چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داود
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 378

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
    ازکارگزاری زنگ زدن گفتن چون تو کدهای شما پول نیست قچار بتون نیدیم
    گفتم بهتر

بدججور چپوندنش به ملت
    آقا مصطفی عزیز آخه 200کلش آتیش بشه کجارا میسوزونه برادرمن ؟؟؟
    شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

سلام سید بزرگوار...
      جعفر خان بنده تک سهم شاراک در 800 تومان هستم... الان یک سوال ذهن منو درگیر کرده... بین شخارک و شفن کدام از لحاظ بنیادی بهتره؟ من گزارشا هر 2 رو خوندم واقعا 2تاشون معرکه بودند... ولی نمیدانم چرا به شخارک تمایل بیشتری دارم برا حرید... منتظرم شاراک بالا 1300 به امید خدا باز شه تا با یکی از این 2تا جایگزین کنم... نظرتون در مورد این 2تا چیه؟ میدانم شفن مورد تایید است ولی شخارک رو نمی دونم...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• mmis
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 235

من پیشنهاد می کنم هرکدام از سهامدران حقیقی نامه ای مانند نامه که سهامدارحقیقی تهیه کرده اند را برای سایت رهبری ، ریاست جمهوری ، مجلس و هر جای دیگری فکر می کنید مشکل گوشا باشد بفرستند
        من چندماه پیش در خصوص تعریض کمربندی آزادگان یک نامه انتقادی این چنین به چند جای مختلف فرستادم بدجوری جواب داده 7 سال بود تقاطع جاده قدیم پل می ساختن و ما هرروز نیم ساعت زیر پل تو ترافیک بودیم به یک ماه نرسید از شهرداری برام ایمیل آمد پیمانکار عوض کردیم کار سریع پیش خواهد رفتن چندماه بعد از ریاست جمهوری تماس گرفتن گفت مشکل مورد نظر شما دقیقاکجاست باورتون نمیشه در عرض چندماه چهار پنج تا دوربرگردون و پل روی آزادگان زدن و تقریبا 80 درصد تعرض کمربندی آزادگان تکمیل شده من تاحالا چند نامه به سایت ریاست جمهوری زده ام و جواب هم گرفته ام
        حق دادنی نیست گرفتنیست تا وقتی مردم نخواهند مسئولین می بیند مردم بی توجه هستند و صدایشان در نمی آید کاری برایشان انجام نمی دهند با گله کردن و حرف به جایی نمی رسیم باید فرهنگ انتقاد سازنده را در میان مردم جا بیاندازیم با بد بیراه گفت کاری درست نمی شود کمی عمل لازم است
        پس همت کنید کمی وقت بگذارید انشاء جواب می گیریم می توان نامه و جواب های که دریافت کرده ام برایتان بفرستم
        خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

فکر می کنید شفن سودماهه رو چقدر اعلام کنه؟

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

امروز نگاه به قیمت های سرخ غبهشهر و غمارگ و یواش یواش آماده شدن برای فروش اونها -کاش یکی بود یه مقداری ما رو تسلی می داد =))

نظر

• best
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 294

سلام
              در رابطه با قزوین گمان میکنم فردا از صفر بازار بخرندش و خیلی زودبه صف خرید بکشوننش.و تا 1600 و بعد 2200 جا داره
              این نظره شخصی منه و صد البته میتونه اشتباه باشه
              فقط میدونم این بازی ادامه داره
              تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                امروز نگاه به قیمت های سرخ غبهشهر و غمارگ و یواش یواش آماده شدن برای فروش اونها -کاش یکی بود یه مقداری ما رو تسلی می داد =))
                اگه با تحلیل خریده باشی تسلی دادن نمیخوای،نمونه اش قزوین چند روز پیش...

در ضمن فروش تو این وضعیت به نظر من بدترین کاره،اگه بنا به فروش بود باید حد اقل تو 1100-1200 میفروختی نه دیگه الان...

من که همچنان کوچکترین پولی که به دستم میرسه غبشهر میخرم...تا خرخره پر شدم!:D

حداکثر تا اخر فروردین 92 این پست رو میارم بالا ببینم سود کردم یا ضرر!

به قول سید غبشهر و غمارگ فک بازار رو میارن پایین!

اگه فقط 20 تا دونه شرکت تو بورس مثال زدی که افزایش سود اوریشون مثل غبشهر و غمارگ عملیاتی بود و نه به خاطر گرون شدن دلار و غیره و ذالک جایزه داری!:D;)
                تمام سال من بی تو...

نظر

• داود
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 378

**EPS یا سود هرسهم **

**DPS یا سود تقسیمی هر سهم **
                  شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                    اگه با تحلیل خریده باشی تسلی دادن نمیخوای،نمونه اش قزوین چند روز پیش...

به قول سید غبشهر و غمارگ فک بازار رو میارن پایین!

اگه فقط 20 تا دونه شرکت تو بورس مثال زدی که افزایش سود اوریشون مثل غبشهر و غمارگ عملیاتی بود و نه به خاطر گرون شدن دلار و غیره و ذالک جایزه داری!:D;)
                    تو همین مدت بازار داشت برای من میلیونی ککگل کچاد فولاد پارسان خرید می کرد ..در همین مدت شدوص بالای 20 درصد داد شفارس بالای 20 دصد داد ..فلامی زیان ده الان فقط داره حجم مثبت میخوره ..

نوبت اینها هم میشه ..ما صبرمون زیاده ..گفتم فوق فوق فوقش میریم مجمع سود میگیریم..

نظر

• محمود گرگانی
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 973

eps : درامد هر سهم
                      اندوخته قانونی: طبق ماده 140 اصلاحیه قانون تجارت هیئت مدیره مکلف است هر سال 5 درصد از سود خالص را به عنوان اندوخته قانونی موضوع نمیاد و تا زمانی که به 10 درصد سرمایه شرکت برسد الزامی هست
                      سایر اندوخته ها: گاهی مواقع شرکتها برای تقویت بنیه مالی و حفظ نقدینگی یا فراهم اوردن امکانات توسعه در اینده بخشی از سود انباشته یا سود سال جاری را در حساب اندوخته های اختیاری نگهداری میکنن
                      (سود هر سهم )dps: توزیع منابع شرکتهای سهامی بین صاحبان سهام سود هر سهم یا دی پی اس نامیده میشه که ممکنه نقدی یا غیر نقدی باشه که هر شرکت در صورتی که زیان انباشته نداشته باشه یا مستهلک شده باشه باید حداقل 10 درصد تقسیم سود کنه
                      سود نقدی(cash dividends):پرداخت قسمتی یا تمام سود شرکت به صورت نقدی بین سهامداران
                      سود سهمی(stock dividends): تقسیم سود از طریق توزیع سهام بین سهامدارن
                      آخرین ویرایش توسط محمود گرگانی؛ 2013/01/22, 14:32.
                      بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                      بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                        سلام سید بزرگوار...
                        جعفر خان بنده تک سهم شاراک در 800 تومان هستم... الان یک سوال ذهن منو درگیر کرده... بین شخارک و شفن کدام از لحاظ بنیادی بهتره؟ من گزارشا هر 2 رو خوندم واقعا 2تاشون معرکه بودند... ولی نمیدانم چرا به شخارک تمایل بیشتری دارم برا حرید... منتظرم شاراک بالا 1300 به امید خدا باز شه تا با یکی از این 2تا جایگزین کنم... نظرتون در مورد این 2تا چیه؟ میدانم شفن مورد تایید است ولی شخارک رو نمی دونم...
                        با سلام..

هر دوسهم تایید هستن ..

شفن بالای 1700 با هدف 2500 ..خارک بالای 2400با هدف بالای 3000..

هر دو سهم دوام نیاوردن ولی خوب هر وقت بالا این دوقیمت خواستن روند مثبت رو شروع کنن می تویند با حد ضر وارد بشید ..

می دونم دوستانی وارد شدن والان میگن در جا زد ضرر کردیم واز این حرفها ..ولی دوستان من ایا این دو سهم رشد نکرد بقیه بازار شما رشد کرد ؟؟؟؟خیر بیش از 15 درصد تا حالا افت کرده بازارتان در حالی که این دو سهم تازه امروز رفتن زیر قیمتهای گفته شده واین نشان از برتری اینها داره..در برگشت هم خواهیم دید کدام سهام بازدهی بهتر میدن ..

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

نوبت اینها هم میشه ..ما صبرمون زیاده ..گفتم فوق فوق فوقش میریم مجمع سود میگیریم..
                          دقیقا منم برای همین گفتم حداکثز تا اخر فروردین 92 پست رو میارم بالا دیگه سید عزیز!

چون نهایتش میرم مجمع سود میگیرم...:)

اما مطمئنم کار به مجمع نمیکشه!تو این روز افتضاح حتی نتونیتند یه صف محکم واسه غبشهر بچینن!!!غمارگم که شناور بود!

امیدمون به خداست...
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• MOSTAFA
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 989

در اصل توسط best پست شده است View Post
                            سلام
                            در رابطه با قزوین گمان میکنم فردا از صفر بازار بخرندش و خیلی زودبه صف خرید بکشوننش.و تا 1600 و بعد 2200 جا داره
                            این نظره شخصی منه و صد البته میتونه اشتباه باشه
                            فقط میدونم این بازی ادامه داره
                            بله
                            دزدی ادامه دارد

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                              بله
                              دزدی ادامه دارد
                              نرخ شکر درب کارخانه بشه 1800 تومن دزدی در کار نخواهد بود واین رشدها منطقی هست ..

نظر

• MOSTAFA
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 989

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                نرخ شکر درب کارخانه بشه 1800 تومن دزدی در کار نخواهد بود واین رشدها منطقی هست ..
                                رشد با پ.ای 23 ؟!!!!!

منکر رشد نیستیم اما منطقی و متعادل
                                سید جون تو دیگه چرا؟!!
                                54 % خوردن قزوین تابلو بود که چیکار دارن میکنن

نظر

در حال کار...
                                X