کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینا یه مشت دورغگوی حرومخار هستن
شاید از عمدا بازار و منفی کردن سهمهای خودشون رو بچپونن به مردم
قزوین پ.ای 23 !!!!!!!!!!!
لعنت بر اول و آخر هر کسی تو بورسه (مدیران خاطی)
شاید بخوان مثل کثافت کاری پارسال، روند گروه رو خراب کنن.
چند وقت پیش گفتم به شرافت سگ ایمان آوردم، الآن دارم روی کیس گرگ کار می کنم! این حیوون خیلی هم موجود بدی نیست!
ورود مجدد من به غبشهر و غمارگ پس از تعویض با کنور مبارک:D
میانگین غمارگم بود 3450 رسید به 3256 و غبشهرم بود 12000 رسید 9487:D
خدایی اصلا" فکر نمی کردم امروز به این راحتی وارد این دو تا سهم بشم@-)
ورود مجدد من به غبشهر و غمارگ پس از تعویض با کنور مبارک:D
میانگین غمارگم بود 3450 رسید به 3256 و غبشهرم بود 12000 رسید 9487:D
خدایی اصلا" فکر نمی کردم امروز به این راحتی وارد این دو تا سهم بشم@-)
...دوستان در کارگزاری ن هم گفتن که بهشون دستور داده شده که اردرهای خرید رو بردارن...گفتن که بازار فرمایشی شده...
... حداقل دوبرابر شدن قیمت سهم غبشهر را به چشم خواهید دید...
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
خدا را شکر
بلاخره پيگيريهاي سهامداران به ثمر رسيد.و اقايان بورس دستور دادند ديگه شروع به خريد کنيد.گويا قرار شد پالايشگاهها را هم باز کنند و بازار را روند صعودي بدند.احتمالا تا 22بهمن بازار روند صعودي خوبي بگيره.و دلار رشدش متوقف بشه.
ميگند اقايان بورس خيلي به وحشت افتادند احتمالا کثافت کاريشون را بزارند کنار.چون هم از مجلس و هم .......پيگير نامه سهامداران شدند.
دلار هم فعلا 3650تومان شد..
بخدا من کالسمين ندارم رفقا از صف فروشش بياد بيرون .اين نامردا سود گروه روي را نگه داشتن براي .........با دلار 3000توماني کالسمين محشره.
تو 1ماه گذشته تمام اين جريانات بازي بود.خودتون که ديديد چه بلايي سر نمادها و بازار و گزارشات 9ماهه در اوردند.
امتحان سخت از سهامداران
دوستان آیا فقط زمانی که سهام سود آور هستند باید نگه داشت. آیا سهامداران برای پولی که بالای سهامشان داده اند عرق جبین نریخته اند؟ 100٪ چنین است.
عزیزان من تازه چهار ماه است وارد این بازار شده ام ولی خیلی مطالعه کردم این وضعیت بارها وبارها برای بورس پیش آمده است. به سهام خود مانند یک عزیزتان(مثلا فرزندتان) نگاه کنید. آیا همیشه سر حال و سالم است ؟ خیر. بچه سرما خوردگی واسهال واستفراغ و همه این چیزها را دارد . آیا اگر کسی فرزندش سرما بخورد ویا در بستر بیماری به مدت مدیدی باشد حاضر است او را از خانه بیرون کند. دوستان سرمایه ما حاصل چندین سال کار مداوم است و نباید آنرا به رایگان تقدیم چند روانی از خدا بی خبر کنیم. مسلما الان همه در معرض یک امتحان سخت هستیم و آنهم با صبر حل خواهد شد. ان شا ا... این مساله را در تاپیکهای قبلی هم عرض کردم تو رو خدا یه کم سهامداری کنید. تا هم به خودتان ضرر مالی نرسد وهم به دیگر سهامداران.
شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر