چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Brother
    عضو عادی
    • Dec 2010
    • 193

با سلام خدمت استاد بزرگوار
    بی زحمت هر موقع فرصت داشتید حدضرر وپارس و مقاومتهای آن را بفرمائید.ممنون
    طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• كهكشان
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 111

[quote=mostafa;259907]
      در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

درست صحبت کن:-| .ببین چی داری میگی

من دیروز پارسان رو به صف خرید دادم شاراک هم تو مثبت
      شپدیس هم زیر 5000 تومن خریده بودم همشو سود کردم الان خیلی پایین تر میتونم همه رو بخرم حتی غبشهر رو تو منفی

شما ببلد نیستس کار کنی مشکل خودته ......ظاهرا تازه اومدی بورس....قندیها یادت بیاد ...من قشکر رو با همین سید جعفر پارسال داده بودم 1000 تابستون نصف قمت مینونستم بخرم..

نه تو نه من نه صد تای منو تو نمیتونیم با این بورسیا در بیفتیم....
      روان شناسی بازرا میگه فعلا بازار تحت فشار این عده است ....تا بازار اروم نشه همین اش و همین کاسه است

در ضمن حق نداری نسبت به ترید دیگران توهین کنی
      دوست عزيز فكركنم اشتباهي صورت گرفته، اين كامنت مربوط به من نيست!!
      هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است.@};-

نظر

• sourena
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 1080

دنياي بورس نوشته است:
        مواظب گروه بانکي باشيد تقريبا همه بانکها ال سي 1226 توماني براي شرکتها باز کردن و همه پول را هم دريافت کردن ولي الان که ميخواهند دلار بخرند بايد بروند اتاق از اين محل کلي زيان خواهند کرد و حتي برخي خطر ورشکستگي دارند
        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20671

جعفر جان به نظرت غبشهر و غمارگ رو دارن میخرن یا دارن میفروشن !!!!

خیلی مشکوک معامله میشه .....به نظر من که دارن یواشکی میخرن .........;) ما یه چند تایی فروختیم ولی گویا رکب خوردیم و با روش شل کن سفت کن در اوردن از دستمون .......:d
          ///

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

[quote=mostafa;259907]
            در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

درست صحبت کن:-| .ببین چی داری میگی

من دیروز پارسان رو به صف خرید دادم شاراک هم تو مثبت
            شپدیس هم زیر 5000 تومن خریده بودم همشو سود کردم الان خیلی پایین تر میتونم همه رو بخرم حتی غبشهر رو تو منفی

شما ببلد نیستس کار کنی مشکل خودته ......ظاهرا تازه اومدی بورس....قندیها یادت بیاد ...من قشکر رو با همین سید جعفر پارسال داده بودم 1000 تابستون نصف قمت مینونستم بخرم..

نه تو نه من نه صد تای منو تو نمیتونیم با این بورسیا در بیفتیم....
            روان شناسی بازرا میگه فعلا بازار تحت فشار این عده است ....تا بازار اروم نشه همین اش و همین کاسه است

در ضمن حق نداری نسبت به ترید دیگران توهین کنی

دوست عزیز
            سهاماتو دیروز و امروز مثبت فروختی سود کردی نوش جونت
            توکه الان باید شاد باشی مثبت دیروز فروختی الان 8 % پایین تر می تونی بخری
            پس چرا ناراحتی چرا لعن و نفرین داری می فرستی تو که سود کردی شایدم می خواهی حالا که خودت فروختی یک جوری جلوه بدی که بازار 10 روز منفی بشه و بیشتر حال کنی از این خبرها نیست عزیز من
            تا بوده همین بوده بازار 10 روز مثبت بوده یکی دو روز منفی اینکه لعن ونفرین و فرار و... نداره

نظر

• محمد حسن
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 423

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
              بوی حذف ارز مرجع و تک نرخی شدن دلار و یا حداقل جایگزینی ارز مبادله ای با ارز مرجع
              در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
              خنده داره واقعا نمیتونم باور کنم ارز توی قیمت مبادله ای تک نرخی بشه البته برعکس ممکنه و دولت اگه میخواد موفق باشه بیاد الان ارز و به قیمت بازار آزاد به اندازه نیاز عرضه کنه تضمین تک نرخی شدنش هم با من=))
              نظر خودم اینست که امکان تک نرخی کردن سخته ولی ارز مرجع رو حذف می کنند و ارز مبادله ای جای اون رو میگره دلار آزاد دوباره فاصله زیادی میگره از 2500

نظر

• مهران
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 442

عجب كار خفي كردم بافق و دادم شاراك خريدم ديروز مثل اينكه فقط منتظر بود من بفروشم:((

نظر

• تاران
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 958

بازم میگم
                  این حقوقی غبشهر به عمد میخواد سهو منفی باشه
                  چرا؟

نظر

• مهران
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 442

منتظر ارسال گزلرش كرمانشاه و برگشت پتروشيميها سهمي ك 40 درصد تعديل داره بايدسر راه يه نفس بكشه =))

نظر

• abtinsalari
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 306

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      کلی زور زدن هنوز صف فرشو 4 میل هم نشده ...

نشد که ..میخوام ببینم اونی که 930 میفروشه چند میخواد جایگزین کنه ...همچنان صبر می کنم ...

بعضی وقتها دلم به حال حقیقی ها میسوزه ولی بعد که فکر می کنم می بینم ضرر کردن حقشونه..دلسوزی برا اینها گناه بزرگی هست..
                      حقیقی فقط بلده تو صف خرید بخره تو صف فروش بفروشه یه عمریه این کار حقیقی های ایرانه=))
                      ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                        نظر خودم اینست که امکان تک نرخی کردن سخته ولی ارز مرجع رو حذف می کنند و ارز مبادله ای جای اون رو میگره دلار آزاد دوباره فاصله زیادی میگره از 2500
                        سلام محمد حسن جان:

قلرست و قزوین وقشهد وقپیرا؟کدوم از نظرت بهتر هستن حالا همه جوانب ودر نظر بگیریم؟
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• بچه کف بازار
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 461

من امروز فقط اعدادسهامهایی که داشتم رندمی کردم 19787 شاراک 20000،غمارگ 59560 تا 60000:d
                          راستی سید جان من تعدادی شبهرن خریدم با شیراز الان سودش شده 26 درصده یکله هم بالا می ره موضوعش چیه؟

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

سید جان نظرت راجع به این سبد چیه؟

20% شاراک
                            15% شفن
                            60% غبشهر
                            5% نقد

غبشهرش به خاطر پایین اوردن میانگین اینقدر زیاد شده!:d

دو سه هفته ای نمیتونم سر بزنم به بازار،به نظرت میشه این سهمها رو دو یه هفته به امون خدا ول کرد یا نقد کنم کلا؟!
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

خرید سهام مناسب تنها یك طرف معامله به حساب می آید و فروش به موقع آن سهم نیز دارای اهمیتی به سزا در موفقیت آمیز بودن سرمایه گذاری می باشد. .....)اما سعی کنیم مصداق این ضرب المثل نشیم)..........
                              .................................................. .................

كساني كه از فنون رقص چيزي ندانند و ناشيانه و بي قاعده و پايكوبي كنند اين گونه رقص را اصطلاحاً و از باب كنايه و تعريض رقص شتري مي گويند.
                              بايد ديد رقص شتري چيست كه به صورت ضرب المثل درآمده حركات نابهنجار را به آن تشبيه و تمثيل مي كنند.

رقص شتري: جالبتر از شتردواني در ميان ساربانان بازي رقص شتري است كه ساربانان به طريق خاصي شتر را به رقص وامي دارند و اين سرگرمي جالب ساعتها موجب خنده و تفريح ساربانان و مسافران مي شود. پيداست چون رقص شتري نظم و قاعده اي ندارد......... لذا رفته رفته هرگونه رقص بي قاعده ..........را به آن تشبيه و تمثيل كرده اند.................
                              .................................................. .......................................
                              1.اسیر بازی حقوقی ها نشویم..
                              2.بدون قاعده خرید یا فروش نکنیم....
                              3.بی دلیل...با یک منفی یا مثبت نگران یا سرمت نشویم..........
                              4.به استراتزی خود پایبند باشیم.....

نظر

• alizare1982
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 590

بدون شرح ...
                                ساعت 8 و 50 دقيقه!

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                                فكر كنم ترمز پارسان رو امروز بكشن!!! شاخص بخواهيد نخواهيد بايد منفي بشه! امروز شاخص افت سنگيني رو خواهد ديد! صبور باشيد.
                                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

در حال کار...
                                X