کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستانی که بخاطر منفی شدن غمارگ و غبشهر از پر ریسک عزیز ناراحت شده بودن بهتر هست از پر ریسک عزیز تشکر کنن و یادشون نره . پرریسک عزیز بابت غبشهر و غمارگ ممنون دوست عزیز .
خوب اینبار هم استراتژی خوبی اتخاذ کردیم و روند بازار و تونستیم در کنار هم خوب تشخیص بدیم و ترجیحاتمون و اعمال کنیم.پیش از همه و در بهترین نقطه رفتیم تو غمارگ وغبشهر این دو طلایه دار رشد نسل جدید بورس تهران که تا اواخر امسال رالی صعودی رو پیش خواهند برد این نسل جدید که کم کم شاید به نمادهاش هم افزوده بشه دسته سهم های سودساز و نسبتا کوچیک بازار هستن که تعدادشون هم کم نیست ولی به نظر من برترین ها و گلچیناشون میتونه سهم های زیر باشه:
غمارگ و غبشهر و کپشیر و شدوص و ..........................
بنظرم ممکن است از فردا سهام شاخص ساز بازار قدری استراحت کنند و رویکرد به سمت سهام با p/e پایین باشد.
استراتزی فردا - رفتن به صف خرید غمارگ در اول وقت است!!!!!
سهامی که پر ریسک خان اوکی کند و نسبت به سهام کل بازار مفت بداند که دیگه تردیدی ندارد.
ایشان قبلا توانایی کارشناسی در کشف سهام پر بازده را به بازار ثابت کرده و این دفعه هم 2 گل به بازار آوانس می دهد.
مارون را کسی نگاه نمی کرد ولی از شخارگ جلو زد.
شاراک هم نمونه ای دیگر ...
برنامه آتی غیر از غمارگ و غبشهر ....
شلعاب - شدوص - و...
وجود ایشان در این سایت موهبتی است که همه ما باید آن را مغتنم شماریم.
غمارگ .... شایسته سروری است
با سلام
پر ریسک خان
ضمن تشکر از زحمات شما
به میزان 30 در صدی از سبد را غمارگ اضافه کردم و با فروش کروی و فرآور ومارون در حال خرید شفن می باشم
اگه ممکنه حد ضرر و تارگت شفن و غمارگ را مرحمت کنید.
همچنان منتظر توصیه کارشناسانه و معرفی سهام پر پتانسیل شما هستیم.
استاد اعرابي تو بورکس گفته.
بحثي که الان مطرح است اين است که جريان انحرافي دوست دارد جهت پول طرف بورس نيايد و برود طرف ارز که دولت بتواند کسري بودجه خود را پوشش دهد و يک بار ديگر به پايه هاي اقتصاد لطمه وارد کنند . عوامل آنها هم در بورس فعال شدن ولي خواهند ديد که نخواهند توانست اين سناريو را اجرايي کنند .
........................................
خدا لعنت کند اين جريان انحرافي را.
يکي نيست يقه اين سازمان بورس را بگيره که داره باعث ميشه پول از بازار بورس فرار کنه بره تو بازار ارز.
خدا کنه زود جلوشون را بگيرند و گرنه ايندفعه اگر پول بره تو بازار ارز دلار را 6000تومان داشته باشيد.
دوستاني که کاره اي هستند به مقامات دست اندر کار اطلاع بدهند.تا جلوي کثافت کاري اينها را بگيرند.
دوستان لطفا سهامهاتون را نگه داريد و به اين نامردها براي خراب کردن بازار کمک نکنيد.
گروه پترو-روي-فلزات-معدني-پالايشگاه و...همه و همه تو 9ماهه حداقل 30درصد تعديل سود دارند.
................................
من خريد دلار را براي خودم حرام مي دانم.فقط بازار سرمايه
................................
گفتم که جا نمانید از شاراک
سید مکررا گفت که فقط پترو و سهام دلاری
..........................
در وصف شاراک
بسم از هوا گرفتن که پری نماند و بالی ... که پری نماند و بالی
به کجا روم ز دستت که نمیدهی مجالی ...که نمیدهی مجالی
با سلام
پر ریسک خان
ضمن تشکر از زحمات شما
به میزان 30 در صدی از سبد را غمارگ اضافه کردم و با فروش کروی و فرآور ومارون در حال خرید شفن می باشم
اگه ممکنه حد ضرر و تارگت شفن و غمارگ را مرحمت کنید.
همچنان منتظر توصیه کارشناسانه و معرفی سهام پر پتانسیل شما هستیم.
ممنون
با سلام..
غمارگ هدف 400 بعد 450 بعد بالای 800 وحتی 1000
شفن هم 2500 هدف اول سهم البته با این رشد سایر پتروها اهداف شفن خیلی بالاتر هست ..فعلا بعد شاراک در صدر لیست خرید هست البته شیراز هم بسته شده ..بازم میگم از فرصت خرید شفن استفاده کنید که مثل مارون جا نمانید ...
نظر