چه رسد به سود سال 92 به آن همه طرح توسعه اش.......
                        استراتژي ماندن شخصي من در بازار در 4 5 ماه پيش خريد سهمهاي كوچك بود كه بازار روشون كار مي كرد، مثل غاذر و بشهاب.....
                        اما با توجه به وجود اين سهمها كه تعديلات مثبت پي در پي خواهند داشت....دنبال سهام به قول بازار درپيت رفتن جز اتلاف وقت و سرمايه چيز ديگري نخواهد بود.....
                        درست است، همه ما كه در بازار هستيم معامله گري را دوس داريم، ولي در بازار مثبت و بازاري كه شركتها روند سودآوري بالايي دارند، معامله گري و نوسان گيري صرف انرژي بيشتر است.....
                        اگر دوستاني كه معامله گري رو در اين سه ماه انتخاب كرده اند، سوالي دارم، آيا از فولاد كه سه ماهه دو برابر شده بيشتر گين گرفته ايد؟
                        يا خيلي از سهام ديگر.......
                        به نظرم ميل و لذت معامله گيري براي ما سهامداران طبيعي است، اما در زمان كنوني درصد پاييني از سبد رو به اين امر اختصاص دهيد....
                        پرسود باشيد

نظر

• آذرآبادگان
                          کاربر فعال
                          • Dec 2012
                          • 1140

كنور در قيمت 3000 تومان مثل خريد سهمي است، كه با قيمت كنوني با پي بر اي بين 3 الي 4 يك سهم معدني در سه الي شش ماه آينده خريد مي شود....
                          به نظرم كمتر كسي دوست نداشته باشد، چنين خريد اكازيوني رو از دست بدهد....
                          كنور به نظرم قبل از عيد بين 4500 تا 5000 تومان آرام گرفته و سپس در طي سال 92 رشد خود را با تعديلهاي پي در پي به بالاي 8 الي 12 هزار تومان تا انتهاي سال برساند....
                          بعضي موقع مي گوييم سهم رشد كرده، و تعديل سودش را پيشخور كرده است.....اما كنور شايد تنها سهمي است كه حتي سود سال 91 رو هم پيشخور نكرده است...
                          چه رسد به سود سال 92 به آن همه طرح توسعه اش.......
                          استراتژي ماندن شخصي من در بازار در 4 5 ماه پيش خريد سهمهاي كوچك بود كه بازار روشون كار مي كرد، مثل غاذر و بشهاب.....
                          اما با توجه به وجود اين سهمها كه تعديلات مثبت پي در پي خواهند داشت....دنبال سهام به قول بازار درپيت رفتن جز اتلاف وقت و سرمايه چيز ديگري نخواهد بود.....
                          درست است، همه ما كه در بازار هستيم معامله گري را دوس داريم، ولي در بازار مثبت و بازاري كه شركتها روند سودآوري بالايي دارند، معامله گري و نوسان گيري صرف انرژي بيشتر است.....
                          اگر دوستاني كه معامله گري رو در اين سه ماه انتخاب كرده اند، سوالي دارم، آيا از فولاد كه سه ماهه دو برابر شده بيشتر گين گرفته ايد؟
                          يا خيلي از سهام ديگر.......
                          به نظرم ميل و لذت معامله گيري براي ما سهامداران طبيعي است، اما در زمان كنوني درصد پاييني از سبد رو به اين امر اختصاص دهيد....
                          پرسود باشيد
                          احسان خان امروز هر جا رفتم این کامنتهای شما در مورد کنور جلوم ظاهر شد دیگه دارم وسوسه میشم که همه سهامم رو فردا تبدیل به کنور کنم و برم سال بعد همین موقع بیام
                          ببینم چی شده....... :d
                          در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                            احسان خان امروز هر جا رفتم این کامنتهای شما در مورد کنور جلوم ظاهر شد دیگه دارم وسوسه میشم که همه سهامم رو فردا تبدیل به کنور کنم و برم سال بعد همین موقع بیام
                            ببینم چی شده....... :d
                            دوست عزيزم، كنور 3 هزار تومن رو رد ميكنه....و ديگر هرچه بالاتر رود، ديگر كنور رو كمتر پست ميدم.....
                            شايد مثل شپديس 3900 تومني خودم بود كه زياد توصيه كردم، كه الان بالاي 6000 تومن هرچند ارزنده است، توصيه اي نمي كنم....
                            هر 500 تومان كه به قيمت كنور اضافه شود،پستهاي من در مورد كنور نصف مي شود.....
                            :d

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                              شفاف سازی عزیز، بعد از گذشت زمانی هرچند اندک، چیزی برای اضافه کردن به این مطلب دارید؟

کهنه سوار عزیز
                              اولا" به محض بازگشائی شاراک در 780 ما هم شاراکی شدیم
                              دوما" فعلا" نرخ خورک تا این لحظه افزایش نیافته و ما می توانیم به سود بالای 300 تومان 91 خوش باشیم
                              سوما" شاراک دارای محصولات بسیار متنوع و بسیار گران قیمت هستش چیزی که در شرکت های دیگر کمتر پیدا می کنیم بر خلاف شپترو که یک محصول عمده ( pvc ) دارد.
                              اما چیزی که در حاله ای از ابهام قرار دارد نرخ خوراک که تاثیر بسیار در بهای تمام شده آن دارد باید منتظر بمانیم و ببینیم دولت چه نرخ برای دلار مرجع می گیره و آیا نفت واگذاری به پالایشگاه ها با نرخ مرجع جدید خواهد بود یا با نرخ ارز مبادله ای یا نرخ دیگری ....
                              نرخ ارز برای پالایشگاهی ها و نرخ خورک پتروشیمی تعیین بشه آنوقت دقیق تر می شه نظر داد
                              کلا" با توجه به بسیار متنوع محصولات به نظر من یکی از سهم های با کلاس بورسه

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                                کهنه سوار عزیز
                                اولا" به محض بازگشائی شاراک در 780 ما هم شاراکی شدیم
                                دوما" فعلا" نرخ خورک تا این لحظه افزایش نیافته و ما می توانیم به سود بالای 300 تومان 91 خوش باشیم
                                سوما" شاراک دارای محصولات بسیار متنوع و بسیار گران قیمت هستش چیزی که در شرکت های دیگر کمتر پیدا می کنیم بر خلاف شپترو که یک محصول عمده ( pvc ) دارد.
                                اما چیزی که در حاله ای از ابهام قرار دارد نرخ خوراک که تاثیر بسیار در بهای تمام شده آن دارد باید منتظر بمانیم و ببینیم دولت چه نرخ برای دلار مرجع می گیره و آیا نفت واگذاری به پالایشگاه ها با نرخ مرجع جدید خواهد بود یا با نرخ ارز مبادله ای یا نرخ دیگری ....
                                نرخ ارز برای پالایشگاهی ها و نرخ خورک پتروشیمی تعیین بشه آنوقت دقیق تر می شه نظر داد
                                کلا" با توجه به بسیار متنوع محصولات به نظر من یکی از سهم های با کلاس بورسه
                                شفاف سازی عزیز با این تفاسیر، بنده شاراک را تا چه قیمتی نگهدارم خوبه؟
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X