چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bashash
    كاربر فعال
    • Sep 2012
    • 580

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
    سلام بدوستان و ازمباحث فوق نتیجه میشود : ایران کشور ثروتمندی است ولی مردمان فقیردارد !!!
    بدترين چيز دردنيا هم همينه اي كاش كشوري فقير بوديم ومردماني ثروتمند داشتيم منظورم از ثروت فقط پول نيست بلكه درهمه زمينه ها اين ضرب المثل شنيديد كه ميگن خدا به من عقل بده به تو پول توخود شرح ماجرا را بخوان:d
    .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      سید جان نظرت راجع به این سبد چیه؟

20% شاراک
      15% شفن
      60% غبشهر
      5% نقد

غبشهرش به خاطر پایین اوردن میانگین اینقدر زیاد شده!:d

دو سه هفته ای نمیتونم سر بزنم به بازار،به نظرت میشه این سهمها رو دو یه هفته به امون خدا ول کرد یا نقد کنم کلا؟!
      هل من ناصر...؟!

اینقدر این تاپیک سریع ورق میخوره،پست ما هی گم میشه...:(
      تمام سال من بی تو...

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
        پتروشیمی فن آوران "شفن" ( شایعه معامله بلوکی داره ، پارسان میخواد وارد شفن بشه و شفن حسابی آباد میشه بعد از ورود پارسان به پتروشیمی فن آوران ) 1 میلیون سهم معامله شد ، صف فروش تقریبا کامل جمع شد ، سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت 390 هزار سهم خرید.
        ممنونم پرریسک عزیز از بابت معرفی شفن
        تا دیروز هم خارک 2200 میخریدن ما مارون 1800 ..

بعد الان ما هی میگمی برید رو خارک شفن شاراک بازار میره برا من 10 میل 10 میل مارون میخره اونم در 2700 حدودا هر چند ارزشمنده ومیره بالای 3000..

ولی خوب لیدرها عوض میشه بسته به رشد ..الان خارک در جا زده ..اراک هم که کلی عقبه ..شفن هم که با توجه به سود اوری دیگه اصلا حرفشو نزن ..

حالا بعد مدتی بازدهی رو مقایسه می کینم میخوام ببینم بازم بازار شفن رو 10 میل 10 میل در 2500 خواهد خرید هر چند ارزش شفن بالاتر از این ارقام هست ..سرمایش یک چهارم مارون هست ولی سودسازی در حد مارون ...

همچنان باید از اشتباه بازار استفاده کرد ...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          هل من ناصر...؟!

اینقدر این تاپیک سریع ورق میخوره،پست ما هی گم میشه...:(
          این سهام رو تا یکسال هم میشه به امان خدا ول کرد چون از سود بانکی بیشتر سود میدن ..به کجا میخوان برن ..

درصد رو بالا بردی در بعضی سهام ولی اگر سهامداری کنی به سود خواهی نشست.

غمارگ وارد روند صعود شده اگر بالای 340 دوام بیاره میریم برا شکست 400..

غبشهر بالای 1230 باید بره که فعلا کمی زمان میبره وزور خواهد زد وبا رفتن وتثبیت رالی صعود اینم اغاز میشه ..

شفن در روند صعود هست نگرانی نداره ..شاراک هم در روند صعود هست نگرانی نداره ..

بنیادی هم همشون در صدر لیست خرید بازار هستن..

نظر

• داروساز
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 603

برنج اینا که خوبه صابون گلنارم دیگه نیست..دارو که اصلا حرفشو نزنید... سهم های با پدر و مادر سکه و زمین تنها راه برای عقب نیفتادن از تورم سال های ایندست...
            در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            خوب برنج از طلا هم جلو زد ...

نایاب شده .اصلا پیدا نمیشه ..

روغن هم که قیمت ها چند براری وکار خانه های روغن شبروز دارن تولید می کنن ولی مگر میشه تقاضای بازار رو جواب داد اونم در این مقطع حساس..

بعد عده ای برن سهام با پی بریا 3 وبا سود مجمع زیر 3 رو بفروشن برن سهام درپیت بخرن ..

بخرید ببینم کی اخر سر برنده خواهد بود ..

فروشند های غمارگ 310 تومنی وغبشهر زیر 1100 خدایی فروختید چی خرید کردی که از این دو تا بیشتر بهتون سود داد ؟؟؟؟؟برای من واقعا جای سوال هست ..البته شاید بازم از این دست فروشند ها پیدا بشن ..بازار ایران هست ..

یا فروشند های شاراک شفن وخارک خدایی چند وقت دیگه میخوام ببینم چی میخواهید بخرید ..فروش در قیمت خوب درست وصحیح هست ولی فروش در کف قیمت واقعا جای تاسف داره ..

همچنان صبر می کنیم..

نظر

• درویش
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 103

با سلام خدمت جناب پرریسک
              میخواستم بدونم گروه بانکی نهایت چند روز میتونه رشد کنه ؟ ممنون
              [COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                برنج اینا که خوبه صابون گلنارم دیگه نیست..دارو که اصلا حرفشو نزنید... سهم های با پدر و مادر سکه و زمین تنها راه برای عقب نیفتادن از تورم سال های ایندست...
                دولت اه در بساط نداره بعد برا من میخواست سرکه رو با دلبر مبادلاتی عرضه کنه ..

یک عده هم خوش خیال فرتی رفتن سرکه ها رو فروختن ...

به دارو وغذا وکلی مواد ضروری مردم دلبر مبادلایت نمیده یا به زور میده میاد به طلا دلبر مبادلاتی بده ..خواستن ای کیو مردم رو امتحان کنن ولی خدایی خیلیها فریب خوردن ...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط درویش پست شده است View Post
                  با سلام خدمت جناب پرریسک
                  میخواستم بدونم گروه بانکی نهایت چند روز میتونه رشد کنه ؟ ممنون
                  با سلام ..

فعلا که امروز نصفشون شناور شد ..

هر کی فکر می کنه گروه بانکی بالا داره اقا جان امروز میلیونی ملت داشتن میفروختن تجارت رو میفروختن پارسیان میفروختن برید بخرید ..هر کی فکر می کنه با بانکی ها رستکار میشه ..فوقش 15 درصد رشد دارن ..

خیلی ها رفتن با خودروییها رستگار بشن یه 50 درصد رشد بازار رو از دست دادن یه 20-30 درصد هم خودروها تعدیل منفی دادن افت کردن ..

از این گروهها فقط نوسان بگیری اونم در روند صعود ..

گفتم دوستانی که بانکی دوست دارن تجارت سینا پارسیان خوبن شاید 10-15 درصد دادن اونم گفتم شاید ...

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

[QUOTE=memr;256512]کسی میدونه چرا سمان غرب مثبت شد؟؟؟[/QUOTE

تکنیکالی حمایت داشت که قبلش هم اشاره داشتیم و من هنوز یاد نگرفتم چه جوری عکس آپلود کنم جمالی زحمت کشید لینک داد راهنمایی کرد ولی من یاد نگرفتم لطفا دوستان بیشتر راهنمایی کنن من تا چند روز پیش ارور حجم میداد فکر میدم به اشخاص خاصی اجازه آپلود میدن که جمالی عزیز گفت اینطور نیست و..........
                    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

پر ریسک جان مدتی دنبال واردات چند داروی ضد سرطان هستیم یکی از مقامات وزارت خونه گفت خیلی هنر کنیم دلار 2500 براتون بگیریم... دیگه خودتون تا ته خط بگیرید.....

به دارو وغذا وکلی مواد ضروری مردم دلبر مبادلایت نمیده یا به زور میده میاد به طلا دلبر مبادلاتی بده ..خواستن ای کیو مردم رو امتحان کنن ولی خدایی خیلیها فریب خوردن ...

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

سلام جعفر خان
                        سغرب در چه وضعی به سر میبرد؟

نظر

• AIRAN
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 81

پر ریسک عزیز
                          در مورد وضعیت مپنا یک تحلیل وراهنمایی
                          وضعیت خگستر-شدوص-فسپا چگونه ارزیابی میکنی در جا میزنند
                          وقت تعویض انهابا شارک -شفن -غمارگ ؟

نظر

• bashash
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 580

خدا وكيلي جناب پرريسك حرفات رو بايد باسكه نوشت اين يه تيكه رو عالي اومدي البته همش عالي وبي نظيره ولي بااين يه تيكه خيلي حال كردم
                            :d..خواستن ای کیو مردم رو امتحان کنن ولی خدایی خیلیها فریب خوردن .:d
                            .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• alirezasa
                              عضو فعال
                              • Jun 2012
                              • 508

دوستان بازم که دارن چنگ و دندون نشون هم میدن؟
                              بنظرم رو بازار منطقی کار کنید
                              مواظب بازار فردا باشید
                              چند تا سهم میخوان بازارو جا بزارن

نظر

• حسینی
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 137

این قضیه اوج ساده اندیشی بعضی ها را نشان داد که هنوز فریب یک عده دغلباز را می خورند و مال خود را به ثمن بخس چوب حراج می زنند و البته تا این افراد هستند راه همه گونه سوء استفاده از این مردم چه در زمینه های اقتصادی و چه سیاسی وجوددارد....در فرومهای دیگر هم گفتم اگر کمی سلولهای خاکستری را بکار بیندازیم بد نیست؛حضرات می آیند کالاها را دسته بندی می کنند و همین دلار2500تومانی را برای گروههای مختلف جیره بندی می کنند؛ 35%هم بالاتر برای چندماه پول مردم را بلوکه می کنند تازه آیا این دلار کوفتی را بدهند یا نه...آنوقت عده ای چه چیزها پیش خود فکر می کنند!!!واقعا در سلامت عقل بعضی ها باید شک کرد

نظر

در حال کار...
                                X