چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
    آقا سید شما که بهتر میدونین تازه کارا معمولاً با سرمایه کم وارد بورس میشن که به مرور با کسب تجربه سرمایه بیشتری وارد کنن. اما با تجربیات اینچنینی ...
    کسی که تجربه نداره نباید در این بازی وارد بشه .

در ضمن کارگزاز هم فکر کنم چند تایی بده ومیانگین بیاد پایین برا اونهایی که بالا خرید دارن..

در کنار این با این صف شراز وشبریز خیلی زود جبران می کنه ..در فکر این باشید که از فردا میشه خرید کرد یا نه ..عرضه شد تموم شد رفت پی کارش..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط "mohsen" پست شده است View Post
      خب دارن ب این وضوح بهشون میگن وارد نشین- خداییش دارن از ضررهایی که بعدا بهشون خواهد خورد جلوگیری میکنن:D تو این بازاری که همه رشدشو مدیون دلبره خرید سهم چه معنی داره؟ به قول پرریسک جان اصل جنسو بخرید حالا اون نشد طلا،خونه، زمین، ماشین، آفتابه لگن، کاسه بشقاب و...:D به خدا هرچی بخری خیلی بیشتر از سهام بورس رشد میکنن بعدم اختیارش دست خودمونه دیگه- مالمیر نداره ک ببنده:D
      فک کنم مسئولین بورس با این عرضه اولیه خواستن اینا رو بگن:D>:)
      ابهامات بازار بسیار زیاد شده ..دعوای دیروز هم اضاف شد ..

روند سهام هم صعودی نشده ..اونهایی که می تونستن بشن اشاره شد با روش خرید با حد ضرر..

درصد بورس الن باید به 5 تا 10 درصد کل سرمایه کاهش پیدا کنه ..
      در بیرون یک پراید قراضه هم خرید کرده بودن دوستان الان یک 50-60 درصدی میتونستن در بیارن ..

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

نقل قول نوشته اصلی توسط hasan85 نمایش ارسال ها
        جناب پرریسک با توجه به پی بر ای بالای قزوین چرا قزوین در صدر لیست شما قرار دارد؟
        همه چی فقط پی برای هست مگه ..

پی بریا گروه خودرو از همه کمتره از نظر شما اونها از همه سهام برا خرید برتر هستن ..

در مورد قزوین در همین تاپیک کلی بجث شده ..بگردید پیدا می کندی اونم از قیمت زیر 400 تومن ..

با سلام

پرریسک خان از آنجایی که ایده شما در باره ارجحیت خرید هر سهمی برای من و سایر دوستان حجت است - علیرغم توصیه سایرین برای خرید قچار و ....

طی امروز و دیروز سنگین وارد قزوین شدم و بر این باورم با کمی صبر کردن حکمت ارجحیت خرید قزوین بر ما ثابت می شود و به قولی باز هم شما 2 گل به

بازار آوانس داده اید و ......

راستش صورت مالی و گزارش 9 ماهه قزوین را بررسی کردم ولی غیر از پتانسیل احتمال افزایش نرخ مرجع و نرخ فروش قند و شکر - ممنون می شوم یکبار

دیگه پتانسیل نهفته قزوین را مرحمت فرمایید.
        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• hector
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1764

دیگه بازار داره حالمو بد میکنه!شیطونه میگه برم 1ماه دیگه بیام ببینم چی شده هر چی بادا باد!خداوکیلی هیچ منطقی نداره بازار.بورس کشورهای دیگم اینجوریه؟

نظر

• "mohsen"
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 34

پرریسک جان بین شبهرن و شبریز برای خرید فردا کدوم رو مناسب تر میبینی؟ البته اگه بشه خرید!

نظر

• امیر علی
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 120

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
              من دستور خرید لاوان رو فورا گذاشتم 3722 و ارسال کردم که مفید پوکید!!
              الان نمیدونم خرید شده نشده به اون قیمت یا 999 !!!
              خدا به خیر کنه
              باورم نمیشه من لاوانی شدم <:-p
              اونم به قیمت 3722
              فقط حیف که تعداد کم دادن این 1000 تا رو کجای دلم بزارم :D

نظر

• mehdipour2000
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 406

زن مهریه خواست، مادرزن کشته شد!
                :O :D
                تحلیل رایگان
                اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                توییتر: m_mehdipour

نظر

• amirsanay
                  عضو جدید
                  • Dec 2012
                  • 2

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                  سهم 260 تومانی 850 اردر دادند بد جوری بهشون انداخته میشه جبران ناپذیر
                  با تشکر از این ارسالتون
                  جناب آقای محمدحسن من تازه کارم اما می خواهم از تجربیات شما دوستان استفاده کنم
                  شما با این اوضاع بازار و با بررسی تمامی گروه ها فعلا چه سهمی رو برا خرید فردا پیشنهاد می کنید؟
                  دلمون خوش بود شاید در دهه فجر اوضاع به صورت صوری هم که شده خوب بشه اما.....

نظر

• alizali
                    کاربر فعال
                    • Jan 2013
                    • 457

یه سوال فقط
                    آخرین معامله 9999 تومان است
                    در صورتیکه اگر اردر رو دستی تو اون هیجانات وارد کرده باشه طرف باید همون اول صف بوده و معامله همون ابتدا انجام میشده
                    یه حالت دیگه هم داره که معاملات تموم شده و طرف برای اینکه گیرش بیاد رو ماکزیمم اردر گذاشته
                    اینو من نمی فهمم چه مدلیه؟

نظر

• علی بابا
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 972

در اصل توسط stark پست شده است View Post
                      شاوان در لیست خرید فردا :d
                      اقا بیشتر پست بزن
                      آی حال می دهد در این بازار به این آواتارت نگام می کنم
                      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• bashash
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 580

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                        دیگه بازار داره حالمو بد میکنه!شیطونه میگه برم 1ماه دیگه بیام ببینم چی شده هر چی بادا باد!خداوکیلی هیچ منطقی نداره بازار.بورس کشورهای دیگم اینجوریه؟
                        اگه شخص شخيصي مثل مالي توش باشه حتما(نازر و ميگم ) :D ولي عمرا اينجور باشه
                        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• محمد حسن
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 423

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
                          یه سوال فقط
                          آخرین معامله 9999 تومان است
                          در صورتیکه اگر اردر رو دستی تو اون هیجانات وارد کرده باشه طرف باید همون اول صف بوده و معامله همون ابتدا انجام میشده
                          یه حالت دیگه هم داره که معاملات تموم شده و طرف برای اینکه گیرش بیاد رو ماکزیمم اردر گذاشته
                          اینو من نمی فهمم چه مدلیه؟
                          54200000 سهم در 3722 ریال عرضه شده و 224000 سهم در 8858 ریال داده شده مابقی هم بین این بازه در قیمتهای مختلف
                          9990 هم همش 1 دونه سهم من باب مزاح خریده شده است تا به ریش اونهایی که بالا خریدند بخندند

نظر

• بورس
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 34

تجربم رو بهتون میگم و اونم اینه فعلا بی خیال بازار بشین بزارین ریسک ها کم بشه ...4 ماه آینده تلاطم سیاسی های باور نکردنی در انتظار سیاسته ایرانه و بهترین کار در این برهه کاهش ریسک پذیریه و بازار بورس به شدت ریسکش زیاد شده ...من اگه قبلا نوشته هام خاطرتون باشه مدتیه از بازار نقد شدم و رفتم سراغ سکه و طلا و خیالم راحته و بدون استرس به کارام میرسم...باز خودتون تحلیل کنین ببینین صلاحتون تو چیه!

نظر

• كهكشان
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 111

تائيد نيم بند اختصاص ارز مبادله اي به روغن شايد باعث تحرك مثبت غبشهر و غمارگ بشه!
                              هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است.@};-

نظر

• محمد حسن
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 423

در اصل توسط amirsanay پست شده است View Post
                                با تشکر از این ارسالتون
                                جناب آقای محمدحسن من تازه کارم اما می خواهم از تجربیات شما دوستان استفاده کنم
                                شما با این اوضاع بازار و با بررسی تمامی گروه ها فعلا چه سهمی رو برا خرید فردا پیشنهاد می کنید؟
                                دلمون خوش بود شاید در دهه فجر اوضاع به صورت صوری هم که شده خوب بشه اما.....
                                دوست عزیز شخصاً از مدتها پیش با توجه به شرایط اقتصادی کشور سهام گروه قند را به همراه سهام مرتبط با ارز مثل گروه روی و پتروشیمی پیشنهاد دادیم گروه روی و پتروشیمی سودهای خودشون را دادند در حال حاضر مجدداً با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی کشور تنها از خوبهای گروه قند که قشهد قصفها قمرو و در صورت بازگشایی در قیمت خوب قپیرا قلر و قهگمت را موافق با خریدشان هستیم گروه های مس و روی و پتروشیمی و فولاد را مدتی بایستی صبر کرد تا یک سری مسائل مثل اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها و فرمول تعیین بهای خوراک، قیمت سوخت و بودجه 92 و غیره تعیین تکلیف شود

نظر

در حال کار...
                                X