کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب کیانوش فسرب برای نوسان روزانه گرفته بودم و جناب شفاف سازی روی سهم نظر مثبت نداشتن چون قرازه روی و سرب ظاهرا پالایش میکنه به نظر شما نگهداری ارزنده است یا خیر؟
ارزنده است فسرب هم در 9ماهه و هم در 12ماهه تعديل سود خواهد داشت.
ولي اکثر تحليل گران بخاطر بازي هاي مرموز حقوقي رو فسرب مي گويند بهتر هست فسرب را با يکي ديگر از گروه روي عوض کنيم.
در حال حاضر با توجه به رشد بقيه گروهها گروه روي پر پتانسيل ترين گروه براي خريد مي باشد.
1.8 میلیون سهم غمارگ در منفی کامل امروز در صف فروش جمع شد
حجم بالای معامله یک سهم در منفی نشانه های خوبی برای صعود است
ان شا الله که این بار همئچنین شود و غمارگ فردا بتواند خد را بالای 340 تومان تثبیت کند
...داداش سعید بنده خدا کاربر eli77 منظوری از حرفاش نداشتا، فک کنم متوجه نشدین که ایشون واقعاً تحت تاثیر هیجانات امروز بورس قرار داشتن...یادمون نره که بورس جای رفاقته و محک خوبیه برای ایمانمون...غبشهرتم که آزاد شد...تبریک
نه بابا آقای پوراحمدی که چیزی نگفتن،ارادت داریم خدمت ایشون...متاسفانه یکی از کابرای دیگه -که اسمشون رو نمیارم تا بحث نشه- بیخود پای ارسال من اظهار فضل فرموده بودن!
امروز حقوقی غبشهر 600 هزار تا دیگه خالی کرد
فردا چند صد هزارتا خالی خواهد کرد؟
بقول پرریسک جان
سهم خوب راه خودشو پیدا میکنه
دوستانی که میگن قضیه تسویه اعتباری و از این چیزها
چرا تو مثلا شنفت و شبهرن و... اعتباریها خالی نمیکنن؟
اگه بخوایم بااین چیزها معامله کنیم که کلاهمون پس معرکه است
نه بابا آقای پوراحمدی که چیزی نگفتن،ارادت داریم خدمت ایشون...متاسفانه یکی از کابرای دیگه -که اسمشون رو نمیارم تا بحث نشه- بیخود پای ارسال من اظهار فضل فرموده بودن!
دوست عزیز بنده هم متوجه اشتباهم شدم...امیدوارم اون دوست دیگه مون متوجه شده باشه که شما تحت فشار بودین...بهتره ناراحتی ها رو کنار بزاریم..به قول سعید پور احمدی عزیز پیش به سوی فتح قله های موفقیت...
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر