کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت جناب کهنه سوار
لطفا یه مقدار توضیح درباره خراب شدن روندسهم برای ما تازه وارد ها بدین. اگر قیمت سهم بره بالا چه مشکلی پیش میاد؟ با تشکر فراوان
دوستان عزیز، در مورد سهام با بنیادی قوی که گاهی دچار افت می شوند، متاسفانه این سهام با عرضه های بالایی مواجه می گردند و امکان ورود نوسان گیرها و کسانی که دید میان مدت در این سهم ندارند فراهم می گردد. متاسفانه این افراد در زمان صف خرید شدن و ریل گذاری برای صعود، شناسایی سود کرده و صف را می دهند و دیگران را به فروش سهم تشویق می نمایند و روند سهم را تخریب می کنند.
لذا برای ایجاد یک صعود موفق، تنها ایجاد صف خرید مهم نیست و می بایست ریل گذاری لازم برای ادامه ی صعود صورت پذیرد. در این راستا و در زمانی که افراد حقیقی شروع به فروش سهم در قیمت پایین می کنند، حقوقی اقدام به خرید سهم در قیمت پایین می کند و نوسان گیرها را ترغیب به خرید می کند(مرحله 1). روز بعد، حقوقی اقدام به ریل گذاری می کند و چون فروشنده ای وجود ندارد قیمت فروش سهم را تا بالای مثبت 3 درصد مدیریت می کنند و خریداران را تشویق به خرید می کند و وانمود می کند که سهم به سمت صف خرید می رود در این زمان، خریداران که سفارشاتشان به صورت هیدن است، یکی از ریل ها را گذاشته اند. قیمت آخرین معامله سهم از قیمت پایانی سهم بالاتر است. اینک زمان عرضه حقوقی(کاری شبیه دادن حجم مبنا) فرا رسیده است(مرحله 2). در یک لحظه حقوقی اقدام به عرضه با دو هدف بالا آوردن قیمت پایانی سهم و ترساندن نوسان گیرها می نماید و نوسان گیرهایی که سهم را در قیمت پایین روز قبل خرید نموده اند، را از سهم خارج می کند(مرحله 3)(گذاشتن ریل دوم).
در سهم غبشهر: مرحله 1: میانگین خرید حقیقی روز قبل غبشهر 9573 ریال بوده است.(نوسان گیرها با تشویق حقوقی وارد می شوند). مرحله 2: میانگین فروش حقوقی امروز غبشهر 9948 ریال بوده است و میانگین خرید حقیقی امروز غبشهر 9853 ریال می باشد.(فروش به خریداران هیدن و بالا آوردن قیمت پایانی) مرحله 3: ترسیدن نوسان گیرها و خروج آنها(میانگین فروش فروشندگان حقیقی9811 ریال)
واقعا بايد قدر جناب پرريسك عزيز را دونست ، بي نظيره اين پسر
من چند ماه پيش با توصيه ايشون در همين تاپيك سغرب و كرماشا خريدم و ظرف 25 روز با 17 درصد سود خارج شدم - به دليل مشكل نقدينگي - واقعا قدرشو بدونيم
از گروه روی بارها گفتیم فراور اومد در صدر لیست خرید ..پست ها موجوده ..هر کی دوست داشت بره عقب ببینه بعد فاسمین ..همین امروز گفتم بالای 733 با حد ضرر 733 میشه خرید چون روند صعود میگیهر ..
در مورد سود انتظار حدود 200 دارم تا پایان سال از فراور ..
سید جان با توجه به کاهش شدید تولید شمش فرآور در سه ماهه سوم که در گزارش امروز مشهود بود و به دلیل مشکل شدید کمبود خاک برای فسرب و فرآور ایجاد شده سود 200 تومانی تا پایان سال کمی بعید است =((=((=((
دوستان عزیز، در مورد سهام با بنیادی قوی که گاهی دچار افت می شوند، متاسفانه این سهام با عرضه های بالایی مواجه می گردند و امکان ورود نوسان گیرها و کسانی که دید میان مدت در این سهم ندارند فراهم می گردد. متاسفانه این افراد در زمان صف خرید شدن و ریل گذاری برای صعود، شناسایی سود کرده و صف را می دهند و دیگران را به فروش سهم تشویق می نمایند و روند سهم را تخریب می کنند.
لذا برای ایجاد یک صعود موفق، تنها ایجاد صف خرید مهم نیست و می بایست ریل گذاری لازم برای ادامه ی صعود صورت پذیرد. در این راستا و در زمانی که افراد حقیقی شروع به فروش سهم در قیمت پایین می کنند، حقوقی اقدام به خرید سهم در قیمت پایین می کند و نوسان گیرها را ترغیب به خرید می کند(مرحله 1). روز بعد، حقوقی اقدام به ریل گذاری می کند و چون فروشنده ای وجود ندارد قیمت فروش سهم را تا بالای مثبت 3 درصد مدیریت می کنند و خریداران را تشویق به خرید می کند و وانمود می کند که سهم به سمت صف خرید می رود در این زمان، خریداران که سفارشاتشان به صورت هیدن است، یکی از ریل ها را گذاشته اند. قیمت آخرین معامله سهم از قیمت پایانی سهم بالاتر است. اینک زمان عرضه حقوقی(کاری شبیه دادن حجم مبنا) فرا رسیده است(مرحله 2). در یک لحظه حقوقی اقدام به عرضه با دو هدف بالا آوردن قیمت پایانی سهم و ترساندن نوسان گیرها می نماید و نوسان گیرهایی که سهم را در قیمت پایین روز قبل خرید نموده اند، را از سهم خارج می کند(مرحله 3)(گذاشتن ریل دوم).
در سهم غبشهر: مرحله 1: میانگین خرید حقیقی روز قبل غبشهر 9573 ریال بوده است.(نوسان گیرها با تشویق حقوقی وارد می شوند). مرحله 2: میانگین فروش حقوقی امروز غبشهر 9948 ریال بوده است و میانگین خرید حقیقی امروز غبشهر 9853 ریال می باشد.(فروش به خریداران هیدن و بالا آوردن قیمت پایانی) مرحله 3: ترسیدن نوسان گیرها و خروج آنها(میانگین فروش فروشندگان حقیقی9811 ریال)
با سپاس فراوان از توضیحات مفصل و آموزنده ی جناب کهنه سوار.
ان شاالله [SIZE=5]مطالب آموزشی و تجربیات[/SIZE] سایر دوستان نیز هر چه بیشتر مطرح شود.
واقعا بايد قدر جناب پرريسك عزيز را دونست ، بي نظيره اين پسر
من چند ماه پيش با توصيه ايشون در همين تاپيك سغرب و كرماشا خريدم و ظرف 25 روز با 17 درصد سود خارج شدم - به دليل مشكل نقدينگي - واقعا قدرشو بدونيم
بي نظيري بي نظيري جعفر خان
مگه تو این قضیه کسی هست که شک داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا دمت گرم
من یادم نمیاد به کسی گفته باشم !! شما از کجا فهمیدین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سهمیه که آنچه همه نوسانگیران و سهامداران دارن او یکجا دارد :D:D :D
[SIZE=5][B][I] ;)
خوب اولا عرض ادب دوما باعث سربلندی ماست که عزیزی مثل شمارو در کنار خودمون داریم جسارت نباشه دبیر ریاضی معمول از کوچکترین نکات باید یک راهکار مساعد برای حل مسئله پیدا کنه توی یکی از پستایی که از سید جان تشکر کرده بودید یک رد پا گذاشتین حقیر هم چون به تمام عزیزان این تایپیک ارادت خالصانه دارم مطلبی از دستم در نمیره
تمام و کمال شپدیس رو هم که هم اینجا معرفی کرده بودید و هم توی تالار همسایه
سوما ما رو وغدیر بیشتر فعال هستیم شپدیس رو هم باهاش رفتیم مجمع تا خدا چی بخواد یک اوکی روی وغدیر محبت بفرمایید دیگه تخته گاز بریم
همه رقم مخلصیم
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
خوب اولا عرض ادب دوما باعث سربلندی ماست که عزیزی مثل شمارو در کنار خودمون داریم جسارت نباشه دبیر ریاضی معمول از کوچکترین نکات باید یک راهکار مساعد برای حل مسئله پیدا کنه توی یکی از پستایی که از سید جان تشکر کرده بودید یک رد پا گذاشتین حقیر هم چون به تمام عزیزان این تایپیک ارادت خالصانه دارم مطلبی از دستم در نمیره
تمام و کمال شپدیس رو هم که هم اینجا معرفی کرده بودید و هم توی تالار همسایه
سوما ما رو وغدیر بیشتر فعال هستیم شپدیس رو هم باهاش رفتیم مجمع تا خدا چی بخواد یک اوکی روی وغدیر محبت بفرمایید دیگه تخته گاز بریم
همه رقم مخلصیم
شهادت امام حسن عسکری ع تسلیت باد :
گناهى كه بخشوده نشود
«مِنَ الذُّنُوبِ الَّتى لا تُغْفَرُ : لَيْتَنى لا أُؤاخَذُ إِلاّ بِهذا. ثُمَّ قالَ: أَلاِْشْراكُ فِى النّاسِ أَخْفى مِنْ دَبيبِ الَّنمْلِ عَلَى الْمَسْحِ الاَْسْوَدِ فِى اللَّيْلَةِ الْمُظْلِمَةِ.»:
از جمله گنـاهانى كـه آمرزيده نشود ايـن است كه [آدمى ] بگويد: اى كاش مرا به غير از اين گناه مؤاخذه نكنند. سپس فرمود: شرك در ميان مردم از جنبش مورچه بر روپوش سياه در شب تار نهانتر است.
منهای تمام مباحثی که در تاپیک هست از یه چیز سید من خوشم میاد
من سه ماهه که مطالب رو میخونم
متاسفانه غبشهرم تو ضررم چون سنگین وارد شدم
ولی با این تاپیک حال میکنم
چون سید همه ما رو به یه چشم نگاه میکنه و براش فرقی نداره کی سوال میکنه خیلی از دوستان اینجا خیلی بهش اظهار ارادت میکنند ولی سید تا الان هیچ چیزی یا حتی رابطه خاصی با اونها تو نوشته هاش پیدا نمیشه
همه رو با هم داره به طور مساوی
نظر