من شاراک رو با میانگین813تومان خریدم (با توجه به راهنمایی های پر ریسک گرامی که می گفت اگه سهم خوب باشه باهاش مجمع میشه رفت نگهش داشتم گفتم اگر هر سهم 200سود بده میشه 25% سالانه، امیدوارم خوب باز بشه)
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
تغيير ارز مرجع قطعي شد.
قنديها
سيمانيها
صف خريد شدند.
پالايشگاهها همچنان ارزنده.
جناب پرريسک همچنان به شراز 2000توماني و شاوان 1500توماني اعتقاد دارند.
جناب پرريسک به قنديهاي دو برابر قيمت فعلي اعتقاد دارند.قمرو و قزوين براي تعديل بستند.
..................................
حداقل سود 1392
شاوان 300تومان
شراز550تومان
شپنا حداقل 800تومان
قيمت سهام سيماني هم بايد2برابر قيمت فعلي برسد.اکثر نمادهاي سيماني بستند براي تعديل مثبت سود.طرح تحول هم رفت تو سطل زباله تاريخ.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postتغيير ارز مرجع قطعي شد.
قنديها
سيمانيها
صف خريد شدند.
پالايشگاهها همچنان ارزنده.
جناب پرريسک همچنان به شراز 2000توماني و شاوان 1500توماني اعتقاد دارند.
جناب پرريسک به قنديهاي دو برابر قيمت فعلي اعتقاد دارند.قمرو و قزوين براي تعديل بستند.
..................................
حداقل سود 1392
شاوان 300تومان
شراز550تومان
شپنا حداقل 800تومان
قيمت سهام سيماني هم بايد2برابر قيمت فعلي برسد.اکثر نمادهاي سيماني بستند براي تعديل مثبت سود.طرح تحول هم رفت تو سطل زباله تاريخ.
نظر
-
جناب پرریسک ... دیروز سئوال من بی جواب موند من زامیاد داشتم با خرید بالا که دادم رفت به جاش پسهند گرفتم که فعلا صفه و معلوم نیست قسمت بشه ..اگر نشد یه سهم خوب معرفی منید امروز رو هرچی شما فرموده بودید دست گذاشتم صف شد ممنونحیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x
نظر
-
نظرتونم در مورد خرید غمارگ لطفا" بگید واینکه چرا زاگرس و کرمانشاه منفی هست خرید اونا را چه جوری میبینیدحیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x
نظر
-
در اصل توسط zooze پست شده است View Postآریو جان محبت می کنی منبع این عکس رو بفرمایی؟
نظر
-
نظر