در اصل توسط بابااتی پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postدوست گرامی شما که خبر رو میدی در کنارش یا منبعش رو بگو یا اشاره کن که مثلاً رانتیه یا از کسی شنیدی.
حتماً باید کسی بپرسه و پست بیهوده زده بشه تا جواب کامل بشه؟
این خبر را بنده الان گفتم و فکر می کنم تیپ اعلام آن هم کاملا مشخص است از چه نوع خبرهایی است اگر رانتی نبود که الان همه جا پر بود ، ولی تذکر شما هم صحیح است و در آینده حتما منبع خبر ذکر می شود .:x
البته دوستان توجه کنند این اخبار و نوشته های به هیچ عنوان توصیه به خرید و فروش سهم خاصی نیست و هر کس مسئول مستقیم پردازش اطلاعات و خرید و فروش خود است
سال 92 و 93 با توجه به افتتاح 3 پروژه بزرگ کک سازی در کشور سال شکوفایی سنگ ذغال سنگ و کمبود ذغال سنگ در کشور است
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postمصاحبه ی اقای احمدی نژاد کلا قطع شد !!!!!!!!!!!!
*** درحالی که دفتر رییس جمهور وعده ابتکاری جدید از سوی رییس جمهور داده بود که اینبار برخلاف دفعات پیشین به جز سئوالات مجری همیشگی، از خبرنگاران دیگر رسانه ها نیز دعوت می شود ، پس از سوالات تکراری مجری همیشگی و پاسخ های مشابه رییس جمهور در مورد شرایط اقتصادی کشور نوبت به خبرنگاران رسید که در همین لحظه صدا و سیما پخش زنده را برای پخش سریال صدر اعظم و پخش تبلیغات قطع کرد.
صداوسیما وعده داد که پس از پخش سریال، ادامه سخنان احمدی نژاد به صورت ضبط شده پخش شود.
نظر
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
*** درحالی که دفتر رییس جمهور وعده ابتکاری جدید از سوی رییس جمهور داده بود که اینبار برخلاف دفعات پیشین به جز سئوالات مجری همیشگی، از خبرنگاران دیگر رسانه ها نیز دعوت می شود ، پس از سوالات تکراری مجری همیشگی و پاسخ های مشابه رییس جمهور در مورد شرایط اقتصادی کشور نوبت به خبرنگاران رسید که در همین لحظه صدا و سیما پخش زنده را برای پخش سریال صدر اعظم و پخش تبلیغات قطع کرد.
صداوسیما وعده داد که پس از پخش سریال، ادامه سخنان احمدی نژاد به صورت ضبط شده پخش شود.
ولی چرا قطع شد؟!
ایا جلسه ی توجیهی میخاستن بزارن؟!
نظر
-
در اصل توسط آوای بورس پست شده است View Postظاهرا عیدانه دولت و مجلس به حساب سرپرستان خانوار واریز شده و از امشب ساعت 12قابل برداشته
ولي با عيدانه هتدوانه بخري حال ميده :D.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
مهندس سلام شب بخير
در مرحله اول مي خواستم ارتقاء حضرتعالي رو از تحليگر به تحليگره ويژه بورسي تبريك بگم با آرزوي توفيق روز اقزون به همراه سلامتي برا خودتون وخانواده محترم @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
جناب پرريسك هرچند سوال تكراري است ولي خواهشا نظر نهايي خودتونو راجب وتوكا با توجه به پيش بيني هاي جديد حتوكا وتوكا ريل بفرمائيد
ضمنا باتوجه به گزارش جديد شاراك جهت سال 92 پيش بيني ونحليل تون راجب شاراك جيست ممنون از وقتي كه برا پاسخ دادن صرف مي كنيد.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده استبازداشت سلطان بازار پتروشیمی/ پروندهای بزرگتر از فساد ۳هزار میلیاردی
بر اساس این گزارش گردش مالی بازار تجارت محصولات پتروشیمی ایرانی به چند ده هزار میلیارد تومان بالغ میشود و گفته میشود ابعاد سوءاستفاده فرد یاد شده در این بازاربزرگ، بسیار گسترده است. ارقام ذکر شده تنها در یکی از پروندههای منتسب به وی که شاید از جمله بزرگترین تخلفات وی نیز نباشد به 420 میلیون یورو معادل 2 هزار میلیارد تومان بالغ میشود که بر اساس آن مدیر یادشده ارز حاصل از صادرات محصولات به یک شرکت خارجی را به کشور بازنگردانده استدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
گفته های ارزی در مصاحبه ریس جمهور
احمدی نژاد در خصوص نرخ ارز در سال آینده اظهار داشت: همه تلاش ما این است که به سمت یک نرخ در موضوع ارز برویم ولی شوکی که وارد شد خیلی سنگین بود و سنگینترین شوکی که میتوانست به یک اقتصاد وارد شود به ما وارد شد که انشاالله در آینده ابعاد این موضوع را برای مردم بازگو میکنیم؛ البته همیشه بهتر میتوان کار کرد و یکی از شروطش این بود در هم افزایی در کشور ایجاد شود تا بعضیها فرصت پیدا نکنند که ضربه دشمن را مضاعف کنند.
وی اظهار داشت: ما چندین گزینه برای هدفمندی داریم؛ یک گزینه ارز مبادلهای است و گزینه دیگر ارز ۲ هزار تومانی و حدود ۱۷۰۰ تومان که الان به عنوان ارز مرجع داریم و فعلا گزینه ما ارز مرجع است در هدفمندی. اما بر روی همه فرآوردهها یکسان اعمال نمیشود.
نظر
-
-
در اصل توسط arinoos پست شده است View Postدوستان خواهشان نظرشون در مورد فاراک بگین من این اوخر اضافه شد بهسبدم با قیمتهای بالا.... یعنی از فردا ریزش شروع میشه ایا امیدی به صعودش هست من چیکار کنم با ضرر خارج بشم یا نگهداری کنم لطفا جواب بدید....در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post...بازار داره در خصوص فاراک اشتباه می کنه و حقوقی خوش نام فاراک هم همینطور بیکار نمی شینه که سهمش دچار افت بشه...باید منتظر واکنش بازار و حقوقی این سهم موند...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر