همينطور كه گفتم امروز چون آخرين روز تسويه اعتباري هاست كاملا مشخص بود كه مي شد -4 سهم خريد ولي امان از اين حقيقي هاي بي فكر كه روي -4 فروش گذاشتند. بنده كه يك پله ديگر خريد كردم. فردا ديگه حقوقي فروشنده نيست به احتمال بسيار بالا ولي يك نكته بد اينكه غمارگ حمايتش رو شكست و تا وقتي كه غمارگ جمع نشه غبشهر حركت نمي كنه. غمارگ ليدر هست البته برخلاف گفته ي جناب پرريسك كه مدت هاي زياد غبشهر رو ليدر مي دونستند
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
الان یه حالی بدم به فروشنده های غمارگ که دیگه صف نکنن سهم و...........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط saheb پست شده است View Postشاراک 4 تومن مونده به صف.حرکت امروز واقعا جدی است .شوخی نگیرید<:-p
دلیل صف نشدنش تا کنون فقط پایانی میباشد .
چون اگه صف بشه بد جور قفل میکنه
ولی خوب اینها که در لیست ما هستن بهترین سهام هستن تا وقتی اینها رشد نکنن یعنی بازار کشک ..
نظر
-
سید شدوص بسته است با دید مجمع تمام نمادها و کم کم دارم میدم میرم غمارگ و غبشهر میگیرمسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postالان یه حالی بدم به فروشنده های غمارگ که دیگه صف نکنن سهم و...........
شاراک هیچ گزارش جدیدی نداده ها همون 6 ماهه هست فقط حسابرسی شده ..انگار بازار گزارش 6 ماهه قبلی رو کور بود با اون پوشش نمی دید الان می بینه ..خدایا کرمت رو شکر ..
نظر
-
-
دوستان با توجه به اینکه با توجه به معاملات غبشهر و غمارگ احتمالا کارخونشون منفجر شده و مدیر عامل متاسفانه از بین رفته خوب باشرکت که نمیشه تماس گرفت ولی اگه کسی از دوستان میتونه یه زنگ به امور سهام بزنه ببینه چه خبر؟؟؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخبر ندارم..هدفش 800 هست با افزیش سرمیاه یا بی اون ..تصمیم با شما یا باهاش بمانید یا با شاراک عوض کنید ..
- - - Updated - - -
بالا گفتم فقط دست رو کیبورد نباشه برا تایپ کمی هم نگاه کنید ..البته با دقت..
زمین زمان می دانن شاراک در صدر لیست ماستو..
نظر
نظر