در اصل توسط buodan پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
بک مقام سازمان حمایت به مهر اعلام کرد:
مصوبه جدید کارگروه کنترل بازار / پرونده تخلفات شرکت پالایش و پخش و 4 پالایشگاه به دادگستری رفت
یک مقام مسئول در سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان از مصوبه جدید کارگروه کنترل بازار برای کنترل نرخ فرآوردههای نفتی خبرداد و گفت: با توجه به اینکه افزایش قیمت فرآوردههای نفتی باید با مجوز کارگروه کنترل بازار صورت گیرد، از این موضوع تخلف و هم اکنون پرونده شرکت ملی پالایش و پخش و 4 پالایشگاه به وزارت دادگستری ارسال شده است.
محمدحسین مولاخواه در گفتگو با مهر از مصوبه جدید کارگروه کنترل بازار برای کنترل نرخ فرآوردههای نفتی خبرداد و گفت: با توجه به اینکه شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی برای افزایش قیمت فرآوردههای نفتی خود در بازار، باید از کارگروه کنترل بازار مجوز دریافت میکرده، این کارگروه در مصوبهای که به تازگی داشته، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مکلف به تشکیل پرونده تخلف شده است.
مدیر کل نظارت بر کالاهای غیرفلزی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان افزود: قیمت فرآوردههای نفتی در دی ماه سال جاری 77 درصد افزایش را تجربه کرد، این در شرایطی است که علیرغم آن، مطابق با بررسی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، در بهمن و اسفندماه در مجموع 10 درصد دیگر به این قیمتها افزایش یافت، بنابراین در طول مدت سه ماه، قیمت فرآورده های نفتی 90 درصد افزایش یافت که این امر بی ثباتی قیمتها و عدم برنامهریزی را در پی داشت.
وی تصریح کرد: براساس مصوبه کارگروه کنترل بازار، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مکلف شده است که برای پالایشگاهها و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، پرونده تخلفاتی تشکیل دهد که در این رابطه، پرونده تخلف برای 4 پالایشگاه به ارزش 45 میلیارد تومان تشکیل شده است؛ این پرونده هم اکنون به وزارت دادگستری ارسال شده تا این وزارتخانه با ابزارهای قانونی در اختیار، به این تخلف رسیدگی کند.
مولاخواه با اشاره به تاثیرپذیری تولیدکنندگان روغن موتور از این افزایش قیمت، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش مواد اولیه کارخانجات تولیدکننده روغن موتور، ناچار به افزایش 30 درصدی قیمت شدهاند اما اگر قرار باشد که مجدد افزایش قیمت مواد اولیه صورت گیرد، در ایام پایانی سال همزمان با رونق سفرهای نوروزی، این امر به ضرر مصرف کنندگان بوده و منجر به بروز مشکلاتی برای حمل و نقل عمومی کشور می شود.
وی، سپس به قیمت مصوب روغن موتور پرداخت و تصریح کرد: با توجه به افزایش 30 درصدی قیمت روغن موتور، مردم باید بدانند که قیمت مصوب روغن موتورهای بنزینی 4 لیتری با توجه به کیفیت آن بین 23 هزار تومان تا 26 هزار تومان و برای روغن موتورهای دیزلی که 20 لیتری است، باتوجه به کیفیت بین 84 تا 93 هزار تومان تعیین شده است.
به گفته مولاخواه، مردم اگر روغن موتور را با قیمتی بالاتر از این خریداری کردند، مراتب را با شماره تلفن 124 به بازرسان سازمان حمایت اطلاع دهند.
وی اظهار داشت: امیدواریم وزارت دادگستری با ابزار قانونی خود، کاهش قیمتها را صورت دهد.
مدیر کل نظارت بر کالاهای غیرفلزی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان خاطرنشان کرد: هر ماهه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی باید نرخ فرآوردههای ویژه نفتی را در بورس جهت مصارف داخلی اعلام کند، بنابراین افزایش قیمتها با عاملیت این شرکت صورت گرفته و پرونده این شرکت به دادگستری ارایه میشود.
نظر
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postما شاراک فروخیم ولی انشاء الله به امید خدا شاراک تعدیل مثبت داده و بچه هایی که هنوز با شاراک موندن سود خوبی ببرن و ضررهاشون جبران بشه و دم عیدی خوشحال بشن:x
شاراک برای سال 91 تعدیل مثبت خواهد داد
چون نمادش بسته شده حتما" تعدیل بالای 20% هستش
در نتیجه سود 91 شاراک بالای 240 تومان خواهد بود.
نظر
-
در اصل توسط PULP پست شده است View Postسلام پرریسک جان
روند بنیادی و تنیکالی شیران رو چطور میبینی؟؟؟
مجمع باهاش باشیم؟؟؟
باسلام
با اجازه جناب پرریسک
شیران روز 26-12-91 ساعت 10 صبح با اجازتون 200% افزایش سرمایه از محل سود انباشته خواهد داشت
بنیادی سهم عالیه
سود واقعی فقط 9 ماهه 91 ناقابل 1550 تومان
نظر
-
[QUOTE=buodan;292938][SIZE=3]
جناب پرریسک یادم هست شما زمانی که قشیر 1400 بود و دیگر قندی ها در قیمت بالا گفتید هر موقع قندی ها خواستند صف خرید شوند اقدام به خرید کنید ، اتفاقا روز بعدش قشیر بالای 1400 صف خرید شد و 3 میلیون معامله شد و دیگر هیچ رشدی نکرد
سلام buodan جان لطفأ آدرس تاپيكتون لطف كنيد از مطالبتون لذت ببريم ما كه از پرريسك خيلي سود برديم دوست داريم از سهامهاي معرفي شده توسط شما هم پرسود باشيم.
در ضمن پرريسك هر سهمي رو با حد ضرر معرفي ميكنه هر كي گوش نكنه ضرر ميكنه.[B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postباسلام
با اجازه جناب پرریسک
شیران روز 26-12-91 ساعت 10 صبح با اجازتون 200% افزایش سرمایه از محل سود انباشته خواهد داشت
بنیادی سهم عالیه
سود واقعی فقط 9 ماهه 91 ناقابل 1550 تومان
با اجازه صاحبخانه عزیز
شفاف جان براین اساس واتی رو هم یه خط مهمانمون میکنید؟
مرسی
نظر
-
-
[QUOTE=samie;293005]در اصل توسط buodan پست شده است View Post[SIZE=3]
جناب پرریسک یادم هست شما زمانی که قشیر 1400 بود و دیگر قندی ها در قیمت بالا گفتید هر موقع قندی ها خواستند صف خرید شوند اقدام به خرید کنید ، اتفاقا روز بعدش قشیر بالای 1400 صف خرید شد و 3 میلیون معامله شد و دیگر هیچ رشدی نکرد
سلام buodan جان لطفأ آدرس تاپيكتون لطف كنيد از مطالبتون لذت ببريم ما كه از پرريسك خيلي سود برديم دوست داريم از سهامهاي معرفي شده توسط شما هم پرسود باشيم.
در ضمن پرريسك هر سهمي رو با حد ضرر معرفي ميكنه هر كي گوش نكنه ضرر ميكنه.
نظر
-
دلیل بیار واسه حرفت
اینو که همه میدونن قندیا با ارزش هستن
و یه افزایش نرخ ساده حسابی سودسازیشونو زیاد میکنه
همشونم باید افزایش سرمایه بدن
ولی زمان عامل تصمیم گیری ماست
شما که میگی بازیه پایان بازی رو اعلام کن تاریخشو
[QUOTE=buodan;293020]در اصل توسط samie پست شده است View Post
دوست عزیز من که با حرف پرریسک خرید نکردم اونم در قیمت 1400 که بخوام حد ضررش را رعایت کنم، میانگین خریدم هم 1200 هستش و هرروز هم دارم میانگین کم می کنم . هر کس می خواهد قندی نخرد ، به هیچ کس توصیه نمی کنم ، چون با چند میلیون پول دوستان در این تایپیک هیچی عوض نمیشه . حرف من این هست که یک عده سفته باز قهار دارند با سهم های قندی بازی می کنند و آنها را را پایین می کشند و دستشون با حقوقی در یک کاسه هست ، این وسط یک عده سهامدار خرد ضرر می کنند که دلم به حال اونها میسوزه . بالاخره با سه سال تجربه در بورس می توانم بازی سهم ها را متوجه شوم .
نظر
-
[QUOTE=buodan;293020]در اصل توسط samie پست شده است View Post
دوست عزیز من که با حرف پرریسک خرید نکردم اونم در قیمت 1400 که بخوام حد ضررش را رعایت کنم، میانگین خریدم هم 1200 هستش و هرروز هم دارم میانگین کم می کنم . هر کس می خواهد قندی نخرد ، به هیچ کس توصیه نمی کنم ، چون با چند میلیون پول دوستان در این تایپیک هیچی عوض نمیشه . حرف من این هست که یک عده سفته باز قهار دارند با سهم های قندی بازی می کنند و آنها را را پایین می کشند و دستشون با حقوقی در یک کاسه هست ، این وسط یک عده سهامدار خرد ضرر می کنند که دلم به حال اونها میسوزه . بالاخره با سه سال تجربه در بورس می توانم بازی سهم ها را متوجه شوم .
در ضمن من خودم از قشير سود بردم و اگه بياد رو ٩٥٠ باز ميخرم. تمام قند دوستان كه از پرريسك دلخورند فكر ميكنند پرريسك غرضي به سهام قندي داره در صورتي كه تنها كسي كه قزوين رو تأكيد به سوددهي داشت در آن زمان منفي خوردن پرريسك بودن.
خواهش ميكنم بيايد أنصاف را رعايت كنيم.
همگي پرسود باشيد[B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط فرید پست شده است View Postبا اجازه صاحبخانه عزیز
شفاف جان براین اساس واتی رو هم یه خط مهمانمون میکنید؟
مرسی
فرید عزیز
امروز که شیران با درج خبر افزایش سرمایه روی 4% مثبت رنج کشید در روزی که تمام سهم های پترو و شمیایی ها قرمز قرمز بود
یادتون هست در خصوص غمارگ وقتی که 325 و غبشهر 950 بود چی گفتم
گفتم اینجا آخر خط است هر کی تو این قیمت ها بخره ضرر نخواهد کرد اگر این دو سهم تعدیل مثبت بدند منفجر می شوند و اگر ندند اتفاق خاصی نخواهد اتفاد
همین موضوع امروز با شدت کمتر در خصوص واتی متصور است :
خود واتی تقسیم سود شیران رو 650 در نظر گرفته اما هیت مدیره شیران در آخرین گزارش 750 اعلام کرده پس یه تعدیل مثبت
حال اگر همان تقسیم 750 تومانی بشه اتفاق خاصی صورت نمی گیره و یک رشد 10 % برای واتی
اما اگر تقسیم سود بالاتر از 750 باشه مثلا" 1000 تومان منتظر یک انفجار 40-50 درصدی برای واتی
هر کی با این قیمت واتی بگیره محدوده 240- 250 چیزی از دست نخواهد داد.
موفق باشید
نظر
-
دوستان بزرگوار یک نفر یک بحثی رو مطرح می کنه، بقیه همینجور زنجیروار شروع می کنن به مداخله. نتیجه اینکه کل تاپیک به هم میریزه. ناظر تاپیک رو می بنده و همه محروم میشیم.
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postدوستان بزرگوار یک نفر یک بحثی رو مطرح می کنه، بقیه همینجور زنجیروار شروع می کنن به مداخله. نتیجه اینکه کل تاپیک به هم میریزه. ناظر تاپیک رو می بنده و همه محروم میشیم.
[B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]
نظر
-
بابا چه خبر بعضیا اینجا رو پر از اخبار طولانی کردن ؟!!!!!
گل گهر،افزایش سرمایه و خبرهای مهم
مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده سنگ آهن گل گهر ظهر امروز به هزار میلیارد تومانی شدن این شرکت سنگ آهنی رای داد.
گزارش خبرنگار بورس 24 حاکی از آن است: در مجمع امروز گل گهر اخبار مهمی اعلام شده، از جمله این که مجلس مخالف افزایش 5 برابری بهره مالکانه معادن است.
بنابراین گزارش،در مجمع امروز گل گهر که توسط حمید رضا بهزادی پور نماینده سرمایه گذاری امید اداره می شد،در پاسخ به سوالات سهامداران در خصوص افزایش بهره مالکانه معادن در سال 92 به میزان 600 میلیارد تومان اعلام شد که گل گهر برای سال 92 پرداخت مبلغ 85 میلیارد تومان را برای حقوقی دولتی و بهره مالکانه در بودجه در نظر گرفته است.
به گفته بهزادی پور،در مذاکراتی که با یکی از معاونین کمیسیون تلفیق مجلس انجام شده است،این اطمینان داده شده که بهره مالکانه در بودجه 92 تعدیل می شود و مجلس موافق اعداد و ارقام در نظر گرفته شده در بودجه نیست.
در این میان،محمد جلال مآب مدیرعامل گل گهر هم گفت:سهامداران در خصوص بهره مالکانه مطمئن باشند که ما منافع آنان را دنبال می کنیم و اگر تلاش ها به نتیجه ای نرسد در نهایت نرخ فروش محصولات را افزایش می دهیم،ولی با این حال نسبت به مذاکرات موجود و نتایج آن ها خوش بین هستیم.
وی گفت:در صورتی که بخواهند چنین بهره مالکانه ای را به معادن تحمیل کنند،این شرکت ها به مشکل جدی برخورد خواهند کرد.
نظر
نظر