چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشراق
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 319

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    دوست من نارحتی شما چیه ..

بده ما این همه سهم معرفی کردیم همشون بالای 100 درصد سود دادن ..

شما داری بی انصافی می کنی من چه کنم؟؟؟؟

شما داری میگیم بنده 50-50 تحلیل می کنم ..

اینها سهامی که اینجا معرفی شده ..بازدهی رو بزن تو چرتکه .

قزوین از زیر 340 تا 1400 رفت ..در حد همون بتارنس بازدهی داد اونم در سه ماه نه در عرض دوسال ..این فقط یکیش..

قشهد 1030 تومن ..قشیر 440 تومان..همین قپیرا 860 تومان ..

غمارگ 250 تومان ..غبشهر 640 که کسی فکر نکنم یادش بیاد و1000 که تا1700 رفت .

سغرب 260 تومان ...شفارس 250 تومان ..بموتو 318 قبل مجمع ..فولاد 250 تومان ..شیراز پرتو 630 تومان .مارون 1900 تومان تا 2600 رفت ..فخوز 1800 تومان ..

کاذر 100تومان تا بالای 150 رفت ..پکویر 220 قبل مجمع ..شکربن 180 تومان ...شراز زیر 450 تومان ..شبندر 220 تومان ..ذوب 150 تومان تا 130 افت کرد گفتیم میانگین بیاردی پایین تا بالیا 300 رفت ..شلعاب زیر 400....شدوص زیر 450 ...

کلی سهام دیگر همگی وبالای 70 درصد اونها الان بالیا 50 درصد از قیمتهای که اینجا اشاره شده در حال معامله هستن ..

البته شایدم بنده خوش شناس هستم والکی الکی گفتیم اینها بالا اومدن ..

سعی کنیم انصاف رو در نقدهامون رعایت کنیم ..همه اون افرادی که اینجا یان سهام رو خریدن وسود کردن شاهد هستن ومیتونن شهادن بدن ..
    سلام
    سید عزیز بنده هم با سهام معرفی شده توسط شما سود خوبی بدست آوردم ...
    حیف که خیلی دیر با شما آشنا شدم ...خدا رو هم شاکرم که با این تاپیک همراه شدم ...
    برای شما و خانواده محترمتان آرزوی سلامتی دارم ...

نظر

• javad73
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 140

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      دوست من نارحتی شما چیه ..

بده ما این همه سهم معرفی کردیم همشون بالای 100 درصد سود دادن ..

شما داری بی انصافی می کنی من چه کنم؟؟؟؟

شما داری میگیم بنده 50-50 تحلیل می کنم ..

اینها سهامی که اینجا معرفی شده ..بازدهی رو بزن تو چرتکه .

قزوین از زیر 340 تا 1400 رفت ..در حد همون بتارنس بازدهی داد اونم در سه ماه نه در عرض دوسال ..این فقط یکیش..

قشهد 1030 تومن ..قشیر 440 تومان..همین قپیرا 860 تومان ..

غمارگ 250 تومان ..غبشهر 640 که کسی فکر نکنم یادش بیاد و1000 که تا1700 رفت .

سغرب 260 تومان ...شفارس 250 تومان ..بموتو 318 قبل مجمع ..فولاد 250 تومان ..شیراز پرتو 630 تومان .مارون 1900 تومان تا 2600 رفت ..فخوز 1800 تومان ..

کاذر 100تومان تا بالای 150 رفت ..پکویر 220 قبل مجمع ..شکربن 180 تومان ...شراز زیر 450 تومان ..شبندر 220 تومان ..ذوب 150 تومان تا 130 افت کرد گفتیم میانگین بیاردی پایین تا بالیا 300 رفت ..شلعاب زیر 400....شدوص زیر 450 ...

کلی سهام دیگر همگی وبالای 70 درصد اونها الان بالیا 50 درصد از قیمتهای که اینجا اشاره شده در حال معامله هستن ..

البته شایدم بنده خوش شناس هستم والکی الکی گفتیم اینها بالا اومدن ..

سعی کنیم انصاف رو در نقدهامون رعایت کنیم ..همه اون افرادی که اینجا یان سهام رو خریدن وسود کردن شاهد هستن ومیتونن شهادن بدن ..
      لازم نیست کسی شهادت بده
      اگه کسی بخواد اطمینان داشته باشه میتونه نوشته های شما رو تو صفحات قبل ببینه و به سابقه شرکت ها نگاه کنه

نظر

• HSC
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 316

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
        برای تامین نقدینگی 60-70 میلیاردی شپاس باید هم سراسر قرمز بشه.
        چرا 60-70 ميليارد ؟! كلا 30 ميليون سهم (5درصد 600 ميليون ميشه 30 ميليون ) . اونم به قيمت 100 الي 300 تومن به ازاي هر سهم يعني فوقش ميشه 9ميليارد !

ضمنا فعلا شپاس زيان ده است بنابراين فكرنكنم بيشتر از 300 تومن قيمت بخوره شايد بعدا فرجي بشه البته ... !

در خصوص عيدانه 85 توماني رييس جمهور هم بايد بگم : وقتي رفتيم بانك عيديمونو گرفتيم ميتونيم باهاش 950 گرم پسته بخريم تو راه موقع برگشتن بخوريم حوسلمون سر نره !

نكرد لااقل 90 تومن بده كه بتونيم باهاش 1 كيلو پسته بخريم !!

=))

نظر

• javad73
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 140

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
          کسی که خوابه میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده نمیشه
          نه برید کل بورس رو بخرید
          آخه مرد حسابی اگر روزی 10 تا سهم معرفی کنی 20 روز دیگه متوجه میشی که کل بورس رو معرفی کردید
          کسی که به یک سهم یا تعدادی سهم اطمینان داشته باشد همون یک سهم را معرفی می کند و بازدهی هم می گیرد
          قرار نیست که ما همه ی سهام های معرفی رو بخریم
          در ضمن خیلی از سهام هایی رو که جعفر اقا معرفی میکنه جواب دوستانی هست که ازش میخوان
          اگه کسی از شما چیزی بپرسه شما جواب نمیدید؟

نظر

• منتظر
            عضو جدید
            • Feb 2013
            • 15

جناب پر ریسک اگه میشه حمایت و مقاومتهای وصندوق رو بگید با توجه به پرتفوی خوبی که داره ایا خریدش به صلاحه؟

به نظر جنابعالی شاراک تا نزدیک مجمع در جا میزنه یعنی تا تیر یا با اعلام گزارش 12ماهه

نظر

• MOSTAFA
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 989

ای بابا اینجا چند وقته شده محل جولان بعضی مخافین...
              بابااااااااا ما میخاییم ضرر کنیمممممممممممممممم
              خوب شد؟
              شما سود 1000 % کنید

برو یه تاپیک بزن سهم خودتو معرفی کن
              ناظر سایت هم نظارت کنه نذاره اینجا بیراهه بره

من با توصیه های همین سید جون و کمی تجربه ی خودم از ضرر سنگین در اومدم وارد سود خوبی شدم.....
              هر کسی روش معامله ی خودشو داره
              یکیش تک سهم نشدنه

نظر

• masome
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 186

سلام جعفر جان خسته نباشی. امروز چه بازاری بود .......کاش نمی بود....... نظرتون در مورد وپترو چیه به نظرت میره زیر 100تومن یا با توجه به معاملات دیروزش برمیگرده؟ شفارس رو صعودی میبینی یا نه؟ ممنون

نظر

• shamim
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 39

سلام استاد صبور :x
                  من چند وقتی است با این تاپیک اشنا شدم :

سودهای شیرین من با راهنمای شما بودشکر:x:x

نظر

• aur140
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 140

کسی که خوابه میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده نمیشه
                    نه برید کل بورس رو بخرید
                    آخه مرد حسابی اگر روزی 10 تا سهم معرفی کنی 20 روز دیگه متوجه میشی که کل بورس رو معرفی کردید
                    کسی که به یک سهم یا تعدادی سهم اطمینان داشته باشد همون یک سهم را معرفی می کند و بازدهی هم می گیرد
                    جناب محمد حسن
                    جناب پرريسك هر روز به سوالات بسياري پاسخ مي دهند و بسياري از سهم ها جهت پاسخ به دوستان است نه اينكه پيشنهاد ايشان باشد و اگر توجه كرده باشيد ايشان قيمتي كه در روند صعود قرار مي گيرد را با حد ضرر و يا خريد تكنيكالي و يا اينكه روند سهم فعلا نزولي است پاسخ مي دهند و اگر پيشنهاد ايشان باشد نيز سهم هاي با بنيادي قوي را بصورتي كه براي عموم قابل استفاده باشد معرفي مي كنند چون بسياري از دوستان حرفه اي نيستند و اگر ممكن است سهمي افزايش قيمت داشته باشد ولي از نظر بنيادي مورد تائيد نباشد و دوستان نتوانند استفاده كنند .
                    پيشنهاد مي كنم شما هم تاپيكي ايجاد كنيد و همين كار سيد را آنجا انجام دهيد تا بازدهي را مقايسه كنيم .
                    كاري كه سيد در اين تاپيك انجام مي دهند دوستان گروه اداف دارند 5-6 نفري انجام مي دهند ينابراين توصيه مي كنم كمي واقع بين باشيد.
                    منتظر تاپيك جنابعالي هستيم .
                    [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط javad73 پست شده است View Post
                      قرار نیست که ما همه ی سهام های معرفی رو بخریم
                      در ضمن خیلی از سهام هایی رو که جعفر اقا معرفی میکنه جواب دوستانی هست که ازش میخوان
                      اگه کسی از شما چیزی بپرسه شما جواب نمیدید؟
                      دوستان بنده هم تا به حال سهام میان مدت معرفی کردم ..مثال همین حالا هم میگم کسی با غبشهر وغمارگ بمونه از خیلی از سهام بازار بیشتر سود خواهد کرد ..

تا اینجا هم کسی این دو تا رو خریده از خیلی از گروهها بیشتر سود کرده از پترو معدنی فولاد غذایی قندی و...

ولی چه ایرادی داره ما از سهام خوب در کنار بنیادی وسهامداری نوسان هم بگیریم ..ان وقت سود دوستان به صورت تصاعدی به شدت بالا خواهد رفت ..

مثال گروه خودرو الان بالای دو سال هست در کما هستن وروند نزولی دارن ..چرا تا روند صعودی نگرفتن ما بخریم..

یا همین گروه کاشی الان چندین ماهه در روند اصلاحی هستن واضلا رشدی نمی کنن ..ولی خوب ایا این دلیل بد بودن اینهاست ..خیر ؟؟؟چه ایرادی داره وقتی ما نشاه نه های اغاز روند صعودی رو می بینم به دوستان عرض کنیم تا تمرکز رو این گروه بزارن ودر کمترین زمان بیشترین سود رو ببرن ..

چرا الکی 4 ماه سرمیاه خود رو روی گروه کاشی بزاریم ..وقتی روند صعودی ندارن هر چند بنیادی طلا هم باشن ..بنده زمین خرید فروش نمی کنم که ..امده ام در بورس تا بیشترین بازدهی رو کسب کنم ..شاید هم موفق نشوم ولی خوب هر کسی روش دارد ..

بنده به شخصه در روند نزولی سهامداری نمی کنم حتی اگر سهم طلا باشه ...فقط فقط فقط روند صعودی .بارها هم این رو اشاره کردم وهمه دوستان با روش بنده اشنا هستن ..

همین غمارگ بارها گفتیم 340 بشکنه روند صعودی میشه ..سه روز اخر اومد بالیا 340 صف شد وفرصت خرید هم داد وبست بالیا 50 درصد در دو هفته سود داد ..سود کردن به این میگن ...

یا فاذر 207 رو شکست در عرضه یک هفته 20 درصد سود داد ...

پرریسک هیچ سهم جدیدی معرفی نمی کنه .در بورس ایران قبلا گفتم بازم میگم فقط 20 تا سهم خوب وجود داره ..از این 20 تا هر کدام روند صعوید بگیرهی میاد در لیست خرید وروند نزولی بگیره خارج میشه واین دور همچنان ادامه خواهد داشت ..

نظر

• HSC
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 316

نقل قول نوشته شده توسط maserati مشاهده گفتگو
                        امروز ، فشار فروش روي تمام پالايشگاهيها بود دليلش هم عرضه ي اوليه ي پاسارگاد نيست البته پاسارگاد هم موثر است اما

نه تا اين اندازه.

دليل عرضه هاي امروز ، بازگشايي يكباره ي آن 50 نمادي بود كه هفته ي پيش بسته بودند.

هم هفته ي پيش به بازار شوك وارد شد و هم امروز !

بازار از ساعت 9:30 تا 12 گيج بود و نمي دانست چه كند...

خريداران پالايشگاهيها مكث كردند تا تكليف بقيه ي نمادها روشن شود و ببينند نمادهايي كه بسته شده بودند امروز با چه قيمتهايي

بازگشايي مي شوند كه همه ديديم ... به همين خاطر شاخص امروز 1.03 درصد منفي شد.

مدتي بود كه شاخص درجا ميزد اما امروز با اين شوك آخري كه با بازگشايي يكباره نمادها آنهم غالبا با تعديلات منفي روبروشد ديگر

شاخص نتوانست دوام بياورد و سكته زد !

امروز بيش از پيش نياز به بازگشايي شبندر آنهم با قيمت بالا احساس مي شود تا بلكه بتوانند به مدد آن شاخص را به بالاي 40000 بپرانند

اين شاخص نهيف و بي جون نمي تواند به تنهايي از 40000 عبور كند ...

پتروشيمي ها متاسفانه فاتحه شان خوانده شد ، عزم رئيس جمهور براي خوراك دلاري جدي است.

خودروسازان هم كه آنقدر آششان شود شده است كه نمايندگان مجلس امروز گروه تحقيق و تفحص تشكيل دادند! پس خودرويي هم الفاتحه!

قنديها هم كه به نوسان دادن مشهور هستند و تا تابستان نيايد و دوباره ماه رمضان نشود و وليخاني و شركاء براي اين گروه آستين بالا نزنند

سمت قندي ها نبايد رفت.

غذايي ها هم وضعيتي مشابه قندي ها دارند ، اگر اميدي هم براي پيشرفتشان و شكستن مقاومتهاي مستحكم سر راه غمارگ و غبشهر بود

امروز ديگر اين اميد باطل شد و فهميديم كه هنوز وضعيتشان نزولي است.

معدني ها هم تا امروز stand by بودند اما ظاهرا قصد نزول دارند ...

پس مي ماند همين پالايشگاهيها كه هم روندشان صعودي است و هم به نفع حكومت است كه رشد كنند .

بنابر اين جاي نگراني نيست...

با بازگشت شبندر علي القاعده بايد روند صعودي پالايشي ها تقويت شود ،

اگر شبندر بازگشايي شد و پالايشگاهها درجا زدند يا منفي خوردند آنوقت بايد نگران شد ! فعلا اوضاع Ok است.

براي نجات شاخص بايد شبندر را بالا باز كنند، اين سناريو كه شبندر را پايين باز كنند تا خودش مثبت بخورد و برود بالا

الان ديگر جواب نمي دهد.

پس خيالتان راحت باشد:

يا شبندر را بالا ( يعني بين 600 تا 1000 ) باز مي كنند يا همه با هم بهمراه شاخص

و ساير بازار (حدودا 80% از بازار) سقوط مي كنيم .....

نظر

• Hamidkhann
                          Banned
                          • Dec 2012
                          • 476

در اصل توسط رها پست شده است View Post
                          سلام

من امروز كمي شپنا خريدم و پارسان. ولي همش داره مياد پايين. يعني الان در روند نزولي هستند اينها. آخه همه كه ميگفتن پالايشگاهي ها دارن صعودي ميرن؟ چرا امروز اينجوري شد؟
                          دوست گرامی مراقب باش که خیلیها از همین شایعات ضربه میخورن

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

مطمئن باشید که تحلیلهات درست نبوده و یک جای کار می لنگه اگر تحلیلها درست بود شما پیک قیمتی شاراک را تشخیص می دادید نه اینکه در پیک قیمتی سهم رو برای خرید پیشنهاد بدید چون روند صعودیست پس اگر روند صعودی بود چرا نزول کرد اگر پیک قیمتی را نتوانستید تشخیص دهید خوب معرفی نمی کردید شما 50 50 می کنید رفت بالا که رفت نرفت حد ضرر بفروشید خوب شاید کسی گیر کرد صف فروش شد سهم بسته شد نمی دونم اینترنتش قطع شد نتونست بفروشه

تند نرو آقای طرفدار قپیرا !!!

کسی اجبار نکرده کسی رو که سهم رو زورکی بخرند.

سهمهایی که جناب پر ریسک معرفی کرده همشون بی برو برگرد سودهای عالی دادند.

بازار امروز سراسر منفی بود.

ضمنا" پتروشیمی ها هم به خاطر سه تا خبری که اومده منفی هستند.

مگه بقیه پتروها مثبتند که شما شاراک را میکوبید!!!

شما هم اگه ادعاتون میشه یه تاپیک باز کنید ببینیم چند مرده حلاجید .

شما که به جز قندیها فکر نکنم چیز دیگری بلد باشید بخرید ، میایید و میگید پر ریسک تحلیل بلد نیست!!!

شما تحلیل بلدی بسم الله

سغرب ، کرماشا ، قزوين، قشیر ، شیراز، پکوير ، فولاد ،شراز ،غمارگ ، غبشهر ، شفارس ، شدوص ، واتی ، وبيمه و قشهد و کاذر و فاذر و سهمهای بسیار دیگه

شما این صحبتها را به خاطر حسودیت میگی

به خاطر اینکه جناب پر ریسک از قپیرا بد میگه میگی

به خاطر اینکه جو تاپیک را به هم بریزی میگی

مطمئن باش که با این نوشته هات راه به جایی نخواهی برد

در کل ایران هم بگردی یه تاپیک نمیتونی پیدا کنی که اینقدر تعداد بازدید کننده هاش بالا باشه و یه نفرو نمیتونی پیدا کنی که این همه تشکر پای پستهاش باشه

113,755 عدد تشکر ، رقم بسیار بالایی هست و تا به حال 2,077,828 بازدید از این تاپیک داشتیم

بیش از 2 میلیون بازدید که رقم خیره کننده ای هست

من خودم از قندی ها تا حالا خیلی عالی سود گرفتم

ولی اینکه بخواهی فقط رو یه صنعت باشی و فقط از یه سهم ( قپیرا ) دفاع کنی اشتباهه .

باید با جو بازار حرکت کرد

اشتباه شما هم همینه

درسته که قپیرا شاید بازدهی خوبی داده باشه ولی کسی برنده است که با جو گروهها حرکت میکنه و وقتی قندیها منفی میشن و حد ضرر را میشکونن خارج و سراغ گروهای دیگر برتر بازار بره و سودش همیشگی باشه
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• محمد حسن
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 423

در اصل توسط aur140 پست شده است View Post
                              جناب محمد حسن
                              جناب پرريسك هر روز به سوالات بسياري پاسخ مي دهند و بسياري از سهم ها جهت پاسخ به دوستان است نه اينكه پيشنهاد ايشان باشد و اگر توجه كرده باشيد ايشان قيمتي كه در روند صعود قرار مي گيرد را با حد ضرر و يا خريد تكنيكالي و يا اينكه روند سهم فعلا نزولي است پاسخ مي دهند و اگر پيشنهاد ايشان باشد نيز سهم هاي با بنيادي قوي را بصورتي كه براي عموم قابل استفاده باشد معرفي مي كنند چون بسياري از دوستان حرفه اي نيستند و اگر ممكن است سهمي افزايش قيمت داشته باشد ولي از نظر بنيادي مورد تائيد نباشد و دوستان نتوانند استفاده كنند .
                              پيشنهاد مي كنم شما هم تاپيكي ايجاد كنيد و همين كار سيد را آنجا انجام دهيد تا بازدهي را مقايسه كنيم .
                              كاري كه سيد در اين تاپيك انجام مي دهند دوستان گروه اداف دارند 5-6 نفري انجام مي دهند ينابراين توصيه مي كنم كمي واقع بين باشيد.
                              منتظر تاپيك جنابعالي هستيم .
                              سید آدم تواناییه مخصوصاً نسبت به سنش و محترم
                              چند تا انتقاد دارم از سید دیگه
                              انتقاد که مشکلی نداره
                              اگر ناراحتید اینجا می نویسم خوب من بعد در خصوصی باهاش صحبت می کنم

نظر

• hogo_wave
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 380

اقا اینقد یه موضوعو کش ندین
                                لطفا نظرهای تحلیلی بگذارین تا همه استفاده کنن

نظر

در حال کار...
                                X