کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام پر ریسک گرامی هنوز هم غالبر در لیست خرید شما هست؟
اگه درست یادداشت کرده باشم هدف رو فرمودند 400
پرریسک به سود های 10 درصدی راضی نمیشه که
[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)
سید عزیز سلام
آق با دیتای امروز نظرت رو در مورد موتوژن میشه بگی
از راهنماییهات خیلی استفاده کردم تا حالا امیدوارم همیشه پرسود باشی در کنار سلامتی که اگه نباشه تمام سودها به مفتم نمیارزه.
من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
سلام سید
با دیتای امروز چند سهم کوتاه مدتی با هدف ذکر کنید
البته اگر جسارت نباشه خیلی کنجکاوم که شما رو تو بعضی تاپیکها ببینم
1- امروز چه کردید چرا ؟
3-تاپیک درصد سهام سبد (اسمش یادم نیس اما میشه اینجا گفت)
2- خاطره سرای اقا میثم که این لینکشه : http://forums.boursy.com/showthread....-%D8%9F/page10
دستت طلاست سید جعفر جان رو هرچی دست میزاری کمیاب میشه :Dنمیدونم شنبه قیمتش چند میشه این کارگزاری بیعرضه نتونست برام بگیره که... نمیدونم جاش چی بگیرم هرچی و میگم میگه صفه
حیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x
سلام آقا سید.
غالبر ظاهرا به مقاومت 300 برخورد کرده. روند رو چطوری میبینید؟ حد ضررش کجاست؟
راستی با توجه به گزارش قند اصفهان، نظرتون رو در مورد گروه قند نیز بفرمائید. ممنون<):)
سلام
به نقل از پرریسک عزیز :
غالبر هدف: 400
حد ضرر : 242
دستت طلاست سید جعفر جان رو هرچی دست میزاری کمیاب میشه :Dنمیدونم شنبه قیمتش چند میشه این کارگزاری بیعرضه نتونست برام بگیره که... نمیدونم جاش چی بگیرم هرچی و میگم میگه صفه
سلام
به نظر من نیم نگاهی به بموتو هم داشته باش با حد ضرر 298 ( به قول پرریسک عزیز )
هدف هم فکر می کنم حوالی 400 بود
درد دل با پرايد :D
روزگار، ما را به جايي رسانده كه به پرايد نامه بنويسيم. (فكر كن!) پرايد عزيزم، شنيدهام مرز هجده ميليون تومان را رد كردهاي.اي قشنگتر از پريا از اين به بعد، انصافا، تنها تو كوچه نريا. چون با اين وضعيت زورگيري، اختلاس و... كلا بچههاي محل دزدن و خداي نكرده زبانم لال يكجا تو رو ميدزدند.
پرايد خوبم، انژكتورت را قربان، اي لاستيكت تو حلقم، اي فداي برجستگي صندوق عقب تو، اي دور رينگت بگردم، فكر ميكردي يك زمان به مدد تلاش شبانه روزي مسوولان هجده ميليون تومان بشوي؟!
اي پرايد، اي نازنين، اي ماكسيما مخفي، اي طرح ژنريك بنز، اي پرادو مينيمال تو الان در شرايطي هستي كه ميتوان لنتهايت را طوطياي چشم كرد. تو الان در موقعيتي هستي كه دود اگزوزت صد مرتبه از هواي فرحزاد مصفيتر است! تو چنان مقام و منزلتي داري كه مردم عاشق جيب چاك تو هستند. يعني قيمتت جيب جر ميدهد، باقلوا! من در حسرت آن لحظه خواهم سوخت كه سايپا سر در كارخانهاش بيلبورد بزند «اين ور پرايد اوفينا/ اون ور پرايد اوفينا».
اي تراول چك متحرك، اي هر دور لاستيك تو شيش ماه كار كردن من، اي كه ديروز در حد غضنفر بودي و امروز اما يك پا «ارزو» شدي. همينطور كه در خيابانها حركت ميكني و از مردم دل ميبري به جان مسوولان با بالا گرفتن برف پاككنهايت دعا كن. آنها و فقط آنها چنان در حوزه اقتصاد كيمياگري بلد بودند، كه توانستند نه مس، كه لگني مانند تو را طلا كنند؛ طلاي هجده عيار! باز من نميدانم چرا اين مردم ناسپاس از مسوولان انتقاد ميكنند. قيمت پرايد امروز، قيمت زانتياي يك سال پيش است. آيا اين امر به راحتي به دست ميآيد؟ اين دوستان ناممكنها را براي ما ممكن كردهاند.
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر